188Channel

標題: 送外賣俾男友 [打印本頁]

作者: smile822    時間: 2018-3-23 00:37     標題: 送外賣俾男友

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: LoveSiuTung    時間: 2018-3-23 00:58

睇見都爽
作者: Isaac10001    時間: 2018-3-23 02:33

引用:
原帖由 smile822 於 2018-3-23 12:37 AM 發表
早兩晚男友加班叫我幫佢買外賣送上佢公司度~原本我都唔太想,不過見男友咁慘就當氹下佢啦同埋承機見下面

上到去成公司得佢自己一個,好在我有幫佢買野食兼送外賣,食飽梗係要抖下同陪下我先啦~話哂我都專程送野 ...
有人咁既女友…OT 多啲都扺啦!佢真係幸福
作者: garyn79    時間: 2018-3-23 06:39

作者: 淫亂小魔星    時間: 2018-3-23 08:28

事後佢有無服侍番你XD
作者: guthrie    時間: 2018-3-23 09:09

辦公地方冇CCTV確係方便好多!

就地開餐冇皇管。員工happy,工作表現必然好。

如果小弟係老闆,一定鼓勵員工多啲叫外賣留喺公司加班。套,免費提供。沖涼房,任用。場務(完事後處理番啲環境證物,例如地上一撻撻嘅不明液體),會有阿嬸搞掂。希望小弟好快做老闆。
作者: iamsummer232    時間: 2018-3-23 09:47

作者: smile822    時間: 2018-3-23 15:33

引用:
原帖由 guthrie 於 2018-3-23 09:09 AM 發表
辦公地方冇CCTV確係方便好多!

就地開餐冇皇管。員工happy,工作表現必然好。

如果小弟係老闆,一定鼓勵員工多啲叫外賣留喺公司加班。套,免費提供。沖涼房,任用。場務(完事後處理番啲環境 ...
如果可以唔該加張床吖~唔搞野用黎訓都好呀
作者: 愛生活    時間: 2018-3-23 17:32

作者: blondie_cheung    時間: 2018-3-28 13:53

好sweet. 男友會想晚晚OT
作者: leehinsome    時間: 2018-3-28 23:27

作者: smile822    時間: 2018-3-31 09:35

引用:
原帖由 leehinsome 於 2018-3-28 11:27 PM 發表
師姐你之前同阿羊點?
無下文lu~不過男友同朋友聚會都少左跟出去,免得過見到佢又心思思
作者: leehinsome    時間: 2018-3-31 11:21

作者: Kathy.m    時間: 2018-3-31 13:58

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)