188Channel

標題: 同朋友條女去左睇戲... 更新#50 #85 #112 #133 [打印本頁]

作者: skyline_reus    時間: 2018-9-18 21:00     標題: 同朋友條女去左睇戲... 更新#50 #85 #112 #133

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: formanlo    時間: 2018-9-18 21:17

你今次都好正人君子噃!下次就正淫君子啦。
作者: SexDevil    時間: 2018-9-18 23:20

朋友妻食定唔食, 真係好15 16
作者: 我係lok~~    時間: 2018-9-18 23:32

擺明食得
作者: 精蟲蟲    時間: 2018-9-18 23:48

明顯佢想食你
作者: ating0208    時間: 2018-9-18 23:54

作者: skka    時間: 2018-9-19 00:34

可食用,遲早樓主一定食埋
作者: 中涼寒    時間: 2018-9-19 05:57

引用:
原帖由 skyline_reus 於 18-9-2018 21:00 發表 查看引用來源
佢同我朋友係唱k識既,拍左拖大約半年,我叫佢做A

由我第一眼見到佢果陣 已經覺得佢好淫 條牛仔褲又短 衫就
唔係好暴露 但係都係緊身衫果隻,眼神又係殺死人果隻 淫
眼+會電人

咁當然我都知道..朋友條女..都係齋睇下就算

一路以黎 大家相處都會有d身體接觸 可能係大家互相串下 
跟住打下大家 又可能係影相/一齊行果陣請我手臂食下波餅
咁,果陣我都成日有個念頭 諗住可以 ...
下次可能無~~~啦
比哂signal 妳都唔食,真浪費。
作者: kelvinsjs569874    時間: 2018-9-19 08:27

師兄快啲翻約啦 可以不可再啊~
作者: Gab15    時間: 2018-9-19 08:45

條女有bf都肯一個人同你睇戲,擺明係想食你咋!咁都唔識做!🤷🏻‍♂️
作者: himan06    時間: 2018-9-19 09:18

咁套戏講乜?
肯定唔知啦。
有食5食,罪大惡極。
作者: hei430    時間: 2018-9-19 11:29

求ig? Hahaah 
作者: 酒店小壽包    時間: 2018-9-19 12:23

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-18 09:00 PM 發表 查看引用來源

眼+會電人

好有定力,俾着边個都啅他
作者: alexyclam    時間: 2018-9-19 12:43

真係。。5會同呀嫂有呢啲既情況出現。。免得誤會
作者: 一一一木木木    時間: 2018-9-19 13:38

頂。做咩唔食埋先走?直頭擺隻手係佢大脾,叫佢夾住取暖,然後慢慢住上攻妹妹,包佢濕晒。可惜呀。樓主
作者: raymondp    時間: 2018-9-19 14:20

作者: girl2000    時間: 2018-9-19 17:12

你都放佢滴相上黎,一齊 J下囉! 哈
師兄不如形容一下佢身材?
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-19 18:04

引用:
原帖由 girl2000 於 2018-9-19 05:12 PM 發表 查看引用來源
你都放佢滴相上黎,一齊 J下囉! 哈
師兄不如形容一下佢身材?
唔好玩啦師兄,放完比人知道我就大穫啦:smile_27:
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-19 18:05

引用:
原帖由 raymondp 於 2018-9-19 02:20 PM 發表 查看引用來源
有無搞錯,睇完戲去爆房啦,仲等乜
始終係兄弟條女..唔敢上呀師兄:smile_27:
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-19 18:08

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-9-19 01:38 PM 發表 查看引用來源
頂。做咩唔食埋先走?直頭擺隻手係佢大脾,叫佢夾住取暖,然後慢慢住上攻妹妹,包佢濕晒。可惜呀。樓主
抽水應該都還可以既 :smile_44:
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-19 18:09

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-9-19 12:43 PM 發表 查看引用來源
真係。。5會同呀嫂有呢啲既情況出現。。免得誤會
呢樣真..唔敢太進一步:smile_39:
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-19 18:10

引用:
原帖由 酒店小壽包 於 2018-9-19 12:23 PM 發表 查看引用來源

好有定力,俾着边個都啅他
其實係自己唔夠膽食...:smile_27:
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-19 18:11

引用:
原帖由 himan06 於 2018-9-19 09:18 AM 發表 查看引用來源
咁套戏講乜?
肯定唔知啦。
有食5食,罪大惡極。
又唔會唔知既..不過成個腦都係幻想緊同佢扑野...
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-19 18:13

