188Channel

標題: 搞野搞到入南丫島 [打印本頁]

作者: 果個黃色主角    時間: 2018-7-23 12:17     標題: 搞野搞到入南丫島

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: bentayga    時間: 2018-7-23 17:07

樓主咁大膽!唔驚佢陰你,攪攪吓個基佬室友返嚟同你哋3P,樓主變咗三文治!
作者: 粉紅寶寶    時間: 2018-7-23 17:28

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-7-23 05:07 PM 發表 查看引用來源
樓主咁大膽!唔驚佢陰你,攪攪吓個基佬室友返嚟同你哋3P,樓主變咗三文治!
Haha係就GG啦
作者: 果個黃色主角    時間: 2018-7-23 17:30

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-7-23 05:07 PM 發表 查看引用來源
我當時一心想搵野玩,冇諗過其他野,佢好堅持話一定要今日玩,如果再拖佢室友返黎就唔方便,如是者玩到10點半就坐船返中環
作者: 我係lok~~    時間: 2018-7-23 19:29

:smile_47:重磅正呀
作者: 果個黃色主角    時間: 2018-7-23 22:50

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2018-7-23 07:29 PM 發表 查看引用來源
:smile_47:重磅正呀
我有次心郁想睇吓我接唔接受到(因為靜聽聲,有幾好聽幾引得吓人,所以約左個重磅女仔出黎,起將軍澳露天公園見吓面,點知十一點零鐘公園又有啲暗,我諗佢都有190至180重,都係果D肥肉包住全身,果時都係吹下淫野,而我又試下抽吓水當交功課,但真係有D難抽,因為佢條衭有彈性,所以試吓后庭申入去到菊花,我再申入D,嘩D水多到己經我成隻手掌濕晒,最估唔到,我話想申返隻手出黎,有陣風吹過隻手,聞到我隻手好(魚星)😱,想即走佢洗手😣但用洗手液洗都好似去唔到陣味😑,自始都冇再揾佢!!😣
作者: 我係lok~~    時間: 2018-7-23 23:11

引用:
原帖由 果個黃色主角 於 2018-7-23 10:50 PM 發表 查看引用來源

我有次心郁想睇吓我接唔接受到(因為靜聽聲,有幾好聽幾引得吓人,所以約左個重磅女仔出黎,起將軍澳露天公園見吓面,點知十一點零鐘公園又有啲暗,我諗佢都有190至180重,都係果D肥肉包住全身,果時都係吹下淫野,而我又試下抽吓水當交功課,但真係有D難抽,因為佢條衭有彈性,所以試吓后庭申入去到菊花,我再申入D,嘩D水多到己經我成隻手掌濕晒,最估唔到,我話想申返隻手出黎,有陣風吹過隻手,聞到我隻手好 ...
  俾著我 如果樣唔差 我一定咸濕仍
作者: 果個黃色主角    時間: 2018-7-23 23:15

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2018-7-23 11:11 PM 發表 查看引用來源

俾著我 如果樣唔差 我一定咸濕仍
樣就接受到既😑
作者: 我係lok~~    時間: 2018-7-23 23:37

引用:
原帖由 果個黃色主角 於 2018-7-23 11:15 PM 發表 查看引用來源

樣就接受到既😑
:smile_47::smile_47: 正呀
作者: 果個黃色主角    時間: 2018-7-23 23:45

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2018-7-23 11:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_47::smile_47: 正呀
唔撚識欣賞😑
作者: yausm1234    時間: 2018-7-24 07:06

作者: constitute    時間: 2018-7-24 17:07

好有衝勁,痕得太耐?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)