188Channel

標題: 被迫真空 [打印本頁]

作者: 珍妮妹妹    時間: 2018-6-8 13:45     標題: 被迫真空

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: alan17    時間: 2018-6-8 13:47

真係有又濕無又濕
作者: poiujkl    時間: 2018-6-8 13:48

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-6-8 01:45 PM 發表
尋日朝早出門番工已經勁大雨,啲雨打橫咁撇過嚟直頭有傘都無用,不過最唔好彩既喺我響村行出去西鐵站果陣,去到村口出面行人路有架私家車經過,冷不防咁被架車輾起咗個勁大水氹,頓時水花四濺咁彈哂落我下半身,加上自己今日落大雨短裙look番工,即刻feel到啲水花彈上條底底整濕咗近半,當時真係差點喊咗出嚟,底底濕咗咁搭西鐵勁唔舒服,番到公司妹妹差不多「醃」住成個幾鐘,終於忍唔住入洗手間除咗條底底,都好在今日都 ...
冇意真空咪幾刺激

今日收工仲可以無意露出tim
作者: hli9    時間: 2018-6-8 14:14

嘩,下面一定濕林林
作者: taifuu    時間: 2018-6-8 15:37

作者: rickrick8282    時間: 2018-6-8 18:39

真空還真空
都要小心d
作者: firehung2003    時間: 2018-6-8 21:44

係邊個西鐵站,睇下係米我見過你無著底底
作者: fy123321456654    時間: 2018-6-8 23:02

作者: pc6983    時間: 2018-6-8 23:24

好刺激喎
作者: 老虎🐻    時間: 2018-6-9 00:58

作者: CXXiang    時間: 2018-6-9 01:11

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-6-8 01:45 PM 發表
尋日朝早出門番工已經勁大雨,啲雨打橫咁撇過嚟直頭有傘都無用,不過最唔好彩既喺我響村行出去西鐵站果陣,去到村口出面行人路有架私家車經過,冷不防咁被架車輾起咗個勁大水氹,頓時水花四濺咁彈哂落我下半身,加上自己今日落大雨短裙look番工,即刻feel到啲水花彈上條底底整濕咗近半,當時真係差點喊咗出嚟,底底濕咗咁搭西鐵勁唔舒服,番到公司妹妹差不多「醃」住成個幾鐘,終於忍唔住入洗手間除咗條底底,都好在今日都 ...
有無有意冇意間擘腿引仔?😁
作者: alan6688hk    時間: 2018-6-9 06:38

作者: ookkman    時間: 2018-6-9 11:13

引用:
攝埋震旦入去仲爽呀
作者: 老虎🐻    時間: 2018-6-9 11:20

作者: c_for_car    時間: 2018-6-9 12:02

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-6-9 11:15 AM 發表
因為好多嘢要做,本身打算趁食晏無嘜人去吹乾條底底,最後當然沒有做呢個動作繼續真空收工,大家都估到收工時間有幾多人搭車,我唔搭地鐵走去排隊搭巴士,通常咁我搭巴士果日就會行入去觀塘碼頭,話哂要番天水圍總站有位坐吖嘛!有無咁巧合排我後邊果個係著校服既學生哥,我特登打側企望下佢有無反應啦,未上車佢都借啲二望下我個胸,又望下我條牛仔短裙仔,呢個時候我就知道機會嚟喇...呢位學生哥有口福喇,巴士開始上客咁我當 ...
都有相似經歷
作者: 活潑的弟弟    時間: 2018-6-9 12:03

我都好羨慕佢
作者: hli9    時間: 2018-6-9 12:06

嘩,好狼下喎
作者: 老虎🐻    時間: 2018-6-9 12:08

作者: GrandCarousel    時間: 2018-6-9 12:58

好羨慕呀,我都想同妳交換電話號碼呀👉👈
作者: NPGG    時間: 2018-6-9 14:19

冇相,吾信
作者: 精蟲蟲    時間: 2018-6-9 15:09

我都想要你no. 呀
作者: 是常識吧?    時間: 2018-6-9 15:51

直接係車度開波啦
作者: 7度    時間: 2018-6-9 17:02

呢個巴士上樓梯動作 我也此經驗 前面是囡囡是闊身短T 大到撑起件衫 從下望上 正正一個大騎樓。
作者: alan6688hk    時間: 2018-6-9 17:46

