188Channel

標題: 在泰國遇舊情人 [打印本頁]

作者: 黃昏含情的豬豬    時間: 2018-5-9 11:41     標題: 在泰國遇舊情人

作者: bentayga    時間: 2018-5-9 11:57

引用:
原帖由 黃昏含情的豬豬 於 2018-5-9 11:41 AM 發表
我是一個人妻,已經有了一個8歲的小朋友,和老公一家三口生活好愉快。
上星期,我和幾個女性朋友,賣甩了老公同小朋友,和幾位女性朋友,去泰國RELAX 幾日。同好多香港人一樣,一落機當然是開手續,聯上WIFI ,打下卡咁...

就係我上FACEBOOK的時候,我突然見到我的前度,都到了泰國旅行。當時我心中不禁有一點激動。
我的前度是我的第一個男友,都是我的第一個男人,而我和他的第一次正正就是 ...
嘩!呢個po冇得頂!
作者: 晚間濃濃的隊長    時間: 2018-5-9 11:57

作者: lunk    時間: 2018-5-9 12:06

作者: 失樂園2012    時間: 2018-5-9 12:20

作者: Mr.Mustache    時間: 2018-5-9 12:20

姿勢一流,多謝分享!
作者: KK_CHAU    時間: 2018-5-9 12:22

:smile_47: 張相特別正
any more please
作者: 蕭欣桐    時間: 2018-5-9 12:33

甘快無相睇!
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2018-5-9 12:35

勁~
過高度又啱啱好
作者: Skidsteer    時間: 2018-5-9 13:43

故事內容都好正,可惜係睇唔到相
作者: samuelbe    時間: 2018-5-9 15:05

引用:
原帖由 黃昏含情的豬豬 於 2018-5-9 11:41 AM 發表
我是一個人妻,已經有了一個8歲的小朋友,和老公一家三口生活好愉快。
上星期,我和幾個女性朋友,賣甩了老公同小朋友,和幾位女性朋友,去泰國RELAX 幾日。同好多香港人一樣,一落機當然是開手續,聯上WIFI ,打下卡咁...

就係我上FACEBOOK的時候,我突然見到我的前度,都到了泰國旅行。當時我心中不禁有一點激動。
我的前度是我的第一個男友,都是我的第一個男人,而我和他的第一次正正就是 ...
冇套內射嗎
作者: BlueBrick    時間: 2018-5-9 15:18

引用:

已完結?
睇唔到圖添...
作者: ctfoo    時間: 2018-5-9 15:47

希望可以再補返張圖
作者: wiredboss    時間: 2018-5-9 15:48

引用:

很難忘!
還有下文嗎?
睇你張合照,好很定仲有下文!
作者: harris_show    時間: 2018-5-9 15:51

外地重遇舊情人特別有feel
作者: bentayga    時間: 2018-5-9 18:35

好彩第ㄧ時間DL咗張相可以慢慢J啫!
作者: kkp000    時間: 2018-5-9 19:13

還我相片
作者: ben71    時間: 2018-5-9 19:29

睇吾相:smile_38:
作者: Waixdxd    時間: 2018-5-9 20:31

師姐,賜我相pls
作者: wing780611    時間: 2018-5-9 21:22

作者: 寵物先生    時間: 2018-5-9 21:46

有第一次就有第二次,小心點呀!
作者: nicegear    時間: 2018-5-9 22:10

我要看相
作者: cupman1976    時間: 2018-5-9 23:08

仲有無下集?
作者: FIFA08    時間: 2018-5-9 23:46

有相隨時有手尾跟。。。
作者: ronja    時間: 2018-5-10 02:51

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-5-9 18:35 發表
可以pm相比我嗎?
作者: Jxxxdiscuss    時間: 2018-5-10 09:53

Can I have a look? Pls pm or repost!🙏
作者: Bigbluebanana    時間: 2018-5-10 10:08

勁爆! 文筆又好!
作者: nasigoreng    時間: 2018-5-10 14:34

作者: 厹是我    時間: 2018-5-10 14:58

作者: samuelbe    時間: 2018-5-10 15:07

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-5-9 06:35 PM 發表
我都想睇,可以pm我嗎
作者: bentayga    時間: 2018-5-10 15:12

