188Channel

標題: 其實,女人之苦都好辛苦架 [打印本頁]

作者: NN121    時間: 2018-4-14 01:59     標題: 其實,女人之苦都好辛苦架

作者: Michael_IOP    時間: 2018-4-14 02:12

深表同情。
作者: takuma    時間: 2018-4-14 02:35

時間許可的話,一齊去吓旅行放鬆吓,睇吓會唔會好D!
作者: nick歷    時間: 2018-4-14 02:35

作者: NN121    時間: 2018-4-14 03:44

作者: NN121    時間: 2018-4-14 03:45

作者: ts99    時間: 2018-4-14 04:25

兩公婆要一起生活的,搬去台灣同佢一齊生活啦!吾係的話你地好快會離婚的了
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-14 04:50

老公要係前奏落d功夫    
作者: 假如外圍的隊長    時間: 2018-4-14 05:26

作者: 假如外圍的隊長    時間: 2018-4-14 05:28

作者: hli9    時間: 2018-4-14 07:16

工作壓力大,都好辛苦。
放個長假期,去輕鬆下,可能會好D。
不過你老公41歲,就要睇諒下啦
作者: NN121    時間: 2018-4-14 07:20

作者: NN121    時間: 2018-4-14 07:21

作者: NN121    時間: 2018-4-14 07:24

作者: 我不是灰姑娘    時間: 2018-4-14 08:08

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 07:24 AM 發表

明白,我其實更關心佢會唔會生理問題咋,佢又唔講又唔比問
男人都避忌呢樣嘢
不如你煲D嘢比佢飲,慢慢調理好身體?
作者: mrfour1973    時間: 2018-4-14 08:11

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 07:21 AM 發表

有架,有跟足引版指南做
你d性趣可以同老公做下   我同老婆一定會一齊睇她有感觉d咸碟 我了到她出水先去馬  前奏d時間重長過做。 女人锺意男人用心做前奏
作者: NN121    時間: 2018-4-14 08:43

作者: alexyclam    時間: 2018-4-14 08:59

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 01:59 AM 發表
見到呢到有咁多師姐都同老公性生活好和諧好美滿,自己都好羨慕。想大家一齊討論下到底婚後性生活睇法.

我同老公結左婚3年,佢係我初戀,當年拍左幾年就順理成章結婚。佢今年41,我31,未結婚之前,我地無同居,每 ...
陰公。。守生寡。。又要餓住等。。
作者: ookkman    時間: 2018-4-14 09:04

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 01:59 AM 發表
見到呢到有咁多師姐都同老公性生活好和諧好美滿,自己都好羨慕。想大家一齊討論下到底婚後性生活睇法.

我同老公結左婚3年,佢係我初戀,當年拍左幾年就順理成章結婚。佢今年41,我31,未結婚之前,我地無同居,每 ...
師妹 甘你咪好悶??
作者: NN121    時間: 2018-4-14 09:16

作者: Michael_IOP    時間: 2018-4-14 09:25

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 09:16 發表

悶,但係可以點,佢為夢想而努力,做老婆既點可以唔支持
支持你。
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2018-4-14 10:51

引用:

叫你老公放下假一齊去過短線旅行,休息之餘你可以引下佢,啪足幾日包你滿足番晒。
另一方面就同老公傾下正視個問題,兩夫妻溝通都好重要,你咁後生就已經咁,去到狼虎之年咪仲大件件事。
作者: maker16sp    時間: 2018-4-14 11:15

作者: nick歷    時間: 2018-4-14 11:58

作者: asl    時間: 2018-4-14 12:58

男人條腰好緊要,4字頭就真系要揾D中醫同佢調理好身子,我老友試過剛步入4字頭就成日唔起頭,起左可以插插下軟落嚟,佢老婆炸哂形,最後佢有次條腰整親,睇到個中醫話佢D血氣唔通,開左D中藥比佢,再同佢推番順腰背條根,之後佢細路居然龍精虎猛,佢老婆重話點解大條左勁左咁多,果個星期居然做足七日,大家都飽哂!所以真系同佢去睇下中醫啦!新陳代謝慢左,又點夠血氣落細路度呢?
作者: asl    時間: 2018-4-14 13:13

男人條腰好緊要,4字頭就真系要揾D中醫同佢調理好身子,我老友試過剛步入4字頭就成日唔起頭,起左可以插插下軟落嚟,佢老婆炸哂形,最後佢有次條腰整親,睇到個中醫話佢D血氣唔通,開左D中藥比佢,再同佢推番順腰背條根,之後佢細路居然龍精虎猛,佢老婆重話點解大條左勁左咁多,果個星期居然做足七日,大家都飽哂!所以真系同佢去睇下中醫啦!新陳代謝慢左,又點夠血氣落細路度呢?
作者: anthonychan    時間: 2018-4-14 13:29

