188Channel

標題: 回味在交友App 上的豔遇(人生第一個炮友)已更新 落地玻璃#18 [打印本頁]

作者: johnny794    時間: 2019-4-8 06:27     標題: 回味在交友App 上的豔遇(人生第一個炮友)已更新 落地玻璃#18

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: X_Power    時間: 2019-4-8 14:14

引用:
原帖由 johnny794 於 2019-4-8 06:27 AM 發表 查看引用來源
小弟一直做開CD Room, 近日太無聊所以上黎分享下比人引入性概經驗。新手寫得唔好歡迎批評。

簡稱A小姐,台灣人。我地係玩TiXXxR 認識概,match 左幾句後得知佢飲緊酒仲話想send相比我,咁當然唔會放過add佢概機會啦,就係咁傾左幾日無聊野之後就膽粗粗約佢出黎,第一次見佢係在Starbucks, 以前都約過其他網友出黎但照騙多,次次都搵籍口走,第一眼見佢真係好正,雖然上身只得B但 ...
樓主真幸運。
好回憶一個黎……
作者: hitmypat    時間: 2019-4-8 14:57

引用:
原帖由 johnny794 於 2019-4-8 06:27 AM 發表 查看引用來源
小弟一直做開CD Room, 近日太無聊所以上黎分享下比人引入性概經驗。新手寫得唔好歡迎批評。

簡稱A小姐,台灣人。我地係玩TiXXxR 認識概,match 左幾句後得知佢飲緊酒仲話想send相比我,咁當然唔會放過add佢概機會啦,就係咁傾左幾日無聊野之後就膽粗粗約佢出黎,第一次見佢係在Starbucks, 以前都約過其他網友出黎但照騙多,次次都搵籍口走,第一眼見佢真係好正,雖然上身只得B但 ...
期待樓主再分享
作者: 小王子    時間: 2019-4-8 15:04

台灣妹正
作者: hitmypat    時間: 2019-4-8 15:07

想睇車震故事,好似好刺激咁
作者: johnny794    時間: 2019-4-8 15:23

引用:
原帖由 X_Power 於 2019-4-8 02:14 PM 發表 查看引用來源

樓主真幸運。
好回憶一個黎……
最正係佢唔怕羞想要就黎
作者: johnny794    時間: 2019-4-8 15:24

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-4-8 03:07 PM 發表 查看引用來源
想睇車震故事,好似好刺激咁
呢兩日打埋佢,戈次真係好刺激,因為地點唔算太隱閉,我地兩個當時都驚驚地
作者: cx829    時間: 2019-4-8 15:28

waiting for your updates
作者: siukeung.sk    時間: 2019-4-8 16:27

作者: 小強小小強    時間: 2019-4-8 17:06

引用:
原帖由 johnny794 於 2019-4-8 03:24 PM 發表 查看引用來源

呢兩日打埋佢,戈次真係好刺激,因為地點唔算太隱閉,我地兩個當時都驚驚地
等下集~加油~
作者: 小強小小強    時間: 2019-4-8 17:06

引用:
原帖由 johnny794 於 2019-4-8 03:24 PM 發表 查看引用來源

等下集~加油~
作者: kelvinsjs569874    時間: 2019-4-8 20:53

台妹真係所有男人都想試一次
作者: girl2000    時間: 2019-4-8 21:50

T字頭,咩交友 add黎架,師兄
作者: johnny794    時間: 2019-4-8 22:55

引用:
原帖由 kelvinsjs569874 於 2019-4-8 08:53 PM 發表 查看引用來源
台妹真係所有男人都想試一次
呢句真,細佬有肯食過兩個😁😁
作者: johnny794    時間: 2019-4-8 22:56

引用:
原帖由 girl2000 於 2019-4-8 09:50 PM 發表 查看引用來源
T字頭,咩交友 add黎架,師兄
私信你 唔知可唔可以開名
作者: Lily花香    時間: 2019-4-8 23:06

引用:

