188Channel

標題: 風暴最新消息 [打印本頁]

作者: coboko123    時間: 2018-3-21 20:56     標題: 風暴最新消息

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 我很高興    時間: 2018-3-21 21:38

引用:
原帖由 coboko123 於 2018-3-21 08:56 PM 發表
尼個風暴已經擴大至二線區,多間骨場捉人關舖
當真?重以為風暴漸減弱 原來風暴轉移 再等多一時 睇定風暴走勢 才重新步處
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-21 21:55

引用:
原帖由 coboko123 於 2018-3-21 08:56 PM 發表
深圳已經冇左二線好耐啦 .... 哈哈哈哈哈
作者: 旺角樹根    時間: 2018-3-21 21:56

作者: YuanYuan    時間: 2018-3-21 22:33

即系龍華橫崗都死了?去到未?
作者: 02304038    時間: 2018-3-21 22:55

習大大登基唔洗上去玩啦:')
作者: emau1    時間: 2018-3-21 23:11

引用:
二線區即係邊幾個市、鎮?
作者: 愛人結婚了    時間: 2018-3-21 23:15

作者: coboko123    時間: 2018-3-21 23:30

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-3-21 10:33 PM 發表
即系龍華橫崗都死了?去到未?
係呀,捉人即關,無牌者警告
入場玩都要影相留低
作者: emau1    時間: 2018-3-21 23:34

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2018-3-21 11:15 PM 發表
問:中國有無雞?
答:有,喺香港
哈哈
重有,喺台灣
作者: emau1    時間: 2018-3-21 23:35

引用:
原帖由 coboko123 於 2018-3-21 11:30 PM 發表

係呀,捉人即關,無牌者警告
入場玩都要影相留低
請問消息那裡來?
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-21 23:46

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-21 11:35 PM 發表

請問消息那裡來?
最大機會 , 應該係雜種直接 v7 樓主吧 ..
作者: coboko123    時間: 2018-3-21 23:51

昨晚先之上完來,見到有場關門
搵相熟,話公司休息,再問其她女女話今期很多場唔開走鬼
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-22 00:03

引用:
原帖由 coboko123 於 2018-3-21 11:51 PM 發表
昨晚先之上完來,見到有場關門
搵相熟,話公司休息,再問其她女女話今期很多場唔開走鬼
樓主 . 你口中既二線 . 其實係好大 . 包括好多地方 . 你依家甘講 . 跟本就等於冇講 .

如果真係整個二線區域一齊震 . 你唔使講 . 都大把人知啦 .
作者: coboko123    時間: 2018-3-22 00:11

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-22 12:03 AM 發表

樓主 . 你口中既二線 . 其實係好大 . 包括好多地方 . 你依家甘講 . 跟本就等於冇講 .

如果真係整個二線區域一齊震 . 你唔使講 . 都大把人知啦 .
我只係話擴大至二線區,係唔係吹哂我唔知
我只係將我所見所文講出來,相不相信由妳,唔洗下下針注哂
作者: oyk562389    時間: 2018-3-22 02:54

謝謝樓主,都係留港消費
作者: assusys    時間: 2018-3-22 07:55

作者: 陳十二    時間: 2018-3-22 09:05

唔好話塲名,連位置都唔講,不如唔好出post.
作者: roony100    時間: 2018-3-22 09:10

引用:
原帖由 coboko123 於 2018-3-22 12:11 AM 發表

我只係話擴大至二線區,係唔係吹哂我唔知
我只係將我所見所文講出來,相不相信由妳,唔洗下下針注哂
唔該哂師兄,師兄唔使勞氣。其實呢个討論區都少咗好多人講,都多謝你的分享。
我信你講,其實系深圳玩,一向都無保障,只系搏下搏下,客人被捉好像比人感覺就on9,啲女被捉,都講只是為了揾錢,場主就更加賺大錢,捉到罰多少錢好少事,又唔使入去囚受。。。而家真是越來越嚴,你看而家的領導人就知道啦。。。唔系講笑。捉到后果,自己唸啦。
作者: roony100    時間: 2018-3-22 09:19

仲有,系大六住下玩下都十几年,好多從前的friend都無在上去玩了。。。從前啲friend攞住五百港子換六百几人仔,就已經夠食夠玩。。。
而家五百只夠比擠座枱小費,或去邪場玩一陣,如果長途跋涉番大陸只是唸住玩邪場,玩過其實可能只是爽二十几分鐘,唸唸下真是好累和on9。,加上而家捉捉,捉到真是超on9.
作者: desperado11    時間: 2018-3-22 09:57

