188Channel

標題: 春節雲南行到邊屌到邊朝性之旅~初到昆明篇 [打印本頁]

作者: mingming3393    時間: 2018-3-15 16:04     標題: 春節雲南行到邊屌到邊朝性之旅~初到昆明篇

作者: 豆腐dove    時間: 2018-3-15 17:23

角室條
作者: emau1    時間: 2018-3-15 19:02

引用:
原帖由 mingming3393 於 2018-3-15 04:04 PM 發表
春節初一我坐八點高鐵從深圳北站至昆明南站。坐成七粒鐘先到,坐到屁股痛,點解唔坐飛機?過年機票好貴成千頭,坐高鐵二等先五百四左右,慳番啲做肉金嘛!“寧願少吔餐,叫鷄錢咪慳”系我嘅座右銘 ...
大年初一就休息下啦
重去叫鷄

講好150
點解做完後你比200佢?
作者: fung234    時間: 2018-3-15 19:17

唔係話龜丞相同你一起去雲南的嗎
作者: 旺角樹根    時間: 2018-3-15 19:42

作者: 豆腐dove    時間: 2018-3-15 20:20

又隨意門,又時空轉移,會有時差的,請見諒
作者: voking    時間: 2018-3-15 21:37

引用:
原帖由 fung234 於 2018-3-15 19:17 發表
唔係話龜丞相同你一起去雲南的嗎
做乜踢爆呢?等陣又編輯"del",冇得睇"文人多大話"主題。
其實有冇去都吾知,以前都會去垃圾筒樔啲收據,係網上搵幾張相娛樂下大家,今次欠奉。

再者,有冇龜丞相呢個人都係一個問題。有既,一齊去,一定記得,無既,上次寫完,今次忘記咪無囉。
就係咁簡單。
另一可能,呢個係前幾年發生既事,所以無龜丞相。佢無話係今個新年呃。佢話春節初一之嗎。
佢去過間SN,有晒相,被人話禽晚變咗廢墟,佢都可以話個post係幾個月前。點解吾可以話呢個帖係幾年前呢?
作者: voking    時間: 2018-3-15 21:38

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-3-15 19:42 發表

樓主前言不對後語,越問越多差別。
吾好問,只要信:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
作者: 快樂的小鴨    時間: 2018-3-16 15:39

作者: 至愛不渝    時間: 2018-3-16 16:18

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-15 07:02 PM 發表

大年初一就休息下啦
重去叫鷄

講好150
點解做完後你比200佢?
都話咗聽古唔好駁古啦,以前二世祖手記楊天成都唔記得咁多啦。
作者: 豆腐dove    時間: 2018-3-16 17:35

我覺得佢可以做濟公 ,因為佢行到邊 ,瞓到邊 ,屙到邊

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)