188Channel

標題: 又同老婆3P咗(再講),, [打印本頁]

作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 15:08     標題: 又同老婆3P咗(再講),,

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: One_Six_Nine    時間: 2018-4-18 15:42

好勁呀Ching, 煩請續寫下去
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 15:42

叫佢哋喺度互相奶波奶lin俾畀我睇,佢哋又真係交足功課,真係奶到成個波都濕曬, 我見到四個大木瓜喺度fing嚟fing去,真係high爆,佢哋都玩咗好耐下,老婆就起身, 叫表姐坐上去,點知表姐話成條賓週濕曬喎,而且嗰啲濕法係唔同,我同表姐講應該係老婆剛剛潮吹咗,所以咁濕,可能表姐都太想要,佢都唔理咁多一嘢就坐入去,我繼續瞓喺度,睇住佢喺度坐蓮,佢對車頭燈真係冇得輸,雖然有少少揼揼哋,不過喺度拋下拋下fing下fing下嘅情景,我相信係男人都想見識下,何況我老婆喺佢旁邊,繼續同佢車緊,四個大木瓜,真係好惡頂,表姐喺上面郁咗都幾耐,佢都有咗高潮,因為我見佢起曬雞皮,乳暈起晒一粒粒,我估計都應該差唔多到我攻番佢轉頭,跟住我叫表姐跪喺度,從後我係咁大力屌佢, 佢對大木瓜, fing得仲緊要, 直情好似對飛彈咁樣,連老婆都忍唔住走埋去渣佢,話佢對波好大,跟住我叫老婆同佢表姐一齊跪喺度,又屌番老婆一陣,我見機不可失,因為床尾有塊鏡喺度,我就叫佢哋兩個一齊擰轉面跪返響度,繼續再屌,望住塊鏡,見到四個大吊鐘喺度fing, 已經開始有少少忍唔住想射,嗰陣我係插緊表姐嘅,我同老婆講我就嚟要射,佢叫我唔好忍住,想射就射, 既然老婆同意咗,我就梗係狂插佢啦,屌到表姐嗌到拆天,跟住冇耐我就射咗,抽番出嚟我就入咗toilet洗,不過我聽見表姐同老婆講, 話我呢個表妹夫都幾屌得下, 而且啲精液又多,聽見佢咁講,我都好滿足。其實嗰晚清潔完之後,大家休息咗好耐,之後我再同表姐砌多一鑊, 呢次老婆只係做觀眾, 原來畀老婆睇住我扑另外一個女人,嗰種感覺又係另外一種high法,總之一句講晒,真係多謝我老婆,佢搵咗好多機會同我一齊去玩,完全滿足曬我,其實照我所講,大家老夫老妻,最緊要大家有共識講清楚,玩得放時亦需要大家坦誠,大家玩完之後,我係絕對相信唔會影響夫妻感情,間中調劑下,我同佢之間感情越來越好tim
作者: mtvong    時間: 2018-4-18 16:17

:smile_47: :smile_47:極之羨慕 C兄有咁大方又會體諒的老婆 !!
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 16:31

其實老婆後生嗰時都好保守,不過到咗3字尾左右,唔知係唔係性需要大咗,突然之間開放咗,變得好玩得,之後同我玩咗好幾年先慢慢收斂番些少
作者: hongkongken    時間: 2018-4-18 18:16

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-18 03:42 PM 發表
叫佢哋喺度互相奶波奶lin俾畀我睇,佢哋又真係交足功課,真係奶到成個波都濕曬, 我見到四個大木瓜喺度fing嚟fing去,真係high爆,佢哋都玩咗好耐下,老婆就起身, 叫表姐 ...
thanks, very good
your wife is excellent n open-minded, you are a fucking lucky guy
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-18 19:56

Welcome to come back
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-18 20:05

兩個女人都冇用袋嗎?正呵
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-18 21:02

五十幾女人濕成點? 因到左更年期 會否唔在濕?
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 21:19

就係因為大家都信得過, 如果要用避孕套 搬換來換去,就好麻煩,好玩情度大打折扣,所以成日都講,3P真係可遇不可求, 最緊要玩得開心又放心
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 21:21

老婆未到更年期,所以都仲好濕,表姐我就唔知道佢更年期未,不過我相信佢都未到,如果唔係佢點會咁想要
作者: thornote430    時間: 2018-4-18 21:28

樓主你真是幸福啊!有個通情達理嘅老婆!
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-18 21:32

