188Channel

標題: 我的第一次3P #23 #27 [打印本頁]

作者: b2rd    時間: 2018-5-9 09:05     標題: 我的第一次3P #23 #27

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-9 09:19

引用:
原帖由 b2rd 於 2018-5-9 09:05 AM 發表
本身同P小姐係好朋友,好到無所不談,行街拖手、會錫o個種,不過無進一步行為。

有日,P小姐無啦啦whatsapp佢個B先生的對話,又問要不要3p, P小姐話3P一定要我ok,唔要第二個。我都猶疑左一陣,就答P小姐,盡量唔好太夜,你ok我先去。將決定權交番比P小姐,因為我地3個都未試過3p, 比P小姐決定。佢地就whatsapp調情,又講一陣想點玩,就whatsapp screenshot比番 ...
咁你覺得mmf正嗎?
作者: 49522y44    時間: 2018-5-9 10:42

作者: b2rd    時間: 2018-5-9 11:33

非常正,可惜當日無聊,打左一次飛機,之後P小姐先問我,搞到我此終無第一次o個種硬度同咁想射。我想玩埋快插,就射時shift比B先生,輪住休息2-3分鐘,咁應該會high爆
作者: 丁小晴    時間: 2018-5-9 12:29

作者: b2rd    時間: 2018-5-9 12:38

引用:
原帖由 丁小晴 於 2018-5-9 12:29 PM 發表

原來真係咁多男仔咁變態...

ps. 無惡意,我老公同你一樣
唔緊要,我明好多人接受唔到。
你都有同你老公3p?
作者: 丁小晴    時間: 2018-5-9 12:41

作者: 柳繁    時間: 2018-5-9 12:58

作者: Hkwargod    時間: 2018-5-9 13:27

引用:
原帖由 b2rd 於 2018-5-9 11:33 AM 發表
非常正,可惜當日無聊,打左一次飛機,之後P小姐先問我,搞到我此終無第一次o個種硬度同咁想射。我想玩埋快插,就射時shift比B先生,輪住休息2-3分鐘,咁應該會high爆 ...
聽落好似好刺激
打左一之飛機才玩都好,可以持久d
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-9 13:29

引用:
原帖由 柳繁 於 2018-5-9 12:58 PM 發表
都係鍾意MFF都D
唔太鍾意同人分一個女人
一係4P,公平D
師姐,你接受到mff?
作者: 淫亂小魔星    時間: 2018-5-9 14:57

3p夾既野太多……@@但唔抗拒
作者: 晚間強勁的膠袋    時間: 2018-5-9 17:22

作者: Hkwargod    時間: 2018-5-9 18:02

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-9 05:22 PM 發表

MFF好似無咁尷尬
你指mmf邊方面尷尬?
作者: happyhappy1515    時間: 2018-5-9 19:13

引用:
原帖由 丁小晴 於 2018-5-9 12:41 PM 發表

佢同你一樣,都中意做觀眾
只係做觀眾?
作者: b2rd    時間: 2018-5-10 00:15

引用:
原帖由 丁小晴 於 2018-5-9 12:41 PM 發表

佢同你一樣,都中意做觀眾
我一邊參與,一邊做觀眾。唔通呢個時侯仲自己埋頭苦幹咩
作者: b2rd    時間: 2018-5-10 00:17

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-9 05:22 PM 發表

MFF好似無咁尷尬
未試過,有機會試時希望唔會緊張到影響表現啦:smile_27:
作者: 正一死剷    時間: 2018-5-10 01:24

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 9-5-2018 05:22 PM 發表

MFF好似無咁尷尬
玩過,M太忙,同時要照顧兩個F
作者: 1frankz    時間: 2018-5-10 02:11

MFF, 如果兩個女嘅沒互動, 就只係 1+1
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-10 07:24

引用:
原帖由 b2rd 於 2018-5-10 12:15 AM 發表

我一邊參與,一邊做觀眾。唔通呢個時侯仲自己埋頭苦幹咩
咁最後你出左幾多獲?有冇機會有下次?
作者: bentayga    時間: 2018-5-10 15:26

重以為佢男友攞馬油準備玩DP添,有啲失望囉!囡囡如接受到三文治真係返唔到轉頭㗎!
作者: Hkwargod    時間: 2018-5-10 16:57

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-5-10 03:26 PM 發表
重以為佢男友攞馬油準備玩DP添,有啲失望囉!囡囡如接受到三文治真係返唔到轉頭㗎!
Dp是什麼?
作者: Skidsteer    時間: 2018-5-10 19:52

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-5-10 04:57 PM 發表

Dp是什麼?
DP= double penetration
作者: b2rd    時間: 2018-5-11 21:11

無諗過,幾日後P小姐打電話問我,得唔得閒,去唔去打邊爐呀,我都未有反應,就即刻多左句,打邊爐係暗號,又係即晚。今次佢地有d arrangement, 有2樣野想做。第1,想B先生跟我學用口服侍P小姐;第2,唔講得比我知住……其實B先生都有d矛盾,一方面佢有d潔癖,一方面又想玩到好wild, 所以呢晚對B先生都係一個突破。

