188Channel

標題: 又玩走光引人 #93 #131 #159 #193過新年引親友 [打印本頁]

作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-10 01:50     標題: 又玩走光引人 #93 #131 #159 #193過新年引親友

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 粉紅的豹    時間: 2018-7-10 02:03

作者: 1frankz    時間: 2018-7-10 02:05

應該唔著底底呀
作者: 小二仔    時間: 2018-7-10 02:11

你又咁百厭出來引人喇
作者: 希達123    時間: 2018-7-10 02:16

好想睇下😍
作者: TensFDG2488    時間: 2018-7-10 02:44

我都好想睇下呀:smile_47: :smile_47:
作者: alan6688hk    時間: 2018-7-10 06:29

作者: siopang    時間: 2018-7-10 10:04

走光引人望係唔係好過引呢..
等人睇到食唔到既心態:smile_47:
作者: 丁春秋    時間: 2018-7-10 10:09

同阿媽出街都玩
作者: pc6983    時間: 2018-7-10 10:30

師妹好大膽
作者: 出軌無罪    時間: 2018-7-10 10:37

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-10 01:50 AM 發表 查看引用來源
(一)搭巴士走光
近日我同亞媽出街, 去完街就搭巴士返屋企, 我同平日一樣著短裙仔,條裙大約去到大比一半啦, 今次我冇上上層, 因為陪亞媽坐, 咁亞媽坐下層尾二果行, 果行兩個位, 一個我坐,一個亞媽坐, 我前面果兩個係倒車位, 我同亞媽坐左冇耐果兩個倒車位已經有人坐, 坐我前面係一個男人, 大約40歲啦, 佢隔離係一個廿幾歲男仔, 佢兩個一坐低我已經feel到佢地望我大比, 我亞媽就全程玩手機 ...
搭咩巴士多
作者: 離火    時間: 2018-7-10 12:12

好玩得呢...
作者: 手癢    時間: 2018-7-10 13:24

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-10 01:50 AM 發表 查看引用來源
(一)搭巴士走光
近日我同亞媽出街, 去完街就搭巴士返屋企, 我同平日一樣著短裙仔,條裙大約去到大比一半啦, 今次我冇上上層, 因為陪亞媽坐, 咁亞媽坐下層尾二果行, 果行兩個位, 一個我坐,一個亞媽坐, 我前面果兩個係倒車位, 我同亞媽坐左冇耐果兩個倒車位已經有人坐, 坐我前面係一個男人, 大約40歲啦, 佢隔離係一個廿幾歲男仔, 佢兩個一坐低我已經feel到佢地望我大比, 我亞媽就全程玩手機 ...
滑的雙腿
嘩……短裙學生妹!個名好正喎😁
講~番正題😍妳雙白滑腿呀!

可能妳係巴士站時,已有妳多雙眼已注意到妳身材啦!學生妹妹😁
當妳1坐底後……坐妳對面嘅男人就連瞓覺機會都無啦! 無他嘅……有妳雙腿睇喎~點可以錯過呀?😆對面男人雙眼就要專注放妳大腿,再上下噤掃射噤望實啦!跟著梗係……再專注力放係妳條短裙仔到呀~
點解?
梗係想妳唔覺意噤郁後,露出大腿中間嘅地帶😂睇下妳今日著咩
作者: 精蟲蟲    時間: 2018-7-10 13:53