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-18 09:19 PM 發表
就係因為大家都信得過, 如果要用避孕套 搬換來換去,就好麻煩,好玩情度大打折扣,所以成日都講,3P真係可遇不可求, 最緊要玩得開心又放心
唔用袋夠淫 下下到肉 先一万夠feel . 重要2個女人都可以同時唔先正到死  重要係兩個洞唔同濕法
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-18 21:34

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-18 09:21 PM 發表
老婆未到更年期,所以都仲好濕,表姐我就唔知道佢更年期未,不過我相信佢都未到,如果唔係佢點會咁想要
到左五十 定過左?   女人有時餓一排重正過食包  你有福
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 21:37

其實大家花啲心思,調教下老婆,由淺入深,未必唔會冇機會,試問有邊個會唔鐘意玩,唔想high喎
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 21:38

老婆50,表姐應該52,不過外表睇落比真實年紀後生些少
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 21:41

老婆50,表姐應該52,不過外表睇落比真實年紀後生些少
以我經驗,我寧願食中女或熟婦,佢哋真係有一定功夫,唔做作,自動波,後生女真係冇得比
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-18 22:14

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-18 09:37 PM 發表
其實大家花啲心思,調教下老婆,由淺入深,未必唔會冇機會,試問有邊個會唔鐘意玩,唔想high喎
好認同  唔一定話要同老婆玩3P    但由老公親手一次又一次帶壞她 到慢慢教到她淫荡到震 果種成功感唔係包個小三 包女玩一樣      有人會話你玩得個老婆太盡。兩公婆性生活太好
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-18 22:18

已經見到表姐除咗浴袍,著住對黑絲襪褲,不過係中間開咗個窿,即係一陣唔使除襪褲都即刻屌得嗰隻,你哋裝扮真係最攞我命, 我相信所有男人最鍾意就係你啲裝扮。

我都好like 你老婆都著比你睇嗎?
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 22:37

梗係有,有時我都會上網買啲性感內衣魚網衫褲返嚟玩,會著住嚟做愛,又或者影相,跳舞拍片之類
作者: lostergundam    時間: 2018-4-18 22:59

Ching 真有情趣
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-18 23:03

多謝師兄,真係睇到我好似親歷其景,好有晝面,睇到硬晒:smile_13:
同意師兄講,有經驗,有技術,又放係玩得最開心:smile_34:
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 23:08

係啊,後生女我都有玩,完全冇feel
淨係睇住熟女攞住自己碌鳩吹,慢慢品嚐,後生女邊識咁玩
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-18 23:21

個畫面真係正到無得頂,只係睇av就睇過,但現場就未見過啦.
後生女識引妳已經好叻,有好多連含都唔含,只係識我地男去服侍佢地
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-18 23:27

講得好啱, 我識嗰啲中女直情吹到你唔停, 你唔叫佢停,佢真係吹爆你先肯收口,
作者: kalok2009    時間: 2018-4-19 00:06

支持師兄,好正!
好有畫面,硬鳩晒…
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 00:15

師兄真係識享受,好羨慕:smile_34:
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 00:46

唔好話你,我自己一路寫一路諗番嗰晚,自己都扯曬旗,今晚肯定要執番老婆一劑
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 03:16

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-18 11:08 PM 發表
完全同意, 後生女冇咁好玩, 人妻中女有技術有經驗好玩好多...
我都試過同老婆D姐妹3P, 但始終都係睇住自己老婆俾人熟人刁過癮
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 03:16

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-18 11:08 PM 發表
完全同意, 後生女冇咁好玩, 人妻中女有技術有經驗好玩好多...
我都試過同老婆D姐妹3P, 但始終都係睇住自己老婆俾人熟人刁過癮
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 06:58

睇返上次lock左文 先知表姐係大陸來香港玩。  重要幾年前玩過 正。   今次個戰係你屋企 定她間租房?  重有上次係㸃引她開波 果時離左婚未?
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 07:01

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 03:16 AM 發表

好同意。特别她表現ㄧ樣放同淫 同好享受 睇見都會硬 同排隊輪著玩唔想停
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 07:08

引用:
人生經驗好重要。做愛都ㄧ樣 要人大左先知自己想要墨 特别係女人   好多人妻係想老公玩她多d 玩多d新野但她又唔好意思開口。 需要老公引導   但你ㄧ引導她 她又怕你滿足唔到出去玩 心结要慢慢解

作者: fattg    時間: 2018-4-19 10:14

諗到當時師兄的畫面都high
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 11:01

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-4-19 07:01 AM 發表

好同意。特别她表現ㄧ樣放同淫 同好享受 睇見都會硬 同排隊輪著玩唔想停
一來視覺享受一流,二來睇住自己調教出來成果
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 11:26

