188Channel

標題: 一週年紀念 [打印本頁]

作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-18 21:01     標題: 一週年紀念

作者: stephen2018    時間: 2019-5-18 21:23

睇到
作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-18 21:26

作者: mrfour1973    時間: 2019-5-18 23:16

佢響極度放鬆同埋信任嘅狀態, 會特別多水流出嚟

e個情况每個女人都需要
作者: mrfour1973    時間: 2019-5-18 23:19

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-18 09:26 PM 發表 查看引用來源
謝謝回覆 師兄 你也可以盡情盡興。 感謝引版。 引版 撮合左 呢一段緣份。

我發帖 因為今日係一週年紀念。 我不留戀 ,沒有負面意思。 尊重大家, 希望大家向前看 ...
舊去會再有新
作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-19 01:06

作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-19 01:27

作者: 小Tbaby    時間: 2019-5-19 01:39

依篇都有印象  不過未知對方係點就見就淆淆地😂
作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-19 01:53

作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-5-19 08:21

水星師姐遇到你都係一種緣份
相信佢一世都會記得你
作者: 小Tbaby    時間: 2019-5-19 08:55

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 01:53 AM 發表 查看引用來源

Hi Tbaby.... 你好
我都有見到 你嘅回覆。 我都唔知點講, 其實水星 係聽到我講話ffm 我都鍾意, 佢應該 over reacted 又 overstressed, 某程度上 係想 撩多一個女網友 我哋3p。 ...
哈哈  咁師兄仲有冇其他故仔?
作者: mrfour1973    時間: 2019-5-19 09:28

男既foreplay慢慢來,女既會 容易啲高潮

如果男人有多D心機做前奏 女人會認定為這是愛她的表現   上床唔係只想食左她 係同她一齊享受
作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-19 09:36

作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-19 09:39

作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-19 09:46

作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-19 09:58

作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-5-19 10:22

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 09:46 AM 發表 查看引用來源

Thx and appreciated... 你真係好nice。 我冇嘢, 我只不過平時低調, 比較少發引帖。 可能男仔亦唔太善於 文字歇斯底里 表達。

水星 最後應該係鍾意咗我, 後期除咗 ml, 佢有 提議一齊生活, 佢煮嘢買和牛煎畀我食。。。 I know the game should be over. ...
我不嬲都好相與架啦😆😆😆

兩個人能夠相遇相知真係唔容易
既然開始時已經知道結局
情人嘅好....記在心中就夠
傷感過後又繼續上路喇....
作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-19 10:57

作者: mrfour1973    時間: 2019-5-19 17:10

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 09:36 AM 發表 查看引用來源

可以呀 哈哈哈, 都會有 三四個真實故仔! 啱啱起身早啲正經嘢先 謝謝 大家收聽 到時慢慢傾。 
快D出啊!米叫人等
作者: mrfour1973    時間: 2019-5-19 17:14

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 09:46 AM 發表 查看引用來源

Thx and appreciated... 你真係好nice。 我冇嘢, 我只不過平時低調, 比較少發引帖。 可能男仔亦唔太善於 文字歇斯底里 表達。

水星 最後應該係鍾意咗我, 後期除咗 ml, 佢有 提議一齊生活, 佢煮嘢買和牛煎畀我食。。。 I know the game should be over. ...
性生爱! 跟手结婚生仔!  做老公上床ㄧ流的性玩伴。ㄧ個吸引老公的老婆就這樣產生!
作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-19 18:27

作者: mrfour1973    時間: 2019-5-19 22:43

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 10:57 AM 發表 查看引用來源
唔好意思遲咗。 我啲故仔 比較水皮大家見諒。我諗我好似梁思浩 大飲茶咁樣 唔開名

我對香討嘅師姐師妹 非常有好感。 我以前現實生活中有過 一些sp。 另香討嘅師姐 有一啲好容易夾, 真係人夾人, 聽到有師兄話 機會不屬於自己 其實唔使灰心, 加油啦。 緣分 就係緣份, 有嗰陣時 你又避唔到。

兩年前 識咗一個 顏色娃娃 師姐, 佢好健談三十幾歲, 顏色娃娃近期 有發貼我睇過,  ...
跟手又點
作者: lostergundam    時間: 2019-5-19 23:11

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-5-19 17:14 發表 查看引用來源

性生爱! 跟手结婚生仔!  做老公上床ㄧ流的性玩伴。ㄧ個吸引老公的老婆就這樣產生!
又有幾多人能夠做到先…始終雙方都要付出
作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-19 23:54

