188Channel

標題: 分手後變曳左...... #69 佢要既生日禮物 [打印本頁]

作者: valentia    時間: 2019-5-4 01:45     標題: 分手後變曳左...... #69 佢要既生日禮物

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: nicotine23    時間: 2019-5-4 01:56

謝謝分享~
好鐘意撳實個頭咁抽插
作者: manppp2004    時間: 2019-5-4 02:07

之後呢?
作者: 地捫香蕉    時間: 2019-5-4 09:15

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-4 01:45 AM 發表 查看引用來源
開左個新ac因為舊ac個ex有用~~

小妹本身同男友拍咗好多年拖,都到談婚論嫁嘅地步,最後呢個愛情長跑完左......不過係散咗,詳細唔講lu~~~ 分開後一段時間唔想再開始一段新既戀情 但又好唔習慣自己一個人⋯⋯所以就發生左同Ryan嘅故事⋯⋯

從來冇諗過會咁發展,因為佢係我識咗好耐好好嘅朋友,一直都好take care我,但由識開始咁多年我都一直同緊ex一齊所以大家就自動frien ...
精彩
作者: 小問    時間: 2019-5-4 09:20

最後有無同尼個一齊?
作者: 小姐你好正    時間: 2019-5-4 12:46

你訓係床邊頭向下,你個口同喉嚨成左一條直線,咁樣插得最深喉架,試下啦
作者: angelking89    時間: 2019-5-4 13:42

長篇支持~不過晏D先再睇lul, 留左腳毛先
作者: 手癢    時間: 2019-5-4 13:53

被個男人粗暴地對自己……個1刻心情係咪好羞但開心呢?
作者: savisavi    時間: 2019-5-4 15:17

一男一女咁樣

點可能唔做 ?

唔通齋睇電視咩
作者: NPGG    時間: 2019-5-4 16:06

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-4 01:45 AM 發表 查看引用來源
開左個新ac因為舊ac個ex有用~~

小妹本身同男友拍咗好多年拖,都到談婚論嫁嘅地步,最後呢個愛情長跑完左......不過係散咗,詳細唔講lu~~~ 分開後一段時間唔想再開始一段新既戀情 但又好唔習慣自己一個人⋯⋯所以就發生左同Ryan嘅故事⋯⋯

從來冇諗過會咁發展,因為佢係我識咗好耐好好嘅朋友,一直都好take care我,但由識開始咁多年我都一直同緊ex一齊所以大家就自動frien ...
好長呀

有冇圖
作者: ALHK2010    時間: 2019-5-4 16:49

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: ~Ken~    時間: 2019-5-4 18:27

作者: valentia    時間: 2019-5-5 00:08

之後有上床⋯⋯HAHA 

已經唔關介唔介意事,我其實就幾享受服侍對方,好鍾意錫對方等等HAHA

呢個係新ac,唔會覆pm,不過發現原來個個都係用WeChat?! 我係冇用其他通訊app的(v7係第一次聽lol)

分手之後係有啲睇開咗,覺得個對象唔係男朋友又點
但我覺得同fd做都還可以 (遑論Ryan係對我有意思嘅fd) sp呢樣嘢就好似會難啲呀HAHA~~ 就算俾gg我都冇辦法,呢個真係我既真實諗法
作者: valentia    時間: 2019-5-5 00:09

引用:
原帖由 小姐你好正 於 2019-5-4 12:46 PM 發表 查看引用來源
你訓係床邊頭向下,你個口同喉嚨成左一條直線,咁樣插得最深喉架,試下啦
oh wow 我諗我明你講乜,有機會可以試吓,但係呢個姿勢好似hold得唔耐HAHA
作者: choibbchoi    時間: 2019-5-5 01:56

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-5 12:08 AM 發表 查看引用來源
之後有上床⋯⋯HAHA 

已經唔關介唔介意事,我其實就幾享受服侍對方,好鍾意錫對方等等HAHA

呢個係新ac,唔會覆pm,不過發現原來個個都係用WeChat?! 我係冇用其他通訊app的(v7係第一次聽lol)

分手之後係有啲睇開咗,覺得個對象唔係男朋友又點
但我覺得同fd做都還可以 (遑論Ryan係對我有意思嘅fd) sp呢樣嘢就好似會難啲呀HAHA~~ 就算俾gg我都冇辦法 ...
之後上床係口爆完繼續定下次?
伸埋入unun磨又入少少龜頭感覺好爽
作者: add770711    時間: 2019-5-5 01:58

