188Channel

標題: 加錢叫幾個G一齊瘋狂蹂躪我 [打印本頁]

作者: jonesluk    時間: 2018-3-18 13:01     標題: 加錢叫幾個G一齊瘋狂蹂躪我

作者: @chiwah    時間: 2018-3-18 23:29

引用:
原帖由 jonesluk 於 2018-3-18 01:01 PM 發表
最近與幾只G一齊玩, 因G普遍唔係太熱情, 所以想到加錢要她們瘋狂搞我.

感覺真係唔同晒,佢地全部都好似真情流露咁,令我好HIGH, 首先佢地几個一齊係咁摸我, 然后把我用力按在床上, 跟住就一個用力啜我左边粒L ...
食完藥早D訓
作者: aronwong    時間: 2018-3-19 16:42

作者: aronwong    時間: 2018-3-20 10:50

作者: Tck13032011    時間: 2018-3-20 17:43

幾錢斤呀?:smile_30:
作者: jonesluk    時間: 2018-3-24 10:50

作者: jonesluk    時間: 2018-3-24 10:51

作者: iamsummer232    時間: 2018-3-25 02:40

作者: jonesluk    時間: 2018-3-25 09:38

作者: jonesluk    時間: 2018-3-25 09:38

作者: aronwong    時間: 2018-3-26 12:03

作者: 夢@@    時間: 2018-3-26 12:11

引用:
原帖由 jonesluk 於 18-3-2018 13:01 發表
最近與幾只G一齊玩, 因G普遍唔係太熱情, 所以想到加錢要她們瘋狂搞我.

感覺真係唔同晒,佢地全部都好似真情流露咁,令我好HIGH, 首先佢地几個一齊係咁摸我, 然后把我用力按在床上, 跟住就一個用力啜我左边粒L ...
明知自己最多兩Q就咪叫咁多隻G啦…嘥料
作者: jonesluk    時間: 2018-4-15 09:17

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)