引用:
原帖由 中涼寒 於 2018-9-19 05:57 AM 發表 查看引用來源

下次可能無~~~啦
比哂signal 妳都唔食,真浪費。
我又唔信會冇...因為又發生另一件事...睇下有冇人想知 冇就唔講啦:smile_13:
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-19 18:14

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-9-18 11:20 PM 發表 查看引用來源
朋友妻食定唔食, 真係好15 16
我已經控制住自己 話比自己聽唔得 最多都係幻想下就算 不過佢平時做既行為真係好過份:smile_22::smile_22:
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-19 18:14

引用:
原帖由 ating0208 於 2018-9-18 11:54 PM 發表 查看引用來源
你都算好gentleman喎,佢都比哂signal都忍得住
哈哈
唔夠膽多過gentleman囉:smile_27::smile_27::smile_30:
作者: bentayga    時間: 2018-9-19 18:34

捉到鹿唔識脱角,擒到女唔敢屌閪,可惜呀!
作者: hei09    時間: 2018-9-19 21:36

你唔食佢,佢就搵第二個食㗎啦!
作者: 東方紅色魚蛋    時間: 2018-9-20 00:32

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-19 06:13 PM 發表 查看引用來源

我又唔信會冇...因為又發生另一件事...睇下有冇人想知 冇就唔講啦:smile_13:
講來聽下
作者: mmktsui    時間: 2018-9-20 01:24

作者: 不停索    時間: 2018-9-20 05:18

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-19 06:13 PM 發表 查看引用來源

有新嘢緊係想聽下啦。。多謝師兄分享
作者: alstom    時間: 2018-9-20 07:31

快撚D噏啦~
作者: bemp5    時間: 2018-9-20 08:43

引用:

CHING 快講快講
作者: Mr.Mustache    時間: 2018-9-20 09:34

有幾friend先?
作者: G-HKG    時間: 2018-9-20 11:18

甘都無食???

條女比曬Signal 你啦, 
作者: leew    時間: 2018-9-20 11:19

Ching 等緊你詳細報告呀!
作者: kuen3348    時間: 2018-9-20 13:06

作者: kuen3348    時間: 2018-9-20 13:06

作者: Gcmms    時間: 2018-9-20 13:30

女人同你話涷係等你整吓色水跟住開餐
作者: Tenoraltoo    時間: 2018-9-20 14:04

冇理由冇下場呢?
作者: 中涼寒    時間: 2018-9-21 00:29

引用:
原帖由 skyline_reus 於 19-9-2018 18:13 發表 查看引用來源

我係人,所以想知。
作者: sundayabc    時間: 2018-9-21 00:48

比唒機會吾黎 ...
作者: @莫言@    時間: 2018-9-21 09:29

巧心急呀!快D講啦😯😮
作者: uncleblue    時間: 2018-9-21 11:39

比埋你碌熱棒佢住麻~
作者: 西門吹簫    時間: 2018-9-21 11:42

你咁樣其實好無禮貌,個女仔已經做到咁明顯都唔識做。係咪要個女仔親口同你講:[喂!不如我地去扑野囉?] 
你知唔知咩叫做(禮貌性行為),人地女仔做主動比晒signal你,你係無意思嘅做早小小拒絕女仔,等女仔好D落台。你現在叫人地點好?女仔主動都被拒絕,你係咪想同人講:[你咁L豬,我係唔會同你扑野架}
作者: chun@eric    時間: 2018-9-21 15:38

引用:

我想知丫! 黎d 艷遇我都想有 諗下都開心
作者: formanlo    時間: 2018-9-21 16:27

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2018-9-21 11:42 AM 發表 查看引用來源
你咁樣其實好無禮貌,個女仔已經做到咁明顯都唔識做。係咪要個女仔親口同你講:[喂!不如我地去扑野囉?] 
你知唔知咩叫做(禮貌性行為),人地女仔做主動比晒signal你,你係無意思嘅做早小小拒絕女仔,等女仔好D落台。你現在叫人地點好?女仔主動都被拒絕,你係咪想同人講:[你咁L豬,我係唔會同你扑野架} ...
好低死又貼地的對白,佩服。
作者: 小王子    時間: 2018-9-21 17:04

條女一定唔忿氣翻焯你
作者: 隔壁潮吹的人妻    時間: 2018-9-21 19:14

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-18 09:00 PM 發表 查看引用來源

眼+會電人

正喎

作者: skyline_reus    時間: 2018-9-21 19:39

星期六,難得多人放假,係whatsapp群組問:"不如今晚食飯"

跟住又係例牌問食咩呀 邊度食呀 食完打牌? 果D野...
跟住A個男朋友話不如上佢屋企打邊爐 又可以打牌 個個舉腳贊成

咁就約左2點係商場門口等,咁就去街市/超市買野

上到去 梗係嗌開檯 但有7條友 (我,4個兄弟,2個兄弟條女,(當然包括佢).)

