188Channel

標題: 愛被征服 [打印本頁]

作者: 小娃娃bb    時間: 2018-3-26 04:55     標題: 愛被征服

作者: iamsummer232    時間: 2018-3-26 07:26

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2018-3-26 10:19

想被征服,等我好好調教下你。
作者: Isaac10001    時間: 2018-3-26 12:55

引用:
原帖由 小娃娃bb 於 2018-3-26 04:55 AM 發表
我係白羊女,正常系床上都係征服人,但我就鍾意被征服,到搞野既時候我會想比你命令,我鍾意你格硬黎,什至比你強姦我都會好興奮… 鍾意刺激,鍾意比人挑逗,本身我身體好敏感,一有少少幻想,一hi到個身體,我就會好 ...
奴既姓格?定鐘意個種臣服人既感覺?
作者: SexDevil    時間: 2018-3-26 13:13

如果講喜歡被性虐,被征服的星座,喺我經驗黎講,第一位係意想不到的獅子座。
作者: 離火    時間: 2018-3-26 13:27

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-3-26 05:13 發表
如果講喜歡被性虐,被征服的星座,喺我經驗黎講,第一位係意想不到的獅子座。
竟然???
早知當年...哈哈
作者: Kmru    時間: 2018-3-26 19:13

引用:
原帖由 小娃娃bb 於 2018-3-26 04:55 AM 發表
我係白羊女,正常系床上都係征服人,但我就鍾意被征服,到搞野既時候我會想比你命令,我鍾意你格硬黎,什至比你強姦我都會好興奮… 鍾意刺激,鍾意比人挑逗,本身我身體好敏感,一有少少幻想,一hi到個身體,我就會好 ...
咁你俾人征服左未
作者: harris_show    時間: 2018-3-26 19:25

引用:
總之開心咪得咯無需要理其他野
作者: 我係一個小人物    時間: 2018-3-26 21:03

作者: 哥哥仔peter    時間: 2018-3-26 23:27

作者: 阿姆佛倫奇    時間: 2018-3-29 02:04

以前有女友係白羊女

係咪算有征服慾呢?我又唔覺
係會有種想引誘你搞佢然後佢就好有成功感個種

到我征服佢時,當然佢地又唔係個種乖乖地任人漁肉個種
而係會同時好主動咁去配合同迎合你

簡單黎講,大家係床上都會好主動同盡力滿足對方
作者: 無盡幼小的甩毛    時間: 2018-3-29 17:13

星座既野參考下架姐
無話矛唔矛盾:smile_39:
作者: 桃你滿門    時間: 2018-3-29 17:53

引用:
原帖由 iamsummer232 於 2018-3-26 07:26 AM 發表
我都係白羊(男) 
就我所知 白羊性慾係幾強下
我自己特別鐘意 打女仔pat pat 同輕度調教eg 岀街玩遙控震蛋
打paypat 同 輕度調教
真係正到不得了
作者: moneytalker    時間: 2018-3-29 19:03

作者: SexDevil    時間: 2018-3-29 22:52

輕度調教唔夠正,要一步一步咁推低奴既底線先最正
作者: levin    時間: 2018-3-30 06:24

我以前識既一個白羊座女仔就係好鍾意切底比我征服
作者: Kathy.m    時間: 2018-3-31 14:05

作者: fatkin191    時間: 2018-4-1 14:36

作者: 已婚    時間: 2018-4-1 17:39

作者: 蛇貴妃    時間: 2018-4-10 12:20

調教o既o野同食煙飲酒一樣, 開始果陣個個都係話小小就夠o架啦 :smile_30:  

不過愈玩真係會愈重口味, 中意被征服o既人 (我自己都係) 係會對感官刺激o既要求愈o黎愈多:smile_40:
作者: SexDevil    時間: 2018-4-10 16:27

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2018-4-10 12:20 PM 發表
調教o既o野同食煙飲酒一樣, 開始果陣個個都係話小小就夠o架啦 :smile_30:  

不過愈玩真係會愈重口味, 中意被征服o既人 (我自己都係) 係會對感官刺激o既要求愈o黎愈多:smile_40:
我調教人都係,開頭都係綁下手蒙下眼輕輕力打下,都係越玩越變態。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)