188Channel

標題: 以前做空少的分享 [打印本頁]

作者: Hapi2000    時間: 2018-5-29 03:07     標題: 以前做空少的分享

作者: hk7791    時間: 2018-5-29 03:32

梗係愛摩啦:smile_46::smile_46:
作者: god2flyghost    時間: 2018-5-29 03:58

引用:
原帖由 Hapi2000 於 2018-5-29 03:07 AM 發表
是噤的....話說以前做空少嘅時候入飛長途stay 3日好悶嘅

我文筆唔係咁好淨係講一個比較痴線嘅經歷

有一班女crew知道我學過按摩推油,成日都吹水未land起機上面吹水話搵我按摩,或一飛長途就好攰....

第一次嘅遭遇係咁樣嘅,我記得有一次飛澳洲stay3日, 有一晚一落機無端端S text我,S係一個26歲 目測165高 廋 33c 26 33既女仔, 佢問我係咪真係學過按 ...
緊係做愛做的事啦:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: Gcmms    時間: 2018-5-29 07:25

一個好開頭
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-29 07:43

引用:
原帖由 Hapi2000 於 2018-5-29 03:07 AM 發表
是噤的....話說以前做空少嘅時候入飛長途stay 3日好悶嘅

有一班女crew知道我學過按摩推油,成日都吹水未land起機上面吹水話搵我按摩,或一飛長途就好攰....

第一次嘅遭遇係咁樣嘅,我記得有一次飛澳洲stay3日, 有一晚一落機無端端S text我,S係一個26歲 目測165高 廋 33c 26 33既女仔, 佢問我係咪真係學過按 ...
嘩,咁夜都未訓
但係都等你出野
作者: 樓下狂野的牛    時間: 2018-5-29 07:54

作者: Mrtap    時間: 2018-5-29 09:22

引用:

師兄抖夠就好出多啲,只係開咗個頭...

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)