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 11:01 AM 發表

一來視覺享受一流,二來睇住自己調教出來成果
自己老婆自己教  哈    d女人其實好鍾意老公去research 下 性爱。  理论加實践 又真係有改变 她又享受 要得密左  好有成功感      d太太係會係你d性爱功夫上去評估你有幾care 她同有冇偷食 同自己happy
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 13:08

其實而家諗番蠢左,嗰晚應該玩埋bb油,搽到佢哋成身油,四個大木瓜,反晒光,立立令, 視覺效果肯定震撼
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 13:18

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 01:08 PM 發表
其實而家諗番蠢左,嗰晚應該玩埋bb油,搽到佢哋成身油,四個大木瓜,反晒光,立立令, 視覺效果肯定震撼
等下次
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 13:26

唔知要等幾耐,我而家諗番嗰晚從後狗仔屌阿表姐,一路插一路睇住佢個大屎忽,即刻又硬
作者: kalok2009    時間: 2018-4-19 13:49

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 01:08 PM 發表
可再約炮
或者玩每隻西插幾下,輪住插
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 14:07

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 01:26 PM 發表
唔知要等幾耐,我而家諗番嗰晚從後狗仔屌阿表姐,一路插一路睇住佢個大屎忽,即刻又硬
回想返吊d私家洞時 下下大大力 唔洗就著 d女又好鬼受 係會不自覺返工都會硬
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 14:11

玩完ㄧ輪極。我會叫d女 貼著我訓。d女好快訓著 証明係砌得她好到肉。d壓力放左心身得到解放
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 15:01

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-4-19 06:58 AM 發表
睇返上次lock左文 先知表姐係大陸來香港玩。  重要幾年前玩過 正。   今次個戰係你屋企 定她間租房?  重有上次係㸃引她開波 果時離左婚未?
頭兩次3P,表姐果陣離婚冇耐,我同老婆上大陸揼骨,之後約佢出嚟返酒店玩,果陣佢樣好啲,不過波冇而家咁大,宜家豐滿咗,感覺波仲勁啲
失婚婦人真係好有女人味,食極唔厭
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 15:42

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 03:01 PM 發表

頭兩次3P,表姐果陣離婚冇耐,我同老婆上大陸揼骨,之後約佢出嚟返酒店玩,果陣佢樣好啲,不過波冇而家咁大,宜家豐滿咗,感覺波仲勁啲
有時女人餓ㄧ排 食果時效果重好  我都會好衰格明知自己想都唔了她 就係得她有dd餓叫你開波好玩好多水頭多。 有時重會偷睇下她料知到大约幾時她會想想就留意下她d小動作 多數得米。 好小會講出口
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 16:00

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 03:01 PM 發表

平時表姐真係冇開反? 自己煮自己食?  表妹會唔會知平時表姐係㸃煮反家?
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 16:36

老婆話表姐真係好少搞,婚離前都唔多,佢話佢老公好渣,好快射嘢,最慘就係的行為黑人憎,又粗魯冇情趣,離婚後就真係冇再搞,費事惹麻煩,所以咁啱就由我呢個表妹夫幫佢解決
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 16:46

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 04:36 PM 發表
老婆話表姐真係好少搞,婚離前都唔多,佢話佢老公好渣,好快射嘢,最慘就係的行為黑人憎,又粗魯冇情趣,離婚後就真係冇再搞,費事惹麻煩,所以咁啱就由我呢個表妹夫幫佢解決
哈 干正都震 重要好小比人用過 又有返d年纪 就算冇做避孕都可以好放心。重要老婆開門比她入來玩。你好有福。 久唔久玩下樂趣大好多

作者: BenzM    時間: 2018-4-19 17:34

有多一個女人食
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 19:07

引用:
師兄真係好有諗頭,呢個真係超正,人生都好難有咁機會,支持師兄下次記得帶油:smile_34:
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 19:41

唔知呢度啲ching有冇試過3P,有就不妨發表下
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 20:11

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-4-19 11:26 AM 發表
自己老婆自己教  哈    d女人其實好鍾意老公去research 下 性爱。  理论加實践 又真係有改变 她又享受 要得密左  好有成功感      d太太係會係你d性爱功夫上去評估你有幾care 她 ...
都係果句: 大家一齊玩, 玩得開心, 又放心
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 20:12

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 01:26 PM 發表
大波+大屎忽+對住鏡插+老婆系身邊一齊玩, 真係人生一大享受
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 20:12

