188Channel

標題: 有無人揼完邪骨好驚。。。 [打印本頁]

作者: harmanso123    時間: 2018-4-9 17:15     標題: 有無人揼完邪骨好驚。。。

作者: emau1    時間: 2018-4-9 18:27

引用:
原帖由 harmanso123 於 2018-4-9 05:15 PM 發表
小弟之前去過一次深圳揼邪骨,原本都以為唔會有咩病,身邊又咁多朋友去過,但自己本身個人中意亂諗野。有次上網無聊睇一睇,有d又話無套口交有風險,有d又話好底風險,幾乎無可能。自己甚至不斷打去相關既機構問,大 ...
什麽相關機構?
你問左d乜?佢答左d乜?
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-4-9 18:57

引用:
原帖由 harmanso123 於 2018-4-9 05:15 PM 發表
小弟之前去過一次深圳揼邪骨,原本都以為唔會有咩病,身邊又咁多朋友去過,但自己本身個人中意亂諗野。有次上網無聊睇一睇,有d又話無套口交有風險,有d又話好底風險,幾乎無可能。自己甚至不斷打去相關既機構問,大 ...
甘咪唔好去囉 .. 又冇人用槍指住你個頭迫你去 ... 
作者: 魔鬼仔@666    時間: 2018-4-9 19:15

係屋企打飛機咪唔驚有病囉,你驚又要去

真係俾你吹脹
作者: ollma    時間: 2018-4-9 20:47

作者: 我很高興    時間: 2018-4-9 21:12

唉 咁又一世 越驚越易瀨嘢 毛都未出齊就學人滚 諗定藉口同屋企人解釋攞定錢睇醫生啦 口爆 唔會愛滋梅記嘅 但疱疹念珠跟你一世 點娶老婆生仔呀 儍仔 記住以後要戴袋呀
作者: hkhotdog01    時間: 2018-4-9 23:47

愛之機會應該微,不過其他全都有機會。你去得口x場,總應預計有風險。中左的話就快d睇醫生唔好嚇自己,暫時唔好出來玩。
作者: 天久可勝范高爾    時間: 2018-4-10 08:15

作者: ttyiu    時間: 2018-4-10 13:53

作者: 小胖    時間: 2018-4-10 15:18

引用:
照你咁講,呢度啲c兄起碼死咗九成九,因為係呢度的c兄,個個都去過環保口爆,有些仲喜愛大車,咁應該個個中愛滋了,口交能傳染到愛滋的機會,是任何一方有傷口,如條女流牙血,又係HIV的感染者,或是你條賓周損咗流血,經又係HIV的感染者的口水,就會有機會,約然唔係,感染愛滋機會好低好低
你咁身驕肉貴,建議你一,終身自打飛機,二,去叫雞或口爆時,先將條賓周連春代去書局過膠,咁就絕對唔會中招
作者: SS000    時間: 2018-4-10 15:39

作者: desperado11    時間: 2018-4-10 16:02

你上得來問都應該是有身體異樣了。如果你準備結婚,跟女友外遊等等,唔錯得,現在驗了3個月後再驗,期間有可能會傳染她人,小心!
作者: 支那領導班子    時間: 2018-4-10 17:39

引用:
你拿拿聲用火水浸下L,如果那的話即係好L多廿菌,那那去醫院攪攪佢!!…………………………………………………………………………………………:smile_34:
作者: 電梯大波妹    時間: 2018-4-10 18:15

作者: roony100    時間: 2018-4-10 20:20

引用:
原帖由 電梯大波妹 於 2018-4-10 06:15 PM 發表
條女應該仲驚過你啦.....佢日日幫咁多人含  
上面啲技師,一為揾錢,其他已經唔理得甘多,二,對放細菌或性病根本唔系甘重視,去得比人玩,無得唸甘多,乜客都要接,邊會仲唸,唸得多,飯都食唔落,你知有啲客奇型怪狀,又老又嗅又醜,乜都有。
作者: roony100    時間: 2018-4-10 20:23

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-10 08:20 PM 發表

上面啲技師,一為揾錢,其他已經唔理得甘多,二,對放細菌或性病根本唔系甘重視,去得比人玩,無得唸甘多,乜客都要接,邊會仲唸,唸得多,飯都食唔落,你知有啲客奇型怪狀,又老又嗅又醜,乜 ...
有啲客城身嗅,个样又醜,真是人見人曾个種,自己系男人都頂唔順😄😄😄😄
作者: desperado11    時間: 2018-4-10 20:53

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-10 08:23 PM 發表

有啲客城身嗅,个样又醜,真是人見人曾个種,自己系男人都頂唔順😄😄😄😄
沖涼個陣有時見到的大叔週身紅塊,光頭,大肚加巢皮,唔知邊個技師唔好彩,真系唔好玩得咁盡
作者: roony100    時間: 2018-4-10 21:18

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-4-10 08:53 PM 發表

沖涼個陣有時見到的大叔週身紅塊,光頭,大肚加巢皮,唔知邊個技師唔好彩,真系唔好玩得咁盡
系,呢啲人好能肉酸,和他服務真是食唔落反,不過,全場技師都有机會和他服務的,玩哂全部技師都唔多
作者: 大胡    時間: 2018-4-10 21:46

引用:
原帖由 電梯大波妹 於 2018-4-10 06:15 PM 發表
條女應該仲驚過你啦.....佢日日幫咁多人含  
條女日日含十幾條撚,日日仲食蝦餃燒賣都不知幾享受,驚得幾多,驚就係屋企打飛機算了 ! 😜
作者: ollma    時間: 2018-4-10 22:04