情侶一pair就梗左,咁就變左3個猜,邊個輸就要去洗野,整定d野(好殘酷),點知我輸左,嬲嬲地話走啦,唔食啦,佢班仆街話走啦 唔好返黎呀 唉!死死地氣入廚房整野 我係度諗會唔會整整下有人幫我手呢.. 點知係冇既!最有人性都係a,問我有冇野幫手呀 (仲要用d輕挑,好似串我既語氣講) 我話唔洗啦 你打牌啦 ,點知佢真係9秒9轉身出返去..我屌!

整左差唔多一個鐘 整好晒 就出去睇佢地打牌 a坐係佢條仔隔離 隻手又摸住佢大脾 真係見到都扯扯地...

話就話睇人打牌 但我周不時都偷望a果對長腿同埋佢透出黎既黑色bra...我企係佢後面睇 仲專登企係佢手後少少既位置

佢隻手一向後 手踭就唔覺意hi到我下面 (佢唔覺意姐 但係我專登企果度) , 跟住佢向後望一望 再望住我笑咁講 : oh sorry!

果個笑容同眼神 真係想捉佢就地正法...

食完之後 有人提議咁多人不如玩啤牌,唔洗有D人冇得玩

咁就一個打莊,其他D人就開始買 (21點,牛牛) 張檯又唔算好大 坐到5個度 我同另一個就企係度玩 咁我當然又借D意企係A後面..

有時落注 我都會借d意向前挨,搭住佢膊頭落注,跟住細佬就開始唔聽話...

到下鋪落注 我一樣向前挨 仲專登用下面頂佢背脊..我見佢冇咩反應 就繼續用下面貼住佢 有時仲會唔覺意向前挨 借d此磨佢2下...

唔知佢真係唔覺定點 一樣好似平時咁繼續玩 咁我當然放心繼續啦

到轉game 佢同佢男朋友坐得埋左 仲一路用對波貼住佢隻手臂 (唔知係咪專登比我睇..)

我又開始變得大膽d..今次轉攻佢手踭位...佢冇縮不特止..仲有時會前後 上下咁郁...從佢呢一個動作開始..我就知佢真係想比人扑...

作者: 天空次郎    時間: 2018-9-21 23:09

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-21 07:39 PM 發表 查看引用來源
星期六,難得多人放假,係whatsapp群組問:"不如今晚食飯"

跟住A個男朋友話不如上佢屋企打邊爐 又可以打牌 個個舉腳贊成 

上到去 梗係嗌開檯 但有7條友 (我,4個兄弟,2個兄弟條女,(當然包括佢).)

情侶一pair就梗左,咁就變左3個猜,邊個輸就要去洗野, ...
係要快啦,試下私底下約佢去你屋企
作者: 中涼寒    時間: 2018-9-21 23:27

引用:
原帖由 skyline_reus 於 21-9-2018 19:39 發表 查看引用來源

情侶一pair就梗左,咁就變左3個猜,邊個輸就要去洗野, ...
先多謝師兄的下文,咁你下次可唔可以食咗佢先呀,引死人啦。
作者: Wingwing852    時間: 2018-9-22 01:10

作者: alexyclam    時間: 2018-9-22 07:20

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-21 07:39 PM 發表 查看引用來源

um。。咁落去。。小心朋友都冇埋呀。。玩乜都好。。除非。。有冇呢個朋友都冇所謂啦
作者: bemp5    時間: 2018-9-22 08:17

CHING 快快講埋之後發生咩樹
作者: edward1129007    時間: 2018-9-22 10:42

快D 扑啦
作者: 牛头人的悲哀    時間: 2018-9-22 11:36

作者: snowy_spirit    時間: 2018-9-22 11:37

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2018-9-21 11:42 AM 發表 查看引用來源
你知唔知咩叫做(禮貌性行為),人地女仔做主動比晒signal你,你係無意思嘅做早小小拒絕女仔,等女仔好D落台。你現在叫人地點好?女仔主動都被拒絕,你係咪想同人講:[你咁L豬,我係唔會同你扑野架} ...
見到依幾句對白笑左,不過我同意比嗮signal都唔去馬,條女會好唔開心
作者: eJ615    時間: 2018-9-22 12:10

引用:
我喺度 picture 緊成個畫面!哈哈哈!
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-9-22 13:22