引用:
大波+大屎忽+對住鏡插+老婆系身邊一齊玩, 真係人生一大享受
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 20:15

引用:

仲有係餓左好耐, 有排餵
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 20:15

引用:

仲有係餓左好耐, 有排餵
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 20:30

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-4-19 03:42 PM 發表

有時女人餓ㄧ排 食果時效果重好  我都會好衰格明知自己想都唔了她 就係得她有dd餓叫你開波好玩好多水頭多。 有時重會偷睇下她料知到大约幾時她會想想就留意下她d小動作 多數得米。 好小會講出口
贊成, 我試過以工作理由餓左佢一個月, 之後一做就洪水爆發, 自動波上馬
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 20:35

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 04:36 PM 發表
好快射唔緊要, 最緊要快回氣再硬, 不過聽起上黎, 佢都係"一次鳥"啦
恭喜師兄又一部新"私家車"可以長揸
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 20:37

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 07:41 PM 發表
每個月都有玩最少一次4P換妻, 因為我鍾意睇老婆俾人刁, 都有玩過5P, 睇住老婆俾兩個男人刁
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 20:48

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 08:30 PM 發表

贊成, 我試過以工作理由餓左佢一個月, 之後一做就洪水爆發, 自動波上馬
講多d聼下
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 21:00

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 07:41 PM 發表
無試過,所以沒有得分享:smile_13:
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 21:02

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 08:37 PM 發表

每個月都有玩最少一次4P換妻, 因為我鍾意睇老婆俾人刁, 都有玩過5P, 睇住老婆俾兩個男人刁
師兄真係利害,想下都刺激:smile_34:
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 21:02

我都想聽下,應該好激
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 21:07

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 08:37 PM 發表

真係冇諗過,如果齋做觀眾睇住老婆俾兩個男人切 ,真係唔知乜嘢感受
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 21:09

之前試過睇住佢一對一已經覺得好激
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 21:11

我未有機會試,但師兄講到咁正,好想睇
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 21:15

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-4-19 08:48 PM 發表

講多d聼下
餓到我認為係最時候就同佢開波,邊知佢話唔要,俾我撩左佢幾下,摔左幾下碟即濕晒,佢就自己騎上黎請我食波餅同幫我起機,仲自己嗱嗱放支嘢入去,女騎司上身
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 21:15

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-4-19 08:48 PM 發表

講多d聼下
餓到我認為係最時候就同佢開波,邊知佢話唔要,俾我撩左佢幾下,摔左幾下碟即濕晒,佢就自己騎上黎請我食波餅同幫我起機,仲自己嗱嗱放支嘢入去,女騎司上身
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 21:22

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 09:02 PM 發表
我都想聽下,應該好激
花左成年灌輸佢同玩同房好幾次,我記得第一次係5P,身隻虎話唔交換,只可以同場,但佢第一晚睇完人地玩3P,之後第2晚佢就主動埋堆玩,跟住而家就當家常便飯啦...
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 21:30

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 09:22 PM 發表

花左成年灌輸佢同玩同房好幾次,我記得第一次係5P,身隻虎話唔交換,只可以同場,但佢第一晚睇完人地玩3P,之後第2晚佢就主動埋堆玩,跟住而家就當家常便飯啦...
師兄真的調教得好,抵師兄咁爽
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 21:30

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 09:07 PM 發表

真係冇諗過,如果齋做觀眾睇住老婆俾兩個男人切 ,真係唔知乜嘢感受
本人覺得好正,睇住佢一邊俾人插,一邊望自己個老公,初初佢都有D怕羞,但而家仲做埋個淫樣俾我睇, 不過我老婆係淫底
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 21:32

搵到個老婆鍾意做已經難,仲要係可以咁放,真係恭喜兩位師兄
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 21:34

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 09:30 PM 發表

最緊要隻虎肯玩,又係淫底,冇得迫,不過有條件,隻虎話要自己搵腳,仲要固定班底(4P or 5P)
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 21:36

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 09:09 PM 發表
之前試過睇住佢一對一已經覺得好激
一對一可以就可以玩幾P啦... 不過我唔鍾意玩MFF,因為換閪插要換套,好煩
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 21:38

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 09:32 PM 發表
搵到個老婆鍾意做已經難,仲要係可以咁放,真係恭喜兩位師兄
我老婆係外表斯文黑絲OL,但內裡係淫娃
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 21:54

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 09:34 PM 發表

最緊要隻虎肯玩,又係淫底,冇得迫,不過有條件,隻虎話要自己搵腳,仲要固定班底(4P or 5P)
有得玩就刺激
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 21:56