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-22 09:19 AM 發表
仲有,系大六住下玩下都十几年,好多從前的friend都無在上去玩了。。。從前啲friend攞住五百港子換六百几人仔,就已經夠食夠玩。。。
而家五百只夠比擠座枱小費,或去邪場玩一陣,如果長途跋涉番大陸只是唸住 ...
其實港人在深圳玩主要原因是
1. 就腳,在深圳工作居住等
2. 怕撞到熟人
3. 硬件好些
深圳軟件和價格的優勢並不明顯,港人不笨,所以過去專做港人生意的場現在都是做本地人為主

作者: 丁叔    時間: 2018-3-22 10:39

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-22 09:19 AM 發表
而家五百只夠比擠座枱小費,或去邪場玩一陣,如果長途跋涉番大陸只是唸住 ...
所以依家上去洗下腳食下野算數
作者: mstg1234    時間: 2018-3-22 11:19

作者: 秦始皇七世    時間: 2018-3-22 12:53

引用:
講得無錯,一出關口換2000蚊,已經得返千六人仔,未玩已經當無咗四舊,去四大起機加個大堂項目,已經超五舊,食飯又貴,其實落砵蘭街都係三百幾港紙,女係無咁後生,不過扑埋喎,呢個月去返馬檻,都好似無乜興致再上返去俾人呃錢
作者: paul-lo    時間: 2018-3-22 12:55

作者: YuanYuan    時間: 2018-3-22 13:37

e 咁惠州唔知點呢,仲諗住唱 K mark 女過夜。:smile_13:
作者: 愛人結婚了    時間: 2018-3-22 14:13

作者: reddoor    時間: 2018-3-22 14:16

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 21/3/2018 10:13 PM 發表

最終目的係要迫啲女仔返去做廠妹,發展實體經濟。各位雞蟲就忍下啦,相忍為國嘛 ^_^
C兄..大陸仲边有廠呀..
你去東莞睇睇..拾室九空呀
作者: otgod    時間: 2018-3-22 14:23

作者: roony100    時間: 2018-3-22 15:14

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-3-22 12:53 PM 發表

講得無錯,一出關口換2000蚊,已經得返千六人仔,未玩已經當無咗四舊,去四大起機加個大堂項目,已經超五舊,食飯又貴,其實落砵蘭街都係三百幾港紙,女係無咁後生,不過扑埋喎,呢個月去返馬檻,都好似無 ...
同意師兄講法,而家最pk就系玩捉捉,仲要系捉得好陰濕个種,捉左無人知,罰錢又罰得好重,又要座十五日,真是就算從前啲東西几平,一下都清本,乜都還哂。
作者: sipadan    時間: 2018-3-22 15:40

深圳、东莞无晒厂,有都係小型山寨厂
其實最大問題係港佬上去玩,以前係大爺,依家係孤寒能,所以有D心態仲系放吾低,不過無办法,大陸佬依家D地D樓升到砰砰聲,以前100幾十萬,依家成千萬,以前买地建厂D港佬,依家升價10倍
试過同寶安嗰边D土豪唱K,人地出手,我地港佬甘拜下風
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-3-22 16:14

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-22 03:14 PM 發表

同意師兄講法,而家最pk就系玩捉捉,仲要系捉得好陰濕个種,捉左無人知,罰錢又罰得好重,又要座十五日,真是就算從前啲東西几平,一下都清本,乜都還哂。
佢如果罰錢都算,我都博下,不過坐10日真係代價太大,我唔夠膽博,一出事就家庭工作都大撚鑊
作者: mllmllmll    時間: 2018-3-22 16:51

作者: 愛人結婚了    時間: 2018-3-22 17:22

作者: desperado11    時間: 2018-3-22 18:04

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-3-22 04:51 PM 發表

GO GO GO!!!
捉九左,坐十五日共產監,
當極速减肥營!!HEARSAY出監要俾米飯錢的,也不資!!
十五日俾人炒左,重好,揾过新工,工資更高(若你有本事)!!

