188Channel

標題: 無啦啦變左上司嘅專屬淫秘書 update #36 #71 #119 [打印本頁]

作者: lootedb    時間: 2019-3-1 23:21     標題: 無啦啦變左上司嘅專屬淫秘書 update #36 #71 #119

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: integra9090    時間: 2019-3-1 23:35

其實你你想食佢好耐 haha
作者: 曼市一哥曼城    時間: 2019-3-1 23:55

好正,c姐你身材幾好
作者: MCLMCLMCL    時間: 2019-3-2 00:10

作者: 演唱會1999    時間: 2019-3-2 00:23

有冇見客ge衣著圖先...

幫老細舒服完有冇人工加先
作者: thomasgp02a    時間: 2019-3-2 00:42

寫得好好,期待之後的連場激場
作者: 叫我做主人    時間: 2019-3-2 01:45

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-1 11:21 PM 發表 查看引用來源
今日想同大家分享我係新公司嘅事

簡單咁交代下背景先啦,冇興趣嘅師兄師姐可以skip咗呢part啦哈哈😆
而家呢份工做咗大約半年,係我上一份工嘅上司介紹我嚟。我一路以嚟都係個秘書上一份工要服侍兩個老細,一男一女。男嘅好好女嘅好難頂,所以男老細離開公司冇耐,我都辭埋職。男老細咁啱佢朋友又搵緊秘書就介紹咗我入去做。新老細Sean係馬來西亞人嚟咗香港10幾年,37歲唔算靚仔但身材好fit,大隻 ...
師姐你好,好耐都無見過D咁高汁又引人入性嘅淫故👍🏻👍🏻
作者: ronja    時間: 2019-3-2 03:22

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-1 23:21 發表 查看引用來源

簡單咁交代下背景先啦,冇興趣嘅師兄師姐可以skip咗呢part啦哈哈😆
而家呢份工做咗大約半年,係我上一份工嘅上司介紹我嚟。我一路以嚟都係個秘書上一份工要服侍兩個老細,一男一女。男嘅好好女嘅好難頂,所以男老細離開公司冇耐,我都辭埋職。男老細咁啱佢朋友又搵緊秘書就介紹咗我入去做。新老細Sean係馬來西亞人嚟咗香港10幾年,37歲唔算靚仔但身材好fit,大隻 ...
非常引人入性
作者: free_hkben    時間: 2019-3-2 03:26

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-1 23:21 發表 查看引用來源

努力砌,落力寫!!!!thx
作者: BBBean666    時間: 2019-3-2 06:22

作者: heaethan    時間: 2019-3-2 07:05

引用:

寫得好有水準,點會唔支持你呢
Dream sec ^^~
作者: haaercuopmk    時間: 2019-3-2 07:31

作者: 離火    時間: 2019-3-2 07:45

淫蕩秘書絕對係老闆最愛
作者: scdondon    時間: 2019-3-2 08:04

我都想有個好似你咁淫的秘書
作者: vc9394    時間: 2019-3-2 08:07

哈哈,真係够淫
作者: Vittel    時間: 2019-3-2 08:23

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-1 11:21 PM 發表 查看引用來源

Support 師兄,十分令人羨慕有個淫賤女秘書,工作會特別醒神👍🏻
作者: chun20040    時間: 2019-3-2 09:37

引用:

正啦!有預計地食左老闆!水口係咁開,妹妹係咁緊夾,仲有補品滋潤,🥰
被私有化係公司囉
作者: Loki2222    時間: 2019-3-2 10:19

之後有無係公司做啊?
作者: lootedb    時間: 2019-3-2 10:34

引用:
原帖由 integra9090 於 2019-3-1 11:35 PM 發表 查看引用來源
其實你你想食佢好耐 haha
都係嘅,日日翻工見佢著恤衫都好似就爆褸,又係事業有成嘅男人。所以都有幻想過俾佢搞 哈哈
作者: lootedb    時間: 2019-3-2 10:36

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2019-3-2 12:23 AM 發表 查看引用來源
有冇見客ge衣著圖先...