咁曳曳阿媽前都玩露出,
果日著咩款底底?
阿媽唔係度會玩得更放

(一)
係咪仲有二,三,四..... 
作者: 511toprun    時間: 2018-7-10 13:58

"做嘜唔望我"!
亞媽的心聲
作者: ferrynferry    時間: 2018-7-10 14:14

幾號巴士 
作者: ka9    時間: 2018-7-10 18:17

嘩。。。。個男人咁好彩 如果係我我都會昅😍😍
作者: kam12512    時間: 2018-7-10 18:22

引用:
(一)搭巴士走光
搭咩巴士呀?
我又黎望下先
作者: 寵物先生    時間: 2018-7-10 19:50

點解我未試過遇過架
作者: 三刀金主    時間: 2018-7-10 23:09

車,好多女仔都著熱褲 晒美腿架啦。我成日都望  唔比望咩
作者: 我係lok~~    時間: 2018-7-10 23:38

走光有咩好睇:smile_38: :smile_38: :smile_38:
作者: Tck13032011    時間: 2018-7-10 23:57

話俾你媽咪知 :smile_30:
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-11 00:07

引用:
原帖由 粉紅的豹 於 2018-7-10 02:03 AM 發表 查看引用來源

咁大膽嘅你😍
我諗番都覺得坐係媽咪隔離玩走光大膽左d呀
作者: 乖乖一一    時間: 2018-7-11 00:12

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-11 12:07 AM 發表 查看引用來源

我諗番都覺得坐係媽咪隔離玩走光大膽左d呀
咁,阿媽唔係身邊呢?
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-11 00:16

引用:
原帖由 siopang 於 2018-7-10 10:04 AM 發表 查看引用來源
走光引人望係唔係好過引呢..
等人睇到食唔到既心態:smile_47:
有吸引力先引到人望呢.. 有時睇到佢個表情都幾搞笑
好似今次我扮瞓覺, 前面個男人一直咁望, 到我扮醒果一刻佢移開左視線,但又忍唔住再望
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-11 00:22

引用:
原帖由 手癢 於 2018-7-10 01:24 PM 發表 查看引用來源

滑的雙腿
嘩……短裙學生妹!個名好正喎😁
講~番正題😍妳雙白滑腿呀!

可能妳係巴士站時,已有妳多雙眼已注意到妳身材啦!學生妹妹😁
當妳1坐底後……坐妳對面嘅男人就連瞓覺機會都無啦! 無他嘅……有妳雙腿睇喎~點可以錯過呀?😆對面男人雙眼就要專注放妳大腿,再上下噤掃射噤望實啦!跟著梗係……再專注力放係妳條短裙仔到呀~
點解?
梗係想妳唔覺意噤郁後,露出大腿中間嘅地帶😂睇下妳 ...
係呀, 我對腳都幾白淨
無錯呀,個男人由我對腳望上去, 好快就望實我條短裙仔個中間位
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-11 00:30

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2018-7-10 01:53 PM 發表 查看引用來源
咁曳曳阿媽前都玩露出,
果日著咩款底底?
阿媽唔係度會玩得更放

(一)
係咪仲有二,三,四.....  
果日著左條粉紅色t-back底底
好少有機會阿媽係咁玩,
中學時同f fd出街有玩過引人, 自己單獨一人都會玩引人
有冇二,三,四就要睇下多唔多人支持啦
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-11 00:35

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2018-7-11 12:12 AM 發表 查看引用來源

咁,阿媽唔係身邊呢?
阿媽當時坐我隔離全程掛住噤手機, 冇留意坐我前面個男人一直注視我大比短裙仔個中間位
如果阿媽一早留意到, 實會拎袋遮住我對腳, 咁我引人就失敗
作者: leefai0014    時間: 2018-7-11 00:47

出底底相啦
作者: TensFDG2488    時間: 2018-7-11 01:59

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-11 12:30 AM 發表 查看引用來源
好少有機會阿媽係咁玩,
支持!!推到出二,三,四為止!!
作者: Water_man    時間: 2018-7-11 06:44

下次玩激D、張開大腿玩走光…………
作者: qwer5.0    時間: 2018-7-11 08:32

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-11 12:30 AM 發表 查看引用來源
好少有機會阿媽係咁玩,
支持,講繼續 

夏天玩短裙走光,真係好好玩!
作者: siopang    時間: 2018-7-11 09:51

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-11 00:30 發表 查看引用來源
好少有機會阿媽係咁玩,
實支持你啦..
咁引人法..想知你坐咩車多:smile_47::smile_47:
作者: siopang    時間: 2018-7-11 09:51

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-11 00:30 發表 查看引用來源
好少有機會阿媽係咁玩,
實支持你啦..
咁引人法..想知你坐咩車多:smile_47::smile_47:
作者: egg29    時間: 2018-7-11 10:46

