188Channel

標題: 醫院的一天 [打印本頁]

作者: heman33    時間: 2019-3-7 17:39     標題: 醫院的一天

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: iamsummer6    時間: 2019-3-7 22:09

作者: 中涼寒    時間: 2019-3-7 23:27

引用:
原帖由 heman33 於 7-3-2019 17:39 發表 查看引用來源
上星期抄車入了醫院,雙手同一腳都打了石膏,瞓左幾日床,悶到吐,今日隔離床個大叔都出了院,無得聼佢講上大陸蒲D經曆。
女朋友雖然忙,但她説仍會抽空來探我,聽到個心都甜晒。正常探病時過了一半,聽到高跟鞋聲,知道是女朋友來了,因這是三人病房,又是尾房,昨日都只有我同大叔,今日就只有我一個住晒成間房,所以我知一定是我女友。
妳買左咩比我食..........呀! 話都未講完,但我只會張大個口,眼前的正 ...
咁都唔順個便.....
作者: hongkongken    時間: 2019-3-8 01:27

引用:
原帖由 heman33 於 2019-3-7 05:39 PM 發表 查看引用來源
上星期抄車入了醫院,雙手同一腳都打了石膏,瞓左幾日床,悶到吐,今日隔離床個大叔都出了院,無得聼佢講上大陸蒲D經曆。
女朋友雖然忙,但她説仍會抽空來探我,聽到個心都甜晒。正常探病時過了一半,聽到高跟鞋聲,知道是女朋友來了,因這是三人病房,又是尾房,昨日都只有我同大叔,今日就只有我一個住晒成間房,所以我知一定是我女友。
妳買左咩比我食..........呀! 話都未講完,但我只會張大個口,眼前的正 ...
甘好人,对你起痰😄
作者: bismen270818    時間: 2019-3-8 06:38

引用:
原帖由 heman33 於 2019-3-7 05:39 PM 發表 查看引用來源
又扮女護士?
作者: 賭神^^    時間: 2019-3-8 08:13

好豐富的想像力
作者: ciegal    時間: 2019-3-8 09:17

作者: gum717    時間: 2019-3-8 11:55

真係唔夠你諗
作者: tatacaca    時間: 2019-3-8 15:47

下次作好啲啦
作者: middleage72    時間: 2019-3-9 11:57

好假喎!
作者: 曉曉h    時間: 2019-3-9 13:22

作者: 寵物先生    時間: 2019-3-12 12:16

咁攪笑
作者: 精蟲蟲    時間: 2019-3-12 19:37

攪笑的分享
作者: 用戶99    時間: 2019-3-23 14:53

引用:
下次記得大叫唔好唔好啦! 🤣
作者: veryok    時間: 2019-3-23 22:23

咪幾好, 受傷都有人幫樓主出火
.
作者: loveyourstory    時間: 2019-4-15 17:10

叫護士姐姐幫你出火~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)