幫老細舒服完有冇人工加先
下次有機會影上嚟俾大家睇^_^
加人工就冇,不過因為咁工作安排上有變動,會再寫
作者: lootedb    時間: 2019-3-2 10:39

引用:
原帖由 MCLMCLMCL 於 2019-3-2 12:10 AM 發表 查看引用來源
約埋前老闆一齊
唔係所有老細都適合上床嫁
前上司係嗰種爸爸型,好好人不過完全唔會想同佢上床
作者: lootedb    時間: 2019-3-2 10:40

引用:
原帖由 叫我做主人 於 2019-3-2 01:45 AM 發表 查看引用來源

師姐你好,好耐都無見過D咁高汁又引人入性嘅淫故👍🏻👍🏻
多謝你呀^_^
我會繼續努力寫埋落去
作者: lootedb    時間: 2019-3-2 10:50

見咁多師兄話都想要個咁淫嘅秘書
講個事實比你哋聽,我見過好多秘書都係好憎自己上司,因為你做得秘書其實老闆嘅所有嘢你都要幫手做,有時會覺得自己好似工人。
所以對我嚟講秘書同老細搞野只有AV情節先有。
今次真係好好彩地老細條件好,平時對我又幾好,我先會咁嫁咋😂
其實事後諗返都覺得自己嗰陣真係好大膽飲多左,如果佢好正人君子,推開左我,返到香港炒埋我再話埋比我前老細知,咁我就慘啦
作者: 香港中心的香腸    時間: 2019-3-2 11:18

夠淫,夠盪
作者: 雨宮慶太    時間: 2019-3-2 13:07

我都想有個咁嘅秘書
作者: 粗筆人    時間: 2019-3-2 13:08

作者: jonathanhk1997    時間: 2019-3-2 16:53

師妹真利害 夠膽色.     👍😘
作者: 向前號    時間: 2019-3-2 21:23

你真係好鬼正,不得了,引死人啦
作者: holland1988    時間: 2019-3-2 22:13

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-2 10:50 AM 發表 查看引用來源
見咁多師兄話都想要個咁淫嘅秘書
講個事實比你哋聽,我見過好多秘書都係好憎自己上司,因為你做得秘書其實老闆嘅所有嘢你都要幫手做,有時會覺得自己好似工人。
所以對我嚟講秘書同老細搞野只有AV情節先有。
今次真係好好彩地老細條件好,平時對我又幾好,我先會咁嫁咋😂
其實事後諗返都覺得自己嗰陣真係好大膽飲多左,如果佢好正人君子,推開左我,返到香港炒埋我再話埋比我前老細知,咁我就慘啦 ...
Nice story!

妳個username 有冇特別意思㗎?
Looted.... 好似妳flirt妳boss咁

其實可能佢都已經話咗畀妳ex-boss 聽妳好”正”係一個好秘書
作者: davidng99    時間: 2019-3-2 23:45

引用:

正👍
期待後續
作者: Cclemoncc    時間: 2019-3-3 01:44

師妹好野! 期待~
作者: kelvinsjs569874    時間: 2019-3-3 01:51

1月嘅上海超凍喎 你咁著唔會凍親咩(因為長期stay上海所以知道今年仲要勁凍)
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 02:40

引用:
原帖由 holland1988 於 2019-3-2 10:13 PM 發表 查看引用來源

Nice story!

妳個username 有冇特別意思㗎?
Looted.... 好似妳flirt妳boss咁

其實可能佢都已經話咗畀妳ex-boss 聽妳好”正”係一個好秘書
師兄真係好創意
個名係跟我自己本身個名改,唔關boss事😂
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 02:42

引用:
原帖由 雨宮慶太 於 2019-3-2 01:07 PM 發表 查看引用來源
我都想有個咁嘅秘書
我唔介意你高價請我嫁😆
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 02:46

引用:
原帖由 kelvinsjs569874 於 2019-3-3 01:51 AM 發表 查看引用來源
1月嘅上海超凍喎 你咁著唔會凍親咩(因為長期stay上海所以知道今年仲要勁凍)
係好凍呀!但因為的士直接酒店去餐廳,所以户外時間係落車嗰下,一件褸都ok
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 02:50

