188Channel

標題: Ons 2.0 [打印本頁]

作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-24 02:44     標題: Ons 2.0

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 用戶99    時間: 2018-5-25 17:32

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-24 02:44 AM 發表
因為手機打字一段之後會冇字所以分開一篇篇打,然後被關post 
好長話短說,呢個女仔係朋友嘅朋友,識左一段時間,有一次落完吧送佢返屋企,係車度佢唉住我訓左,唔知點解我又咀左佢一野,冇反抗就繼續車,之後佢話爆房,沖完涼係床,揸波了西搞到佢典黎典去,捽佢G點搞到佢標水高潮:啊⋯⋯你你好識了呀⋯⋯跟著佢反身一口擔住我條野:吹爆你,佢條脷由底lam上龜頭再一啜一吸,再從龜頭含到底,一路望住我:咁硬,陣間 ...
師兄,寫得非常好。求繼續 update。
作者: ironspider6    時間: 2018-5-26 10:38

作者: jimbo86    時間: 2018-5-28 01:18

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-24 02:44 AM 發表
因為手機打字一段之後會冇字所以分開一篇篇打,然後被關post 
好長話短說,呢個女仔係朋友嘅朋友,識左一段時間,有一次落完吧送佢返屋企,係車度佢唉住我訓左,唔知點解我又咀左佢一野,冇反抗就繼續車,之後佢話爆房,沖完涼係床,揸波了西搞到佢典黎典去,捽佢G點搞到佢標水高潮:啊⋯⋯你你好識了呀⋯⋯跟著佢反身一口擔住我條野:吹爆你,佢條脷由底lam上龜頭再一啜一吸,再從龜頭含到底,一路望住我:咁硬,陣間 ...
good good
作者: 夢@@    時間: 2018-5-28 13:18

ons  唔係 one night stand咩?
兩星期再約攪咗幾次。。。
即係 sp啦。。。😒
作者: hoandlo    時間: 2018-5-28 13:21

引用:
原帖由 夢@@ 於 2018-5-28 13:18 發表
ons  唔係 one night stand咩?
兩星期再約攪咗幾次。。。
即係 sp啦。。。😒
你又啱喎
作者: 夢@@    時間: 2018-5-29 15:46

引用:
原帖由 hoandlo 於 28-5-2018 13:21 發表

你又啱喎
我驚自己get錯

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)