188Channel

標題: 悶悶的我回到這悶悶的世界 [打印本頁]

作者: kitcat86    時間: 2018-6-14 08:39     標題: 悶悶的我回到這悶悶的世界

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: benng2012    時間: 2018-6-14 08:41

你意思果時未婚?
作者: 我係一個小人物    時間: 2018-6-14 08:49

作者: alstom    時間: 2018-6-14 09:08

引用:
原帖由 kitcat86 於 2018-6-14 08:39 AM 發表
生左2件, 身材走樣, 面容潮淬, 我相信無咩人會對我有幻想吧。放心, 我唔係黎招兵, 大家亦不用跟我揮手, 只係夜欄人靜想起前塵往事。

故事點開始就唔交代, 直接講約出黎見面果日啦。當年既我從來都未開過房,我只係要求唔好係樓上既時鐘房,所以地點佢決定,佢叫我係灣仔等佢。當日我著左件深藍色既連身裙,一對深啡色既boot,化左少少妝。因為我遲到,我叫佢係附近既咖啡室等我,間樓上咖啡室有落地玻璃 ...
回憶總是美好!
作者: 電梯變態的老闆    時間: 2018-6-14 09:49

作者: sam7211    時間: 2018-6-14 09:59

引用:
原帖由 kitcat86 於 2018-6-14 08:39 AM 發表
生左2件, 身材走樣, 面容潮淬, 我相信無咩人會對我有幻想吧。放心, 我唔係黎招兵, 大家亦不用跟我揮手, 只係夜欄人靜想起前塵往事。

故事點開始就唔交代, 直接講約出黎見面果日啦。當年既我從來都未開過房,我只係要求唔好係樓上既時鐘房,所以地點佢決定,佢叫我係灣仔等佢。當日我著左件深藍色既連身裙,一對深啡色既boot,化左少少妝。因為我遲到,我叫佢係附近既咖啡室等我,間樓上咖啡室有落地玻璃 ...
其實生活苦悶,可以在此識下朋友,有時講下咸野,調劑一下生活,無人叫你一定要跟人出去。
作者: alstom    時間: 2018-6-14 10:55

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-6-14 09:59 AM 發表

其實生活苦悶,可以在此識下朋友,有時講下咸野,調劑一下生活,無人叫你一定要跟人出去。
Sam 兄
咁你又叫啲囡囡出去玩!
作者: 人妻控    時間: 2018-6-14 12:16

出廳?
作者: alan6688hk    時間: 2018-6-14 13:20

作者: 不動明皇    時間: 2018-6-14 13:59

唔錯啵....等你UPDATE
作者: S-Machine    時間: 2018-6-14 14:51

人妻呢度應該好多人都會鍾意啦!絕對係有市場。
作者: waikiki2203    時間: 2018-6-14 14:53

引用:

好的開始。有意思。
快快更新,樓主。👍👍
作者: garyn79    時間: 2018-6-14 14:55

作者: 是常識吧?    時間: 2018-6-14 15:08

身材都係其次,一條model款既死魚都唔會令男人扯起,最緊要配合,夠放,c姐仲大把巿場呀
作者: rocketdog    時間: 2018-6-14 15:10

More please!
作者: kitcat86    時間: 2018-6-14 15:41

引用:
原帖由 garyn79 於 2018-6-14 02:55 PM 發表

大概幾耐之前既事呀?^_^
好耐啦~已經係幾年前既事
作者: 大頭仔2016    時間: 2018-6-14 17:22

作者: 什麼都不是    時間: 2018-6-14 17:38

唔好妄自菲薄
作者: 粉紅寶寶    時間: 2018-6-14 18:12

有d好嘅回憶都好丫,上唻吹下水又得啫
作者: 我係lok~~    時間: 2018-6-14 20:09

往事只能回味
作者: kitcat86    時間: 2018-6-14 20:26

引用:
原帖由 大頭仔2016 於 2018-6-14 05:22 PM 發表
系呢度識架?
唔係呀~係我地偉大祖國發明既漂流瓶, 哇哈哈
作者: kitcat86    時間: 2018-6-14 20:31

聽朝我會發佈架啦
呢個文章已經keep左好耐, 男主角當時已經先睹為快。
今日因為感觸所以出左呢個post~多謝各位支持
作者: fy123321456654    時間: 2018-6-14 20:52

作者: askl222    時間: 2018-6-15 00:03

引用:

等Updated
作者: alan6688hk    時間: 2018-6-15 06:46

作者: alan6688hk    時間: 2018-6-15 08:18

作者: suzuki159357    時間: 2018-6-15 11:31

作者: 不動明皇    時間: 2018-6-15 14:16

好正...好有圖畫....充分激發起聯想,以及幻想
作者: 隨心_隨意    時間: 2018-6-15 18:32

每個人都會有悶既時候架啦,有回憶諗下都好過冇
作者: henry_choi    時間: 2018-6-16 09:21

佢入到房,自已除衫唔理你已經有問題😅😅😅
作者: Raylocc    時間: 2018-6-16 12:26

作者: 獵人夢境    時間: 2018-6-17 01:25

引用:
原帖由 kitcat86 於 2018-6-14 08:26 PM 發表

唔係呀~係我地偉大祖國發明既漂流瓶, 哇哈哈
咁真係緣份喎!
作者: Klwong137    時間: 2018-6-17 07:05

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)