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 09:38 PM 發表

我老婆係外表斯文黑絲OL,但內裡係淫娃
聽到個名詞都給引,仲要淫底,好難搵呀:smile_40:
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 22:12

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 09:30 PM 發表

本人覺得好正,睇住佢一邊俾人插,一邊望自己個老公,初初佢都有D怕羞,但而家仲做埋個淫樣俾我睇, 不過我老婆係淫底
我果個都係淫底。 淫底先可以長玩長有
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 22:15

師兄們都好幸福
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 22:16

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 09:22 PM 發表

我聼返来玩幾P都係同房不交換開始 慢慢ㄧ步步試d底缐 到最後就mmf。ffm就小d
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 22:17

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 09:56 PM 發表

昨日話要開夜會著到好formal,加埋黑絲,太可惡,一入屋未沖涼即撕爆對黑絲就地正法條淫婦
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 22:17

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 09:56 PM 發表

昨日話要開夜會著到好formal,加埋黑絲,太可惡,一入屋未沖涼即撕爆對黑絲就地正法條淫婦
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 22:19

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 09:30 PM 發表

睇命水 冇得硬来
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 22:21

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 10:17 PM 發表
她都受這種玩法嗎?
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-19 22:23

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 09:34 PM 發表

試過有信心 又口密 女人會放心d
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 22:25

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 10:17 PM 發表
好明顯佢係著黎引你,師兄中計啦:smile_30:
作者: 88yes    時間: 2018-4-19 22:27

同老婆。表姐玩3P 已經夠正
仲要兩對大奶。爽
仲要環保電。爽晒
睇文字都硬左
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 22:39

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-4-19 10:12 PM 發表

我果個都係淫底。 淫底先可以長玩長有
好似港鐵咁,長渣長有:smile_30:
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 22:44

港鐵好多站,真係有排玩:smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 22:45

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-4-19 10:16 PM 發表

我聼返来玩幾P都係同房不交換開始 慢慢ㄧ步步試d底缐 到最後就mmf。ffm就小d
老實FFM好煩,自己老婆可以唔帶套,但另一個要戴,不停換:smile_30:
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 22:46

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-4-19 10:19 PM 發表

睇命水 冇得硬来
絕對同意,冇得迫
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 22:47

一晚又帶又除,真係好忙呀,最煩唔係一停就無咁high,當然有得玩緊係好過無:smile_34:
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 23:07

啱,如果MFF要換套真係好煩,我後生嗰陣都試過幾次同兩條女玩,人就係咁貪心,又想屌下呢個,又想屌下另一個,不停咁換套,又煩又唔好玩,嗰陣後生冇問題,點換都夠硬,畀著而家,換得兩換已軟啦
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 23:13

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:07 PM 發表
啱,如果MFF要換套真係好煩,我後生嗰陣都試過幾次同兩條女玩,人就係咁貪心,又想屌下呢個,又想屌下另一個,不停咁換套,又煩又唔好玩,嗰陣後生冇問題,點換都夠硬,畀著而家,換得兩換已軟啦
師兄宜家都唔使咁啦,有個咁正既老婆,唔使出去玩都得:smile_13:
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 23:20

冇出去玩好耐喇,出去玩,就住就住,啲女又未必有咁放,老婆咁好玩,又多花臣,淨係餵飽佢都周身唔得閒
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 23:27

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:20 PM 發表
冇出去玩好耐喇,出去玩,就住就住,啲女又未必有咁放,老婆咁好玩,又多花臣,淨係餵飽佢都周身唔得閒
所以唔想男人去偷食,其實餵到老公飽就得:smile_34:
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 23:42

餵飽當然重要,大家最緊要諗多啲玩多啲情趣嘢, 越淫越衰越好玩
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 23:43

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 10:47 PM 發表
一晚又帶又除,真係好忙呀,最煩唔係一停就無咁high,當然有得玩緊係好過無:smile_34:
exactly,師兄果然係用家:smile_30:
作者: paulgortoronto    時間: 2018-4-19 23:43

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 10:47 PM 發表
exactly,師兄果然係用家:smile_30:
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-19 23:45

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:42 PM 發表
餵飽當然重要,大家最緊要諗多啲玩多啲情趣嘢, 越淫越衰越好玩
但係都好難架,我以前d女朋友,個個都保守
作者: 石黑龍127    時間: 2018-4-19 23:54

呢啲冇得強求,本身性格思想係主要原因,你敢提出佢又接受,就係一種享受,佢保守唔接受,你就好難迫佢配合你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)