平時座 香港島,九龍,新界 邊一區巴士多?
作者: 中環的可愛龜頭    時間: 2018-7-11 10:57

我都好鐘意睇底底
影黎睇下可以MA
作者: 手癢    時間: 2018-7-11 12:12

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-11 12:22 AM 發表 查看引用來源
係呀, 我對腳都幾白淨
無錯呀,個男人由我對腳望上去, 好快就望實我條短裙仔個中間位
拒對眼尤妳小腿望上去時,妳有無故意輕微張開雙腳呀?
等拒以為有野睇呀?
作者: iron2332004    時間: 2018-7-11 23:36

引用:
好少有機會阿媽係咁玩,
WOW仲要T-BACK添
係咪個D前面LACE透視既款
個阿叔咪連毛毛都睇埋
作者: fedsec    時間: 2018-7-11 23:53

作者: ka9    時間: 2018-7-12 00:25

引用:
好少有機會阿媽係咁玩,
實會支持啦。。。師妹著到咁吸引 如果最後冇比妳亞媽發現,個男人肯定會睇扯🤭
作者: fineckfine    時間: 2018-7-12 06:54

淫底喎師姐,好快爆pm啦
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-12 07:57

引用:
原帖由 手癢 於 2018-7-11 12:12 PM 發表 查看引用來源

拒對眼尤妳小腿望上去時,妳有無故意輕微張開雙腳呀?
等拒以為有野睇呀?
果次我同亞媽坐左冇耐,前面兩個倒車位就有人坐,
佢地一坐低果刻我對腳已經輕微分開左少少, 佢地已經即刻望我對腳
我扮唔知, 之後再扮瞓覺, 瞓緊時對腳有輕微慢慢分開..
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-12 08:09

引用:
原帖由 iron2332004 於 2018-7-11 11:36 PM 發表 查看引用來源

WOW仲要T-BACK添
係咪個D前面LACE透視既款
個阿叔咪連毛毛都睇埋
係前面喱士透視款, 你點知架?
應該睇唔到d毛, 因為我自己望都只係見到底底
最多只係望到透透地入面有d黑色野
作者: TensFDG2488    時間: 2018-7-12 09:52

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-12 08:09 AM 發表 查看引用來源
wow 佢地實睇到扯哂...
作者: pc6983    時間: 2018-7-12 11:29

嘩,睇到我硬曬,點算?
作者: ki225    時間: 2018-7-12 12:34

作者: Mollyagag    時間: 2018-7-12 20:27

作者: summusgoddog    時間: 2018-7-13 03:09

作者: bentayga    時間: 2018-7-13 09:32

引用:
好少有機會阿媽係咁玩,
洗咗浪喺屋企咪畀阿媽知妳著T back囉!有冇哦妳呀?
作者: 酒店小壽包    時間: 2018-7-13 15:54

引用:
(一)搭巴士走光
小心玩出火
作者: iron2332004    時間: 2018-7-14 01:44

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-12 08:09 AM 發表 查看引用來源
通常玩得走光就緊係著條性感D
唔知影相D女仔係咪同你一樣心態
去影相都著條性感底底搏影師影
淨係諗都夠晒興奮:smile_47:
作者: 偷龜者    時間: 2018-7-15 00:28

作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-16 01:28

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-7-13 09:32 AM 發表 查看引用來源

洗咗浪喺屋企咪畀阿媽知妳著T back囉!有冇哦妳呀?
記得中學時期著t-back,亞媽哦得好緊要,好唔中意我著t-back
而家亞媽都冇乜點哦
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-16 01:30

引用:
原帖由 酒店小壽包 於 2018-7-13 03:54 PM 發表 查看引用來源

小心玩出火
有亞媽坐隨離, 唔會玩出火既
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-16 01:34

引用:
原帖由 iron2332004 於 2018-7-14 01:44 AM 發表 查看引用來源

通常玩得走光就緊係著條性感D
唔知影相D女仔係咪同你一樣心態
去影相都著條性感底底搏影師影
淨係諗都夠晒興奮:smile_47:
影相d女仔係會著得靚d
但著條性感底底點樣可以搏攝影師影?
唔通特登露底?
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-16 01:42