有無小朋友?
作者: ookkman    時間: 2018-4-14 15:27

引用:
原帖由 假如外圍的隊長 於 2018-4-14 05:28 AM 發表
台灣引誘好大喎,小心d
台妹又靚又嗲 正
作者: kaka321    時間: 2018-4-14 16:19

台灣做野 經常有辣妹埋身 重點會耕你塊田呀 心感同情
作者: NN121    時間: 2018-4-14 19:08

作者: NN121    時間: 2018-4-14 19:08

作者: NN121    時間: 2018-4-14 19:09

作者: NN121    時間: 2018-4-14 19:10

作者: NN121    時間: 2018-4-14 19:11

作者: NN121    時間: 2018-4-14 19:12

作者: NN121    時間: 2018-4-14 19:14

作者: moanqueen18    時間: 2018-4-14 19:39

作者: anthonychan    時間: 2018-4-14 21:33

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 07:11 PM 發表

無,我地plan 2019先生
試下用準備生小朋友呢個理由鼓勵老公做下檢查
作者: bemp5    時間: 2018-4-14 22:25

樓主情況都好慘情, 有無念過找個SP
作者: redinduck1111    時間: 2018-4-14 22:28

贊成用生育做理由帶去檢查下,同埋得閒煲湯水補下!
成世流流長,呢個問題可以解決的!
不過呢方面的玩笑下次再開就要小心d,費事唔小心踩到地雷,影響夫妻感情!加油💪🏻
作者: NN121    時間: 2018-4-15 00:16

作者: NN121    時間: 2018-4-15 00:17

作者: NN121    時間: 2018-4-15 00:18

作者: doorman    時間: 2018-4-15 01:48

不如試吓食瑪咖啦!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2018-4-15 09:12

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-14 07:08 PM 發表

有傾過,都有放過下假。但要佢攞假去旅行,佢又會一大埋理由架啦,話依家公司重要關頭,唔想為左玩而走左去,一億個理由。所以我先覺得會唔會係佢生理出現問題
我個人見解你老公可能對住你唔多識起頭,所以拒絕同你曳,男人始終係要面子的生物,又事都唔會周圍同人講,寧願自己去解決,建議你係飲食方面煮d壯陽補品畀你老公試試,如都係無效就真係要搵醫生。
作者: Lincolnf    時間: 2018-4-15 12:55

作者: 代豬    時間: 2018-4-15 15:27

作者: couplelover    時間: 2018-4-15 16:04

引用:
原帖由 代豬 於 2018-4-15 03:27 PM 發表

身同感受
你都要加油啦
作者: NN121    時間: 2018-4-15 21:23

作者: NN121    時間: 2018-4-15 21:24

作者: 代豬    時間: 2018-4-15 22:03

作者: NN121    時間: 2018-4-15 23:08

作者: wing0605    時間: 2018-4-15 23:15

努力
作者: anthonychan    時間: 2018-4-15 23:21

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-15 12:16 AM 發表

太好la呢個理由 多謝你地
希望唔太抗拒
作者: gunfan    時間: 2018-4-16 02:27

作者: ae100    時間: 2018-4-16 10:23

又爆pm鳥!
作者: dchome    時間: 2018-4-16 10:45

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2018-4-14 10:51 AM 發表

叫你老公放下假一齊去過短線旅行,休息之餘你可以引下佢,啪足幾日包你滿足番晒。
另一方面就同老公傾下正視個問題,兩夫妻溝通都好重要,你咁後生就已經咁,去到狼虎之年咪仲大件件事。
溝通重要
同老公講清楚

另外双方要保持运动
不要身形走樣
作者: ALANHO9394    時間: 2018-4-16 12:49

作者: constitute    時間: 2018-4-16 12:59

新鮮感已過啫
作者: azpui    時間: 2018-4-16 13:49

引用:

你而家先31...佢已經唔想點搞
你有排忍
作者: NN121    時間: 2018-4-16 20:59

作者: NN121    時間: 2018-4-16 20:59

作者: NN121    時間: 2018-4-16 21:00

作者: Guezz    時間: 2018-4-16 23:20

引用:

四十幾丶唔好要求甘高丶唔掂好正常丶下世搵個後生D!
有事業丶上年紀系甘
作者: Newhorn    時間: 2018-4-17 01:33

作者: NN121    時間: 2018-4-17 03:45

作者: NN121    時間: 2018-4-17 03:45

作者: newjimmmmy    時間: 2018-4-17 13:18

引用:
原帖由 Michael_IOP 於 2018-4-14 02:12 AM 發表
深表同情。
深表同情x2
作者: dragonbone    時間: 2018-4-17 15:09

