188Channel

標題: 人夫婚後的意外 [打印本頁]

作者: 黃色小弟弟    時間: 2018-6-4 11:21     標題: 人夫婚後的意外

作者: HARGREAVES1    時間: 2018-6-4 11:28

可以 keep住 update ?
作者: 7度    時間: 2018-6-4 11:30

相信閣下食埋另外兩個 快快快 出来分享下
作者: HARGREAVES1    時間: 2018-6-4 11:34

可以一拖三
作者: bentayga    時間: 2018-6-4 11:58

引用:
原帖由 黃色小弟弟 於 2018-6-4 11:21 AM 發表
大家好!! 係引版都做左好一段時間既CD ROM, 呢排冇咩野做, 就想講下我結婚後既小小經歷, 唔知有冇人會睇, 第一次打文, 打得唔好唔好介意!!
首先啦, 介紹下自己, 我男人黎既!! 今年就差唔多30歲, 6尺高, 正常身型, 結左婚一段時間, 婚前都有上網識人同搵下SL/SP, 但婚後就生性左DD, 冇再搵, 但其實一直都好想搵, 但以免一失足成千古恨, 所以就做左個乖乖老公…..咁就 ...
冇套肛交再中出先係極致享受,咁都縮沙,可惜呀!
作者: A1000    時間: 2018-6-4 12:00

M 到照嚟 啦!:smile_30:
作者: A1000    時間: 2018-6-4 12:06

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-6-4 11:58 發表

冇套肛交再中出先係極致享受,咁都縮沙,可惜呀!
肛交冇 ky, 可以用蛋白. :smile_47:
作者: 黃色小弟弟    時間: 2018-6-4 12:49

作者: 黃色小弟弟    時間: 2018-6-4 12:50

作者: 黃色小弟弟    時間: 2018-6-4 12:51

作者: ferrynferry    時間: 2018-6-4 14:26

衛生都好重要,安全先可以長玩長有
作者: kevin99    時間: 2018-6-4 14:35

熱烈期待下一集
作者: Mr.Mustache    時間: 2018-6-4 16:28

第一次就玩後面就利害呢,可惜冇。支持update,睇下你點玩大波波

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)