你老婆因你叫鷄要求離婚! ...
你搞錯了,你是無產階級就話離就離
香港是要分一半身家的,有本事的男人又點會制
作者: mllmllmll    時間: 2018-3-22 18:28

作者: fung234    時間: 2018-3-22 18:51

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-3-22 06:28 PM 發表

真有本事的港男,就会及可以揾到富婆先結焝,有板你睇,“陳皮鴨”,失業無分文,可溝到港女在廉租屋同居!!更可溝到富婆“大咸咸”,用十億元買空中巴士,真有本事港男,一定可溝到富婆!! ...
溝富婆係本事真係見仁見智。都係自己搵到唔使靠人最本事,唔使看富婆臉色同委屈自己細佬。
作者: earth008    時間: 2018-3-22 19:37

我落去中山石其和坦州探險,
都有波推加吊,

Ktv都有女,
坦州,麗晶,行4,8,1400?甘貴

汇开都有些女,2k过夜
作者: 勝肉強    時間: 2018-3-22 20:12

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-22 06:04 PM 發表

你搞錯了,你是無產階級就話離就離
香港是要分一半身家的,有本事的男人又點會制
所以醒目男只会係大六结婚,香港註册冇so
作者: emau1    時間: 2018-3-22 21:14

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-3-22 01:37 PM 發表
e 咁惠州唔知點呢,仲諗住唱 K mark 女過夜。:smile_13:
你冇得去你龍岡主場添
作者: 愛人結婚了    時間: 2018-3-22 21:38

作者: roony100    時間: 2018-3-22 22:04

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-3-22 06:28 PM 發表

真有本事的港男,就会及可以揾到富婆先結焝,有板你睇,“陳皮鴨”,失業無分文,可溝到港女在廉租屋同居!!更可溝到富婆“大咸咸”,用十億元買空中巴士,真有本事港男,一定可溝到富婆!! ...
師兄,在大陸如果你被捉到,發窮惡無錢,公仔有好多辨法會招乎你,唔好唸住無錢系大哂,唔好儍啦,如果你無人無乜又無錢罰,搞到你做植物人都仲得。。。跟手放你在街就算。😂😂😂😂
作者: desperado11    時間: 2018-3-23 09:20

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-22 08:12 PM 發表

所以醒目男只会係大六结婚,香港註册冇so
醒目男香港都大把女溝啦,不過同意溝大陸妹就唔好在香港註冊了
作者: hkgals    時間: 2018-3-23 11:59

作者: 大口Sam    時間: 2018-3-23 12:10

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-3-22 12:53 PM 發表

講得無錯,一出關口換2000蚊,已經得返千六人仔,未玩已經當無咗四舊,去四大起機加個大堂項目,已經超五舊,食飯又貴,其實落砵蘭街都係三百幾港紙,女係無咁後生,不過扑埋喎,呢個月去返馬檻,都好似無 ...
以前北上都係貪平, 女又後生(16-22) 港就廿中-廿尾. E家上面貴左, 後生女又難搵. 加埋水腳計北上都少左吸引力.:smile_42:
作者: emau1    時間: 2018-3-23 12:29

引用:
原帖由 earth008 於 2018-3-22 07:37 PM 發表
我落去中山石其和坦州探險,
都有波推加吊,

Ktv都有女,
坦州,麗晶,行4,8,1400?甘貴

汇开都有些女,2k过夜
波推加做愛的地方
是不是桑拿埸?
作者: tt22now    時間: 2018-3-23 13:40

作者: tt22now    時間: 2018-3-23 13:42

作者: Rickyto1643    時間: 2018-3-23 15:01

作者: roony100    時間: 2018-3-23 15:36

引用:
原帖由 Rickyto1643 於 2018-3-23 03:01 PM 發表

連布吉机塲都关閉
廣東省領導又換人,又唔知會系什麼環境,所謂,新官上任三把火,而旦,新領導作风你真是無得估。
作者: water99731    時間: 2018-3-23 16:14

東莞萬江邪足也叫停,剛剛只有保健按腳
作者: YuanYuan    時間: 2018-3-23 19:28

呢段時間上面冇啖好食,好多女暫時落左嚟搵食先。桑拿,夜總會,企企,161,替工,鹹足乜都有,你撞撞下分分鐘見到同你吹過簫既女女
作者: reddoor    時間: 2018-3-23 19:38

引用:
原帖由 YuanYuan 於 23/3/2018 03:28 AM 發表
呢段時間上面冇啖好食,好多女暫時落左嚟搵食先。桑拿,夜總會,企企,161,替工,鹹足乜都有,你撞撞下分分鐘見到同你吹過簫既女女
大塲桑拿,夜總會无香港身份証唔會請...
查牌請黑工就斷正。
作者: ollma    時間: 2018-3-24 10:33

作者: theforce    時間: 2018-3-24 12:28

作者: tt22now    時間: 2018-3-24 13:11

作者: hkgals    時間: 2018-3-24 13:23

作者: mingming3393    時間: 2018-3-24 13:32

作者: 我很高興    時間: 2018-3-24 16:56

舊年十月提示年尾有運動的消息來源。(我有在此版講過)今日再次提醒第二波就到。各位師兄兄小心,
信唔信 自己決定。唔好博我 罵我
作者: nk17    時間: 2018-3-24 22:01