過左咁瘋狂嘅一晚之後
第二日係星期六,我地下午5點幾就要翻香港。Sean話嗰朝佢自己去見個舊客聚下,我唔洗跟埋佢去,可以自由活動一個上午 yeah
朝早八點幾佢text我,好彩我都醒左
S: 啲文件準備好未?
Me: 執好啦,八點半拎俾你ok?
佢睇完冇覆我即係應該ok啦
啦啦聲洗面刷牙拎埋俾佢我就可以洗頭化妝去行下lu 
未到八點半佢竟然禁我門鐘
心諗 有冇咁急呀大佬,你驚我唔俾你就走去玩咩
準備開門嗰下個心都有啲忐忑,始終尋晚我地...
不過我都扮到冇野咁,佢又好似冇野
Me: Morning呀 你等等,我拎俾你
我轉身行去張枱嗰下聽到關門 呯一聲
S: 我係到睇埋啦
Me: 哦,都ok呀 (頂你咩,你係到我點洗頭化妝呀)
我企係到,佢睇左份文件一陣
S: 你做自己野得啦,我睇完ok就會走
Me: ok,你有咩問題就叫我啦

我入左廁所洗頭
洗洗下突然feel到有人壓住我背脊,將我底褲拉左落嚟,有支棒棒係我下面震緊
我心諗 shit尋晚Sean走左之後我用棒棒自己搞完就放左係枕頭邊冇收好
S係我耳仔邊講: 尋晚唔夠喉咩?我走左你仲要自己玩
嗰下真係好緊張又有小小期待同時又覺得好醜
我feel到下面啲水已經不停出緊
個頭又仲淋緊水
Me: 哎呀...唔好玩啦,我個頭好濕呀
Sean遞左條毛巾俾我,然後就一下抱我去床到
佢將我對腳M字咁擺,開左我支棒棒放係我下面震,一時係陰唇震,一時就插我
S: 你未答我呀,你尋晚餵你唔飽咩?你真係好淫,俾我屌完仲未夠又自己玩
Me: 唔係呀,你搞得我好爽,係我大食咋
佢除左條褲跪係我塊臉前面,起勢咁插我個嘴,深喉到我有啲反胃
佢見到我咁嘅樣好似仲high,係咁揸我波波,又彈linlin 
前戲玩夠,佢男上準備插我嗰下,佢問我你仲有冇多個套
Me: 冇呀,你插入嚟啦,唔好內射就ok
佢毫不客氣,好用力一下插到底
S: 嘩...唔帶套屌你爽好多..你係咁出水...呀..你真係勁淫...搞親你都多水到咁
Me: 我係好淫嫁...我中意你唔帶套插我多啲...嗯...套好刮呀
S: 咁我以後都唔帶套...下次我要內射埋你呢個淫到出水嘅淫妹
Me: 唔...好呀...你想點咪點囉..你係老細呀嘛...呀...好入呀...大大力插我啦
S: 好呀,我要插到你一間上唔機,繼續係上海俾我搞多幾穫
Me: 可唔可以大力啜到我有咖哩雞呀?我想俾人知我俾你搞得好爽
Sean聽到就啜條頸
Me: 啊...我到啦...高潮左..呀
佢都差不多射,就射嗰下佢掹左出嚟顏射左我

S: 你成臉精個樣真係仲靚
Me: 你呀,咁奸嫁,有預謀嚟搞我
S: 係你引誘我,去廁所洗頭唔鎖門,又放支震棒係床俾signal我,我咪滿足下你呢個淫妹囉

下次同大家分享下翻左香港嘅事
作者: 前往扁扁的甩頭    時間: 2019-3-3 03:09

秘書超多幻想,正
作者: LofaLofa    時間: 2019-3-3 03:54

作者: rooneysaha    時間: 2019-3-3 08:38

作者: Vittel    時間: 2019-3-3 08:40

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 02:50 AM 發表 查看引用來源
過左咁瘋狂嘅一晚之後
第二日係星期六,我地下午5點幾就要翻香港。Sean話嗰朝佢自己去見個舊客聚下,我唔洗跟埋佢去,可以自由活動一個上午 yeah
心諗 有冇咁急呀大佬,你驚我唔俾 ...
Support 師兄,繼續期待出post 
作者: genesic    時間: 2019-3-3 09:08