作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-5-20 00:34

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 11:54 PM 發表 查看引用來源

Nothing.... Buddy law

要尊重 顏色娃娃 
講其他啦…
作者: etyc    時間: 2019-5-20 09:44

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 01:27 AM 發表 查看引用來源

Yup... 我覺得啫未必一定啱

男既foreplay慢慢來,女既會 容易啲高潮

果次水星 真係叫我快啲插快啲插佢! 我想前戲 再做好啲, 同同埋我用曬條脷,  兩隻手, 啲手指, 膝頭哥。。。 一心幾用 輪流互攻 佢四五個 敏感部位, 見到佢真係 喘曬氣, 個人有少少震, 有啲扯蝦, 眼神迷糊咗 眼皮都好似冇曬力 成身 發熱出汗 心跳好快。。。 諗返嗰次真係好好fee ...
一般情況我覺得有foreplay對男女雙方都有好處,投入感會大啲,亦真係容易啲有高潮。但係亦有例外,我識咗個女仔,佢成日話佢對性好淡,所以唔喜歡foreplay, 一埋牙就叫我插入去,但係佢又怕痛,要我慢慢入,通常慢插兩三分鐘,我已經可以入哂,十五分鐘左右佢就高潮。
作者: Kamyl    時間: 2019-5-20 14:39

期待更多故事
作者: kaka321    時間: 2019-5-20 14:48

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 06:27 PM 發表 查看引用來源

我都想 好理想
的確好似師兄說法 理想同現實 係兩回事 我又係差不多同SP分開一年 忘記5到
作者: cococaobrownie    時間: 2019-5-20 18:05

師兄,你出po黎係?搵新sp?
作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-20 18:23

作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-20 18:24

作者: Talk.Man    時間: 2019-5-20 18:33

作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-20 19:25

作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-20 23:55

作者: lostergundam    時間: 2019-5-21 08:41

一王三后,想知你如何過門不入
作者: lostergundam    時間: 2019-5-21 08:42

灰灰好好相乳ga,Hahaha^^
作者: mrfour1973    時間: 2019-5-21 11:04

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-20 11:55 PM 發表 查看引用來源

幾年前都會去蘭桂坊雲咸街 夜蒲, 而家就真係 興趣唔大 。 以前都有啲故事 

1) 小弟 酒後與牛屎飛,CD弟弟及3個18歲美女 6p

2) 小弟一王三后 過門不入

3) 小弟聖誕節後 靚靚模特兒 新型嘅ol 有性交冇神交 之夜

你哋揀囉我寫多一個 ,不過唔知夠唔夠時間寫, 我盡力寫 ...
個個都想知
作者: sam7211    時間: 2019-5-21 11:53

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-20 11:55 PM 發表 查看引用來源

幾年前都會去蘭桂坊雲咸街 夜蒲, 而家就真係 興趣唔大 。 以前都有啲故事 

3) 小弟聖誕節後 靚靚模特兒 新型嘅ol 有性交冇神交 之夜

你哋揀囉我寫多一個 ,不過唔知夠唔夠時間寫, 我盡力寫 ...
先寫過門不入吧!
作者: 皇帝法令    時間: 2019-5-21 12:04

作者: joseph1203    時間: 2019-5-21 14:44

作者: 雨中自我的廁紙    時間: 2019-6-3 17:33

作者: CCandy    時間: 2019-6-3 17:47

引用:
原帖由 皇帝法令 於 20-5-2019 23:55 發表 查看引用來源

三個都要:smile_40:
作者: lostergundam    時間: 2019-6-3 21:28

引用:
原帖由 雨中自我的廁紙 於 2019-6-3 17:33 發表 查看引用來源

我都同你做過,果晚係我第一次..
女主角出場!
作者: 雨中自我的廁紙    時間: 2019-6-3 22:04

作者: 雨中自我的廁紙    時間: 2019-6-3 22:05

作者: 雨中自我的廁紙    時間: 2019-7-13 18:43

作者: 賤男皇帝法令    時間: 2019-7-13 18:49

作者: 賤男皇帝法令    時間: 2019-7-13 18:51

作者: 賤男皇帝法令    時間: 2019-7-13 19:11

作者: 川子心    時間: 2019-7-15 02:53

作者: 男公關應徵001    時間: 2019-7-15 21:44

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)