188Channel

標題: 深圳水围X晕奸不愉快之旅 [打印本頁]

作者: 丁小蟹    時間: 2018-4-7 03:04     標題: 深圳水围X晕奸不愉快之旅

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: paul-lo    時間: 2018-4-7 09:02

作者: 丁小蟹    時間: 2018-4-7 16:25

引用:
原帖由 paul-lo 於 2018-4-7 09:02 AM 發表

昨晚冇夜馬吖,點解咁差水?
唔關有無夜馬嘅事。。呢間埸服务就係九流。。羅湖好多場好過佢多多聲啦。。之前有ching 都話被locker 仔開櫃偷咗一丶兩毛伯伯
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-4-7 20:53

你下午5點幾霸住個位,坐到10點幾,想按摩過夜?你不如去公園坐,夜晩先入去啦,班友應該直頭想趕你走添,
呢個場我去過幾次,無你所講嘅情況,服務亦唔覺差,當然我無霸住個位幾個鐘淨係睇電視啦
作者: emau1    時間: 2018-4-7 22:36

引用:
原帖由 丁小蟹 於 2018-4-7 03:04 AM 發表
長迏一个多星期的假期快将结束。。。前兩天去探完住深圳嘅屋企人,一個人悶悶地,走去水围×晕間起個骨。呢間場舊場,諗住就係貪佢有睡眠區可過夜。可惜服务質素太差了。。佢地电视機改咗用 ...
呢間場應該冇鬼鼠機的
作者: 吳廣治    時間: 2018-4-7 22:39

縮骨兼算爆,去到邊都唔受歡迎
作者: 吳廣治    時間: 2018-4-7 22:45

32蚊嘆冷氣睇,電視足五粒鐘
仲好意思話豪俾佢
作者: YuanYuan    時間: 2018-4-8 00:23

豬排公仔面 餐旦面,真係好L港燦   
作者: 香港中心的主題    時間: 2018-4-8 01:12

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 7/4/2018 20:53 發表
你下午5點幾霸住個位,坐到10點幾,想按摩過夜?你不如去公園坐,夜晩先入去啦,班友應該直頭想趕你走添,
呢個場我去過幾次,無你所講嘅情況,服務亦唔覺差,當然我無霸住個位幾個鐘淨係睇電視啦
樓主吾系話训睡眠区咩?幾时话训按摩房?咁糸按摩房按完过夜,算吾算霸住?!又或者系大厅做左幾个大堂項目,坐返二/三个钟,又算吾算霸住?!D大場凌晨时份大厅爆哂,好多客系大厅训觉过夜,吾通亦都系霸住?
作者: 香港中心的主題    時間: 2018-4-8 01:15

引用:
原帖由 吳廣治 於 7/4/2018 22:45 發表
仲好意思話豪俾佢
32蚊走得?水云间無淨桑無抵消架咩?
作者: 香港中心的主題    時間: 2018-4-8 01:21

樓主又系搞笑既!等左成七个字先記得問个面,明知骨場D服务员普遍都柒个西架啦!
作者: chufai    時間: 2018-4-8 01:53

作者: sas369    時間: 2018-4-8 13:00

而家好難遇到醒目嘅服务員。
作者: 丁小蟹    時間: 2018-4-8 22:38

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-4-7 08:53 PM 發表
呢個場我去過幾次,無你所講�情況,服務亦唔覺差,當然我無霸住個位幾個鐘淨係睇電視啦
我下午四点半到坐到晚上8点,按肩按个半鐘,坐多陣都差唔多十点啦。。果日唔係咁多人。坐多陣再去按有幾過份呢。。
作者: 丁小蟹    時間: 2018-4-8 22:41