佢個名叫Dick,原來這個名有好多意思!😂
作者: 高速吸引    時間: 2019-4-8 23:25

喺屋企有套俾你用戴,條女擺明一早準備開波啦
作者: johnny794    時間: 2019-4-8 23:33

Update 少少先 

落地玻璃
上次做完後簡唔中都會講下野,flirt 下,有一天的晚上突然收到A的訊息,佢同朋友落左club, 當時2AM左右,而我明天要上班,所以都係hea答佢,因為懶得動,同埋要返工,但係佢send 左一張相比我後,本人被細佬扯左出門口去出精之旅,佢同我講I am so drunk, I miss you. 我就諗緊點做概時候佢就send 左張相比我,短裙低胸,單眼,伸利。當時睇到覺得好正,仲要比佢咁挑釁,我就爬落床hea look 開車接佢。去到概時候見到佢同一個朋友,心諗唔係仲要車埋佢,好在佢朋友見到我黎就自己去坐車。 一上車錫左淡就出發,佢上到車好似放鬆晒咁件衫都跌左一邊落黎,睇到晒個bra加埋條短裙真係好正,咁我就一手開車一手摸大腿,當我越摸越上到掂到佢妹妹佢就嗯~you are a bad guy. 我就話yes I am ,佢錫左我塊面一淡隻手都摸摸摸左落去,佢真係醉左,過人傻傻地,隔住條褲摸我細佬,視覺衝擊加埋佢摸我細佬已經舉頭打招呼 she say: hi, do you miss me, I miss you baby咁我就膽粗粗拎左條野出黎話he misses you too, come on give him a kiss 佢笑一笑就真係過黎開始含,當時我係一手開車一手摸佢,一路被佢含,定力少d都大獲,佢連係架車入面都含到我雪雪聲,時快時慢,仲要係個頭到慢慢打轉,真係好鬼爽,當經過其他車及路上概行人我都驚比人發現就按低佢個頭,佢次次都會比我頂到喉嚨之後上黎罵我幾句又繼續含,如是姐佢含到攰又差唔到多,泊車佢就話quick, let’s go home, I can’t hold it anymore.  我地就快快手上佢屋企,一開門燈都未開我地已經擁吻不停地邊車邊脫,上到床我地都一絲不掛,佢就立刻幫我帶套坐上黎full on 地不停un我都幾肯定佢概鄰居一定聽到,佢un 到開始無力概時候我就抱起佢話it’s my turn now, 當時比佢搞到個人好爽,我就成個抱起佢插,佢話呢個pose頂到好入好滿足,不過會好攰插左一陣我就放返低佢問佢仲想唔想要,佢含住隻手指同我講please don’t stop, fuck me like the end of the world, 我就示意佢黎窗台戈邊,狗仔後入佢, 首先開少少窗簾睇下佢咩反應,佢可能太醉太沉迷緊,無理我, 我就一手拉開晒塊窗簾,佢啊左一聲,想用手山返佢, 我當然唔會比佢咁做,捉晒佢兩隻手吊住佢黎插,人雖不多,但每有人經過佢都好似叫得更大聲,佢好似仲更爽咁連我大腿都感覺到濕晒,而我係各方面概刺激下數分鐘便投降了。 
作者: johnny794    時間: 2019-4-8 23:40

想問手機web版如何edit?
作者: johnny794    時間: 2019-4-9 00:31

引用:
原帖由 Lily花香 於 2019-4-8 11:06 PM 發表 查看引用來源

佢個名叫Dick,原來這個名有好多意思!😂
哈哈哈 對的下次人地同你講你知咩事
作者: johnny794    時間: 2019-4-9 00:32

引用:
原帖由 高速吸引 於 2019-4-8 11:25 PM 發表 查看引用來源
喺屋企有套俾你用戴,條女擺明一早準備開波啦
第一次見就食得仲要咁姣 就知咩事啦
作者: manppp2004    時間: 2019-4-9 00:49

樓主一定好靚仔
作者: everabcc    時間: 2019-4-9 01:47

雖然唔係想破壞氣氛 但係邊揸車邊咁玩其實好咩 :smile_39: 係馬路上咁玩 
作者: 青衣113    時間: 2019-4-9 02:32

真係正到冇朋友啦
作者: 7boy04    時間: 2019-4-9 10:29

交友app假的台妹就多,真的都比你遇到,正😁
作者: 惑感惑    時間: 2019-4-9 13:33

想呀!追
作者: johnny794    時間: 2019-4-9 15:22

引用:
原帖由 manppp2004 於 2019-4-9 12:49 AM 發表 查看引用來源
樓主一定好靚仔
真唔靚仔 唔知佢中意我咩
作者: johnny794    時間: 2019-4-9 15:24

引用:
原帖由 everabcc 於 2019-4-9 01:47 AM 發表 查看引用來源
雖然唔係想破壞氣氛 但係邊揸車邊咁玩其實好咩 :smile_39: 係馬路上咁玩 
咁我都習慣單手揸車,只要唔係過份投入同眼看前方就一定安全
作者: johnny794    時間: 2019-4-9 15:26

引用:
原帖由 7boy04 於 2019-4-9 10:29 AM 發表 查看引用來源
交友app假的台妹就多,真的都比你遇到,正😁
唔會吧 暫時未見過假台妹
作者: sam7211    時間: 2019-4-9 16:54

引用:

精彩,幾時update落地玻璃的故事呢?
作者: alan92alan    時間: 2019-4-12 11:27

作者: kensen    時間: 2019-4-15 13:45

台灣妹真係好玩
作者: johnny794    時間: 2019-4-16 04:33

呢個星期去左旅行未有時間更新埋心驚膽顫的車震,過多幾日就得閒了
作者: maverickk    時間: 2019-4-17 01:02

作者: heaethan    時間: 2019-5-17 09:59

引用:
原帖由 johnny794 於 2019-4-16 04:33 發表 查看引用來源
呢個星期去左旅行未有時間更新埋心驚膽顫的車震,過多幾日就得閒了
巴打好,近排忙震震嗎?
作者: siuhung37    時間: 2019-5-17 17:04

台妹好野黎 有身材叫聲又好聽

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)