引用:
原帖由 偷龜者 於 2018-7-15 12:28 AM 發表 查看引用來源

勁...近距離玩走光
冇其他人上車見到咩?
有呀, 大約落車前一個站,有人上車企位, 佢都有望,但望左唔係好耐,我同亞媽就落車
作者: TensFDG2488    時間: 2018-7-16 02:19

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-16 01:42 AM 發表 查看引用來源
有呀, 大約落車前一個站,有人上車企位, 佢都有望,但望左唔係好耐,我同亞媽就落車
有得望下都好呀:smile_o01:
作者: iron2332004    時間: 2018-7-16 02:52

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-16 01:34 AM 發表 查看引用來源
影相d女仔係會著得靚d
但著條性感底底點樣可以搏攝影師影?
唔通特登露底?
特登又太刻意既
有時叫D女仔棟高對腳,正常會就住,有D就毫無保留咁棟到好高
一係就擘大少少對腳扮晒唔覺意咁
一係轉POSE個陣唔禁住條裙,完全睇晒
我就覺得係想引我多D囉
作者: poiujkl    時間: 2018-7-16 13:24

引用:
(一)搭巴士走光
除左走光仲會玩d咩先
作者: scholes258    時間: 2018-7-16 16:54

作者: gum717    時間: 2018-7-16 18:45

引用:
(一)搭巴士走光
學生妹:smile_47:大唔大波
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-17 08:22

引用:
原帖由 iron2332004 於 2018-7-16 02:52 AM 發表 查看引用來源

特登又太刻意既
有時叫D女仔棟高對腳,正常會就住,有D就毫無保留咁棟到好高
一係就擘大少少對腳扮晒唔覺意咁
一係轉POSE個陣唔禁住條裙,完全睇晒
我就覺得係想引我多D囉 ...
你做攝影師架?
好似攝影師同女model私影咁
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-17 08:41

引用:
原帖由 poiujkl 於 2018-7-16 01:24 PM 發表 查看引用來源

除左走光仲會玩d咩先
試過搭港鐵太迫,咁啱有個明顯有d肌肉男人,
咁我迫左埋去,本來面向住佢,太近我有d尷尬,但免強都可以檸轉身,
轉身後d人又迫埋黎,我patpat壓左埋去佢褲襠度..
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-17 08:43

引用:
原帖由 scholes258 於 2018-7-16 04:54 PM 發表 查看引用來源
有時返工搭交通工具,都會見到上班族女士同學生上圍勁豐滿透內衣,仲有上下走光。

其實自己好想偷望,但又好怕被人發現,又驚又想睇搞到好刺激😣😣 ...
我見到咁就會即興玩走光引人..
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-17 08:44

引用:
原帖由 gum717 於 2018-7-16 06:45 PM 發表 查看引用來源

學生妹:smile_47:大唔大波
唔算大
作者: 三刀金主    時間: 2018-7-17 09:44

學生妹著唔著黑絲襪架
作者: TensFDG2488    時間: 2018-7-17 11:58

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-17 08:41 AM 發表 查看引用來源
試過搭港鐵太迫,咁啱有個明顯有d肌肉男人,
咁我迫左埋去,本來面向住佢,太近我有d尷尬,但免強都可以檸轉身,
轉身後d人又迫埋黎,我patpat壓左埋去佢褲襠度.. ...
咁你feel唔feel到有啲野脹左?
作者: kam12512    時間: 2018-7-17 21:18

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-17 08:43 AM 發表 查看引用來源
我見到咁就會即興玩走光引人..
咁你平時搭開咩車架 睇下有無緣見到你一面
作者: iron2332004    時間: 2018-7-18 00:25

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-17 08:22 AM 發表 查看引用來源
你做攝影師架?
好似攝影師同女model私影咁
算係既,得閒咪約下女仔影
大家出黎玩下咁
可能部份都有鋪暴露癮
作者: l280415820    時間: 2018-7-18 02:06

作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-18 09:12

引用:
原帖由 三刀金主 於 2018-7-17 09:44 AM 發表 查看引用來源
學生妹著唔著黑絲襪架
天氣好凍時會著
有花紋圖案果d黑絲都幾靚
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-18 09:17