作者: jam911    時間: 2018-9-22 13:41

話曬都係你兄弟丫,睇得唔食得呀……兄弟~
忍一忍,抽下水都可以既。
大師兄我教係實冇衰呀~
作者: jam911    時間: 2018-9-22 13:43

話曬都係你兄弟丫,睇得唔食得,咪玩到兄弟都冇得做呀。
大師兄我教既。抽下水都好玩丫😁
作者: monbijoux    時間: 2018-9-22 16:42

冇Q用,明益你都吾識上
作者: yausm1234    時間: 2018-9-22 20:08

作者: lifa.cpa    時間: 2018-9-23 04:13

作者: beast74mo    時間: 2018-9-23 13:23

應該仲有下文的……
快D講之後點啦……
作者: heaethan    時間: 2018-9-23 16:16

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-21 19:39 發表 查看引用來源

加油啊, 巴打
作者: chun@eric    時間: 2018-9-23 16:54

師兄勇敢d  唔係後悔架啦! 
等你番黎講下文
作者: 笠水小西瓜    時間: 2018-9-24 04:31

衡量下你同你兄弟有幾咁兄弟
同埋要預會俾佢知
睇下你要兄弟定要女啦
作者: cok678    時間: 2018-9-24 12:23

多謝分享,幾時有得做,記得分享.
作者: ngkk0702    時間: 2018-9-24 21:22

祝師兄仲有下文,快食,快食……
作者: savisavi    時間: 2018-9-25 00:29

引用:
原帖由 lifa.cpa 於 2018-9-23 04:13 AM 發表 查看引用來源
師兄食左未?
我試過類似,都係去睇戲,摟屌褲,師兄比得你摸肶,係一定濕!
你掃一掃佢大肶內則,佢係你耳邊叫。仲睇戲!維記啦!
咁樣其實好唔俾面 lol
亦都好傷個女仔自尊心
下次唔好 la
作者: 阿姆佛倫奇    時間: 2018-9-25 01:54

條女都心思思, 我覺得ching不妨一試
作者: 遊    時間: 2018-9-25 12:11

睇住變3P
作者: thomasgp02a    時間: 2018-9-25 20:45

幾有故事性,期待加甜
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-26 00:44

自從果次之後...我一直心思思 成日諗住佢...結果約左佢第2次睇戲...聽日更新
作者: bee.ee    時間: 2018-9-26 06:28

作者: yausm1234    時間: 2018-9-26 07:09

作者: kelvinsjs569874    時間: 2018-9-26 09:43

朋友妻,咪走雞:smile_40:師兄你就好彩啦 條女明誘惑你~
作者: 天空次郎    時間: 2018-9-26 09:49

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-26 12:44 AM 發表 查看引用來源
自從果次之後...我一直心思思 成日諗住佢...結果約左佢第2次睇戲...聽日更新
快!
作者: ray19870103    時間: 2018-9-26 15:09

作者: cmhiker    時間: 2018-9-26 18:01

引用:
ching  ur  right
作者: cmhiker    時間: 2018-9-26 18:01

引用:
ching  ur  right
作者: siuhung37    時間: 2018-9-26 18:04

夠鐘出文喇師兄
作者: skyline_reus    時間: 2018-9-26 20:01

自從果次之後 我第2日就問佢邊日放假 想約佢打牌 (其實想約佢睇戲..) 佢話星期5,6都放,咁我就問佢邊日得閒打牌 唔洗陪佢條仔 佢話星期5得閒 星期6就唔得 咁我同佢講星期5打啦 (其實要返工,不過同同事掉假)

咁到左禮拜5一起身就約人打 (其實我早2日已經問左某一個 佢話要返工) ,最後3缺1 得償所願!

咁我就wtsapp私聊佢 話又唔夠人打 咁佢話好啦

我: 又晒一日假 你有咩搞

佢: 冇呀 原本諗住今日打牌架嘛

我: 你今晚自己食飯?

佢: 係呀,佢返夜 (佢=佢男朋友)

我: 咁不如一齊食 反正我都冇野搞

佢: 好

我: 你想食咩?

佢: 出去食?

我: 出去食囉,反正呢度都冇咩野食

我: 你幾點出得?

佢: 隨時都得啦

我: 咁去睇場戲先食飯啦不如

出到去又睇下有咩戲好睇 (梗係揀d又悶又長既戲睇啦..)

我: 不如呢套啦

佢: 好呀 但係4點先開場喎 (果陣大約3點)

我: 行陣先囉 不過買左飛先

咁我就話我去買飛得啦 你係度等啦 (其實想揀d又後又偏一邊既位..)

咁買完飛,就去附近商場行一陣,架lift好多人等 入到lift好逼下 我d邪念又黎....

我專登企佢後面 企到最後但留返少少位 佢一向後就撞到我下面...

