188Channel

標題: 竟然有韓餐食 [打印本頁]

作者: 假如外圍的隊長    時間: 2018-3-26 22:57     標題: 竟然有韓餐食

作者: Ida挨打    時間: 2018-3-26 23:33

引用:
原帖由 假如外圍的隊長 於 2018-3-26 10:57 PM 發表
今次特登開個新account,記錄今次性事。唔會長ㄧ篇過。
因為屋企有小小事,需要回外國辦事。返黎時間好短,同時亦都download 返tindxx玩下睇下有無女女。正當最後一晚我以為無野發生想delete 個app,有條女應我,之前 ...
師兄好嘢, 無手尾跟, 瀟洒"入"一會
作者: Hkwargod    時間: 2018-3-26 23:36

引用:
原帖由 假如外圍的隊長 於 2018-3-26 10:57 PM 發表
因為屋企有小小事,需要回外國辦事。返黎時間好短,同時亦都download 返tindxx玩下睇下有無女女。正當最後一晚我以為無野發生想delete 個app,有條女應我,之前 ...
U have fd or wife?
作者: 假如外圍的隊長    時間: 2018-3-27 07:52

作者: 假如外圍的隊長    時間: 2018-3-27 07:53

作者: Hkwargod    時間: 2018-3-27 08:20

引用:
原帖由 假如外圍的隊長 於 2018-3-27 07:53 AM 發表

Gf
幾時去韓國再食韓燒?
作者: bentayga    時間: 2018-3-27 09:50

但係師兄點解唔買定套先上去呢?三九唔識七ㄧ嚟就打真軍對雙方都唔好囉!
作者: 假如外圍的隊長    時間: 2018-3-27 10:15

作者: winwin45hk    時間: 2018-3-27 11:43

作者: Hkwargod    時間: 2018-3-27 11:51

引用:
原帖由 假如外圍的隊長 於 2018-3-27 10:15 AM 發表

其實我以為佢會有所以無買,不過佢讀得博士,仲要係微生物學,所以都唔怕啦。
Agree
最緊要佢願意就爽
作者: 中涼寒    時間: 2018-3-27 23:57

引用:
原帖由 假如外圍的隊長 於 26-3-2018 22:57 發表
正所謂,Ching有性福,但我唔明,反正都想狂野一次,咁你有無結婚又如何呀?
作者: 假如外圍的隊長    時間: 2018-3-29 14:29

作者: Hkwargod    時間: 2018-3-29 22:25

引用:
原帖由 假如外圍的隊長 於 2018-3-29 02:29 PM 發表

可能有d人唔想搞人夫掛
我覺得人妻通常喜歡小鮮肉
而男人就有戀母情意結
作者: blondie_cheung    時間: 2018-3-30 07:56

引用:
原帖由 假如外圍的隊長 於 2018-3-27 10:15 AM 發表

其實我以為佢會有所以無買,不過佢讀得博士,仲要係微生物學,所以都唔怕啦。
一個女仔無啦啦點會有套係屋企, 一係有男朋友經常0黎, 一係就同唔同人搞. :smile_30:
作者: 假如外圍的隊長    時間: 2018-3-30 17:22

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)