188Channel

標題: Ons [打印本頁]

作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-19 23:43     標題: Ons

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-19 23:50

我壓著佢邊車邊了佢好多水嘅西窿,佢大聲淫叫,我由頸👅到佢大脾內則果陣向佢西窿吹一囗氣又👅番上去,佢㩒我頭落去,我又👅又啜佢陰唇同豆豆,佢噴到我成面水,我加埋手指了佢西窿,佢忘我咁大聲淫叫,我一直用手加囗直到佢不自主地成個人震哂
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-19 23:56

跟著我扶正佢條腰,用條野係佢西窿口到了下入少少,掹出黎了下又入少少,佢忍唔住話:你個仆......我一下入哂去,我話:咩話?佢:插我,大力D,快D呀,我慢慢抽出插入入,又👅佢提子,頸,佢條腰向上頂下頂下,又㩒我屁股,我都冇理,照樣慢慢抽出插入,我問佢:做咩姐你😂
作者: yau173325    時間: 2018-5-19 23:59

等更新下文
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 00:03

佢:你好..........我突然發力一輪衝刺,佢一時間刺激到聲都出唔到,只係好肉緊咁抱著我,我抽插左唔知幾耐佢尖叫一聲,西窿夾下夾下咁,我插多幾下車輪左陣,我拉起佢後入,拉著佢條腰下下撞到最入,佢一路淫叫一路揸自己對波
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 00:08

我覺得就射,於是我反轉佢,我一路慢慢抽插一邊捽佢粒豆,我:你好淫,我鐘意,佢:大力D,快D,啊....我:就射啦,佢:射入去,我要,我即刻摩打腰抽插,我地都叫得好大聲,我射果刻我打住車輪咁射,佢好肉緊㩒住我屁股:啊.........射晒入去,掹出黎佢仲👅啜我條野
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 00:10

果晚做左兩次,第二日佢走先,冇留聯絡。
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-20 00:12

之後仲有冇其他ONS?
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 00:15

作者: Hkwargod    時間: 2018-5-20 00:25

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-20 12:15 AM 發表
但好似18歲果次係有印象?
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 00:38

果日落吧,係咁飲,唔知幾耐,起身已經係架的士到,隔離坐左個女仔,細細粒,有胸腰幼,我問佢,你送我?你住邊?佢話香港仔?我:呢度冇車返,去我度?佢:ok
咁上到黎,肚餓,煮個雞翼煎蛋麵食,各自沖涼,上床😏佢訓隔離,攝隻手比佢枕頭,冇反抗,好咁就打車輪,揸揸摷摷一輪熱身,好快,大家都坦承相對
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-20 00:40

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-20 12:38 AM 發表
果日落吧,係咁飲,唔知幾耐,起身已經係架的士到,隔離坐左個女仔,細細粒,有胸腰幼,我問佢,你送我?你住邊?佢話香港仔?我:呢度冇車返,去我度?佢:ok
咁上到黎,肚餓,煮個雞翼煎蛋麵食,各自沖涼,上床😏佢訓隔離,攝隻手比佢枕頭,冇反抗,好咁就打車輪,揸揸摷摷一輪熱身,好快,大家都坦承相對 ...
之後扑左幾多Q?
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 00:48

因為我同父母住,所以佢好低調咁叫,熱身之後佢:你有冇試過口爆,我:冇,冇女仔吹爆過,跟著佢由胸一路錫落下面,佢用脷👅我條野底部由下向上👅,👅到上龜頭用佢咀唇輕啜住,條👅打圈咁lam~再用力一啜,我忍唔住噢左一聲,佢呑吐一輪由上向底部lam
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-20 00:52

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-20 12:48 AM 發表
因為我同父母住,所以佢好低調咁叫,熱身之後佢:你有冇試過口爆,我:冇,冇女仔吹爆過,跟著佢由胸一路錫落下面,佢用脷👅我條野底部由下向上👅,👅到上龜頭用佢咀唇輕啜住,條👅打圈咁lam~再用力一啜,我忍唔住噢左一聲,佢呑吐一輪由上向底部lam ...
咁條女好OPEN未沖涼就吹蕭GOOD
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 00:58

到了底部冇停,佢柔軟靈活的脷幫我洗袋,之後一淡張我條野四分三含住,慢慢吸啜到頂用脷lam,我頂唔住反身壓著佢👅佢出哂水嘅西窿,加埋手指佢怕太大聲咬住張被,見佢咁我加重力度攻擊,直到佢突然震哂扯我頭髪,我反轉佢趴喺度後入佢
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-20 01:00

