188Channel

標題: 因出軌而分手。。因分手而出軌 [打印本頁]

作者: 比利小子    時間: 2019-4-26 13:26     標題: 因出軌而分手。。因分手而出軌

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: NPGG    時間: 2019-4-26 15:30

引用:
原帖由 比利小子 於 2019-4-26 01:26 PM 發表 查看引用來源
話說好多年前識左女朋友L , 個時佢細我好多,只係岩岩18歲,第一次見面就開房扑野。。之後正式一齊左,基本上每次出黎都會上房,就算係車,係樓梯,殘廁。好多城方都玩過,個時小弟都後生,L需求都好大,大家一有機會就互相挑逗。。
不過大家見面時間其實唔多,佢返shift 我返9-6。。佢教好多男同事approach .. 最後都因為帽左而分手。。我仲同佢其中一個好朋友,因為L比帽我見多左而發生關係(維 ...
冇套就可以奶野,吾系中出來生性病呀⋯⋯

師兄的常識...............
作者: 04329234    時間: 2019-4-27 11:48

聽到都開心,可以食返前度E cup, 我都好想再屌我其中一個前度,又係好大波架
作者: kelvinsjs569874    時間: 2019-4-27 22:54

wa 反而想知樓主同ex嘅好姊妹嘅故事:smile_40:
作者: 俾比    時間: 2019-4-28 01:51

咁好食,share一齊食啦haha
作者: leana0314    時間: 2019-4-28 09:32

引用:
原帖由 比利小子 於 2019-4-26 01:26 PM 發表 查看引用來源
話說好多年前識左女朋友L , 個時佢細我好多,只係岩岩18歲,第一次見面就開房扑野。。之後正式一齊左,基本上每次出黎都會上房,就算係車,係樓梯,殘廁。好多城方都玩過,個時小弟都後生,L需求都好大,大家一有機會就互相挑逗。。
不過大家見面時間其實唔多,佢返shift 我返9-6。。佢教好多男同事approach .. 最後都因為帽左而分手。。我仲同佢其中一個好朋友,因為L比帽我見多左而發生關係(維 ...
唉!我覺得出軌心情矛盾,內心交纏又控制唔住性慾
作者: MINIWOODY2.0    時間: 2019-4-28 13:02

分手打友誼波正喎,師兄做咩唔再食呀
作者: kingwah123    時間: 2019-4-29 08:40

引用:
原帖由 leana0314 於 2019-4-28 09:32 AM 發表 查看引用來源

係嫁- 出軌一次就有二次
作者: Guezz    時間: 2019-4-29 18:54

引用:
回味下幾好!
作者: 比利小子    時間: 2019-5-2 16:02

引用:
原帖由 leana0314 於 2019-4-28 09:32 AM 發表 查看引用來源

有時搵SP 反而樂得輕鬆,唔會有任何感情負擔
作者: butbutopen    時間: 2019-5-2 18:51

感受到樓主內心既掙扎和矛盾,我亦有類似經驗,感同身受
作者: 鐵棒柔情    時間: 2019-5-7 07:30

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)