188Channel

標題: 搵到個Chat / Phone sex相稱嘅對手, 係件好正嘅事 [打印本頁]

作者: 桃你滿門    時間: 2019-4-21 19:25     標題: 搵到個Chat / Phone sex相稱嘅對手, 係件好正嘅事

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 床上純情的香腸    時間: 2019-4-21 23:35

Phone sex 玩得耐會冇引,緊係打真軍先至正喇!
作者: patrick.c    時間: 2019-4-21 23:39

好明白 以前都有個大過我既女仔同我SKYPE玩左2年CAM+PHONESEX 而家已經搵唔返可以玩到咁wild既對手
作者: heaethan    時間: 2019-4-22 01:15

好懷念以前在 chatroom,  icq 
識人玩 chat sex 既經歷
多謝你勾起我既回憶
作者: manppp2004    時間: 2019-4-22 02:08

好想搵返個好正的Phonesex partner, 但已經好少女仔會玩了
作者: sexman44264    時間: 2019-4-22 13:01

以前玩過, 識玩真係好玩仲要條女好淫, 淫到聽埋水聲
作者: freepic1iman_dc    時間: 2019-4-22 13:54

引用:
原帖由 桃你滿門 於 2019-4-21 19:25 發表 查看引用來源
由以前v7到宜家嘅tg, 都一直有同網友玩開純文字既Chat sex / Phone Sex。相信鍾意玩呢兩種sex嘅人都唔會否認, Chat Sex 帶比大家既幻想空間好大, 而且透過文字談論性, 果種交手既尺度可以好大膽, 可以滿足到大家平日收收埋埋唔敢講出黎既性癖好。

而後者Phone Sex, 一般我都會由Chat Sex覺得對方同自己既話題/性喜好契合先會更進一步, 聽埋對方既聲音 ...
絲打高見。
認同十分。
作者: 霸位人士    時間: 2019-4-22 19:12

而家好難搵到人傾sex chat 啦
記得之前同個師姐傾計, 除左傾sex外咩都會傾下, 好似friend 咁傾, 都真係幾正幾舒服
可惜之後就無繼續了
作者: arjou    時間: 2019-4-25 00:36

作者: Klwong137    時間: 2019-5-3 15:32

作者: angelking89    時間: 2019-5-3 20:22

其實係而家太多人成日話要真做
無人再想文字之類姐:smile_o08:
感覺用文字黎"培養感情", 之後熟左既話, 就可以進一步架喇
作者: kayee0907    時間: 2019-5-4 01:06

作者: ecolamp    時間: 2019-5-4 09:19

Hi, I m Simon. 有機會互相交流一下好嗎?
作者: savisavi    時間: 2019-5-4 18:05

當你女 phone sex partner 話一聽到你把聲就濕
其實好有滿足感
作者: wsmdream8888    時間: 2019-5-11 00:50

搵到有一個phone sex夾到埋係一件好難既事🤦🏻‍♂️
作者: Winso2395384997    時間: 2019-6-16 11:07

作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-16 15:41

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)