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-20 12:58 AM 發表
到了底部冇停,佢柔軟靈活的脷幫我洗袋,之後一淡張我條野四分三含住,慢慢吸啜到頂用脷lam,我頂唔住反身壓著佢👅佢出哂水嘅西窿,加埋手指佢怕太大聲咬住張被,見佢咁我加重力度攻擊,直到佢突然震哂扯我頭髪,我反轉佢趴喺度後入佢 ...
我擔心你會被樓主關閉主題啊
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 01:06

佢係我抽插佢果陣拎轉面望住我:你唔好咁快射,我:你咁淫,未嘆夠我點會咁快射,我發力快速衝刺,佢叫聲越黎越大,我用手按著佢個咀,佢一邊回望我一邊吸啜我D手指:好high,快D,我抽插一輪佢反身坐上我度,前後搖動,佢腰幼咁搖係好好睇
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-20 01:09

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-20 01:06 AM 發表
佢係我抽插佢果陣拎轉面望住我:你唔好咁快射,我:你咁淫,未嘆夠我點會咁快射,我發力快速衝刺,佢叫聲越黎越大,我用手按著佢個咀,佢一邊回望我一邊吸啜我D手指:好high,快D,我抽插一輪佢反身坐上我度,前後搖動,佢腰幼咁搖係好好睇 ...
呢條女好識嘆
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 01:11

佢一路搖一路啜我手指:好硬好入...呵...我鐘意,跟著搖到攰,我反身男上快速抽插,之後射哂入去,之後做一次訓,臨天光比佢含醒左做多次,之後佢走左,冇留聯絡
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 01:14

之後問番我D朋友,果晚咩事,佢地話果晚我醉左,訓左個幾鐘,走果陣的左我上的士諗緊邊個送我,個女仔(我朋友個朋友)標上車:我送😮😮😮😮
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 01:15

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-5-20 01:09 AM 發表
呢條女好識嘆
佢堅識嘆😮
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-20 01:18

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-20 01:15 AM 發表

佢堅識嘆😮
之後有冇口爆?
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 01:31

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-5-20 01:18 AM 發表

之後有冇口爆?
冇😂
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-20 01:34

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-20 01:31 AM 發表

冇😂
咁都岩既

尊重條女

唔解唔抄佢牌?
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 01:47

我訓緊,佢起身走冇叫我😂
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-20 01:50

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-20 01:47 AM 發表
我訓緊,佢起身走冇叫我😂
佢真係冇諗過同你KEEP RELATIONSHIP WOO

作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 01:53

可以
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-20 01:56

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-20 01:53 AM 發表
可以
快你有冇試過ONS去左女伴屋企?
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 06:28

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-5-20 01:56 AM 發表
快你有冇試過ONS去左女伴屋企?

作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 06:34

有一次失戀,連續七日一條友落同一間吧,同D侍應玩熟左,其中一個細細粒,32C腰幼大眼妺妹,有一晚我飲到眼訓,就伏係張枱到訓左,個妹妹收工,坐我隔離,唉住我訓,我醒一醒,佢橋住我,我地一齊訓左陣,我話走:一齊走了,佢又跟著一齊走,原本諗住送佢,佢話唔想返屋企
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 06:44

好自然咁佢去左我度,大家食野吹水,各自沖涼上床,因為房門壞左,關唔到,阿媽又未訓,,佢話我阿媽未訓遲D搞,好,大家訓,佢背住我,我從後攬住佢,我一手揸波,手指了佢粒的,另一隻手攝入佢條底掃佢豆豆,佢拎轉面扁咀:呀,唔好啦,呀⋯⋯佢怕D淫叫比人聽到咬唇死忍
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 06:52

我冇理,繼續捽佢豆豆,佢拎番轉頭咬被,D水越黎越多,我伸手指入去了佢,佢成個人震哂,屁股向後頂我條野,我了多陣伸多一隻手指入去,搵到佢一個凹凸有棵粒位,2隻手指加重力度捽佢,佢一隻手好肉緊捉實我手臂,一隻手遮住自己個咀,我捽左唔知幾耐,個西窿夾下夾下
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 06:59