引用:
原帖由 TensFDG2488 於 2018-7-17 11:58 AM 發表 查看引用來源

咁你feel唔feel到有啲野脹左?
feel到呀,有d頂住我patpat感覺
唯持左兩三個站時間左右, 多人落車先分開到
之後我望左眼佢褲襠係突起左
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-18 09:20

引用:
原帖由 iron2332004 於 2018-7-18 12:25 AM 發表 查看引用來源

算係既,得閒咪約下女仔影
大家出黎玩下咁
可能部份都有鋪暴露癮
影得應該都係靚女, 衣著都會靚
影完之後仲有冇下文?
作者: sexman44264    時間: 2018-7-18 10:06

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-18 09:17 AM 發表 查看引用來源
你又有冇high 到濕濕地呢果陣?:smile_13:
作者: 珍妮妹妹    時間: 2018-7-18 14:02

引用:
(一)搭巴士走光
我間唔中都鍾意玩走光 試過著短裙坐星星克 又試過著短裙慢慢上樓梯坐巴士上層
自己鍾意無拘無束既感覺 著得短裙都唔會打底
作者: 手癢    時間: 2018-7-18 16:17

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-18 09:17 AM 發表 查看引用來源
拒凸起左😅
妳妹妹有無脹起呀?
作者: iron2332004    時間: 2018-7-18 20:32

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-18 09:20 AM 發表 查看引用來源
影得應該都係靚女, 衣著都會靚
影完之後仲有冇下文?
吾一定係靚女既
有時普普通通個啲反而有驚喜
下文呢。。影咁耐話冇就厄你既
作者: TensFDG2488    時間: 2018-7-18 23:01

引用:
哇 個位師兄就性福啦
作者: 三刀金主    時間: 2018-7-20 00:08

妳身型似唔似楊思琪咁正
作者: 手癢    時間: 2018-7-20 10:28

支持短裙妹繼續……露1手呀!
作者: 255699    時間: 2018-7-20 16:55

作者: tcw126    時間: 2018-7-22 00:57

樓主有試過m到時都照玩走光引人?
作者: sexman44264    時間: 2018-7-22 09:39

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-7-18 02:02 PM 發表 查看引用來源

我間唔中都鍾意玩走光 試過著短裙坐星星克 又試過著短裙慢慢上樓梯坐巴士上層
你周不時都玩到同表哥中出架喇, 又無我地份~:smile_13::')
作者: 玉桂貓    時間: 2018-7-22 12:43

作者: 玉桂貓    時間: 2018-7-22 12:43

作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-23 00:09

引用:
原帖由 sexman44264 於 2018-7-18 10:06 AM 發表 查看引用來源

你又有冇high 到濕濕地呢果陣?:smile_13:
果陣係緊張囉, 好驚有人見到, 不過太迫,冇人發現..
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-23 00:15

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-7-18 02:02 PM 發表 查看引用來源

你都中意玩走光, 係咪同我一樣咁中意著短裙?
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-23 00:18

引用:
原帖由 手癢 於 2018-7-18 04:17 PM 發表 查看引用來源

拒凸起左😅
妳妹妹有無脹起呀?
佢頂住我patpat,又唔係頂住妹妹..
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-23 00:20

引用:
原帖由 iron2332004 於 2018-7-18 08:32 PM 發表 查看引用來源

吾一定係靚女既
有時普普通通個啲反而有驚喜
下文呢。。影咁耐話冇就厄你既
下文又點樣?
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-23 00:22

引用:
原帖由 三刀金主 於 2018-7-20 12:08 AM 發表 查看引用來源
妳身型似唔似楊思琪咁正
我係個胸唔夠大,大d靚d
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-23 00:25

引用:
原帖由 255699 於 2018-7-20 04:55 PM 發表 查看引用來源

咁我都要改為坐樓下先得,支持師姐
我同亞媽搭巴士先坐樓下, 同朋友或男友會坐上層
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-23 00:29

引用:
原帖由 tcw126 於 2018-7-22 12:57 AM 發表 查看引用來源
樓主有試過m到時都照玩走光引人?
m到冇特登引人, 不過我著短裙照樣有人望
作者: 短裙學生妹    時間: 2018-7-23 02:26

(二)搭巴士走光引完男友引乘客

最近我同男友去街, 我今次著左條超短迷你裙, 係窄身牛仔短裙, 坐低上落樓梯都好易走光, 我出門口都feel到有人望我對腳, 行到巴士站,男友到左巴士站等我, 男友見到我條裙咁鬼短色心又起..

