188Channel

標題: 地鐵痴女 [打印本頁]

作者: chinese2015    時間: 2019-3-10 01:40     標題: 地鐵痴女

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hank    時間: 2019-3-10 03:04

師兄,您有性福了,各取所需。爆房嗰d,您應該唔會講咁少吓話。
作者: 欣欣baby    時間: 2019-3-10 08:37

引用:
原帖由 chinese2015 於 2019-3-10 01:40 AM 發表 查看引用來源
人人繁忙時間搭地鐵唔係個個站都上到車。而我就好好運唔需要迫上車,因為我係地鐵開出既頭幾站上車。

點知有一日突然發生左我意想不到既事。首先要講明我唔係變態或者攞地鐵福利既男人,因為聽過好多女性都以為搭地鐵會好多變態佬都咸濕佬借機抽水、觸摸女性身體。

係個日都同平時一樣,都正常咁幾經爭扎起身返工。訓未醒咁企地鐵,(係企)因為唔想左右比人迫住坐,每逢開車停車都要避免唉落人地度。咁我都企係扶到 ...
艷遇可遇不可求⋯⋯你就好啦
作者: iamsummer6    時間: 2019-3-10 09:18

作者: 羊洋得意    時間: 2019-3-10 09:35

作者: ajenny    時間: 2019-3-10 10:24

引用:
原帖由 羊洋得意 於 2019-3-10 09:35 AM 發表 查看引用來源
地鐵真係唔少變態佬借d咦抽水
火車就少d

我試過同d同事一齊坐地鐵傾緊計
後面有個男既唉埋黎
因為人超多,我都無覺得奇怪
但係之後佢正面貼實我背脊,又keep住架車郁,佢下身係咁撞埋黎
我先發現唔對路,咁岩車門開佢就即時衝出門口走左,無仇報😫😫😫😫 ...
如果有得報妳又點報
作者: sam7211    時間: 2019-3-10 11:46

引用:
原帖由 chinese2015 於 2019-3-10 01:40 AM 發表 查看引用來源
人人繁忙時間搭地鐵唔係個個站都上到車。而我就好好運唔需要迫上車,因為我係地鐵開出既頭幾站上車。

點知有一日突然發生左我意想不到既事。首先要講明我唔係變態或者攞地鐵福利既男人,因為聽過好多女性都以為搭地鐵會好多變態佬都咸濕佬借機抽水、觸摸女性身體。

係個日都同平時一樣,都正常咁幾經爭扎起身返工。訓未醒咁企地鐵,(係企)因為唔想左右比人迫住坐,每逢開車停車都要避免唉落人地度。咁我都企係扶到 ...
師兄吸引力應確不凡,會更新爆房的情節嗎?
作者: 羊洋得意    時間: 2019-3-10 12:45

作者: Klwong137    時間: 2019-3-10 16:02

作者: chinese2015    時間: 2019-3-10 17:31

爆房就唔講啦,各位ching比我更精彩。實在都係樂器吹奏,腸仔雙蛋,多汁大鮑,加埋個糖水西米露。冇乜特別菜色品嚐。
作者: formanlo    時間: 2019-3-10 17:40

引用:
原帖由 chinese2015 於 2019-3-10 05:31 PM 發表 查看引用來源
爆房就唔講啦,各位ching比我更精彩。實在都係樂器吹奏,腸仔雙蛋,多汁大鮑,加埋個糖水西米露。冇乜特別菜色品嚐。
已經係唔錯嘅菜式,真羡慕師兄。
呢個餐幾時再食?
作者: iamsummer6    時間: 2019-3-10 17:51

作者: gateview    時間: 2019-3-11 00:46

日日金鐘上下班,迫到飛起,好多女仔係咁玩手機,又唔扶實,有身體接觸男人仲驚過佢,明明自己無性趣,又怕比佢大叫非禮。最衰係成日起FB見到有D港女旭下就影人相放上網,明明個男人都唔知佢影緊自己,即係望都無望佢,咁就比人放相上網。BTW,影人相放上網好似係犯左私隱條例既。
作者: 古斯塔夫二世    時間: 2019-3-11 01:10

作故仔
作者: chinese2015    時間: 2019-3-11 02:10

引用:
原帖由 iamsummer6 於 2019-3-10 05:51 PM 發表 查看引用來源
純粹好奇個女仔大約幾歲度
三十頭
作者: chinese2015    時間: 2019-3-11 02:10

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2019-3-11 01:10 AM 發表 查看引用來源
作故仔
無需要。唔會有錢分。
作者: chinese2015    時間: 2019-3-11 02:12