留港消費
作者: wai132828    時間: 2018-3-25 00:35

作者: 我快樂起G    時間: 2018-3-25 00:52

引用:
原帖由 我很高興 於 2018-3-24 04:56 PM 發表
舊年十月提示年尾有運動的消息來源。(我有在此版講過)今日再次提醒第二波就到。各位師兄兄小心,
信唔信 自己決定。唔好博我 罵我
上年年尾巳有消息吹,話過年後口爆場一定無得留底!
作者: roony100    時間: 2018-3-25 01:18

引用:
原帖由 theforce 於 2018-3-24 12:28 PM 發表
但我見JX近排都好囂張下,V7客服post晒JC相,有識得其他裝修緊既KB場囡囡都去佢果度開工。佢後台真係咁硬?
其實啲女為了揾錢,嚴都寧願上班揾錢最重要,就算捉到,座十五日,對她們沒有什麼問題,又唔會講話無左份工。所以和客人不同。
作者: lili929    時間: 2018-3-25 02:03

留港消費
作者: sas369    時間: 2018-3-25 02:41

今日F午上去口爆,唔覺有風。
作者: roony100    時間: 2018-3-25 06:19

引用:
原帖由 sas369 於 2018-3-25 02:41 AM 發表
今日F午上去口爆,唔覺有風。
小小分享,對人對事,唔系只系用對眼去看,要加用腦去唸。呢一回玩完無事,就代表無风,小學生可能系甘唸,而家全深圳啲場和從前比較,有什麼不同,都唔使在講都知,上去玩要醒目啲,唔系好昜比人,多啲用个腦唸下。
作者: john2020    時間: 2018-3-25 06:24

作者: 一一一木木木    時間: 2018-3-25 09:47

引用:
原帖由 mingming3393 於 2018-3-24 01:32 PM 發表

呢排真係好多大陸囡囡落香港搵食避下風頭,但香港捉七日鮮捉得嚴,幾乎日日打大風咁,咸妙兄,發記成日有好人老移巡,嚇到啲囡唔敢返工,轉頭已拖行李急急腳返大陸!
講起七日鮮。早排add左個雞頭。早兩日po左條新到女女,村姑樣,大波,本來睇唔上眼,但附帶一張係大陸時做金鋪嘅制服相,即時硬左一硬,哈哈。
作者: 陳十二    時間: 2018-3-25 10:58

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-3-25 09:47 AM 發表

講起七日鮮。早排add左個雞頭。早兩日po左條新到女女,村姑樣,大波,本來睇唔上眼,但附帶一張係大陸時做金鋪嘅制服相,即時硬左一硬,哈哈。
cHing鍾意制服誘惑?
作者: SS000    時間: 2018-3-25 12:31

作者: tt22now    時間: 2018-3-25 13:06

作者: tt22now    時間: 2018-3-25 13:07

作者: tt22now    時間: 2018-3-25 13:10

作者: roony100    時間: 2018-3-25 14:09

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-25 01:10 PM 發表

HK 大把地方去, 上去已經煩
仲要坐10-15日
至大獲...全公司, 同行知你叫G
講多样,捉到如果你無錢,就ok....
真是餓死你,啲公仔唔會理你的,如果你唔得餓真是前世都還哂。所以,而家上去玩,如果你無錢,你就自己如果甘情況唸唸点拆。千奇無好唸住無錢大哂,無錢你系入面有排你受,無几多人可以捱到。。
作者: reddoor    時間: 2018-3-25 18:26

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 濃濃的蝌蚪    時間: 2018-3-25 20:05

作者: roony100    時間: 2018-3-25 21:34

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-25 06:26 PM 發表

喺儍仔先話窮人大晒...
冇錢學咩人叫G...
分享一件事,唸都几个月前,相熟技師講的,有四,五个香港後生仔去完邪場,過完夜,朝早想一齊偷走唔比錢定系無錢比,結果比个部長捉住其中兩个,有兩,三个走咗,跟住,更系被捉个兩个叫人嚟買單。。。原來今時今日都會有呢啲人㗎。無錢不得子,仲甘蠢。
作者: 一一一木木木    時間: 2018-3-25 23:04

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-3-25 10:58 AM 發表

cHing鍾意制服誘惑?
又唔係。不過知道囡囡個背景,屌得特別過癮。
作者: reddoor    時間: 2018-3-25 23:15

引用:
原帖由 roony100 於 25/3/2018 05:34 AM 發表

分享一件事,唸都几个月前,相熟技師講的,有四,五个香港後生仔去完邪場,過完夜,朝早想一齊偷走唔比錢定系無錢比,結果比个部長捉住其中兩个,有兩,三个走咗,跟住,更 ...
咁咪好著數,捉到先叫人嚟埋單..
走甩咗就唔使比,我就唔信囉...
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-25 23:30

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-25 11:15 PM 發表

等於去唱 K .. 其中一個人走先 .. 冇俾酒錢女錢 .. 間 K 場咪一樣俾佢走 .. 