引用:
原帖由 Vittel 於 2019-3-3 08:40 AM 發表 查看引用來源

Support 師兄,繼續期待出post 
師兄🤔
作者: freepic1iman_dc    時間: 2019-3-3 09:40

引用:

引人入性,
支分享。
作者: sexman44264    時間: 2019-3-3 09:54

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 02:50 AM 發表 查看引用來源
過左咁瘋狂嘅一晚之後
心諗 有冇咁急呀大佬, ...
我都想內射你條淫秘書:smile_47:
作者: heaethan    時間: 2019-3-3 09:57

WOW,  呢種劇情正到上太空啊
真係事業心黎哂
想做老闆請著你呢種秘書
作者: kam12512    時間: 2019-3-3 10:20

引用:

彩黎我地哩的人要努力啲做老闆先得 然後請埋你先有咁既機會
作者: kam12512    時間: 2019-3-3 10:25

引用:
過左咁瘋狂嘅一晚之後
睇到扯曬旗 好正呀
加油呀 
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 10:35

引用:
原帖由 LofaLofa 於 2019-3-3 03:54 AM 發表 查看引用來源
師姐如果係真人真事就真係頂級
遇著你呢個咁大需求的淫娃😍
需求大都要遇岩人先得嫁😊
作者: thomasgp02a    時間: 2019-3-3 10:37

寫得很好, 期待回到香港的長玩長有
作者: Gab15    時間: 2019-3-3 10:48

睇到硬住咗起身
你又係中意打真軍呀?
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 10:59

引用:
原帖由 kam12512 於 2019-3-3 10:20 AM 發表 查看引用來源

彩黎我地哩的人要努力啲做老闆先得 然後請埋你先有咁既機會
師兄努力工作,等你請我
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 11:01

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-3-3 10:48 AM 發表 查看引用來源
睇到硬住咗起身
你又係中意打真軍呀?
係呀,我覺得帶套好刮好唔舒服
不過我都會睇對手係邊個
作者: Gab15    時間: 2019-3-3 11:09

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 11:01 AM 發表 查看引用來源

係呀,我覺得帶套好刮好唔舒服
不過我都會睇對手係邊個
哦!係咪睇係大隻靚仔先會打真軍呀?
作者: lmk33333    時間: 2019-3-3 11:12

師姐好正, 有咁ga秘書真係好幸運, 好想認識到你.
期待你香港ga事, 玩唔用套真係要食藥, 同埋叫S 去驗身,點知佢有冇咩野會傳染你.
你出左事,大家會傷心.
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 11:25

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-3-3 11:09 AM 發表 查看引用來源

哦!係咪睇係大隻靚仔先會打真軍呀?
咁又唔係,主要睇自己係咪安全期同埋對手乾唔乾淨
我俾老細唔用套係因為之前睇過佢份身體檢查report 😂
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 11:28

引用:
原帖由 lmk33333 於 2019-3-3 11:12 AM 發表 查看引用來源
師姐好正, 有咁ga秘書真係好幸運, 好想認識到你.
期待你香港ga事, 玩唔用套真係要食藥, 同埋叫S 去驗身,點知佢有冇咩野會傳染你.
你出左事,大家會傷心. ...
師兄好聰明呀,我俾老細唔用套都係因為睇過佢份身體檢查report
至於食藥我就冇,始終唔想食咁多藥
我都有諗過打針嘅
次次射要掹翻出嚟都幾唔爽
作者: hli9    時間: 2019-3-3 11:29

勁正呀,出trip都帶玩具去
作者: Gab15    時間: 2019-3-3 11:36

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 11:25 AM 發表 查看引用來源

咁又唔係,主要睇自己係咪安全期同埋對手乾唔乾淨
我俾老細唔用套係因為之前睇過佢份身體檢查report 😂
原來如此!
想同你打真軍要交一份驗身報告先有得唔用套,好似交表格見工面試咁!haha
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 11:45

