188Channel

標題: FL都封 [打印本頁]

作者: philiphk@hk    時間: 2018-3-12 02:20     標題: FL都封

作者: john2020    時間: 2018-3-12 03:00

作者: 勝肉強    時間: 2018-3-12 04:02

乜事?真封?停業?v尺有更生喎
作者: 丁噹    時間: 2018-3-12 07:32

作者: 無哩頭鳩    時間: 2018-3-12 07:57

引用:
原帖由 丁噹 於 2018-3-12 07:32 AM 發表
嚴打咁耐,次次FL無事,你擋公安政府傻仔咩,今次安排揾FL交數,FL夾埋KO两個做下大龍鳳,羅湖公安叻仔。日後大家揾食。
就算好似ching咁講,上去玩都怕怕有陰影
作者: roony100    時間: 2018-3-12 08:57

引用:
原帖由 無哩頭鳩 於 2018-3-12 07:57 AM 發表

就算好似ching咁講,上去玩都怕怕有陰影
從來上去玩,尤其系而家,都系啲客人自己要承擔风險,啲場唔系擺正牌合法,捉捉呢几年不繼都有,只是低調咗,就長捉長有得捉,看你運氣好不好,在講啲場被封,對場主好少事,跌啲錢又開番,啲客被捉就要受,唔系个个受得住,大风就真是無謂搏。
作者: hkgals    時間: 2018-3-12 09:49

作者: BEMZ    時間: 2018-3-12 10:10

作者: hkgals    時間: 2018-3-12 10:17

作者: BEMZ    時間: 2018-3-12 10:19

作者: 太陽之後    時間: 2018-3-12 10:20

作者: BEMZ    時間: 2018-3-12 10:27

作者: 無哩頭鳩    時間: 2018-3-12 11:12

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-12 08:57 AM 發表

從來上去玩,尤其系而家,都系啲客人自己要承擔风險,啲場唔系擺正牌合法,捉捉呢几年不繼都有,只是低調咗,就長捉長有得捉,看你運氣好不好,在講啲場被封,對場主好少事,跌&# ...
大把人照衝上去啦
作者: BEMZ    時間: 2018-3-12 11:33

作者: 太陽之後    時間: 2018-3-12 12:09

作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-12 12:33

引用:
原帖由 無哩頭鳩 於 2018-3-12 11:12 AM 發表

大把人照衝上去啦
好多人唔怕死,照上去玩
作者: 大口Sam    時間: 2018-3-12 14:23

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-12 12:33 PM 發表
好多人唔怕死,照上去玩
我都唔怕, 照上. 最多搵810安全D. :smile_30:
作者: tanghaojun    時間: 2018-3-12 14:48

今次反而客人冇事,唔通今次兩會改咗法例
作者: msc07    時間: 2018-3-12 17:37

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-12 04:02 AM 發表
乜事?真封?停業?v尺有更生喎
獨家特別醒你
作者: 陳十二    時間: 2018-3-12 18:29

引用:
原帖由 tanghaojun 於 2018-3-12 02:48 PM 發表
你點知客冇事?查封嗰陣你在塲?
作者: fung234    時間: 2018-3-12 18:53

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-3-12 06:29 PM 發表

你點知客冇事?查封嗰陣你在塲?
同問。定係你係FL集團工作
作者: Jack_boy    時間: 2018-3-12 20:20

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-12 04:02 AM 發表
乜事? 真封? 停業? v尺 有更生喎
今日 有更生 咩 :smile_41:
琴晚 已經 唔見有 喎 :smile_45:
作者: windiw_wa    時間: 2018-3-12 20:24

引用:
原帖由 BEMZ 於 2018-3-12 11:33 AM 發表
FL多停一個月,因有8間停一個月,其它待定:smile_o10:
which are the others? :smile_41:
作者: msc07    時間: 2018-3-12 22:55

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2018-3-12 08:20 PM 發表

今日 有更生 咩 :smile_41:
琴晚 已經 唔見有 喎 :smile_45:
肥婆月更新了今早去了行山
作者: 我快樂起G    時間: 2018-3-13 00:54

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2018-3-12 08:24 PM 發表

which are the others? :smile_41:
Goldcoast
作者: 幸運小寶    時間: 2018-3-13 01:11

引用:
原帖由 tanghaojun 於 2018-3-12 02:48 PM 發表
你都幾好彩,被人捉都冇事
作者: voking    時間: 2018-3-13 04:04

引用:
原帖由 幸運小寶 於 2018-3-13 01:11 發表

你都幾好彩,被人捉都冇事
梗係無事啦。樓主啲post吾係FL,就係YX。兩間同老版。
個個帖,有讚無彈。有人話吾好,佢會解畫。
公安拉人,今次只拉JS吾拉客?大陸幾時改例?反正我吾信拉到,客人無事。

