188Channel

標題: SP 定女朋友?更新28/5 [打印本頁]

作者: Haveaniceday11    時間: 2018-5-26 16:46     標題: SP 定女朋友?更新28/5

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-27 02:34

引用:
原帖由 Haveaniceday11 於 2018-5-26 04:46 PM 發表
很久没分享,上次分享已是一年有多,這時候,我搭上了我朋友的女朋友,第一次的刺激在她家中後樓梯,當晚我小弟比她温柔而濕潤的唇,同剛而有力的舌頭,完全K〇我的弟弟,仲要佢全單照收……
就係咁,我們開始了我們的関係。
第二日,我實在太懐念她的温柔與解放,我又仲约她放工后去飲两杯,當我見到她時,還是好老监,但后佢表演從容不碧,咁我咪喪同佢飲,令佢醉多D,始终大家係成年人,知做緊乜,大家都係找個籍口,去 ...
ur fd's gf 佢仲有冇搵你?
作者: hung9    時間: 2018-5-27 03:09

好像好爽咁!
作者: moonmoonbean    時間: 2018-5-27 06:50

作者: appleapple999    時間: 2018-5-27 14:37

作者: 床上自信的樓主    時間: 2018-5-27 15:20

作者: alexyclam    時間: 2018-5-27 15:44

引用:
原帖由 Haveaniceday11 於 2018-5-26 04:46 PM 發表
很久没分享,上次分享已是一年有多,這時候,我搭上了我朋友的女朋友,第一次的刺激在她家中後樓梯,當晚我小弟比她温柔而濕潤的唇,同剛而有力的舌頭,完全K〇我的弟弟,仲要佢全單照收……
就係咁,我們開始了我們的関係。
第二日,我實在太懐念她的温柔與解放,我又仲约她放工后去飲两杯,當我見到她時,還是好老监,但后佢表演從容不碧,咁我咪喪同佢飲,令佢醉多D,始终大家係成年人,知做緊乜,大家都係找個籍口,去 ...
要保持關系啦
作者: Haveaniceday11    時間: 2018-5-28 01:15

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-5-27 02:34 AM 發表

ur fd's gf 佢仲有冇搵你?
仲有^_^
作者: Haveaniceday11    時間: 2018-5-28 01:16

引用:
原帖由 moonmoonbean 於 2018-5-27 06:50 AM 發表

識咗個friend幾耐?
兩三年,好普通朋友
作者: Haveaniceday11    時間: 2018-5-28 01:17

引用:
原帖由 appleapple999 於 2018-5-27 02:37 PM 發表
wow!
睇到我心跳加速,你地仲有冇繼續?
有很多,不過請包容比D時間我,慢慢寫
作者: Haveaniceday11    時間: 2018-5-28 01:18

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-5-27 03:44 PM 發表

要保持關系啦
保持得很好的關係(^^)
作者: Haveaniceday11    時間: 2018-5-28 02:28

有了第一次,又有埋第二次,我真心上了引,我有內疚過始終對唔住朋友,但又心諗如果唔係我其實佢可能都同其他人偷食,結果天使與魔鬼糾纏左兩日之後,我又再約左佢多一次.今次我醒目好多,我約咗佢去中環酒吧附近仲有時鐘酒店添,為求快靚正一擊即中,如事者準時七點半在酒吧見面,唔知係咪色心起,平時都唔係得佢咁吸引,遠睇見至佢著撩屌裙加克c,白色背心,孭著手袋,著住高爭鞋行入嚟,我身體反應已經出賣左我,我已經扯得好行,我心入面不斷出現好正好正同好正,兩個字,當大家見面時又閑話家常普通傾計,一路飲一傾,大概四五round 大家已mood 到,我就有個提意今日天氣咁熱不如徐左對黑色c先,伛除咗之後再慢慢同我飲,我就不斷再伛大俾上遊來遊去,好正呀⋯⋯,之後多一round 大家已差不多,我就立即衝過旁邊先攞房,后去酒吧埋單走,我的安排簡直perfect ,攞房之後回去埋單接走佢,如果大家有去過一定明白何其方便,可惜現在洒吧沒了,變左一間食市。
當然佢唔知道架有間時鍾仲問我之後去邊添,因為冇正常人知洒店係可以時鐘,我就一手拖住佢直到黃龍,到達房間,佢又同上次一樣一入房就追殺小弟,大佬我連門都未關好,就比佢吹左分幾鐘,我真係舒服到冇理性都冇,好彩冇人經過,只有間離房啪啪啪大叫聲,當我回一回神后拉佢入房,繼續比佢完成未完成的任務,但今次我再pK左D,我抽反出黎顔射左佢,嘿嘿⋯⋯佢有小左我幾下,因為個裝花左,之後就一齊冲涼,我就施襲我的揉利神功,不斷攻擊佢陰蒂,之後⋯⋯⋯⋯佢顔射反我,我心諗又冇咁多水⋯⋯我立得咁好的頭形,比你整到變八両金,之後我地轉陣出反床,佢突然熄左所有燈,我心諗仲怕忸,之後佢打開哂D窗簾,話玩激D,唔知對面望唔望入黎呢,我都未答,佢已推我埋窗邊,服侍我弟弟,之後我見差不多,我就推反佢面向窗,雙手扶著窗,我用九仔式,對付佢,其實真係好正,望住條街,對樓又有人,不斷秋插,佢對C  cup不斷搖晃,真係好正,之後我再就佢依舊面向窗,男下女上,比伛自我表演,我就從後抓緊對波,冇幾耐佢再噴水,我就冇為再忍,終於可以射,今次我乜都唔問,就中出左佢,之後佢再邦我環保清潔,其實射不是男人最好享受,當你見到你對手好享受同滿足的表情,先係最大回味同享受⋯⋯可能真係老了,已不再追求爭出左就算,過程也相當重要⋯⋯
作者: Joe1995    時間: 2018-5-28 06:38

支持樓主,要繼續寫落去呀
作者: lostergundam    時間: 2018-5-28 07:37

見到對方滿足先正
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-28 07:57

引用:
原帖由 Haveaniceday11 於 2018-5-28 02:28 AM 發表
有了第一次,又有埋第二次,我真心上了引,我有內疚過始終對唔住朋友,但又心諗如果唔係我其實佢可能都同其他人偷食,結果天使與魔鬼糾纏左兩日之後,我又再約左佢多一次.今次我醒目好多,我約咗佢去中環酒吧附近仲有時鐘酒店添,為求快靚正一擊即中,如事者準時七點半在酒吧見面,唔知係咪色心起,平時都唔係得佢咁吸引,遠睇見至佢著撩屌裙加克c,白色背心,孭著手袋,著住高爭鞋行入嚟,我身體反應已經出賣左我,我已經扯得好 ...
可能真係老了,已不再追求爭出左就算,過程也相當重要⋯
絕對同意
作者: kentwby    時間: 2018-5-28 15:36

作者: savisavi    時間: 2018-5-28 18:24

遠睇見至佢著撩屌裙加克c,白色背心,孭著手袋,著住高爭鞋行入嚟

點頂 ??
作者: adamsmith1723    時間: 2018-5-29 00:31

好同意師兄所講: "當你見到你對手好享受同滿足的表情,先係最大回味同享受"
作者: chinese2015    時間: 2018-5-29 01:27

又有好野食

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)