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-3-3 11:36 AM 發表 查看引用來源

原來如此!
想同你打真軍要交一份驗身報告先有得唔用套,好似交表格見工面試咁!haha
哈哈 師兄形容得好搞笑
不過都得wor,係個保護自己嘅好方法
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 11:48

引用:
原帖由 hli9 於 2019-3-3 11:29 AM 發表 查看引用來源
勁正呀,出trip都帶玩具去
因為我好大需求
自己用手又唔方便
所以平時叉電叉震棒好似叉電話咁密😝
作者: Gab15    時間: 2019-3-3 11:55

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 11:45 AM 發表 查看引用來源

哈哈 師兄形容得好搞笑
不過都得wor,係個保護自己嘅好方法
梗係啦!唔搞笑點搞出氣氛,正如唔全力點插到啪啪聲㗎嘛!
係呀!保護自己係好緊要,唔好留手尾跟足一世!睇嚟你又中意被中出個暖暖地的個feel喎!
作者: 粗筆人    時間: 2019-3-3 13:03

作者: lootedb    時間: 2019-3-3 17:36

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-3-3 11:55 AM 發表 查看引用來源

梗係啦!唔搞笑點搞出氣氛,正如唔全力點插到啪啪聲㗎嘛!
係呀!保護自己係好緊要,唔好留手尾跟足一世!睇嚟你又中意被中出個暖暖地的個feel喎! ...
我覺得俾人中出好爽嫁
生理上坦白講就感覺不大
係心理嘅滿足多啲
作者: Gab15    時間: 2019-3-3 18:25

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 05:36 PM 發表 查看引用來源

我覺得俾人中出好爽嫁
生理上坦白講就感覺不大
係心理嘅滿足多啲
咁下次你叫老細加多肉緊大力D插你到中出爽死!
所謂屌閪唔用力,精液一滴滴!
作者: holland1988    時間: 2019-3-3 19:18

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 11:48 AM 發表 查看引用來源

因為我好大需求
自己用手又唔方便
所以平時叉電叉震棒好似叉電話咁密😝
長插尿袋都ok
作者: 清晨的肥師奶    時間: 2019-3-3 22:30

作者: lmk33333    時間: 2019-3-3 22:41

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 05:36 PM 發表 查看引用來源

我覺得俾人中出好爽嫁
生理上坦白講就感覺不大
係心理嘅滿足多啲
因為覺得佢真係鍾意你到想你為佢生BB?有成功感?
作者: lmk33333    時間: 2019-3-3 22:43

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 11:28 AM 發表 查看引用來源

師兄好聰明呀,我俾老細唔用套都係因為睇過佢份身體檢查report
至於食藥我就冇,始終唔想食咁多藥
我都有諗過打針嘅
次次射要掹翻出嚟都幾唔爽 ...
叫佢紮左 XD
作者: lootedb    時間: 2019-3-3 22:52

引用:
原帖由 lmk33333 於 2019-3-3 10:41 PM 發表 查看引用來源

因為覺得佢真係鍾意你到想你為佢生BB?有成功感?
唔係啦,點會咁就想生bb😂
係感覺一齊完成曬個過程,自己下面充滿對方啲精嘅滿足感姐
作者: ajenny    時間: 2019-3-3 22:52

引用:

我覺得俾人中出好爽嫁
生理上坦白講就感覺不大
係心理嘅滿足多啲
中出係要揾個乾淨男人先得
作者: ajenny    時間: 2019-3-3 22:52

引用:

我覺得俾人中出好爽嫁
生理上坦白講就感覺不大
係心理嘅滿足多啲
中出係要揾個乾淨男人先得
作者: lootedb    時間: 2019-3-4 01:20

翻到香港星期一見到大家又好似咩都冇發生過咁
但feel到唔同嘅係佢對我多左身體接觸
有時一齊搭𨋢嗰啲,佢會扶一扶我條腰
呢啲身體接觸可能大家覺得好小事
但已經會牽動到我,會令我諗好多野

星期五收工佢話聽朝佢要翻公司做野,我都要翻
雖然我有諗下佢係咪想同我翻公司搞野
但其實又真係冇咩可能,因為約去爆房有幾難同埋如果有其他同事係到就冇得玩啦
所以,應該真係翻去做野😢
終於到十二點半,準備走嗰下佢whatsapp 我
S: 一間一齊lunch?
Me: ok ar 
S: 五分鐘 樓下等