吾敢話佢係寫手,寫手都會被捉。
但如果佢係職員或老版之一呢,大家諗下,心中有數啦。話無事,等你上去,佢繼續做生意,反正拉咗,99%ching係吾會講出嚟。未當無件事囉。

作者: voking    時間: 2018-3-13 04:06

引用:
原帖由 fung234 於 2018-3-12 18:53 發表

同問。定係你係FL集團工作
#27,小弟愚見。
作者: 你只是一個過客    時間: 2018-3-13 08:57

哈哈哈哈 555馬上post同港燦男友合照,果然識DO
作者: BEMZ    時間: 2018-3-13 10:11

作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-13 10:19

話之佢開返定係微信有更新,總之就暫時唔去邪骨就最穩陣,繼續討論間場有冇重開,捉到個客有冇事都冇意思。
作者: 勝肉強    時間: 2018-3-13 11:17

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-13 10:19 AM 發表
話之佢開返定係微信有更新,總之就暫時唔去邪骨就最穩陣,繼續討論間場有冇重開,捉到個客有冇事都冇意思。
真係麻煩羅搞到我都吾敢去佢附近既口爆場,又驚捉就算有得玩都未必有服務
作者: 你只是一個過客    時間: 2018-3-13 11:23

引用:
原帖由 BEMZ 於 2018-3-13 10:11 AM 發表

是國內潮州仔不是香港人,為什麼貶低自己香港人做港燦,:smile_o04:
技師口中我地就條港燦
十個九個其實都暗雅底
中意無非我地手上的匯豐恒生中銀渣打
作者: 你只是一個過客    時間: 2018-3-13 11:25

引用:
原帖由 BEMZ 於 2018-3-13 10:11 AM 發表

是國內潮州仔不是香港人,為什麼貶低自己香港人做港燦,:smile_o04:
反正佢識DO 呢個月唔优食
作者: tt22now    時間: 2018-3-13 17:00

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-13 17:24

引用:
原帖由 voking 於 2018-3-13 04:04 AM 發表

梗係無事啦。佢啲post吾係FL,就係YX。兩間同老版。
公安拉人,今次只拉JS吾拉客?大陸幾時改例?反正我吾信拉到,客人無事。

吾敢話佢係寫手,寫手都會被捉 ...
係短期内 ( 15日大假 ) 冇機會講出來就真 ..
作者: tt22now    時間: 2018-3-13 18:21

作者: tt22now    時間: 2018-3-13 18:25

作者: roony100    時間: 2018-3-13 18:50

引用:
原帖由 無哩頭鳩 於 2018-3-12 11:12 AM 發表

大把人照衝上去啦
系,所以長捉長有。。。。
不過,而家場好多系大六客,他們都要發洩。
作者: roony100    時間: 2018-3-13 18:56

引用:
原帖由 BEMZ 於 2018-3-12 10:10 AM 發表

星期六充了一萬,今早開業了:smile_o12:
😅😅開番咪那那聲上去玩,如果又捉,就十玩完,但千奇唔好做被捉个個,否則,因大失在大。。。慘慘豬。。。不過,始終都有啲陰影
作者: roony100    時間: 2018-3-13 18:59

引用:
原帖由 voking 於 2018-3-13 04:04 AM 發表

梗係無事啦。佢啲post吾係FL,就係YX。兩間同老版。

吾敢話佢係寫手,寫手都會被捉 ...
師兄思路清楚,在上面玩,真是唔可以甘信上面啲人講,好多時無真話。
作者: 陳十二    時間: 2018-3-13 20:46

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-13 06:25 PM 發表

12兄推介另一間多
234兄係問話今次客冇事嗰位cHing係咪喺FL做,唔係問我!^^
作者: mstg1234    時間: 2018-3-13 21:31

作者: comton36    時間: 2018-3-13 23:53

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-13 06:59 PM 發表

師兄思路清楚,在上面玩,真是唔可以甘信上面啲人講,好多時無真話。
係,好多吹水唔抹咀,鳩噏當秘級,奉勸生手既c兄聽完就算,唔好當真。
作者: 寒冬Cute回覆    時間: 2018-3-14 00:25