點解你地唔一齊呀 ? 
作者: valentia    時間: 2019-5-5 14:26

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2019-5-5 01:56 AM 發表 查看引用來源

之後上床係口爆完繼續定下次?
伸埋入unun磨又入少少龜頭感覺好爽
下次,因為冇Dom
同埋我想吊下佢隱同埋等佢主動話要😂
作者: valentia    時間: 2019-5-5 14:27

引用:
原帖由 add770711 於 2019-5-5 01:58 AM 發表 查看引用來源
點解你地唔一齊呀 ? 
見過鬼怕黑,呢條友個底都幾花HAHA
作者: sam7211    時間: 2019-5-5 17:22

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-5 02:27 PM 發表 查看引用來源

見過鬼怕黑,呢條友個底都幾花HAHA
花花公子唔係更加吸引咩?
難道你唔想征服他?
作者: maverickk    時間: 2019-5-6 01:28

作者: gum717    時間: 2019-5-6 13:48

抽插妳個咀:smile_47:
作者: valentia    時間: 2019-5-6 21:37

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-5-5 05:22 PM 發表 查看引用來源

花花公子唔係更加吸引咩?
難道你唔想征服他?
唔啦👋🏻 我唔係十八廿二😂 所以唔覺得吸引
作者: valentia    時間: 2019-5-6 21:39

引用:
原帖由 maverickk 於 2019-5-6 01:28 AM 發表 查看引用來源

希望你可以令呢個男仔從良
good luck 
多謝你,不過唔會啦,身邊有又靚又正既女仔邊有可能唔食丫。可以暫時陪下已經好足夠
作者: SexDevil    時間: 2019-5-6 21:46

深喉插口呢招都幾正, 唔知你地仲會玩啲乜呢
作者: sg9394    時間: 2019-5-6 22:25

內容精彩, 睇到硬晒. 尤其是曖昧關係最吊引
作者: 鐵棒柔情    時間: 2019-5-7 07:25

作者: valentia    時間: 2019-5-7 08:23

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-5-6 09:46 PM 發表 查看引用來源
深喉插口呢招都幾正, 唔知你地仲會玩啲乜呢
我諗呢個可能係最勁架啦 我地冇乜好勁嘅技巧,係成日撩對方囉HAHA
作者: valentia    時間: 2019-5-7 08:32

引用:
原帖由 鐵棒柔情 於 2019-5-7 07:25 AM 發表 查看引用來源
唉 會沈船 不了
冇沉,不過就算有又如何
作者: Gab15    時間: 2019-5-7 08:36

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-6 09:39 PM 發表 查看引用來源

多謝你,不過唔會啦,身邊有又靚又正既女仔邊有可能唔食丫。可以暫時陪下已經好足夠
聽落樓主好似讚自己好靚女喎!
有靚女送上門唔食,罪大惡極!
作者: valentia    時間: 2019-5-7 08:44

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-5-7 08:36 AM 發表 查看引用來源

聽落樓主好似讚自己好靚女喎!
有靚女送上門唔食,罪大惡極!
唔係講緊自己,係講佢身邊有其他囉 HAHA
作者: Gab15    時間: 2019-5-7 09:57

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-7 08:44 AM 發表 查看引用來源

唔係講緊自己,係講佢身邊有其他囉 HAHA
哦!
咁你自己算係個靚女嗎?haha
作者: valentia    時間: 2019-5-7 23:01

唔洗pm我了,冇wechat都冇v7呀 ;)

上次之後我地冇好快就上床,但係就多咗好多身體接觸 有一次宜家諗返都覺得好癲,宜家都唔敢再咁做

我地有一班好好嘅common friend,應該都感覺到Ryan對我有啲嘢,不過一直都心照不宣當冇事

有次其中一個朋友搬完屋,約成班人上去housewarming,我買左件幾重下嘅家品。Ryan特登上咗嚟幫我攞,但真係入一入我屋企拎完件野就出發,乜都冇發生,但係個氣氛就好曖昧。都好sweet,特登老遠嚟幫我做咕喱

上到朋友屋企好正路吹下水食飯。食完飯之後就熄哂全屋既燈,開左套好緊張既戲黎一齊睇

咁朋友間屋就幾大,沙發都好大張下,沙發前面鋪左張好大張嘅地氈,上面有啲被、豆豆沙發同埋咕𠱸咁(呢個setup好正😣)