作者: roony100    時間: 2018-4-11 08:18

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-4-10 08:53 PM 發表

都系个句,眼不見為干淨,如果你知道个技師上个客就系个個又紅腫又肥又嗅,根住和你服務,就算有啲技師會洗澡冲下,你都覺得感覺唔系甘好,好污糟,不過,公家的東西系甘,就好像公厠甘,玩完唔好唸甘多就算。
作者: desperado11    時間: 2018-4-11 14:18

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-11 08:18 AM 發表

都系个句,眼不見為干淨,如果你知道个技師上个客就系个個又紅腫又肥又嗅,根住和你服務,就算有啲技師會洗澡冲下,你都覺得感覺唔系甘好,好污糟,不過,公家的東西系甘,就好像 ...
見過個紅牌下鈡就直接到另一房間上鈡,以後不找,不過大把人找她
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-4-11 20:37

你玩得環保就預咗高風險,唔知好彩定唔好彩,我只玩過一次環保,條女除衫,我一錫埋去已經聞到成陣口水味,當堂賓州都軟哂,乜都無做就即刻落鐘,之後都只玩手推,我響討論區都講過呢個經歷了,
口爆妹為搵錢博哂命,客一個接一個,佢地無可能一日嘥時間次次都沖涼,
你覺得個西磨得過癮,奶得過癮,其實奶緊上一手口水,上一條賓州留響西度,傳落你條賓州咋
作者: roony100    時間: 2018-4-11 20:53

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-4-11 08:37 PM 發表
你玩得環保就預咗高風險,唔知好彩定唔好彩,我只玩過一次環保,條女除衫,我一錫埋去已經聞到成陣口水味,當堂賓州都軟哂,乜都無做就即刻落鐘,之後都只玩手推,我響討論區都講過呢個經歷了,
口爆妹為搵錢 ...
系。
仲有奶飽鱼,个飽魚入面好難洗得干淨,个个客奶,啲口水系入面,下手客就當系條女啲西水😅,系甘奶
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-4-11 21:57

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-11 08:53 PM 發表

系。
仲有奶飽鱼,个飽魚入面好難洗得干淨,个个客奶,啲口水系入面,下手客就當系條女啲西水😅,系甘奶
係傻嘅,先鐘意奶口爆妹個西,啲阿叔以為後生女鮑魚鮮甜,其實上手奶完,條女可能求其拎紙巾抹完又俾你奶,佢當你條脷係濕紙巾,順便幫佢奶乾淨上手啲口水....
作者: roony100    時間: 2018-4-12 09:23

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-4-11 09:57 PM 發表

係傻嘅,先鐘意奶口爆妹個西,啲阿叔以為後生女鮑魚鮮甜,其實上手奶完,條女可能求其拎紙巾抹完又俾你奶,佢當你條脷係濕紙巾,順便幫佢奶乾淨上手啲口水....
😅😅系。啲阿友講鮮甜,系几好笑,重口味,混合左啲尿(去完点都有啲),精,口水。有啲客惠約頭鐘,干淨啲,講真,玩的時候,只是自我感覺良好啲。
作者: roony100    時間: 2018-4-12 09:31

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-12 09:23 AM 發表

😅😅系。啲阿友講鮮甜,系几好笑,重口味,混合左啲尿(去完点都有啲),精,口水。有啲客惠約頭鐘,干淨啲,講真,玩的時候,只是自我感覺良好啲。
其實你唸,條女一日吹最少七,八條,一个月二,三百條,啲細菌已經中哂系个口到,所以城日口朧發炎,去打針。對啲菌,好多可能都有免疫力,但啲客未必有,就容易中招。有啲技師講有啲客有潔癖,我笑咗,真是有潔癖,就唔會嚟呢到玩。
作者: assusys    時間: 2018-4-12 11:06

作者: assusys    時間: 2018-4-12 11:08

作者: desperado11    時間: 2018-4-13 00:38

頭鈡往往是假的,試過有个紅牌上早班12.00開工佢話全滿,我話幾早都得09.00都可以,點知佢話晨早滿哂要06.00先得,原來佢係公司瞓醒就吹,吹完就瞓,你想要頭鈡就去到叫醒佢
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-4-13 08:19

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-4-13 12:38 AM 發表
頭鈡往往是假的,試過有个紅牌上早班12.00開工佢話全滿,我話幾早都得09.00都可以,點知佢話晨早滿哂要06.00先得,原來佢係公司瞓醒就吹,吹完就瞓,你想要頭鈡就去到叫醒佢
所以我真係好佩服口爆妹果份勤力同耐力,有啲可以為賺錢由早班踩到通頂,口手不停咁做,尤其係細場果啲中女或者低質素後生女,真係博命到得人驚,誓要響有限青春內,賺最多嘅錢
作者: roony100    時間: 2018-4-13 09:03

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-4-13 08:19 AM 發表

所以我真係好佩服口爆妹果份勤力同耐力,有啲可以為賺錢由早班踩到通頂,口手不停咁做,尤其係細場果啲中女或者低質素後生女,真係博命到得人驚,誓要響有限青春內,賺最多嘅錢
其實kb場啲女揾錢真是好勤力,有啲女个样素顏真是一个村姑嚟,包你見到真人样系出唔到野个種,只不過,一般啲場和系房到燈光暗,和啲女化左裝,看不到真人样才可以,一見光好多即刻你會食慾全诮😅😅😅.呢啲女而家有机會可以揾錢,一定搏命揾啦,你叫她去ktv做,根本唔夠班。
作者: 四季風    時間: 2018-4-14 17:48

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)