引用:
原帖由 formanlo 於 2019-3-10 05:40 PM 發表 查看引用來源

已經係唔錯嘅菜式,真羡慕師兄。
呢個餐幾時再食?
都係第一次咁好。我都期待。
作者: chinese2015    時間: 2019-3-11 02:14

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-3-10 10:24 AM 發表 查看引用來源
如果有得報妳又點報
粗暴既轉身,再加埋成隻電話頂住佢個下巴,我都好憎人成隻電話頂上自己塊面。
作者: 肥星星    時間: 2019-3-11 07:51

C兄應該很靚仔!!
作者: ah_dick0626    時間: 2019-3-11 11:50

我都試過搭地鐵俾企我前面既中女用pat pat挨埋黎我細路位置! 我企系背住門位置,本身玩緊電話,開頭無為意, 但佢連續幾次咁挨埋黎,當時車廂內其實唔算迫, 我覺得佢有D故意, 因為佢挨埋黎既程度已經令我細路感覺到佢pat pat體溫! 但真係唔敢郁, 陣間佢叫非禮就水洗都唔清! 後尾佢落車仲回頭望我兩眼,  果下有D後悔無追上去跟進......
作者: gum717    時間: 2019-3-11 12:05

家下D女越黎越主動:smile_14:
作者: benng2012    時間: 2019-3-11 13:26

引用:
原帖由 ah_dick0626 於 2019-3-11 11:50 AM 發表 查看引用來源
我都試過搭地鐵俾企我前面既中女用pat pat挨埋黎我細路位置! 我企系背住門位置,本身玩緊電話,開頭無為意, 但佢連續幾次咁挨埋黎,當時車廂內其實唔算迫, 我覺得佢有D故意, 因為佢挨埋黎既程度已經令我細路感覺到佢pat pat體溫! 但真係唔敢郁, 陣間佢叫非禮就水洗都唔清! 後尾佢落車仲回頭望我兩眼,  果下有D後悔無追上去跟進...... ...
我都試過!都好多年前
作者: tatacaca    時間: 2019-3-11 16:42

引用:

好夢
作者: stustu111    時間: 2019-3-11 16:57

原來好多ching都有類似經驗
作者: kensen    時間: 2019-3-12 16:16

咁都比你預到
作者: jfcs123    時間: 2019-3-12 18:34

引用:
原帖由 欣欣baby 於 2019-3-10 08:37 AM 發表 查看引用來源

艷遇可遇不可求⋯⋯你就好啦
妳都可以試下磨人呀
作者: ajenny    時間: 2019-3-13 22:51

引用:
原帖由 gum717 於 2019-3-11 12:05 PM 發表 查看引用來源
一直都係
作者: ajenny    時間: 2019-3-13 22:51

引用:
原帖由 gum717 於 2019-3-11 12:05 PM 發表 查看引用來源
一直都係
作者: 天字荳號飛    時間: 2019-3-14 06:11

假的
作者: sexman44264    時間: 2019-3-14 10:12

引用:
原帖由 ah_dick0626 於 2019-3-11 11:50 AM 發表 查看引用來源
我都試過搭地鐵俾企我前面既中女用pat pat挨埋黎我細路位置! 我企系背住門位置,本身玩緊電話,開頭無為意, 但佢連續幾次咁挨埋黎,當時車廂內其實唔算迫, 我覺得佢有D故意, 因為佢挨埋黎既程度已經令我細路感覺到佢pat pat體溫! 但真係唔敢郁, 陣間佢叫非禮就水洗都唔清! 後尾佢落車仲回頭望我兩眼,  果下有D後悔無追上去跟進...... ...
望你果陣係啤住你定淫賤眼神?
作者: chinese2015    時間: 2019-4-3 02:01

引用:
我都試過搭地鐵俾企我前面既中女用pat pat挨埋黎我細路位置! 我企系背住門位置,本身玩緊電話,開頭無為意, 但佢連續幾次咁挨埋黎,當時車廂內其實唔算迫, 我覺得佢有D故意, 因為佢挨埋黎既程度已經令我細路感覺到佢pat pat體溫! 但真係唔敢郁, 陣間佢叫非禮就水洗都唔清! 後尾佢落車仲回頭望我兩眼,  果下有D後悔無追上去跟進...... ...
小心處理,可遇不可求。
作者: ki225    時間: 2019-4-6 20:11

作者: whyiy    時間: 2019-4-7 16:10

作者: blumunite    時間: 2019-4-7 19:24

作者: K10732p    時間: 2019-4-8 00:48

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)