有啲朋友就坐地下攬豆豆沙發,有啲就咁攤係地下,我就坐係梳化上面最右靠牆,仚住張被,個個朋友之間都有少少距離,因為呢個area都幾大下

Ryan就坐係地下,係正我前面,背靠我挨住我對腳睇戲,咁都冇乜特別,呢個個畫面係完全唔親密的,都唔會惹人起疑

條友都挨得好舒服下,越嚟越卸啲力落我度,佢個背隻就唔覺意擘開咗少少我對腳,佢個頭就變左係我對膝頭哥中間

個下我好警惕,都淆底其他朋友見到覺得好奇怪(不過都係我諗多咗,個動作好輕微,同埋冇開燈好暗)總次我就即刻棟返高隻左腳係梳化,剩係留返隻右腳俾佢挨住,因為我地右邊係牆,就唔怕人睇到

去到套戲好緊張嘅時候,佢突然間將塊面擰向右,掀起少少我條長裙,錫左我大比內側一下⋯⋯間唔中又啜一下⋯⋯又奶一下

攪到套戲個場景好靜嘅時候,我好驚自己啲呼吸好大聲⋯⋯慢慢我已經覺得好舒服⋯⋯真係隨時可以叫出聲⋯⋯

我忍唔住愈坐愈前⋯⋯變左佢個後尾枕係我妹妹度⋯⋯我壓左妹妹落佢個頭度幾下⋯⋯又好慢咁磨下佢後尾枕

佢當時攬住個咕𠱸係大脾,我就用隻右腳輕輕攝入個咕𠱸下面踩下佢條野,一踩入去已經feel到有舊拱起左 就係咁輕輕用腳幫佢按摩左一陣,佢就用手捉住我隻腳咁掃佢條野⋯⋯愈掃愈硬⋯⋯

睇多陣,佢自己喺度話好凍(啲戲好屎😂),咁就冇人睬佢,因為大家都好集中咁睇緊套戲😂 我就配合下佢啦,叫佢坐上梳化一齊屳我張被

佢就攝左係最右靠牆,即係坐係我右方,一坐上沙發就癡住我黎坐,佢右手掃入我條長裙入面⋯⋯我係咁㩒住佢隻手,大家都係度,好驚佢突然摸我妹妹同埋整濕佢隻手冇得抹😣

佢左手就好輕柔咁掃我背脊⋯⋯嗰時真係搞到好敏感好想要⋯⋯有啲又摸上少少掂下我個胸⋯⋯我全程都用手放係佢條褲上面好細動作咁掃佢條野

玩左一陣我就掹佢條橡筋拎佢條野出黎(好彩佢又係着運動褲),佢即刻停晒所有動作,好緊張咁對手放定喺張被上面

我就開始膽大,坐返正,淨係屈起隻右腳,姐係M起隻右腳放係佢大脾上面圍住佢......

我用手攝佢條野入我膝頭哥後面個胶位,就慢慢夾實佢,右手係咁慢慢抬起自己個膝頭哥咁樣chok佢條野⋯⋯嗰個位應該好暖,我大脾又有啲肉地,佢好似好舒服咁啲呼吸好重⋯⋯又伸手入我裙底,隔住我條unun捽我豆豆⋯⋯因為我M起左隻右腳,合唔埋對腳,只可以就範由得佢捽我,佢捽到我已經濕到底褲出面,就捉住我隻手等我自己摸下自己有幾濕⋯⋯

個感覺好緊張刺激,熄晒燈,好暗,成班朋友一齊喺度睇戲⋯⋯我哋兩個就係被底咁互攪⋯⋯好想好想叫出黎

有幾下佢好似忍得好辛苦咁,係咁用隻手好大力搣我大脾

就係咁慢慢到咗套戲就嚟完,我哋就自動自覺停手要冷靜番

睇完戲開番燈好燦眼,但係望到佢個樣㷫烚烚好紅,我都feel到自己塊面好㷫⋯⋯

作者: scdondon    時間: 2019-5-7 23:26

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-7 11:01 PM 發表 查看引用來源

上次之後我地冇好快就上床,但係就多咗好多身體接觸 有一次宜家諗返都覺得好癲,宜家都唔敢再咁做

我地有一班好好嘅common friend,應該都感覺到Ryan對我有啲嘢,不過一直都心照不宣當冇事

有次其中一個朋友搬完屋,約成班人上去housewarming,我買左件幾重下嘅家品。Ryan特登上咗嚟幫我攞,但真係入一入我屋企拎完件野就出 ...
引到扯哂之後唔會冇下文掛
作者: savisavi    時間: 2019-5-7 23:28

情侶都未必夠膽咁玩

何況你兩個未一齊
作者: agnes0725    時間: 2019-5-8 12:32

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-7 11:01 PM 發表 查看引用來源

有次其中一個朋友搬完屋,約成班人上去housewarming,我買左件幾重下嘅家品。Ryan特登上咗嚟幫我攞,但真係入一入我屋企拎完件野就出 ...
絲打當眾野戰,勁秋
作者: 鐵棒柔情    時間: 2019-5-8 16:02

