188Channel

標題: 又係前度男友又係好友老公 [打印本頁]

作者: wantanly    時間: 2019-2-25 22:12     標題: 又係前度男友又係好友老公

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: freepic1iman_dc    時間: 2019-2-25 22:34

引用:
原帖由 wantanly 於 2019-2-25 22:12 發表 查看引用來源
當他三兩下手勢除甩我個bra,在我胸前瘋狂又錫又啜,咬我乳頭,我呻吟同呼吸越見急促,伴隨我呻吟聲。佢熟練地手握硬硬豎起的肉棒,秒速對準,流暢地滑入我身體。[啊!咁快濕曬!]伴隨活塞運動同身體撞擊的啪啪聲,喚起身體既記憶,那進入我身體,硬硬的東西,乃到我成面成身口水既舌尖,曾經好熟悉過,身體細胞亦好自然配合,好耐之前同今次一樣,好開心好舒服地到達升天感覺。我地之間無愛情,只有做愛。究竟乜事令佢突然幾 ...
咁絲打您又為何,燃起對那個男人嘅激情???
作者: wantanly    時間: 2019-2-25 22:36

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2019-2-25 10:34 PM 發表 查看引用來源

咁絲打您又為何,燃起對那個男人嘅激情???
只係淫蕩
作者: freepic1iman_dc    時間: 2019-2-25 22:39

引用:
原帖由 wantanly 於 2019-2-25 22:36 發表 查看引用來源

只係淫蕩
真的嗎?
您倆相逢咁耐,
真係為此上床咁簡單。
作者: sonyeu    時間: 2019-2-26 00:00

作者: davy0327    時間: 2019-2-26 01:46

原來相入面既嘢係前度留低
作者: LofaLofa    時間: 2019-2-26 01:52

作者: ckt666    時間: 2019-2-26 02:21

除左淫蕩仲有冇其他呢
作者: ookiroppi    時間: 2019-2-26 03:30

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2019-2-26 06:18

引用:
原帖由 wantanly 於 2019-2-25 10:12 PM 發表 查看引用來源
當他三兩下手勢除甩我個bra,在我胸前瘋狂又錫又啜,咬我乳頭,我呻吟同呼吸越見急促,伴隨我呻吟聲。佢熟練地手握硬硬豎起的肉棒,秒速對準,流暢地滑入我身體。[啊!咁快濕曬!]伴隨活塞運動同身體撞擊的啪啪聲,喚起身體既記憶,那進入我身體,硬硬的東西,乃到我成面成身口水既舌尖,曾經好熟悉過,身體細胞亦好自然配合,好耐之前同今次一樣,好開心好舒服地到達升天感覺。我地之間無愛情,只有做愛。究竟乜事令佢突然幾 ...
會唔會再次約戰😈
作者: fyrc    時間: 2019-2-26 06:51

作者: DboyAK47    時間: 2019-2-26 09:21

引用:
原帖由 wantanly 於 2019-2-25 10:12 PM 發表 查看引用來源
接受自己有這一面,安全享受人生
作者: 手癢    時間: 2019-2-26 09:31

係咪妳享受人地對妳身體產生慾念?
妳享受種
作者: Maninblue1223    時間: 2019-2-26 09:51

呢個身份又係幾剌激!
再會有下次嗎?
作者: etyc    時間: 2019-2-26 09:53

引用:
我以為今次妳又係被中出㖭😂
作者: sam7211    時間: 2019-2-26 11:01

引用:
關係都頗為複雜,但舊情人總有機會重燃做愛之火。
作者: ericchan654321    時間: 2019-2-26 11:11

引用:
正呀喂.......:smile_o12::smile_o12:
作者: jason大食仔    時間: 2019-2-26 11:32

師姐好淫
作者: biggorgor    時間: 2019-2-26 12:13

各取所需。
作者: 7度    時間: 2019-2-26 12:15

做牛郎織女 一年一次。
作者: 不動明皇    時間: 2019-2-26 12:38

正呀...了解清楚情況.
目標一致..盡情享受
作者: [幕後黑手]    時間: 2019-2-26 13:06

你太過份 
作者: 卜卜星    時間: 2019-2-26 13:26

人都系犯贱的。。。一起的时候唔岩,系要两个有另一半,然后再互相偷食。。
作者: Evok    時間: 2019-2-26 13:51

師姐每次post都好正!
作者: 床上默默的手    時間: 2019-2-26 17:25

作者: gum717    時間: 2019-2-26 17:56

引用:
各取所需, 一拍即...............慶烚烚
作者: X_Power    時間: 2019-2-27 12:14

引用:
樓主做得好,收集熟悉的蛋白質。
作者: 隨心_隨意    時間: 2019-2-27 13:12

佢係咪飲大左呀?
作者: wantanly    時間: 2019-3-1 21:47

引用:
原帖由 davy0327 於 2019-2-26 01:46 AM 發表 查看引用來源

原來相入面既嘢係前度留低
?乜相?唔明
作者: wantanly    時間: 2019-3-1 21:48

引用:
原帖由 竹旬入面有蟲 於 2019-2-26 06:18 AM 發表 查看引用來源

會唔會再次約戰😈
又攪左朋友老公,後悔呀
作者: wantanly    時間: 2019-3-1 21:49

引用:
原帖由 etyc 於 2019-2-26 09:53 AM 發表 查看引用來源

我以為今次妳又係被中出㖭😂
乜你又知我成日比人中出?
作者: 老頑石    時間: 2019-3-1 23:30

引用:
原帖由 wantanly 於 2019-3-1 21:49 發表 查看引用來源

乜你又知我成日比人中出?
識得享受, 一定中出吧
作者: chanac2019    時間: 2019-4-7 01:05

作者: chanac2019    時間: 2019-4-7 01:05

作者: Loki2222    時間: 2019-4-7 11:25

尼段關係維持左幾耐?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)