作者: cola1915    時間: 2018-6-9 18:42

我都是住天水圍呀,邊度可以約到你,形容一下你的身材吧!!!
作者: Isaac10001    時間: 2018-6-9 19:12

你今日有無出街呀?我係尖沙咀見到個靚女真空,係咪你先
作者: taifuu    時間: 2018-6-9 20:55

作者: F臣先生    時間: 2018-6-9 20:56

作者: Newhorn    時間: 2018-6-10 00:13

作者: Isaac10001    時間: 2018-6-10 00:51

小妹有冇下文呢
作者: 小貓瑤瑤    時間: 2018-6-10 02:42

作者: FIFA08    時間: 2018-6-10 07:32

引用:
著校服的學生哥。。。牛仔褲又扯扯地。。。咁究竟個學生著牛仔褲定校服番學?
作者: sexman44264    時間: 2018-6-10 08:44

引用:
原帖由 小貓瑤瑤 於 2018-6-10 02:42 AM 發表
jm下次試下揀條薄啲嘅裙啦
有次我真空淺色裙透左小小水
上身有凸左linlin
好鍾意搭地鐵巴士見到周圍嘅哥哥扯扯地
好刺激
要唔要我幫你玩下 lin linl?:smile_47:
作者: freepic1iman_dc    時間: 2018-6-10 09:54

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-6-8 13:45 發表
其實,珍妮妹您買條方便底底都可以嘛。。。
作者: ajenny    時間: 2018-6-10 10:09

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-6-10 09:54 AM 發表

其實,珍妮妹您買條方便底底都可以嘛。。。
紙底
作者: freepic1iman_dc    時間: 2018-6-10 10:32

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-6-10 10:09 發表

紙底
Yes, 有一兩條備用。。。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2018-6-10 10:35

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-6-10 10:09 發表

紙底
棉嘅都有嘅,旅行用那種。。。。
作者: 老虎🐻    時間: 2018-6-10 12:10

作者: gout    時間: 2018-6-10 13:17

作者: hung3680    時間: 2018-6-10 23:46

有福啦
作者: hung3680    時間: 2018-6-11 00:29

咁有福
作者: hung3680    時間: 2018-6-11 00:29

咁有福
作者: 尋找刺激    時間: 2018-6-11 10:02

夠膽就係我面前真空
作者: 尋找刺激    時間: 2018-6-11 10:05

夠膽就係我面前真空
作者: kam12512    時間: 2018-6-11 21:00

引用:
我又要 要點先可以見到你 你每個post我都有睇架
當俾啲獎勵我啦
作者: hassamcc    時間: 2018-6-12 01:31

作者: 珍妮妹妹    時間: 2018-6-12 13:20

佢咁直接既...whatapps問我今晚做唔做做:smile_14::smile_14::smile_14:
話陣間收工一齊番天水圍,當然我未敢話我自己住...
咁點算好呢:smile_13:
作者: 珍妮妹妹    時間: 2018-6-12 13:21

校服褲先啱:smile_30:
作者: Isaac10001    時間: 2018-6-12 14:47

咁你地做左未呀~今日咁得閒咁既
作者: 無名神    時間: 2018-6-12 18:21

作者: Gcmms    時間: 2018-6-13 02:43

長寫長有的妹妹
作者: abcdiscuss123    時間: 2018-6-13 10:02

正,等你賽後報告
作者: Japan_sevenboy    時間: 2018-6-14 02:39

妳啲文次次都係咁正,我都係住天水圍,可惜無遇過妳,我好想知下文呀,幾時會出?
作者: paul0918    時間: 2018-6-14 02:42

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-6-12 01:20 PM 發表
佢咁直接既...whatapps問我今晚做唔做做:smile_14::smile_14::smile_14:
可能你吸引
作者: nin9sec    時間: 2018-6-18 21:13

作者: howardvcp    時間: 2018-6-24 00:45

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-6-12 13:20 發表
仲有冇下文呀?
作者: 255699    時間: 2018-7-20 17:06

作者: poiujkl    時間: 2018-7-20 19:02

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-6-8 01:45 PM 發表 查看引用來源
我又係天水圍返工,可以去撞下珍妮妹bor

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)