作者: 山T女福星    時間: 2019-5-8 16:45

寫得好仔細 , 好睇
作者: koalaau    時間: 2019-5-8 18:00

寫得好,最鐘睇曖昧。
作者: valentia    時間: 2019-5-9 23:48

引用:
原帖由 agnes0725 於 2019-5-8 12:32 PM 發表 查看引用來源

絲打當眾野戰,勁秋
咁樣唔算打野戰掛,雖然都好大膽🙈
作者: valentia    時間: 2019-5-9 23:50

引用:
原帖由 scdondon 於 2019-5-7 11:26 PM 發表 查看引用來源

引到扯哂之後唔會冇下文掛
當晚冇下文呀,當時都係想引返佢一排先HHAHA
作者: valentia    時間: 2019-5-9 23:56

引用:
原帖由 鐵棒柔情 於 2019-5-8 04:02 PM 發表 查看引用來源

無既
沈船其實唔辛苦,辛苦在於唔可以一直沈落去,心入面知道有抽返身果日
你啱
我都係怕,玩唔起,沉之前抽身了
作者: dan爺    時間: 2019-5-10 04:08

作者: miuch    時間: 2019-5-10 09:37

作者: compression    時間: 2019-5-10 16:14

引用:
原帖由 miuch 於 2019-5-10 09:37 AM 發表 查看引用來源
按住個頭好正
Totally agree with u
作者: CXXiang    時間: 2019-5-10 16:43

引用:

引人入性,激過上床!
作者: valentia    時間: 2019-5-11 03:20

引用:
原帖由 dan爺 於 2019-5-10 04:08 AM 發表 查看引用來源
有時情侶間太熟玩唔到啲太大膽既野 深喉唔係個個女仔都肯
我反而覺得要熟/情侶先想深喉,一黎一齊得耐間唔中可以有啲新鮮感,二黎個男仔會識就😉 我幾鍾意深喉,見到對方enjoy會turn on我。而offer插個口就算一齊左好多年個ex都仲會有驚喜嘅感覺,我又會有少少被姦嘅感覺HHAHAH
作者: jackso0826    時間: 2019-5-11 10:05

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-11 03:20 AM 發表 查看引用來源

我反而覺得要熟/情侶先想深喉,一黎一齊得耐間唔中可以有啲新鮮感,二黎個男仔會識就😉 我幾鍾意深喉,見到對方enjoy會turn on我。而offer插個口就算一齊左好多年個ex都仲會有驚喜嘅感覺,我又會有少少被姦嘅感覺HHAHAH ...
夫婦或相熟伴侶先會玩得比較放,亦都識得就住嚟玩,因為會知大家想要咩同點玩
作者: valentia    時間: 2019-5-11 10:11

Housewarming個晚嘅後續:

提過,都係冇上到床既,一嚟唔想咁快俾佢,二來朋友嗰度係僻啲,睇完戲就分別車我地返屋企,冇得一齊走

有五個人有跟佢架車,我同Ryan同埋另一個朋友三個人坐後面。咁就我上車先,所以我坐最入,佢坐中間

佢坐低嗰時好似整一整理個位咁,原來係整理我條裙,勁快手一手就從後拔起左我條長裙,淨係掹起後面,前面睇條裙都係正常屳住大髀,變咗我係patpat同unun貼住個坐位,冇左條裙隔住⋯⋯

佢坐低就攝隻手入我patpat底,攝左隻手指係unun入面⋯⋯插左入妹妹入面⋯⋯我比佢嚇親⋯⋯入黎個下好想叫⋯⋯成晚個心已經好想比佢插⋯⋯頭先又淨係捽左豆豆⋯⋯冇掂過妹妹⋯⋯

我嗰時都仲好濕,其實成晚都好濕⋯⋯ 今次佢就唔敢有咩大動作啦,始終真係有個人坐隔離⋯⋯但已經好夠⋯⋯

我真係忍唔住,見架車行緊暗暗地輕微動作應該唔係好覺⋯我就自己郁⋯⋯ 前後擺動條腰等佢隻手指出出入入 又用力坐落去幾下⋯ 就黎要捂住自己個口

我落車先,就到之前就同朋友講定邊度落,示意Ryan要拎番隻手出黎⋯⋯ 佢拎出黎之後用同一隻手揸一揸我手臂⋯⋯佢成隻手掌都係水⋯⋯ 又好快手以為佢要搭我膊頭咁,從後舉起隻中指揩落我塊面度⋯⋯ 我都好快擰過去啜佢隻手指⋯⋯ 真係濕哂⋯⋯

