188Channel

標題: 中伏, wc某spa場 [打印本頁]

作者: 二奇    時間: 2019-5-12 10:31     標題: 中伏, wc某spa場

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: madridcc    時間: 2019-5-12 12:30

作者: steinjack    時間: 2019-5-13 08:36

引用:
原帖由 madridcc 於 2019-5-12 12:30 PM 發表 查看引用來源

600/45=800/60
最曾咁樣屈水!
作者: bb38    時間: 2019-5-13 08:51

作者: 二奇    時間: 2019-5-13 22:05

諗返又係喎, 入到去有個阿嬸問我係咪經wechat約囡....或者泰囡唔識handle嗰spa場
作者: 子祥世伯    時間: 2019-5-14 00:38

作者: Godofjj    時間: 2019-5-14 09:38

引用:
原帖由 二奇 於 2019-5-12 10:31 AM 發表 查看引用來源
之前有在wc玩nuru幾次都ok, 一轉新場就中伏了, 此場泰妹為主, wechat約好及講好價錢, $600/45分鐘
有玩開c兄都知, 800蚊應該係公價, 所以貪平就出事了
首先房間細, 骨床是尖頭到腳。到揼到15分鐘正骨後, 佢就話開始要除衫做body, 但除裙就要加200 (即係full nude)
我當時真係興過火屎, 真係想光豬出去同keeper理論, 但當時已 ...
問返佢知唔知咩係nude呀!唔除裙nude條毛呀!呢d場俾d提示等大家都杯葛
作者: 二奇    時間: 2019-5-14 09:48

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-5-14 09:38 AM 發表 查看引用來源

問返佢知唔知咩係nude呀!唔除裙nude條毛呀!呢d場俾d提示等大家都杯葛
4台有廣告, spa唔係好多, 不過地方好"豪華"
作者: jjavman    時間: 2019-5-30 20:45

Nuru 著衫磨仲叫nuru咩
作者: bkklover    時間: 2019-5-31 07:45

樣樣都要加錢要 blacklist

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)