佢個人震下震下,佢黎左次,我反平佢個人,我捐落被裏面吸啜佢豆豆,佢好肉緊㩒住我個頭:啊⋯⋯唔好呀,呀⋯⋯我啜啜下用埋手指了佢G點,佢咬著張被:唔......,佢想拉我上黎,我唔理,更加用力吸啜,手指更快捽佢G點,好快又黎一次
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 07:06

之後我除左佢條褲,佢繼續背著我訓,我後入佢,佢:唔好咁大力,呀⋯⋯你媽會聽到,呀⋯⋯我冇理,我條腰更用力下下入到最深,佢咬著張被回望我:唔好咁入,佢口叫唔好,不過我撞入去果下佢屁股迎合我頂返轉頭,我一手揸波,一手扯佢頭髮回望我一邊車輪
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 07:11

成間房就啪啪啪啪聲同佢咬住張被唔唔唔唔咁叫,之後佢D水多到一路抽插一路噗枝噗枝咁響,之後我我射果下佢肉緊地㩒住我大脾,佢:你好衰,我忍得好辛苦,不過好high~之後做多次訓,呢個維持左半個月😏
作者: momo0105    時間: 2018-5-20 14:05

好葡萄師兄咁多艷福 成日食到好野
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 14:59

引用:
原帖由 momo0105 於 2018-5-20 02:05 PM 發表
好葡萄師兄咁多艷福 成日食到好野
以前嘅事😀
作者: 用戶99    時間: 2018-5-20 17:16

引用:
原帖由 Rkwongyanwing 於 2018-5-20 07:11 AM 發表
成間房就啪啪啪啪聲同佢咬住張被唔唔唔唔咁叫,之後佢D水多到一路抽插一路噗枝噗枝咁響,之後我我射果下佢肉緊地㩒住我大脾,佢:你好衰,我忍得好辛苦,不過好high~之後做多次訓,呢個維持左半個月😏 ...
師兄,你都幾有性福喎。希望盡快睇到你最新 update。
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 21:37

呢個比廿五歲姐姐更早,果陣啱啱十八歲,剛剛踏入社會做野,成日同D同學出去公園坐做夜青,有一晚,我地三個人坐坐下,忽然有個女仔叫:靚仔,係度搞咩?我D同學:吹水囉,過黎一齊啦,佢地有2個女仔,真係過左黎,一個矮肥大波,一個同我一樣高,身材缐條比例一流
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 21:42

而且樣靚,咁大家吹水吹到凌晨左右,咁走啦,佢地話住秀茂坪,咁我屋企附近有車,所以我同2個女仔一齊走,去到先知冇車,咁我咪叫佢地上我屋企,爸媽訓左,我細佬係房張床睇書,我地係廳睇戲,之後矮肥話眼訓(識做喎),我叫佢入房訓,我張床係一張雙人床
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 21:52

所以佢係訓我細佬隔離,我同另外果個訓廳,好自然大家訓訓下就車起黎,因為係廳,我冇用口,用手指都夠佢受😏佢咬唇咬被,但我一了佢G點,佢就一口咬落我膊頭度,好彩我忍得痛:好難頂咩,佢:呵....好正,正過用撚....啊⋯⋯我:咁我了耐D啦...佢D水係咁流
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 22:00

我知我細佬同矮肥係房裝我地,所以我更加用力了佢G點,佢咬我膊頭越咬越大力,我:咬我冇用架😮佢:我鐘意你了我,好正,我停低,扶正佢,男上一下入去,佢呀一聲:好正,好入呀,我腰輕輕抽插:你果度好窄好暖又多水,好正,佢好肉緊抓我背,2隻腳用力橋住我屁股
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 22:07

佢自己上下un,我:你咁想un,比你un,我反身比佢係上邊,佢:一邊un,一邊揸我胸:我要un爆你,佢un左陣,佢叭落我度,我攰啦,我抬起佢屁股,從下而上轟佢,佢:唔好停,好硬好入,啊⋯⋯我轟左陣,反轉佢,張佢雙腿放上膊頭男上抽插一輪就射左:你係我咁多個最好扑嘅女人
作者: Rkwongyanwing    時間: 2018-5-20 22:10

佢好肉緊咁車我,抖左陣,佢:老公,我要,之後佢含硬我條野,之後背著我:老公,吊我,我地做多一次,朝早做多一次,之後佢走左,都有見多2次,大家都好滿足,之後冇聯絡

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)