引用:

正面講,工作應酬,職場壓力,都可以係令佢性興趣不振既原因.
如果佢返到屋企,仲要面對妳既需索,佢就會無喘息機會.家,應該係我地休息,回氣既地方.如果我係男人,我係外邊打仗,我會想我太太了解我,體諒我,用聰明既方法幫我.如果我有難言之隱,更需要女人聰明.
我認為要妳老公有翻性趣,先由心著手,41歲,性能力應該問題不大,性需要更加會有,但表現不濟,同心理有關既多,佢老細睇佢,派去外海,佢唔衰得,好可能要達標,佢俾左好大壓力佢自己.妳千萬唔好連佢返屋企想抖既機會都無埋.
呢個係正面亦妳應該做既態度.果D咩偷食,有二奶既可能我就唔多講了,講黎都多餘.
作者: ookkman    時間: 2018-4-17 15:41

引用:
原帖由 代豬 於 2018-4-15 10:03 PM 發表

芎甘你老公幾歲??
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-17 16:57

我的工作同樣很忙,都會很辛苦,有時真係會令人唔想攪架,好在我還好,星期六日都會休息,休息完,個人精神返,就會有返D慾望.
我唔知妳老公每次回香港可以留幾多日,如果只是一兩天,就走的話,真的未回復到慾望又要回到拼命的工作,真的會沒有慾望,宜呢個情況正正就反映出點解去旅行個時會好返D,因為有多幾天,可能調節返,有返慾望,所以妳就先忍忍,反正9月就調回香港,也不是很長時間啦,妳就用呢個時間令自己身體更給引,又唔好俾壓力佢俾說話佢聽,但又係呢段時間引下他,不著痕跡既挑逗,慢慢引起佢慾望.
不停的看男人抱怨,男人只會越無興趣攪,呢D係我小小意見,幫不了忙,不要見怪:smile_13:
作者: 哈佬吉爾    時間: 2018-4-17 17:14

家家有本難念的經!
樓主努力
作者: NN121    時間: 2018-4-18 08:57

作者: NN121    時間: 2018-4-18 08:57

作者: NN121    時間: 2018-4-18 08:58

作者: 1453    時間: 2018-4-18 09:08

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-18 08:57 AM 發表

收到,有用心聽入耳!謝謝你:)
星期6及日咪過台灣揾下佢, 大家感情都好D
作者: god_yanzi    時間: 2018-4-18 12:35

引用:
原帖由 NN121 於 2018-4-18 08:57 AM 發表

收到,有用心聽入耳!謝謝你:)
唔使謝謝,幫到妳就好啦
有咩都唔好自己轉牛角尖,同d同朋友傾下(或者上黎傾),聽多d人意見,妳暫時做辛苦那個角色,等妳老公返香港,妳就會做返個幸福小女人
作者: dragonbone    時間: 2018-4-19 10:47

引用:

多謝你ge意見,我好用心甘睇完亦好認同你睇法。
希望妳搵到個正確既方式去處理啦,加油.
作者: lololololol    時間: 2018-4-20 00:37

偷食你又唔制 改變你老公又難 買玩具啦
作者: green1    時間: 2018-4-20 06:01

作者: NN121    時間: 2018-4-20 06:20

作者: NN121    時間: 2018-4-20 06:20

作者: green1    時間: 2018-4-20 06:47

作者: taifai88    時間: 2018-4-20 08:13

妳無刺激比嘛,當他覺得妳已經屬於佢嘅時候,他亦不會為你做些什麼來氹妳因為他覺得每天辛勞嘅代價(賺的錢)已經跟妳分享了,妳還要什麼?
的確,你老公是位好老公,他已經跟妳分享了他的一切!
不過,你需要的是他的愛呢!
回想從前,他為什麼會跟妳拍拖,第一次跟妳啪啪是不是跟現在一樣?
當時妳可能仲有選擇,或者佢知道你仲有其他選擇!
你再諗下你自己,從前嘅你係點嘅樣生活,放工喺未即刻返屋企?拍拖嗰陣時唔係同佢一齊住,就好想見到佢啦?
而家俾你成日見到啦,咁又點呢?
當然,呢啲係唔可以返轉頭,但係咪應該要保留一點點,或許比一些危機感他吧!
作者: ibugkiller1991i    時間: 2018-4-22 18:35

試下識其他人可能幫到你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)