188Channel

標題: TM場一遊 [打印本頁]

作者: siuyosiu    時間: 2018-4-3 16:53     標題: TM場一遊

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: loveboat    時間: 2018-4-3 17:12

作者: bononowitzki    時間: 2018-4-3 17:13

師兄我信你,繼續努力!
作者: emau1    時間: 2018-4-3 19:28

引用:
原帖由 siuyosiu 於 2018-4-3 04:53 PM 發表
幾個月無去揼骨,老死趁假期度我返去鬆一鬆,自己受唔住引誘打開wechat約一約上次識既js,淩晨1點,人山人海,情侶、夫婦、一家大細真係教壞曬。

講返js,不是靚女,正常樣,不是瘦底,有二支導彈。等左一個 ...
368有冇計埋jc小費
如冇,小費比幾多?
如計埋,火山石+
鬼鼠?算平

佢比你車,係你靚仔摭
作者: roony100    時間: 2018-4-3 20:20

引用:
原帖由 siuyosiu 於 2018-4-3 04:53 PM 發表
幾個月無去揼骨,老死趁假期度我返去鬆一鬆,自己受唔住引誘打開wechat約一約上次識既js,淩晨1點,人山人海,情侶、夫婦、一家大細真係教壞曬。

講返js,不是靚女,正常樣,不是瘦底,有二支導彈。等左一個 ...
Support 師兄。而家呢度好少人講,難得有人講。我贊同,信就信,唔信就算,又無錢收。。。
作者: cclusuck    時間: 2018-4-3 20:28

唔開技師號碼都算,連場名都唔開,其實個post都可以唔洗開
作者: 乳頭甜    時間: 2018-4-3 20:44

亦反映香港而家有幾多爭吵
作者: 11d6789    時間: 2018-4-3 23:01

手作仔玩到点樣咁巴閉法?分享下
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 00:41

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-4-3 05:12 PM 發表
Support ching 出報告,丅M在邊樹
Tm 其實指東門,哈哈
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 00:42

引用:
原帖由 emau1 於 2018-4-3 07:28 PM 發表

368有冇計埋jc小費
如冇,小費比幾多?
如計埋,火山石+
鬼鼠?算平

佢比你車,係你靚仔摭
計埋小費嫁喇,js睇人比服務就真既
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 00:43

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-3 08:20 PM 發表

Support 師兄。而家呢度好少人講,難得有人講。我贊同,信就信,唔信就算,又無錢收。。。
多謝支持!!
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 00:46

引用:
原帖由 cclusuck 於 2018-4-3 08:28 PM 發表
唔開技師號碼都算,連場名都唔開,其實個post都可以唔洗開
分享經歷有咩問題,出post 係米要指定公開啲咩資訊,米咁懶啦,逐間逐個去試米知囉
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 00:47

引用:
原帖由 11d6789 於 2018-4-3 11:01 PM 發表
手作仔玩到点樣咁巴閉法?分享下
無人話巴閉,至巴閉實係你
作者: assusys    時間: 2018-4-4 08:06

作者: grasshopper888    時間: 2018-4-4 08:18

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 陳十二    時間: 2018-4-4 09:19

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 陳十二    時間: 2018-4-4 09:23

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-4-4 09:19 AM 發表

動不動就Q post...... 開新topic內容只要有個問號(含問題)就掟去子版發問區!
不過我覺得呢度少咗post,主要原因係因為嗌交,有cHing出report,又俾人質疑真假,少少嘢唔啱睇/唔啱聽,就好唔客氣回應,出repoet分享仲俾人閙,試問仲有邊個會出report?
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 09:49

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-4-4 09:23 AM 發表

不過我覺得呢度少咗post,主要原因係因為嗌交,有cHing出report,又俾人質疑真假,少少嘢唔啱睇/唔啱聽,就好唔客氣回應,出repoet分享仲俾人閙,試問仲有邊個會出report?
完全同意~
作者: desperado11    時間: 2018-4-4 09:54

支持分享,這是論壇,要睇什麽報告大把網站有專人提供,場所技師號落齊
有的人覺得好似你欠佢咁,無家教到暈,睬佢都傻
也有幾個爛仔無貢獻之餘重成日撩事鬥非
猶如你去間餐廳成地小強,下次你都唔想去
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-4-4 10:24

依家 D 報告 . 我當故仔睇完就算 . 大家何必太認真呢 ... 
作者: 陳十二    時間: 2018-4-4 10:33

之前好幾位成日出report無私奉獻嘅cHing,已經消聲匿跡!
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 10:39

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-4-4 10:24 AM 發表
依家 D 報告 . 我當故仔睇完就算 . 大家何必太認真呢 ...  
岩既,信就會信,唔信點講都唔會信。:smile_39::smile_39:
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 10:40

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-4-4 10:33 AM 發表
之前好幾位成日出report無私奉獻嘅cHing,已經消聲匿跡!
緬懷我開account個陣尚算熱鬧既時光。~
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 10:41

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-4-4 09:54 AM 發表
支持分享,這是論壇,要睇什麽報告大把網站有專人提供,場所技師號落齊
有的人覺得好似你欠佢咁,無家教到暈,睬佢都傻
也有幾個爛仔無貢獻之餘重成日撩事鬥非
猶如你去間餐廳成地小強,下次你都唔想去
仲要自己又唔出post:smile_14::smile_14::smile_14::smile_14:
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 10:46

引用:
原帖由 assusys 於 2018-4-4 08:06 AM 發表

呢度啲版主自己操盆, 唔啱佢, 就話亂說, 就刪帖, 點會有人支持呢個版
我都試過,之前出過post講舊時(舊時講緊都係2、3年前既野),點知出完就比人刪,話唔可以講以前。但係明明大把師兄出post講舊時。。。。。。
作者: YuanYuan    時間: 2018-4-4 13:22

個場有大人細路 又玩指插打車輪,佢係一間飛機場定大場?
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 14:10

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-4-4 01:22 PM 發表
個場有大人細路 又玩指插打車輪,佢係一間飛機場定大場?
我去就玩開飛機,但係多人係度按腳,男jc算多,其實個場唔大,個人認爲
作者: busofuncle    時間: 2018-4-4 14:20

作者: YuanYuan    時間: 2018-4-4 14:31

引用:
原帖由 siuyosiu 於 2018-4-4 14:10 發表
我去就玩開飛機,但係多人係度按腳,男jc算多,其實個場唔大,個人認爲
相信係中型場,表面同主力做正骨,而另加一特別貴係爆漿骨餐 :smile_34:
作者: siuyosiu    時間: 2018-4-4 15:04

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-4-4 02:31 PM 發表

相信係中型場,表面同主力做正骨,而另加一特別貴係爆漿骨餐 :smile_34:
就係甘喇。
作者: 挑戰雷神    時間: 2018-4-4 22:30

其實人地信唔信有咩所謂  自己玩得開心先係王道
作者: sas369    時間: 2018-4-5 02:33

手作仔都有高指敷,唔鐯喎!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)