食完飯佢話有啲野係朋友到想我幫手拎,就車左我去西營盤
上到去一個單位,佢有鎖匙開門,但唔見佢朋友
Me: 你朋友俾埋鎖匙你咁信得過你嘅
佢針左杯水俾我
S: 其實呢到係我屋企,我氹你上嚟俾個驚喜你
Me: 下,你屋企唔係喺XXX咩?
S: 係,但公司有housing allowance ,我嗰間屋冇用到,咪租多個地方俾自己有翻啲空間囉。有時真係唔想日日對住老婆仔女,想抖下

佢真係收得埋到連我日日同佢搞私人野都唔知
咁佢帶我上得嚟,我都知又有下文...
佢一手伸左入我件衫就解左我個bra ,又除左我件衫開始由我條頸奶,奶到落胸再到肚臍,一下一下好温柔咁奶
俾佢奶到我成個人都軟軟地
我地入左廁所開水一齊沖涼。開住水,我跪係地下同佢含,啲水一路沖落我塊面我一路啜佢條野
S: 呢個畫面真係好正
佢興奮到棒住我個頭,用力屌我個嘴
突然佢唔知係咪太high,竟然屌屌下痾尿係我個口
我一feel到已經即刻吐翻出嚟,但都呑左小小,佢即刻停曬動作係咁道歉話一時忍唔到
Me: 睇嚟我真係含得你好舒服啵
S: sorry呀,我真係冇心嫁
我好淫咁望住佢講: 你係老細你咁樣我都要接受嫁
S: 你真係好淫賤,睇嚟你應該點玩都得。
Me: 你想點玩我咪點玩囉

佢聽完我咁講,即刻禁住我向牆,係後面不停咁插我
花灑水聲加埋啪啪聲,仲有我嘅淫叫
真係好淫亂
佢係我耳邊講: 我今日一定要中出你
慾火沖昏頭腦,我竟然話好呀,你內射我啦
我地沖完涼,就入左房
佢好似癲左咁撩我下面,又奶又用手指插我,我啲水係咁流好似唔識停咁
然後佢終於男上咁屌我
每一下都feel到佢有幾用力
S: 你呢條淫妹,連我啲尿都飲...真係好放蕩,我要屌到你以後日日追住我碌野含...你真係我隻私家雞...連屎眼都同我奶埋..好正
Me: 啊..係...呀... 我係...你搞得我咁舒服...好想日日有得俾你搞...我係你嘅泄慾秘書...搞我呀...
俾佢插到好似冇曬理智咁
S: 我射啦..呀..呀

我俾佢內射左
我好淫咁望住佢,用手指撩自己下面連埋精咁奶自己手指
S: 我回完氣要砌多你幾獲,你個淫妹呀

星期六嗰日佢內射左我三次
俾人內射完唯有食事後丸啦

題外話,有好多師兄pm我,其實我唔介意識翻個sp,但我真係膚淺小小,我只想要幾靚仔同大大隻嘅sp,sp都係for fun,所以對我黎講外在條件最緊要
如有得罪sorry ar 
作者: manppp2004    時間: 2019-3-4 01:25

好睇, 你上司有福了
作者: bentayga    時間: 2019-3-4 01:30

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-4 01:20 AM 發表 查看引用來源

但其實又真係冇咩可能,因為約去爆房有幾難同埋如果有其他同事係到就冇得玩啦
終於到十二點 ...
扯緊旗點屙到尿嘅呢:smile_41:
作者: lummo17    時間: 2019-3-4 01:43

多謝分享!好鐘意秘書既故仔
作者: maverickk    時間: 2019-3-4 02:15

作者: mrfour1973    時間: 2019-3-4 06:17

睇泥你要快D打針 去比你老細盡情享用
作者: yausm1234    時間: 2019-3-4 07:33

作者: mingming12    時間: 2019-3-4 07:51

個post真係寫得幾好,你上司都幾有吸引力,又有身形夠fit.成個過程都安排得好好又刺激,可以好好享受同佢工作關係以為既開心時間。
作者: integra9090    時間: 2019-3-4 07:53

引用:
原帖由 maverickk 於 2019-3-4 02:15 AM 發表 查看引用來源
題外話,有好多師兄pm我,其實我唔介意識翻個sp,但我真係膚淺小小,我只想要幾靚仔同大大隻嘅sp,sp都係for fun,所以對我黎講外在條件最緊要
如有得罪sorry ar .....

