188Channel

標題: 上海按摩 [打印本頁]

作者: babyq125    時間: 2018-4-14 07:44     標題: 上海按摩

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 乖乖一一    時間: 2018-4-14 08:00

引用:
原帖由 babyq125 於 2018-4-14 07:44 AM 發表
小妹今年40,肥肥哋,好鐘意買唔同bra set,依家著Victoria secret都要34D
我成日都要出差,有一次去上海,諗住去按摩輕鬆一下,點知個男技師越摸越上,尤其是大脾內側往上按來按去,搞到我都唔好意思,想叫又敢,最後 ...
嘩,師姐,咁好比人吃
作者: 萬加拉    時間: 2018-4-14 08:02

作者: alexyclam    時間: 2018-4-14 09:30

之後。。扣留15日。。囉xddd
作者: 正一死剷    時間: 2018-4-14 11:44

引用:
原帖由 babyq125 於 14-4-2018 07:44 AM 發表
小妹今年40,肥肥哋,好鐘意買唔同bra set,依家著Victoria secret都要34D
我成日都要出差,有一次去上海,諗住去按摩輕鬆一下,點知個男技師越摸越上,尤其是大脾內側往上按來按去,搞到我都唔好意思,想叫又敢,最後 ...
師姐你就唔啱啦!情願比埋錢去益人哋都唔益呢度啲師兄
作者: iamallyours    時間: 2018-4-14 12:23

引用:
原帖由 babyq125 於 2018-4-14 07:44 AM 發表
麼牙story please!
作者: iamallyours    時間: 2018-4-14 12:32

引用:
請問師姐當日係咪就係着Victoria Secrete 去俾人massage??? 講多啲嚟聽吖好正啊
作者: dgloragain    時間: 2018-4-14 13:18

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 想曳曳的男人    時間: 2018-4-14 15:23

引用:
香港也有這些按摩服務啦,点解去上海?
作者: kaka321    時間: 2018-4-14 16:21

熟女真的会享受
作者: tomriddle    時間: 2018-4-14 18:04

引用:
I wanna have a try too lol
作者: Skidsteer    時間: 2018-4-14 18:14

Babyq 樓主,我可以在上海.......街為妳服務的🤣🤣🤣
作者: babyq125    時間: 2018-4-14 23:34

係呀!但其實都唔著bra 架啦!
作者: babyq125    時間: 2018-4-14 23:41

一按上瘾!冇諗到咁正,好似自己做咗皇后,男技師一路識點佻逗我妹妹附近敏感地方,但又唔係好大力,只係soft touch 我粒豆,另一隻手又忙緊按我Lin....真係好想摸佢條巨龍,但都忍住....下次要帶埋震蛋去玩下,我諗仲high。
作者: dhcsistem1    時間: 2018-4-15 00:18

我sp 试过,没戴套被按摩师内射了。也是上海的。你们谁试过
作者: dgloragain    時間: 2018-4-15 01:00

帶埋道具幫妳按摩妹妹
作者: 飛機肥豬王    時間: 2018-4-15 05:15

作者: babyq125    時間: 2018-4-15 14:41

我覆唔到pm 架
作者: 炸魚薯條    時間: 2018-4-15 19:59

作者: babyq125    時間: 2018-4-16 10:25

引用:
原帖由 想曳曳的男人 於 2018-4-14 03:23 PM 發表

香港也有這些按摩服務啦,点解去上海?
香港唔知邊度有呢
作者: ae100    時間: 2018-4-16 10:25

樓主pm爆未?
作者: babyq125    時間: 2018-4-16 10:27

引用:
原帖由 iamallyours 於 2018-4-14 12:32 PM 發表

請問師姐當日係咪就係着Victoria Secret 去俾人massage??? 講多啲嚟聽吖好正啊
我日日都著vs喎
作者: babyq125    時間: 2018-4-16 10:29

引用:
原帖由 kaka321 於 2018-4-14 04:21 PM 發表
熟女真的会享受
真係幾enjoy,自己好似做咗queen.
作者: babyq125    時間: 2018-4-16 11:11

男技師開始在肚腹按落去,
俾佢按到熱熱地,下面又感到開始濕濕地.
比佢咁按法,真想自己擘開雙腿比佢摸.....
但始終都係話出嚟按摩,又唔想自己主動..
只好輕咬住下唇忍受住,之後遊走在妹妹及大腿內側,慢慢張我兩腿分開.我個心已經跳得好快,又好想佢啜我個nipple,又好其待佢快D捽....愈想就愈覺得妹妹愈濕,淫水慢慢在妹妹出口流出嚟。但佢就仍然喺妹妹外面四周徘回輕撫,又了下又按下,妹妹越來越越濕,之後佢就在我陰唇兩邊輕搓, 由下而上.....又在豆豆位置停停,瓣開令豆豆更突出,一只手指就輕輕的, 時而點下,時而捽下.........我都開始頂唔順,吟了幾聲....
佢好似知我享受中,就更下苦功在豆豆上.....
比佢時點,時捽,時震....后尾仲用鷹之手功力搵我個g spot,個人high到不得了,佢時而抽插我個g spot,時而喺妹妹出口了下了下,嗰刻搞到真係好想要,我忍不住不停叫同呻淫,抽搐咗幾下,佢都停咗手,比我休一休息.
我都以為佢停收野停下來,點知佢又再在妹妹四圍再來按....今次佢唔捽豆豆,一手掌就按在妹妹上,按, 搓下.再搵g spot,加上另一隻手不停掃我個胸同nipple,直到我高潮為止。
作者: ~大蕃薯~    時間: 2018-4-16 12:25

引用:
原帖由 babyq125 於 2018-4-16 11:11 AM 發表
只好輕咬住下唇忍受住,之後遊走在妹妹及大腿內側,慢慢張 ...
又一享受
作者: jfcs123    時間: 2018-4-16 15:48

引用:
原帖由 babyq125 於 2018-4-16 11:11 AM 發表
只好輕咬住下唇忍受住,之後遊走在妹妹及大腿內側,慢慢張 ...
最後呢 ??有冇更加特別既服務先
作者: rolexboyboy1979    時間: 2018-4-16 16:12

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)