同一道理 .. 如果成班人一齊入去骨場 .. 其中一個走先 , 同收銀講後數 .. 你估間骨場俾唔俾佢走呢 ....
作者: roony100    時間: 2018-3-26 04:32

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-25 11:15 PM 發表

唔知系咪我講得唔清楚,系个兩个比捉到的要給回五个人的錢,好合理嗯,我意思系如果系偷走,一系五个都走,否則比捉到的,一完給回全部的錢。
作者: roony100    時間: 2018-3-26 04:34

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-26 04:32 AM 發表

唔知系咪我講得唔清楚,系个兩个比捉到的要給回五个人的錢,好合理嗯,我意思系如果系偷走,一系五个都走,否則比捉到的,一完給回全部的錢。
所以,原來真是有啲人無錢都會去咸濕,系有,如果比公仔捉,呢啲友無錢,一定有排受。。。
作者: reddoor    時間: 2018-3-26 10:48

引用:
原帖由 roony100 於 25/3/2018 12:32 PM 發表

唔打一身就佈警拉九你啦...
捉到先比錢,呢d生意你做啦..
作者: mllmllmll    時間: 2018-3-26 11:25

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-26 12:15

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-26 04:32 AM 發表

我更加相信係兩條水魚撞正三個騙子 ... 正常既香港人 ... 甚至係國内人 ... 都唔會係個 D 地方 ( 骨場 ) 呃飲呃食 ... 
作者: YuanYuan    時間: 2018-3-26 12:50

同朋友去唔好一齊入,叫佢地登記先,你去買d野,最后入,要扮唔係一齊 :smile_30:
作者: YuanYuan    時間: 2018-3-26 12:53

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-25 21:34 發表

分享一件事,唸都几个月前,相熟技師講的,有四,五个香港後生仔去完邪場,過完夜,朝早想一齊偷走唔比錢定系無錢比,結果比个部長捉住其中兩个,有兩,三个走咗,跟住,更 ...
幾多點大廳都會有人,而且換晒衫locker都唔知?經過前台唔通好似坐小巴講後數?有d詭異!
作者: monbijoux    時間: 2018-3-26 13:24

星期六去sz, 一切回復正常
作者: oyk562389    時間: 2018-3-26 14:23

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-25 09:34 PM 發表

哈,叻仔唻,可惜走唔到,
作者: roony100    時間: 2018-3-27 09:23

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-3-26 12:53 PM 發表

幾多點大廳都會有人,而且換晒衫locker都唔知?經過前台唔通好似坐小巴講後數?有d詭異!
啲場一般都系換完三,最后去前台買單,如果衝出去門口走到咪得。。不過,件事重点系有人會無錢都去咸濕,唔會唸下后果。个部長算斯文啦,有啦部長玩九你的話,真是叫locker仔一起打九完你,可能會打九你春袋🤣🤣🤣,在報公仔...你知嚟,系大陸好多事都系私了,私自搞店。
作者: 旺角樹根    時間: 2018-3-27 23:31

作者: reddoor    時間: 2018-3-27 23:57

邊間夜場同公安,黑社會无關係㗎...你估依家開學校呀
有d人真係以為公安掃黃要上鷄綱攞料...我笑唔出..
老细攞ㄧ千几百万出嚟開間夜塲,唔比番2,3成红股有關人士,你做埋我份啦...
大陸撈偏門冇黄氣睇住,今日開聽日拉閘啦..
作者: ho501501    時間: 2018-3-28 08:09

作者: reddoor    時間: 2018-3-28 08:21

作者: 豆腐dove    時間: 2018-3-28 09:34

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-28 10:02

作者: ho501501    時間: 2018-3-28 10:40

作者: reddoor    時間: 2018-3-28 11:27

作者: BlueOceanStar    時間: 2018-3-28 11:46

皇崗水圍附近。。还有吗
作者: tt22now    時間: 2018-3-28 13:02

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)