跟坐我就腳軟軟咁落車啦

我番到屋企一陣佢都番到屋企,佢打電話黎話唔得真係好想做愛,我把口都係一如既往:忍唔住你咪攪第條女囉 (我都知好衰😂

佢係電話度係咁氹我:好淫呀你今晚⋯⋯成晚對眼都係咁瞇起⋯⋯ 頭先係車你又自己磨,你都想要架,俾我啦,我要插你,我要你,你知我會同你一齊

我冇乜好認真對待佢既說話,但比佢撩到超想做⋯⋯成把聲放軟左⋯⋯ 抖氣抖到超大聲⋯⋯

佢話我把聲好好聽,好吸引,忍唔住拎左條野出黎chok緊⋯⋯話今晚一定要打飛機⋯⋯ 跟住佢開始係咁指示我要做乜做乜⋯⋯ 叫我除三除裙......除埋個bra同埋底褲......全裸咁樣訓低係床,我跟住照做...... 又聽佢講M字腳擘開⋯ 又叫我捽自己同埋指插自己⋯⋯ 又叫我恰埋眼...... 幻想佢男上好粗暴好大力咁插我⋯⋯ 我係咁呻吟⋯⋯ 愈叫愈大聲⋯⋯叫多陣就聽到佢「呀」左一下就射左啦⋯⋯

第一次玩phone sex⋯⋯ 跟住嗰排對佢講得最多嘅一句 「個晚咪做左囉 phone sex唔係sex呀,下次要咪再打黎囉」 😂🙈

作者: jason大食仔    時間: 2019-5-11 12:10

咁激刺識玩!仲有師妹好識引人應該淫底
作者: valentia    時間: 2019-5-12 23:12

我諗大家好似冇乜興趣睇一開始曖昧嗰啲事,咁講返我地第一次上床啦HAHAH

有日佢就約我出去馬灣話行下食下野。佢約我唔係唔開心,但係費事搞到好似情侶咁⋯⋯我就話返工好攰做完運動周身骨痛就推左佢

佢話咁不如去買薯片上我屋企食一齊攤下睇碟算。其實我都有預感隔咁耐再上嚟我屋企呢次會做愛......

我哋一齊攤低喺梳化
佢:你係咪好攰啊
我:係呀 (😂)
佢:咁我幫你捏下骨好冇
我:(覺得佢有啲目的唔想俾佢得逞☺️) 但係我今日真係好攰啵⋯⋯
佢:你驚咪淨係幫你捏膊頭囉,你坐返正

佢好有心機幫我捏膊頭又按下個頭,好舒服,捏左十分鐘左右,我:得啦,你返工都攰啦,夠啦傻
佢:捏得一陣你膊頭咁緊未鬆哂架,捏多陣

佢真係好認真好集中,好似冇意掂我咁,咁樣按膊頭成半個鐘😓其實我就心癢左好耐,所以忍唔住開聲:我條腰都好攰呀

佢就慢慢按埋落去,對手由膊頭,到背脊,到腰咁捏落去,來回咁做呢個動作⋯⋯有時候有少少掂到我對波側邊,但又好似唔係特登咁⋯⋯不過有少少揩到我已經好想佢摸我⋯⋯

捏捏下佢就話我坐喺度佢就唔到力推個背脊,叫我成個人趴低喺度。如是者,佢又好認真咁幫我推咗一陣背⋯⋯
我就話:我着住件三係咪好善手好難按呀(佢都真係善左一兩次手搣到我啲肉)

佢:咁又冇,不過你個bra有啲阻住

我就自己伸手去解個bra扣,佢呢個時候竟然擰轉面唔望我😓 我個心就有少少嬲嬲地做乜唔想掂我咁

我直頭除咗個bra出嚟,淨係着住出面件T恤,再除埋條褲同埋底褲,就自己趴返喺度⋯⋯再屳被屳住自己下半身,唔俾佢知道我除哂

其實呢日之前我從來冇喺佢面前除過三,所以佢未見過我個身體⋯⋯但係嗰時我已經忍唔到⋯⋯好想佢搞我⋯⋯

我覺得除咗bra之後,佢對手開始按多左側邊掃下我個波邊咁⋯⋯又話 “係啵隔住件衫黎按真係善手”,就攝對手入我件tee入面按⋯⋯其實佢一攝對手入去,就等於掀起咗件tee,見到我成個背脊同埋條腰⋯⋯佢好似終於忍唔住係咁掃我背脊咁,又按下我波邊⋯⋯