...... 合理想法, 真識享受
希望你會識到岩心水既 sp
再睇你既故事啊 ...
for fun 真係重點
作者: Gab15    時間: 2019-3-4 08:36

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-4 01:20 AM 發表 查看引用來源

終於到十二點 ...
Nice story!
做得你sp仲要交出驗身報告先有得玩中出!
作者: NPGG    時間: 2019-3-4 10:11

未睇寫字樓編

快出野
作者: 按一下    時間: 2019-3-4 10:45

SP 係just for fun/瞓,係好正常,唔係個d就係第二樣。
作者: bp-6m    時間: 2019-3-4 11:00

引用:

終於到十二點 ...
你有無試過著吊帶黑絲來引老闆,相信大家期待你點引佢
作者: thomasgp02a    時間: 2019-3-4 11:40

周末大戰可否寫多一點, 畢竟大好地點方便激戰
作者: sniderayy    時間: 2019-3-4 15:31

引用:

終於到十二點 ...
甘唔係應該碌野最緊要咩
作者: tc1976    時間: 2019-3-4 16:08

作者: tc1976    時間: 2019-3-4 16:08

作者: azpui    時間: 2019-3-4 16:20

引用:

正,我都想試你d 水有冇酒味
作者: azpui    時間: 2019-3-4 16:32

引用:
過左咁瘋狂嘅一晚之後
你又真係幾淫喎,好正
作者: azpui    時間: 2019-3-4 16:33

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 10:52 PM 發表 查看引用來源

唔係啦,點會咁就想生bb😂
係感覺一齊完成曬個過程,自己下面充滿對方啲精嘅滿足感姐
再撩返出黎俾你食,haa
作者: azpui    時間: 2019-3-4 16:36

引用:

終於到十二點 ...
搞到都好心郁想pm 你。。哈哈
作者: lootedb    時間: 2019-3-4 17:33

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-3-4 01:30 AM 發表 查看引用來源
咁真係要問翻你地啲男人😂
作者: lootedb    時間: 2019-3-4 17:34

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-3-4 06:17 AM 發表 查看引用來源
睇泥你要快D打針 去比你老細盡情享用
成日都好想打,但又驚有副作用
師姐有打?
作者: lootedb    時間: 2019-3-4 17:37

引用:
原帖由 sniderayy 於 2019-3-4 03:31 PM 發表 查看引用來源

甘唔係應該碌野最緊要咩
唔係wor,咁當然都唔好芝士腸咁啦
我膚淺,sp只想要靚仔又大隻哈哈🤣
作者: lootedb    時間: 2019-3-4 17:38

引用:
原帖由 maverickk 於 2019-3-4 02:15 AM 發表 查看引用來源
如有得罪sorry ar .....

...... 合理想法, 真識享受
希望你會識到岩心水既 sp
再睇你既故事啊 ...
哈哈 多謝你 希望揾到個岩心水嘅
作者: lmk33333    時間: 2019-3-4 19:04

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-3-4 01:30 AM 發表 查看引用來源
係可以, 但要有feel谷出黎
作者: lmk33333    時間: 2019-3-4 19:37

引用:

終於到十二點 ...
同意你SP 係just for fun, 好想認識你玩下,好心郁郁, 期待你再update!
好好睇!
作者: iamsummer6    時間: 2019-3-4 20:07

作者: savisavi    時間: 2019-3-4 21:57

有冇試下唔除黑絲唔除斗零踭黎扑 ?

好正
作者: lootedb    時間: 2019-3-4 22:25

引用:
原帖由 lmk33333 於 2019-3-4 07:04 PM 發表 查看引用來源

係可以, 但要有feel谷出黎
即係佢特登痾係我口到?😳

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)