引用:
原帖由 emau1 於 2018-4-7 10:36 PM 發表

呢間場應該冇鬼鼠機的
有鬼鼠机。。揾粉红工衣就有。。好似项目费三百八咁上下。。我無試過。。
作者: 丁小蟹    時間: 2018-4-8 22:47

引用:
原帖由 吳廣治 於 2018-4-7 10:45 PM 發表
仲好意思話豪俾佢
我埋单計數。。加埋按肩個半鐘小费。總計二百七十呀。。呀生!。。咁大間場坐多個幾個鐘都算得咁盡点做生意呀。。去得按摩場,個個人都鐘意悠悠閑閑,坐多陣先上床按嫁啦。。。我唔覺得我過份喎
作者: 丁小蟹    時間: 2018-4-8 22:52

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-4-8 12:23 AM 發表
豬排公仔面 餐旦面,真係好L港燦   
自己諗住最快手食個湯麵,填飽肚就算。。仲要食九大簋咩。。呀ching
作者: 丁小蟹    時間: 2018-4-8 22:56

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2018-4-8 01:12 AM 發表

樓主吾系話训睡眠区咩?幾时话训按摩房?咁糸按摩房按完过夜,算吾算霸住?!又或者系大厅做左幾个大堂項目,坐返二/三个钟,又算吾算霸住?!D大 ...
我一直不打算睡按摩房。。。都係睡睡眠区的。。況且下午五点到晚上八点呢个时间真係唔多客。。D服务员站着百无聊赖,R时间而已
作者: 丁小蟹    時間: 2018-4-8 23:03

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2018-4-8 01:21 AM 發表
樓主又系搞笑既!等左成七个字先記得問个面,明知骨場D服务员普遍都柒个西架啦!
其實我做人将心比心。。大厅係唔多客,但餐廰都有八至十個客等緊餐。厨房可能得一個師傅做餐,可能真係太忙,所以我点咗餐我體諒,所以會等。。但發覺遲我過來的客人点了餐都来了。。我諗,猪扒湯麵無可能等35分鐘就去問囉
作者: ho501501    時間: 2018-4-8 23:15

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2018-4-8 01:12 AM 發表

樓主吾系話训睡眠区咩?幾时话训按摩房?咁糸按摩房按完过夜,算吾算霸住?!又或者系大厅做左幾个大堂項目,坐返二/三个钟,又算吾算霸住?!D大 ...
我以前好鐘意去啲地踎茶樓開壺茶坐一日連點心都冇叫!
咁算唔算霸住個位呀?
作者: emau1    時間: 2018-4-8 23:42

引用:
原帖由 ho501501 於 2018-4-8 11:15 PM 發表

咁算唔算霸住個位呀?
你咁樣:算
所以,呢個世界上
就出現了最低消費,呢樣野
作者: 丁小蟹    時間: 2018-4-9 02:09

引用:
原帖由 emau1 於 2018-4-8 11:42 PM 發表

你咁樣:算
所以,呢個世界上
就出現了最低消費,呢樣野
其實如果無乜客人嘅時候,坐足成日其實都無乜問题啫。。茶樓有D人氣都總好過拍污蝇丫
作者: stanbuster    時間: 2018-4-9 03:43

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: stanbuster    時間: 2018-4-9 03:48

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 香港中心的主題    時間: 2018-4-10 04:48

引用:
原帖由 ho501501 於 8/4/2018 23:15 發表

咁算唔算霸住個位呀?
形式吾同,答你吾到!因为正骨場普遍有低消及24小时一个净桑!
作者: copypaper    時間: 2018-4-10 20:02

以前每個月都會去呢間,當時感覺冇咁差,雖然d美容係幾煩,都係可接受程度,但冇去成年,有冇變就唔知了
作者: neutralwolf    時間: 2018-4-11 01:01

引用:
原帖由 丁小蟹 於 2018-4-8 22:41 發表

有鬼鼠机。。揾粉红工衣就有。。好似项目费三百八咁上下。。我無試過。。
三百八仲要唔要簽小費?
作者: 今晚去飲酒    時間: 2018-4-14 09:10

作者: 秦始皇七世    時間: 2018-4-14 11:39

呢間野有機打,有次經理問我做唔做保健,話技師後生啲靚啲會玩得開心,之後上當,條女都廿到尾又唔太靚,打機開價5舊,我話太貴,減到3百,只能夠隔衫揸波,之後去呢間場都只係正按算數

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)