唔係小弟自私,師姐都已經del咗張相,梗有原因,小弟都唔會share張相畀各大大了,請諒!
作者: cupman1976    時間: 2018-5-10 18:12

我都好想睇
作者: Newhorn    時間: 2018-5-10 18:13

作者: 向前號    時間: 2018-5-10 21:41

看不到相⋯⋯:smile_o03:
作者: happyhappy1515    時間: 2018-5-11 01:17

引用:

仲有keep 住?
作者: 負碌西    時間: 2018-5-11 04:17

want photo:smile_13:
作者: 黃昏含情的豬豬    時間: 2018-5-11 08:10

作者: GrandCarousel    時間: 2018-5-11 08:52

Missed the pic again.....
作者: genesic    時間: 2018-5-11 08:59

引用:
原帖由 黃昏含情的豬豬 於 2018-5-11 08:10 AM 發表
果晚我地做左3次,之後攬住一齊訓…
第二朝,我地決定暫時放棄自己的團友,2個人玩一日。
我地想出去行下。我換上了連身裙,點知臨出門口時,佢又開始從後搓捏我的乳房,還不時用手指撥弄我的乳尖。之後推高我條連身裙,大力的吸啜我的兩個乳房,同時間佢的手指亦已經放入了我的下身。「呵…….呵……呵….. 呵…..!」我的叫聲亦隨著加劇。
「你好濕呀!」佢向我耳語, 我的PAT PAT不自主地隨著佢手指的 ...
相。。。。睇唔到。。。。
作者: bentayga    時間: 2018-5-11 09:32

引用:
原帖由 黃昏含情的豬豬 於 2018-5-11 08:10 AM 發表
我地想出去行下。我換上了連身裙,點知臨出門口時,佢又開始從後搓捏我的乳房,還不時用手指撥弄我的乳尖。之後推高我條連身裙,大力的吸啜我的兩個乳房,同時間佢的手指亦已經放入了我的下身。「呵…….呵……呵….. 呵…..!」我的叫聲亦隨著加劇。
「你好濕呀!」佢向我耳語, 我的PAT PAT不自主地隨著佢手指的 ...
哎!點解咁快del㗎?睇唔切添!
作者: helloyau2    時間: 2018-5-11 09:37

作者: Linguwong    時間: 2018-5-11 09:43

👍🏻Pm 相
作者: 黃昏含情的豬豬    時間: 2018-5-11 09:44

作者: helloyau2    時間: 2018-5-11 09:47

作者: 野比のび太    時間: 2018-5-11 10:03

作者: cupman1976    時間: 2018-5-11 10:12

我諗個故事應該未完。
作者: helloyau2    時間: 2018-5-11 10:29

作者: hiddenmist    時間: 2018-5-11 10:57

作者: wiredboss    時間: 2018-5-11 11:43

引用:
原帖由 黃昏含情的豬豬 於 2018-5-11 09:44 AM 發表
Photobuchket 自己delete的相
今次我都miss 左
作者: garyn79    時間: 2018-5-11 13:43

作者: ~srysry~    時間: 2018-5-11 18:19

緣份嘅嘢真係檔都檔唔住
作者: mrfour1973    時間: 2018-5-11 18:23

後面冇比老公 唔多公平
作者: bentayga    時間: 2018-5-11 18:27

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-5-11 06:23 PM 發表
後面冇比老公 唔多公平
唔係個個都鍾意屌屎忽嘅!
作者: helloyau2    時間: 2018-5-11 18:56

作者: couplelover    時間: 2018-5-11 23:42

你朋友見你成晚無返,估唔估到你去食好野
作者: iamallyours    時間: 2018-5-12 10:40

引用:

非常romantic的經驗, 想聽多D你果幾日的感覺. 
作者: jh3337    時間: 2018-5-12 10:47

好文,寫多D
作者: S-Machine    時間: 2018-5-12 11:48

嘩!菊花都玩,好刺激呢!
作者: cupman1976    時間: 2018-5-12 13:22

十分精彩
作者: x_richboy_x    時間: 2018-5-13 02:19

沒有相了,好想睇呀:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:
作者: farm1615    時間: 2018-5-13 06:36

我又要相
作者: lostergundam    時間: 2018-5-13 06:58

好吸引嘅經歷,錯過了相真可惜啊
作者: 巡此王    時間: 2018-5-13 07:25

相睇唔到
作者: savisavi    時間: 2018-5-15 23:47

photo ??
作者: 失去的湯圓    時間: 2018-5-16 00:10

作者: kenji_    時間: 2018-5-16 11:48

好吸引既POST...
多年後遇返..
樓主同佢有冇用套呀
作者: wiredboss    時間: 2018-5-16 16:23

引用:
連ANAL 都比埋,你一定愛死你個舊愛。
我同意CHING講,唔一定人人都愛菊花
作者: cupman1976    時間: 2018-5-16 17:55

仲有無下文?
作者: A1000    時間: 2018-5-16 18:01

引用:
原帖由 黃昏含情的豬豬 於 2018-5-9 11:41 發表

爽 YY ?:smile_47:
作者: A1000    時間: 2018-5-16 18:01

引用:
原帖由 黃昏含情的豬豬 於 2018-5-9 11:41 發表

爽 YY ?:smile_47:
作者: simonho751956    時間: 2018-5-17 00:08

快D繼續寫下去
作者: 黃昏含情的豬豬    時間: 2018-5-17 08:11

作者: Jxxxdiscuss    時間: 2018-5-17 08:35

好吸引,pls post more!
作者: taifai88    時間: 2018-5-17 10:17

引用:
原帖由 黃昏含情的豬豬 於 2018-5-17 08:11 發表
終於去到了最後一晚,這2天我們完全沒有離開過房間,因為我地知道,過了這幾天,我們就要回到現實的生活。

當晚,我地全身赤裸,面對著落地玻璃,正在互相接吻及愛撫。佢示意我為他口交,我毫不猶豫的跪在他的面前…

佢坐係張大班椅度,我就好似一個奴婢咁服待佢。他興奮得用雙手捉住我個頭,控制我個口抽出抽入.  過左一陣,佢扶我起身,佢將我成個身背向佢,從後的把我壓向落地玻璃。我PAT PAT 已經感 ...
收到電話,會不會泠𨚫了,要重新嚟過㗎
作者: 晚間濃濃的隊長    時間: 2018-5-17 13:39

作者: cupman1976    時間: 2018-5-20 08:07

引用:
原帖由 黃昏含情的豬豬 於 2018-5-17 08:11 AM 發表
終於去到了最後一晚,這2天我們完全沒有離開過房間,因為我地知道,過了這幾天,我們就要回到現實的生活。

當晚,我地全身赤裸,面對著落地玻璃,正在互相接吻及愛撫。佢示意我為他口交,我毫不猶豫的跪在他的面前…

佢坐係張大班椅度,我就好似一個奴婢咁服待佢。他興奮得用雙手捉住我個頭,控制我個口抽出抽入.  過左一陣,佢扶我起身,佢將我成個身背向佢,從後的把我壓向落地玻璃。我PAT PAT 已經感 ...
下文呢?
作者: thornote430    時間: 2018-5-20 10:09

好正啊!多年來的累積,爆啦!

返到香港有想再約嘛?
作者: Nottoday222    時間: 2018-5-25 16:59

作者: cupman1976    時間: 2018-5-31 06:46

仲有無下文?
作者: lostergundam    時間: 2018-5-31 07:37

引用:
原帖由 黃昏含情的豬豬 於 2018-5-11 09:44 發表
Photobuchket 自己delete的相
可以再post第1頁相嗎?
作者: 高達狂野的魚蛋    時間: 2018-6-2 12:39

俾老公發現左?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)