188Channel

標題: 繼續玩SP [打印本頁]

作者: Pchiu1986    時間: 2018-3-15 22:23     標題: 繼續玩SP

作者: winwin45hk    時間: 2018-3-16 10:49

作者: wo770999    時間: 2018-3-16 13:12

下次叫完餐唔好柵實門  坐係櫈叫sp含同自摸  到送餐黎叫佢直接攞入黎
作者: Pchiu1986    時間: 2018-3-16 19:34

作者: kam12512    時間: 2018-3-16 22:42

引用:
原帖由 Pchiu1986 於 2018-3-15 10:23 PM 發表
試完一次SP 之後,再約佢開多次波,今次又係約係酒店,照樣都係一開始大家都好主動,一齊沖涼佢就已經含我奶我個袋搞到我扯哂旗,之後我就推佢堆洗手盤對住塊鏡俾佢見下自己個淫樣,之後都係係後面大大力推佢個pat,  ...
師兄 介紹個sp黎識下呀 一齊玩開心好多興奮好多架
作者: 床上大大盡頭    時間: 2018-3-17 20:48

作者: echo2101    時間: 2018-3-17 21:46

作者: freepic1iman_dc    時間: 2018-3-17 21:54

引用:
原帖由 Pchiu1986 於 2018-3-15 22:23 發表
試完一次SP 之後,再約佢開多次波,今次又係約係酒店,照樣都係一開始大家都好主動,一齊沖涼佢就已經含我奶我個袋搞到我扯哂旗,之後我就推佢堆洗手盤對住塊鏡俾佢見下自己個淫樣,之後都係係後面大大力推佢個pat,  ...
玩得嘅 SP , 真唔易搵。

謝謝分享。
作者: Pchiu1986    時間: 2018-3-18 01:32

作者: Wwwkwongqwe    時間: 2018-3-18 21:11

作者: 香港空氣好    時間: 2018-3-22 13:42

作者: choicehealth    時間: 2018-3-22 15:54

作者: 香港空氣好    時間: 2018-4-27 12:01

作者: lovevk    時間: 2018-4-28 13:27

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)