我全程都合埋眼,好努力咁扮冇感覺HAHAH
咁樣俾佢 “折磨”左一陣之後,佢話不如按大髀

我即刻開咗眼好緊張,因為我下半身冇著野
我好細聲:你俾我屳返好件tee先⋯⋯⋯(因為件tee拉返低就剛剛好屳住patpat

佢擘開少少我對腳,我知道自己冇着底褲有少少緊張 已經好濕⋯⋯佢每次掂到入少少大髀內側我就好緊張⋯⋯

佢突然話:咦,你除咗條褲啊
我:係呀,頭先橫掂都屳被丫嘛⋯⋯

佢冇出聲,跟住佢有意冇意逐啲逐啲推高我件tee,我諗佢好快見到我patpat同埋妹妹⋯⋯我已經就嚟頂唔順,好想叫出聲,好想佢掂我⋯⋯

突然,佢:你幾時除咗條底褲?
我已經答唔到佢,成個人都好興,抖氣抖得好大聲,趷高個patpat......兩隻大脾磨緊

佢:你係咪想要啦?
我唔出聲
佢:答我
我:嗯⋯⋯
佢:你終於想要啦咩?
我:嗯⋯⋯
佢:大聲啲,想要咩?
我:唔要啦⋯⋯唔想要喎(成日唔想認😓)

佢即刻插咗隻手指入去⋯⋯我大聲叫左出黎
佢:濕到咁你仲扮唔想要?
我:唔想⋯⋯呀⋯⋯(好口硬但其實把聲已經放軟哂)

佢用隻手指係咁抽插我,我叫到超大聲⋯⋯趷起個patpat俾佢係咁指插

佢:我宜家入多隻手指啦
feel到佢手指好有力係咁撩我⋯⋯ 好舒服⋯⋯

佢:我入第三隻
我:唔⋯⋯呀⋯⋯唔好呀⋯⋯
feel到好迫⋯⋯入面填到好滿咁⋯⋯

佢:四隻啦,頂唔頂到?

跟住我感覺到勁粗咁插左入黎⋯⋯但明顯唔係四隻手指⋯⋯ 係一條好粗咁⋯⋯佢插左條野入黎
我即刻擰轉面:喂唔好呀⋯⋯

佢一野好大力扯起我patpat趷高啲,跟住一手好大力撳實我條腰⋯⋯另一手隻扶住我條腰好大力咁狗仔我

我係咁呻吟:呀⋯⋯唔好呀⋯⋯強姦呀⋯⋯唔⋯⋯呀⋯⋯⋯

佢聽到就插得更加粗暴,下下都啪啪聲,仲有啲水聲⋯⋯
佢:俾人姦都仲咁濕⋯⋯啲水流到出黎我大脾⋯⋯你好淫呀

我開始忍唔住:呀⋯⋯好入呀⋯⋯我唔得啦⋯...
我又繼續:呀⋯⋯大力啲⋯⋯大力插我⋯⋯唔......

佢好大力插左十幾下就抆出黎射左係我背隻到⋯⋯

佢即刻起身幫我清理,話對唔住冇帶套,但頭先真係谷左成個中一時忍唔住,由入屋個下就已經想插我,見到我成個背脊爭啲忍唔住想奶。但知道直接問我次次都唔俾⋯⋯所以試下吊返我隱,點知見到我全程都咁有反應咁淫⋯⋯

講講下,佢又有反應⋯⋯ 我就幫佢口交俾佢喺我個口度射多次⋯⋯

作者: lostergundam    時間: 2019-5-12 23:44

食開有引啦
作者: free_hkben    時間: 2019-5-13 01:03

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-12 23:12 發表 查看引用來源
我諗大家好似冇乜興趣睇一開始曖昧嗰啲事,咁講返我地第一次上床啦HAHAH

有日佢就約我出去馬灣話行下食下野。佢約我唔係唔開心,但係費事搞到好似情侶咁⋯⋯我就話返工好攰做完運動周身骨痛就推左佢

佢話咁不如去買薯片上我屋企食一齊攤下睇碟算。其實我都有預感隔咁耐再上嚟我屋企呢次會做愛......

