188Channel

標題: 北角×冠質素唔錯喎 [打印本頁]

作者: 汁男貢獻良多    時間: 2019-5-12 14:37     標題: 北角×冠質素唔錯喎

作者: simonchow666    時間: 2019-5-12 15:28

可能因為環境同毛巾?
作者: hongkonger97    時間: 2019-5-12 16:53

死場有原因如下:
1.房衛生極差,克炆炆曱由周圍爬,成日爆屎坑漏咸水!
2.外邊多妓評家聚集煲烟,成地烟頭垃圾勁臭污糟!
3.女服務差催鐘死魚格手多,加價加到450,480,當自己系高檔場?

作者: 汁男貢獻良多    時間: 2019-5-12 21:08

作者: 汁男貢獻良多    時間: 2019-5-12 21:13

作者: madridcc    時間: 2019-5-13 16:13

作者: 子祥世伯    時間: 2019-5-14 00:50

作者: Godofjj    時間: 2019-5-14 09:34

引用:
原帖由 汁男貢獻良多 於 2019-5-12 02:37 PM 發表 查看引用來源
小弟玩開1樓1,一向覺得發記同富士山囡囡質素最高(當然,收左皮的×檳都唔錯),之前去左北角幾次,聽巴打話×冠老雞多,所以無意慾去朝聖
今日時間多,中午點幾鐘一洗樓,10幾廿間囡囡都返左工,按左10幾間都有,目測8,9成都係2字頭,個別仲好幼齒
完全唔覺有老雞足蹟,ssp就堅多,點解巴打講到X冠咁差? ...
我都十幾年前去過,果陣都係好壞參半
作者: zzza    時間: 2019-5-14 15:13

引用:
原帖由 汁男貢獻良多 於 2019-5-12 02:37 PM 發表 查看引用來源
小弟玩開1樓1,一向覺得發記同富士山囡囡質素最高(當然,收左皮的×檳都唔錯),之前去左北角幾次,聽巴打話×冠老雞多,所以無意慾去朝聖
今日時間多,中午點幾鐘一洗樓,10幾廿間囡囡都返左工,按左10幾間都有,目測8,9成都係2字頭,個別仲好幼齒
完全唔覺有老雞足蹟,ssp就堅多,點解巴打講到X冠咁差? ...
環境奇差...囡大多無服務, 係後生囉
快出既話係幾好玩既
作者: YuanYuan    時間: 2019-5-14 19:18

引用:
原帖由 zzza 於 2019-5-14 15:13 發表 查看引用來源

快出既話係幾好玩既
快出都好玩??
作者: japgod    時間: 2019-5-14 20:46

引用:
原帖由 madridcc 於 2019-5-13 04:13 PM 發表 查看引用來源
富X有請人清洁和抹墻身, 還有音樂聽, 差太遠了
垃圾歌,聽到唔想聽
作者: 三刀金主    時間: 2019-5-14 22:04

最搞笑今日第一次去皇x 果層樓梯口 坐左一肥一瘦係到食麵,原來有睇場咁搞笑未見過。環境係好多垃圾,但唔見小強,女真係後生,有兩個算有美腿。但無入閘,果到人流好小。
作者: 惑感惑    時間: 2019-5-14 22:39

其實係邊到,好想去睇下。
作者: 汁男貢獻良多    時間: 2019-5-15 20:44

作者: 龍虎亂舞    時間: 2019-7-14 11:13

作者: eg9523    時間: 2019-7-15 13:39

其實
英皇道有 2 座 X 冠大厦喎 !  
作者: 97015830    時間: 2019-7-15 13:54

引用:
原帖由 zzza 於 2019-5-14 03:13 PM 發表 查看引用來源

快出既話係幾好玩既
冇服務都算。 你嘈,即call 雞頭屈多幾百。 變左我做鴨, 入去除褲被人摸完jj 走。雞頭住係同層, 10 秒到
作者: Monchhichi    時間: 2019-7-15 15:08

作者: dcat20    時間: 2019-7-17 16:00

引用:
皇冠有一排勁多喪屍,上個星期去過好得多。食做個後生女,好唔錯,超似全智賢,態度又好。佢話做多日就返鄉下唔做,於是第二日即刻再幫襯。
作者: YuanYuan    時間: 2019-7-17 17:05

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2019-7-14 11:13 發表 查看引用來源
皇冠有無電梯搭呀?我對腳行吾到樓梯
師兄要坐輪倚? 輪倚客最鐘意咩體位扑野? :smile_34:
作者: dcat20    時間: 2019-7-18 17:38

引用:
原帖由 汁男貢獻良多 於 2019-5-12 09:13 PM 發表 查看引用來源

就算D客唔驚小強,啪啪啪時D小強周圍走,個feel都唔會好掛
D囡囡又會咁污WET既,小弟以元朗出哂名既利X為例
後樓梯都臭同污糟,但入到房唔會,囡囡都注重衛生,會打掃 ...
我前個星期喺嗰度幫襯咗個𡃁妹又唔覺得咁差。

地方唔可以講企理㗎喇,不過你幫襯過老廟啲企企至講啦。

我亦見唔到小强。

不過走廊班人係幾煩嘅。
作者: Godofjj    時間: 2019-7-18 18:35

真係好多小強都好醜...我十幾年前去已經係咁
作者: YuanYuan    時間: 2019-7-20 13:55

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-7-18 17:38 發表 查看引用來源
地方唔可以講企理㗎喇,不過你幫襯過老廟啲企企至講啦。
邊個區既企企都好,有G頭帶住提供埋房間的都是超級快餐,真正七日鮮,房多數有某程度上既污糟。

但自由企, 長駐企既房就污糟極有限。好多好注重自己辦公室既衛生,亦好多係大陸有其他正職或是家庭主婦,就更加頻密攪衛生,好多乾凈過雞客!!

泰妹自己會攪衛生,佢地有做清潔習慣。
作者: billy9883    時間: 2019-7-20 21:00

作者: 偷食    時間: 2019-7-20 22:00

作者: billy9883    時間: 2019-7-20 22:45

作者: dcat20    時間: 2019-7-23 08:02

引用:
原帖由 偷食 於 2019-7-20 10:00 PM 發表 查看引用來源

同意,企街從來唔沖涼,用紙巾掃兩掃就算,恩客亦一樣,恩客汗水、細菌、皮膚病、漿糊沾喺床上,企企身上,呢個係事實,唔好彩仲會帶埋蝨那番屋企,唔係點會2魚仲有價講? 當然偶然亦有好野,玩得企街就唔好嫌污漕 ...
好偶然見過一啲又後生又靚嘅,不過我盡量少幫襯企企。
作者: dcat20    時間: 2019-7-23 08:04

引用:
原帖由 billy9883 於 2019-7-20 10:45 PM 發表 查看引用來源

甘當然:smile_42:人有人中意:smile_44:
不過吾好作到講反話去駁人麻:smile_39::smile_39::smile_39:
乜原來佢係G頭。
作者: 龍虎亂舞    時間: 2019-8-18 16:51

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)