188Channel

標題: 游完水再玩上下真空返屋企 [打印本頁]

作者: yumi888    時間: 2018-7-1 17:49     標題: 游完水再玩上下真空返屋企

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: asl    時間: 2018-7-1 17:56

求原圖!
作者: ajenny    時間: 2018-7-1 17:57

我都有同你一樣的情形一個POST出兩次
作者: alan6688hk    時間: 2018-7-1 18:10

作者: veryok    時間: 2018-7-1 21:55

我都想做條靚仔, 可以砌下.
作者: 精蟲蟲    時間: 2018-7-2 18:08

玩真空,凸点,走光,露出好呀
作者: jj009394    時間: 2018-7-2 23:55

搵反個朋友仔幫幫手未得囉
作者: happyhappy1515    時間: 2018-7-3 00:07

好攪笑
作者: 寵物先生    時間: 2018-7-3 09:58

我要一齊坐巴士
作者: 小醜怪    時間: 2018-7-3 11:33

幾時同我搭下巴士😏😏
作者: 粉紅的豹    時間: 2018-7-3 12:20

作者: powerben00    時間: 2018-7-3 13:03

引用:
原帖由 yumi888 於 2018-7-1 05:49 PM 發表 查看引用來源
今日放假,不過BF要返工,下晝悶悶地冇人陪,走去游下水咁啦,走時又玩上下真空(都唔係第一次,以前都有POST),一件灰色連身裙一笠上身攪掂走人,搭巴士時冇位,見到個幾靚仔就特登企佢隔離,因為條裙普通薄有少少突點,有心望會留意到我突點,見個靚仔望一望我再望我心口窒左窒,之後見佢不時偷望人地個心口囉(扮望電話不時望人個胸),有下咁岩停紅綠燈時我扮企唔穩,用個胸挨落個靚仔度,個靚仔都唔敢有咩動作,可能佢 ...
我又想同你玩 仲要玩埋遙控震旦
作者: kam12512    時間: 2018-7-3 15:57

引用:
原帖由 yumi888 於 2018-7-1 05:49 PM 發表 查看引用來源
今日放假,不過BF要返工,下晝悶悶地冇人陪,走去游下水咁啦,走時又玩上下真空(都唔係第一次,以前都有POST),一件灰色連身裙一笠上身攪掂走人,搭巴士時冇位,見到個幾靚仔就特登企佢隔離,因為條裙普通薄有少少突點,有心望會留意到我突點,見個靚仔望一望我再望我心口窒左窒,之後見佢不時偷望人地個心口囉(扮望電話不時望人個胸),有下咁岩停紅綠燈時我扮企唔穩,用個胸挨落個靚仔度,個靚仔都唔敢有咩動作,可能佢 ...
我又要同你一齊搭巴士 響邊到搭開同響邊到游水呀?
作者: hikeman    時間: 2018-7-3 23:21

作者: 出軌無罪    時間: 2018-7-4 22:41

真空既話有分泌咁點
作者: sexman44264    時間: 2018-7-8 09:52

我要中出你:smile_47:
作者: TensFDG2488    時間: 2018-7-9 03:47

哇 可唔可以認識下師姐你呀
作者: j93175    時間: 2018-7-11 17:25

引用:
邊個泳池呀?
作者: imp1206    時間: 2018-7-11 17:50

下次放假不如PM我0.0等我泥教訓下你隻小淫娃

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)