我哋一齊攤低喺梳化
我 ...
開始禁室培慾
作者: manppp2004    時間: 2019-5-13 01:06

:smile_40:  終於搞惦...
舒服?
作者: koalaau    時間: 2019-5-13 01:23

寫得好吸引,咁止一次咁少嘛?😏
作者: 鐵棒柔情    時間: 2019-5-13 04:35

作者: scdondon    時間: 2019-5-13 06:46

之後會做情侣定sp?
作者: askl222    時間: 2019-5-13 14:11

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-12 11:12 PM 發表 查看引用來源

我哋一齊攤低喺梳化
我 ...
一個字,正!
作者: bee.ee    時間: 2019-5-13 17:14

作者: sunnn1225    時間: 2019-5-13 18:17

其實佢都算唔錯呀 
這真係狗公個d 一上到你家就插你啦
仲點會忍同諗你肯唔肯 
你考慮下同佢一齊啦 
作者: jackso0826    時間: 2019-5-14 10:09

師妹又識挑逗人引人,最後俾個師兄得米喇!好經歷
作者: valentia    時間: 2019-5-14 11:56

唉唔知道⋯⋯呢件事真係好難開口同朋友傾既事HAHAH
佢唔會settle同一個女仔,我就真係好怕
覺得呢段關係由sex開始有點過唔到自己
有時理性起黎就識攤牌推開佢,自問感情方面好乖不過成日有需要,迫自己冇見半個月見到又會忍唔住,所以學樓上話齋,做下先,順奇自然
作者: 愛生活    時間: 2019-5-14 13:33

作者: 愛生活    時間: 2019-5-14 13:33

作者: mahorse    時間: 2019-5-14 14:39

作者: mahorse    時間: 2019-5-14 16:10

作者: davidkwong2014    時間: 2019-5-14 21:04

引用:
Updates:
#1上我屋企
#32 上朋友屋企housewarming互摷
#48 Housewarming當晚後續 : 車上面摷我+ phone sex
#50 終於俾佢插咗......
------------------------------------------------------------------------------
開左個新ac因為舊ac個ex有用~ ...
好正,吞精也会做,唔係个个女人可以做到的。
作者: 班哲文C    時間: 2019-5-15 01:04

真係引人入性
作者: YYYYaaaaYYYY    時間: 2019-5-15 04:05

樓主寫得好好~
睇到 幻想到個畫面!
希望你地個故事未完 可以一直再睇落去
作者: valentia    時間: 2019-5-19 14:54

第一次做之後一段時間都冇乜契機,兩個唔係情侶走去開房又好奇怪😂

冇耐就佢生日,佢話想要我既相做生日禮物,我當時get唔到就覺得好奇怪:下你想我自拍比你定點?你去我Facebook自己download啦😓

佢:想要冇樣既相
我:(黑人問號)冇樣要黎做乜?背影嗰啲呀?(😂)
佢:睇到身體嗰啲呀
我:下閃卡?!!一陣流咗出去咁我點呀
佢:我一定唔會俾你嘅相人,同埋咪話要冇樣囉,你background嗰啲可以打格仔
我:⋯⋯

最後我係淆底冇影,睇到呢度係咪好失望呢

但佢生日正日日頭就上左我屋企,我煮咗餐生日晏俾佢,食完仲有幾小時先夠鐘出街睇戲

佢:我份生日禮物呢?
我:下我煮咗餐晏俾你啦啵,同埋今晚買咗戲飛囉
佢攬住我開始氹我:我幫你影相好冇?全部見唔到樣,背景遮哂嘅,你screen過哂覺得唔ok就delete,我唔會分享你俾其他人架嗎
我都係有啲驚:你要黎做乜架?
佢:掛住你嗰時候的出嚟睇囉

跟住佢就拉咗我去張床度⋯⋯
因為知道佢上嚟,我特登著咗黑色push-up,unun都係黑色,後面睇係紗網see through透哂成個patpat咁

個心卜卜卜卜咁跳,成個人靜哂咁等佢指示

佢話影左我今日個look先,我今日係著一條露膊既連身長裙,不過我話影咗呢個look一陣比人認到

佢:咁我幫你除咗佢先影啦
我好怕醜咁有啲扭擰
佢:一係你著件睡袍係面?
我就叫佢擰轉面,除左成條裙,著左平時係屋企着條絲質米色睡袍係面,跟住縛左個蝴蝶結縛實佢
佢叫我打橫訓係度影咗幾張,又俾我過目先,等我覺得OK先,又一路影一路慢慢就拉走我張被,仲伸手去解個蝴蝶結⋯⋯

咁我就變咗係中門大開,見到入面套內衣⋯⋯
佢:哇黑色wor⋯⋯即刻叫我打側瞓夾少少胸影左幾張

幫我整理件袍嘅時候又用手背揩下我個胸⋯⋯總之愈影我就愈濕
跟住佢又抆低啲件袍等我跌膊,係咁幫我整理個bra,隻手指特登攝入去撩左我粒lin幾下,俾佢攪到好想要,一路影一路抖大氣,佢話好鍾意,見到佢硬左⋯⋯但影極都仲未夠喉