我2隻手搭住佢膊頭 咁刺激既環境 我下面已經硬如鋼鐵...我2隻手用一用力 將佢個人拉後左一步 下面已經貼住佢
patpat...

我見佢冇反應 就開始細細力咁郁 磨佢patpat...出lift果陣 佢仲細細力打左我一下 話我衰人

終於夠鐘入場,好彩都唔算多人 得6,7個左右 睇左一陣 我問佢係咪凍呀? 佢話少少啦 我就坐埋少少 佢都好識做 好似
上次咁cool住我手臂 請我食波餅 我隻手都自動波咁擺係佢大脾..

今次我比上次大膽d..我縮一縮手 開始搭住佢膊頭攬住佢 隻手就開始越摸越低.. 終於掂到佢對奶 一開頭都唔敢太輕舉
妄動 只係周不時hi下掂下 到耐左就問始掂住 佢望一望我

大家對望左幾秒  我亦都忍唔住鍚埋去 開始同佢打茄輪...

呢個時侯終於可以面對面渣佢對奶 雖然隔住件衫 但都好有手感...佢隻手都開始唔規距..開始摸住我大脾..我就捉住佢隻手去我碌野度 佢亦都冇反抗 仲係咁好溫柔咁隔住條褲玩我碌野...
我開始進攻佢妹妹 一摸落去就feel到佢濕晒..我問佢做咩咁濕既..  佢冇答我 對住我笑 跟住一野咀埋黎 我地就打左第2個茄輪...

我繼續玩佢妹妹 開始加快速度 佢不斷係我耳邊呻吟 ..隻手就繼續玩緊我碌鳩..我引唔住拎碌野出黎比佢玩 因為一早已經硬如鋼鐵..所以一攞出黎果陣直頭係彈出黎 佢好似好驚訝咁... 今次到我主動鍚埋去..之後捉住佢隻手又幫我打飛機..其實我好想叫佢幫我含 但係一來唔知佢肯唔肯..二來又驚比人睇到 所以都打消左呢個念頭

套戲就完..大家都停手 跟住就去食飯...原本諗住食完飯同佢開波...

我: 食完飯之後有咩搞?

佢: 要去xx屋企呀 佢就收工啦

我: 哦..仲諗住食第2餐添..咁下次先啦

佢對住我笑 話我咸濕

我: 甜品咋喎..你諗咩呀

佢又打左我一下 今次我打返佢patpat..
最後大家搭巴士一齊返去 全程佢隻手都擺係我碌野度...

#待續

作者: 小王子    時間: 2018-9-26 20:48

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-26 08:01 PM 發表 查看引用來源
自從果次之後 我第2日就問佢邊日放假 想約佢打牌 (其實想約佢睇戲..) 佢話星期5,6都放,咁我就問佢邊日得閒打牌 唔洗陪佢條仔 佢話星期5得閒 星期6就唔得 咁我同佢講星期5打啦 (其實要返工,不過同同事掉假)

咁到左禮拜5一起身就約人打 (其實我早2日已經問左某一個 佢話要返工) ,最後3缺1 得償所願!

我: 又晒一 ...
下次去唱K,之後食糖水
作者: farm1615    時間: 2018-9-26 22:35

朋友妻,咪走雞,你真夠朋友,夠仆倒
作者: 人妻控    時間: 2018-9-26 22:44

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2018-9-26 08:01 PM 發表 查看引用來源

準備開得餐了
作者: savisavi    時間: 2018-9-26 22:53

可惜

又要等下次
作者: Wingwing852    時間: 2018-9-27 00:17

作者: 東方紅色魚蛋    時間: 2018-9-27 00:52

朋友返來之前執番劑先拉
作者: SP1383    時間: 2018-9-27 01:56

都試過咁樣同d囡囡係戲院咁玩法,真係好刺激。

佢都濕成咁,應該就地插返幾野😂😂😂
作者: kelvinsjs569874    時間: 2018-9-27 10:33

師兄準備下次帶朋友妻去邊到開餐啊~~~
作者: panchan003    時間: 2018-9-27 11:43

作者: ALANHO9394    時間: 2018-9-27 14:32

作者: 卜卜星    時間: 2018-9-27 15:29

甘好朋友。。。。反正自己知道后果就系了。。。。
作者: kenji_    時間: 2018-9-27 15:40

下次應該放假直接去開餐架喇喎
作者: G-HKG    時間: 2018-9-27 17:11

下次直接約炮啦
唔洗side時間~~~
作者: cmhiker    時間: 2018-9-27 17:45

引用:

ching  have finger fxxk?
作者: bee.ee    時間: 2018-9-28 05:54

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)