188Channel

標題: 今日心震 [打印本頁]

作者: loveboat    時間: 2018-3-22 18:40     標題: 今日心震

作者: ngtungsee    時間: 2018-3-22 20:15

呢個場真係成年冇去了.MR硬件差,自從轉營KB埸後,軟件也差了
作者: loveboat    時間: 2018-3-22 20:52

作者: emau1    時間: 2018-3-22 21:19

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-3-22 06:40 PM 發表
下午如常去帮细佬揾食,出咗关口便立即约個技C做KB,呢個dream fantasy 场巳经-年多沒有到過,硬件依然残舊,冲完凉便穿了件纸衣服入房, ...
知唔知點解  可能要過埋3月會天晴。
作者: loveboat    時間: 2018-3-22 21:35

作者: SS000    時間: 2018-3-22 23:06

作者: loveboat    時間: 2018-3-23 00:29

作者: hkgals    時間: 2018-3-23 09:22

作者: loveboat    時間: 2018-3-23 10:50

作者: glue123    時間: 2018-3-23 11:37

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-3-22 08:52 PM 發表

本應想约FY五五,佢今日滿约,指數掂唔掂啊?
褲完?轉左KB咩?我認識個舊相好裡面做技c話冇口祇有手
作者: loveboat    時間: 2018-3-23 13:38

作者: lili929    時間: 2018-3-25 02:05

希望三月过後天晴啦
作者: jan_gantz    時間: 2018-3-25 11:43

引用:
原帖由 lili929 於 2018-3-25 02:05 AM 發表
希望三月过後天晴啦
關口村食快仔係平,百五蚊人仔(未計車馬費),但危……
起土瓜灣消費五舊,係就係貴d。
但慳時間同安全……

家陣果兩舊差價彷彿係買個安心費
作者: glue123    時間: 2018-3-25 16:33

引用:
原帖由 jan_gantz 於 2018-3-25 11:43 AM 發表

但慳時間同安全……

土記四舊有幼幼啦!不過時間呢樣嘢因人而異,有d人就係想消磨時間,冇事做就中意心震周圍hea, 唔想浪費時間就一定香港玩好d
作者: YuanYuan    時間: 2018-3-26 01:13

引用:
原帖由 glue123 於 2018-3-25 16:33 發表

土記四舊有幼幼啦!不過時間呢樣嘢因人而異,有d人就係想消磨時間,冇事做就中意心震周圍hea, 唔想浪費時間就一定香港玩好d
四魚大把選擇喇香港,土記又唔系特別多,1X1網都大把同價
作者: YuanYuan    時間: 2018-3-26 01:17

引用:
原帖由 jan_gantz 於 2018-3-25 11:43 發表

但慳時間同安全……

關口得番兩個a準仲要得兩三條囡質素奇低,成年都唔換女,依家阿娟連房都無租,要人自己去租房開波所以都無幫親佢一段時間了了。
作者: glue123    時間: 2018-3-27 10:09

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-3-26 01:13 AM 發表

四魚大把選擇喇香港,土記又唔系特別多,1X1網都大把同價
去土記因為公司近,長0街開曬都有六七個7day女選擇,間中有驚喜,不過呢幾個月係差左!如果專登坐車出去搵食我會去見兄,貴50,選擇多,一定唔洗白行,缺點係人流太勁搞到d女服務差
作者: canon123    時間: 2018-3-27 18:27

請轉回内地夜遊。謝謝。
作者: China00    時間: 2018-3-29 11:56

作者: loveboat    時間: 2018-3-29 12:15

作者: ngtungsee    時間: 2018-3-29 13:07

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-3-29 12:15 PM 發表
邊樹有phone
當然樹樹都有風,唔係點會運動服.著裙個啲好易被風吹倒
作者: YuanYuan    時間: 2018-3-29 14:27

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-3-29 13:07 發表
當然樹樹都有風,唔係點會運動服.著裙個啲好易被風吹倒
正常來說响大陸娛樂事業都應該係會被監管的,囡著運動裝都應該會持續一段時間,亦唔能夠講話依家係嚴打緊。只係以前過份地寬鬆,不應認定以往屬於正常。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)