188Channel

標題: 食左朋友條仔 [打印本頁]

作者: baby;$    時間: 2018-5-25 15:46     標題: 食左朋友條仔

作者: 2010kenleung    時間: 2018-5-25 15:47

作者: Mrtap    時間: 2018-5-25 15:55

引用:
原帖由 baby;$ 於 2018-5-25 03:46 PM 發表
地條仔其實係我朋友既朋友,先講少少背景,我同佢識左10年,佢係混血,又靚仔又有型,身型仲幾靚,唔算大隻但有少少肌肉,線條幾靚。雖然佢外型吸引,但又對佢無乜特別好感,同佢咀型就幾岩,所以一直都係好朋友關係,我地係好少見面,但會成日text同講電話吹下水。兩三年前,飲醉酒既佢係whatsapp撩我上床,佢話其實睇中左我身材好耐,咁當年既我又實在係dry左太耐,所以俾佢氹到。第一次同朋友上床、第一次去開 ...
你身材點㗎?
同佢keep咗幾耐?
作者: baby;$    時間: 2018-5-25 15:57

作者: 女王光環    時間: 2018-5-25 15:59

作者: Mrtap    時間: 2018-5-25 16:02

引用:
原帖由 女王光環 於 2018-5-25 03:59 PM 發表
支持一下先
咁師姐都唔算食左朋友條仔呀
你同佢女友叫做見過下面唧
新手女王
作者: Mrtap    時間: 2018-5-25 16:03

引用:
原帖由 baby;$ 於 2018-5-25 03:57 PM 發表

一次炸
點解唔keep呀
作者: 女王光環    時間: 2018-5-25 16:08

作者: 34C!    時間: 2018-5-26 15:54

師姐睇泥都幾享受呢位朋友帶來既歡愉,有時搵到夾既床伴都吾易嫁
作者: 人妻控    時間: 2018-5-26 15:56

引用:
原帖由 34C! 於 2018-5-26 03:54 PM 發表
師姐睇泥都幾享受呢位朋友帶來既歡愉,有時搵到夾既床伴都吾易嫁
溝通好重要
作者: co2co2    時間: 2018-5-26 15:59

作者: 人妻控    時間: 2018-5-26 16:01

引用:
原帖由 baby;$ 於 2018-5-25 03:46 PM 發表
地條仔其實係我朋友既朋友,先講少少背景,我同佢識左10年,佢係混血,又靚仔又有型,身型仲幾靚,唔算大隻但有少少肌肉,線條幾靚。雖然佢外型吸引,但又對佢無乜特別好感,同佢咀型就幾岩,所以一直都係好朋友關係,我地係好少見面,但會成日text同講電話吹下水。兩三年前,飲醉酒既佢係whatsapp撩我上床,佢話其實睇中左我身材好耐,咁當年既我又實在係dry左太耐,所以俾佢氹到。第一次同朋友上床、第一次去開 ...
冇壞,人生乜都要試下
唔刻意破壞人地就得啦
作者: 小辣椒仔    時間: 2018-5-26 16:04

引用:
原帖由 34C! 於 2018-5-26 03:54 PM 發表
都係架 要搵個夾既唔易
作者: 1harrypotter1    時間: 2018-5-27 11:13

作者: ffdq5    時間: 2018-5-27 12:06

搵到啱就繼續啦
作者: 用戶99    時間: 2018-5-27 20:38

引用:
寫得好好,真係引人入性,畀心機啲繼續update,再畀多個叻你。
作者: bierhoff78    時間: 2018-5-27 20:52

無圖無真相,口裡說不一,心裡係誠實。淫底真係淫底。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)