上到去,各自各bath, 今日無係bathroom度玩。B先生bath先,我同P小姐傾一陣計同M先生玩,跟住到我bath, 最後P小姐bath,我就全裸咁拿住小麥玩具同M先生玩,M先生玩得好開心,貓真係中意同同性人類玩多過同異性人類玩。B先生就校音樂+玩手機+同我吹陣水。

P小姐bath 完出來,遊戲開始。今次開了橙燈,無上次咁暗啦。飲少少酒,就拿道具出來,研究下魚網褲點著,我地無經驗都試左3分鐘先成功幫P小姐著好,著完後,B先生要P小姐調教角度,要佢狗仔式趴低,雙腳分開,pat pat 囂高。無毛的菊花+pussy一覽無遣,跟住就到我示範用口服待P小姐。我一時用舌頭玩pussy的豆豆,一時又我又好似狗仔咁lick成塊pussy, 呢個角度,當然唔少得用舌鑽P小姐菊花啦。B先生睇左一陣就kiss P小姐nipple啦。

今次除左Coconut oil之外,仲有薄荷味朱古力玩。食住玩,就唔覺同B先生有互食口水的味道啦(佢上次無lick pussy)。P小姐開始queen上身啦。佢要我地一人一邊咁樣,同時kiss 佢的口、nipple, 之後二隻手同時摸我的地、J、蛋蛋,非常誘人,P小姐kiss完B先生即刻kiss番我,上次都無咁玩。M先生又無眼睇,完全背向我地啦。交足功課,非常之硬的我(今次之前無打飛機嘛)就上套入啦。狗仔、正常體位都玩左一陣,B先生做一陣觀眾先,咁今次可以無顧忌,大力咁插、壓向P小姐。P小姐依然發出好好聽的聲音,今次多左好多句「好C服呀」,我盡情玩左10分鐘左右,就停了。背向式的女上男下依然失敗,下次試下面向式睇下會點先。

跟住P小姐繼續queen上身,開始同B先生講,你記得要做d咩架啦,又講過幾次,你唔做我而家停架啦。做d咩?P小姐同我除套,跟住同我含一陣,跟住就要我帶眼罩,訓低享受。P小姐一句,你拿走眼罩的話就只可以射套,我只好乖乖全程戴住眼罩。我叫P小姐的Pussy過來比我lick, 咁我就戴住眼罩玩69除左用口,我仲感覺到有隻手同我打飛機。lick 左一陣,P小姐話好急,就走去toilet piss, 又同B先生講野,記得你應承左d咩啦,唔做就stop架啦之類啦。

P小姐回來,話有海水味唔想我lick, 我就要求一塊薄荷朱古力再lick, 無海水味。lick 多陣,P小姐又要我專心被服待到射。但我的性趣唔係幻想派,我係視覺+聽覺派架嘛。所以就之後只好一直用手摸P小姐頭、背、pussy ,感受一下佢係邊,我聽到一堆細聲到我聽不到的對話。中途發生咩事?我唔多清楚,只能估下,被人用手打飛機?被人用緊飛機杯?好間中被人lick/含?。我帶左眼罩,我唔知。我估到用手的時間比較多,費時人地手累,幾分鐘後,我自己就岩易射的位,同埋一減速就叫唔好停,費時又cool down增長時間。

我講左幾次就射啦,我摸下P小姐個頭,知道佢應該好專心望我的J, 跟住就射了。我就除眼罩,一堆精係我大髀度,我見到B先生走去清潔,可能有d射到佢掛?我都估到頭先的手不是P小姐,而是被queen  P 要求的B先生了。

我地三個都好累,然後我去bathroom清潔,佢地話睇下開唔開始下一round啦。佢地講好多我覺得無意義既野講,都幾影響個氣氛,B先生一句you better shut up, 咁我識做啦,當然係不停kiss P小姐,咁咪大家都shut up lor. P小姐間中摸下我半軟的J, 我就lick P小姐Nipple,  B先生被要求lick P小姐pussy,好快進入狀態,提槍上陣正常體位, 我就同時摸下P小姐pussy 粒豆,間中又幫手推下。B先生玩左一陣就帶套玩狗仔式,我就鑽入P小姐同床中間,訓低lick nipple,兩邊都lick, 之後聽到B先生的呻吟聲,B先生除套,射左係P小姐個pat度。P小姐仲指住B先生條J同我講,佢射完之後勁粗(咁又係)。

到B先生走去bath, 我就細細聲問P小姐,你地有咩要求,佢話要B先生學用口服待佢,同埋幫我用手打飛機比P小姐睇,仲有話要B先生lick我。我笑住問咁有無lick, 佢都笑住話無。傾多陣B先生bath完,話送我走,就留低P小姐係度啦。
作者: brotheron    時間: 2018-5-11 23:08

咁奇怪
作者: A1000    時間: 2018-5-12 16:11

mmf 3 p very good.
作者: A1000    時間: 2018-5-12 16:15

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-5-10 16:57 發表

Dp是什麼?
陰莖前後插入!:smile_34:
作者: b2rd    時間: 2018-5-14 13:27

https://drive.google.com/drive/f ... oF3kvih9tuFRWeAe8hl

我真係低估左個queen,如果主角係你地的話,你地會點

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)