巴士一到我先上車,男友在後, 跟住就上上層, 我今次特登行慢d慢慢上引下佢, 其實平時同男友坐巴士都一樣會上上層, 唔同既係今次我條裙係超短,仲要慢慢行上去, 男友就好自然望到實一實我裙底啦..

咁上到去得好少乘客,男友本來想同我坐最後果幾排, 咁啱後排有乘客, 車頭都有乘客, 中間就大把位任坐, 我同男友就坐中間d位, 坐好後男友隻手已經放我大比上下咁掃, 但總係整唔高條裙,平時d短裙好易起, 咁我配合一下,我將一對膝頭頂去前面個位, patpat坐前d..(特登引佢)

呢個時候有人上車上上層, 上到黎吸引到佢望, 我冇遮住,不過男友用手遮住我裙腳,示意我坐番好, 咁我坐番好,之後男友想整起我就唔比佢啦, 佢係咁要求想睇,我就拖延時間, 直到差一個站落車我企起身準備落車,佢話都未到,仲想睇.. (哈哈~~引到佢好想睇)
我行左出去樓梯口扶手位置, 跟住就"休"高少少條短裙, 男友當然望到實一實啦,佢仲想伸手反一反我裙腳, 我偏唔比佢,我再"休"高dd條裙, 應該實望到底底啦今次, 跟住坐車頭個人都準備落車..(我估佢都見到我底底)

跟住就落樓梯啦, 我特登慢慢行落去, 男友都知咩事,咁樣實走光啦, 男友想叫我行快d, 我企係樓梯度擰轉頭扮聽唔清楚(哈哈~~激死佢)

咁大約落到樓梯一半啦,我已經見到有兩個男人望住想上上層咁, 我照行落去啦, 落到去坐近落車位既人都望住, 有一對應該係夫婦, 大約50幾歲, 果位師奶見到佢先生望就話望夠未呀??又話而家d後生女著到咁出街, 對我講左句:你亞媽冇錢俾你買衫咩?你知唔知你條底褲走晒出黎呀? 跟住車上既人都望晒過黎, 我都拉返好條裙之後到站落車. (完)

作者: cc19880910    時間: 2018-7-23 07:27

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-23 02:26 AM 發表 查看引用來源

最近我同男友去街, 我今次著左條超短迷你裙, 係窄身牛仔短裙, 坐低上落樓梯都好易走光, 我出門口都feel到有人望我對腳, 行到巴士站,男友到左巴士站等我, 男友見到我條裙咁鬼短色心又起..

巴士一到我先上車,男友在後, 跟住就上上層, 我今次特登行慢d慢慢上引下佢, 其實平時同男友坐巴士都一樣會上上層, 唔同既係今次我條裙係超短,仲要慢慢行上去, 男 ...
果個師奶成衰人😡
作者: lostergundam    時間: 2018-7-23 07:51

個師奶咁嗌,想人比多啲人睇
作者: 高速吸引    時間: 2018-7-23 20:55

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-23 02:26 AM 發表 查看引用來源

巴士一到我先上車,男友在後, 跟住就上上層, 我今次特登行慢d慢慢上引下佢, 其實平時同男友坐巴士都一樣會上上層, 唔同既係今次我條裙係超短,仲要慢慢行上去, 男 ...
我ex有排都玩走光,不過都無師姐玩到甘盡
作者: 偷龜者    時間: 2018-7-23 21:57

作者: tcw126    時間: 2018-7-23 22:44

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-23 12:29 AM 發表 查看引用來源
m到冇特登引人, 不過我著短裙照樣有人望
m到都照著短裙,唔怕俾人見到翼/m巾?
作者: 手癢    時間: 2018-7-24 00:21

引用:

噤被妳引發😁個條友應該又硬鳩曬啦
作者: alan6688hk    時間: 2018-7-24 06:58

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)