影左幾張又出嚟俾我過目先,見到相入面粒lin露左出黎⋯⋯仲見到粒lin突起哂⋯⋯佢見我冇抗拒,就伸手去背隻幫我解左個扣,叫我除一除件睡袍除左個bra先笠返件袍

佢除完之後望一望:終於睇到你對奶(係呀之前一直唔俾佢睇)用口啜左陣⋯⋯聽到佢啲口水聲好正⋯⋯又用手逗左兩下,我已經好想做,捉住佢隻手揸我,佢揸左兩下話影埋先

其實我對自己身材就冇乜信心⋯⋯但佢就係咁氹同讚我,叫我揸自己比佢影⋯⋯又要我摵自己粒lin⋯⋯

跟住佢一手除咗件袍,叫我背向佢想影成個背脊,跟住佢係我身後攬住我,又伸手揸我⋯⋯佢開咗自拍拍片,影佢隻手係咁搓我個胸同埋錄到我呻吟⋯⋯

又叫我狗仔咁影我patpat,佢話好中意條unun,一路影一路喺後面撞我⋯⋯我就黎頂唔順

我起身撳低咗佢訓係床⋯⋯除左佢條褲同boxer就拉一拉開自己條unun就一下坐左上佢度,佢枝野一下插到最入⋯⋯即刻舒服到反白眼,我忍左好耐,係咁un,又係咁前後搖,搖到攰佢又下下好大力頂上黎⋯⋯舒服到暈

跟住佢繼續訓係度,叫我繼續女上,不過個人調轉背向佢咁騎,佢又拎左部電話拍片⋯⋯個角度係見到我成個背影,見到我背向佢咁坐左上佢大脾度⋯⋯條腰係咁扭,個patpat係咁前後郁,個頭係咁舒服到向後仰⋯見到佢一隻手捉住我條腰⋯又見到佢伸手打左我patpat幾下⋯⋯仲要錄到我呻吟到好大聲⋯⋯

跟住佢抱住我起身兩個一齊落左地,推我行出廳去塊鏡前面係咁推,對鏡做個感覺好奇怪⋯⋯見到佢下下都好大力推我⋯⋯好high,佢又拎左電話對鏡拍片⋯⋯最後佢要射抆左出黎,我即刻跪係地下比佢射係口⋯⋯佢生日就比佢口爆啦

最後條片係delete左,因為佢預料唔到我突然跪低,唔小心影到佢口爆我😂

作者: jackso0826    時間: 2019-5-19 15:05

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-19 02:54 PM 發表 查看引用來源
第一次做之後一段時間都冇乜契機,兩個唔係情侶走去開房又好奇怪😂

冇耐就佢生日,佢話想要我既相做生日禮物,我當時get唔到就覺得好奇怪:下你想我自拍比你定點?你去我Facebook自己download啦😓

佢:我一定唔會俾你嘅相人,同埋咪話要冇樣囉,你ba ...
呢份生日禮物佢實收得好開心
作者: 烚熟仔    時間: 2019-5-19 15:08

都幾識保護你
作者: scdondon    時間: 2019-5-20 00:05

有咁正的生日禮物點捨得放走你?
作者: koalaau    時間: 2019-5-20 00:36

電話delete完有冇去「最近刪除」再delete,唔係就等如冇delete。

唔係唔信佢,但要識保護自己,佢就算純留念但唔覺意俾人發現或跌電話,咁就網上見。
作者: choibbchoi    時間: 2019-5-20 07:05

又打真軍 真係鬼馬
作者: sg9394    時間: 2019-5-20 15:34

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-19 02:54 PM 發表 查看引用來源

佢:我一定唔會俾你嘅相人,同埋咪話要冇樣囉,你ba ...
收呢份生日禮物實開心死. 
作者: valentia    時間: 2019-5-20 18:36

引用:
原帖由 koalaau 於 2019-5-20 12:36 AM 發表 查看引用來源
電話delete完有冇去「最近刪除」再delete,唔係就等如冇delete。

唔係唔信佢,但要識保護自己,佢就算純留念但唔覺意俾人發現或跌電話,咁就網上見。 ...
多謝提醒呀,可以放心呀,佢都好小心好信得過。佢有即刻喺我面前delete埋
作者: chunaries2    時間: 2019-5-21 00:19

支持樓主更新
作者: Th216    時間: 2019-5-22 08:38

作者: Th216    時間: 2019-5-22 08:39

作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-23 11:30

真係好正,分享多啲

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)