作者: 寒冬Cute回覆    時間: 2018-3-14 00:25

作者: voking    時間: 2018-3-14 03:39

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-3-13 20:46 發表

234兄係問話今次客冇事嗰位cHing係咪喺FL做,唔係問我!^^
我#27 係講緊樓主。
作者: voking    時間: 2018-3-14 03:52

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-13 18:59 發表

網上講既野,真真假假,大家要自己判斷。
各夜遊網站都有打手,SN經理,老版係度扮會員放消息,主要係叫人上去佢間場。吾難發現,99%都係講一間場,只有好既,冇壞既。有投訴,就有解畫。你去搜下樓主發過既帖你就知道。
公安點會淨捉JS吖?冇錢既。捉到港人先會有油水嗎。收吾到片,都可以交差。
如果公安淨係交個JS上去,請問告佢乜野?個JS同隻鬼打飛機呀!冇客捉到,點告得入?個JS一個人係間房犯乜法?告佢乜?
有腦既都諗到啦。
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-3-14 07:33

作者: tt22now    時間: 2018-3-14 09:22

作者: 無哩頭鳩    時間: 2018-3-14 09:43

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-14 09:22 AM 發表

可以甘講
因為, js 肯認罪坐10天
港人如"好彩", 可能比錢就走得...
但多數吾得
收唔收到風拉左幾號?
作者: roony100    時間: 2018-3-14 09:43

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-14 09:22 AM 發表

可以甘講
因為, js 肯認罪坐10天
港人如"好彩", 可能比錢就走得...
但多數吾得
今時今日,如果系場捉到,比錢基本上唔得,因為而家啲公仔,想擺業績搏上位,錢,本身捉到啲客,好像已經要罰錢,5000起步。。。。甘啲客如果要私了,甘多人分,要比得几好??
作者: mstg1234    時間: 2018-3-14 09:47

作者: BEMZ    時間: 2018-3-14 10:04

作者: voking    時間: 2018-3-14 17:11

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-3-14 07:33 發表

公安放蛇,公安就係証人嗱,只拉技師有乜出奇?講野唔make sense, 不過,公安有無走過隔離房,拉多一對,我覺得絕對有機會,所以,呢位c兄講嘅,話佢錯又錯唔晒,話佢啱又啱唔晒!
ching,請教一下。
公安拉咗JS,GA放咗個客,GA告JS同人手淫,請問被服務既客係邊?如冇被手淫既客,個JS又同邊個打飛機?通姦都要有兩個人先成立。

GA當然係證人,係佢睇都個JS幫人打飛機,就算拍到片,拉咗JS,上頭問一句,個客去咗邊?點解吾告?係咪收咗錢?你估個GA點答佢上司?如你話GA就係証人,除非GA係個客,否則我未諗到點去告個JS。

make吾make sense,見人見智。我亦吾想同你再討論。
作者: chukikwong    時間: 2018-3-14 17:29

引用:
原帖由 voking 於 2018-3-14 05:11 PM 發表

ching,請教一下。
公安拉咗JS,GA放咗個客,GA告JS同人手淫,請問被服務既客係邊?如冇被手淫既客,個JS又同邊個打飛機?通姦都要有兩個人先成立。

GA當然係證人,係佢睇都個JS幫人打飛機,就算 ...
你有錢有權就可以合邏輯,你唔好話大陸,香港都係咁。
你睇下曾陰權同梁振英就知。
作者: loveboat    時間: 2018-3-14 17:58

作者: 秦始皇七世    時間: 2018-3-14 21:11

真係封咗,今日幾條女都發相去游船河,問佢地返唔返工,聽日分别調哂去平安喜悅皇苑,仲保證話安全無事......
作者: fung234    時間: 2018-3-14 21:28

即係變相加價幾十
作者: roony100    時間: 2018-3-14 22:57

引用:
原帖由 voking 於 2018-3-14 05:11 PM 發表

ching,請教一下。

GA當然係證人,係佢睇都個JS幫人打飛機,就算 ...
師兄,我信你。
其實在呢到都系講下甘,人地信咪信,唔信咪當吹水,見仁見智,無所謂,信又唔會有錢收,唔信咪當吹水,又唔使罰錢,講完比啲師兄自己唸下有自由。
不過,BH星期日叫技師放假是事實,是相熟講,光光過完年使咗好多錢,个技師等錢揾,点會想走去放假。另外,有場客都唔比除三。。。。
作者: 骨精強後人    時間: 2018-3-14 23:04

作者: 骨精強後人    時間: 2018-3-14 23:06

作者: 肥虫666    時間: 2018-3-15 07:36

引用:
原帖由 丁噹 於 2018-3-12 07:32 AM 發表
嚴打咁耐,次次FL無事,你擋公安政府傻仔咩,今次安排揾FL交數,FL夾埋KO两個做下大龍鳳,羅湖公安叻仔。日後大家揾食。
有師兄講得幾有道理,揾冇參加運動服既場制旗
作者: roony100    時間: 2018-3-15 08:36

引用:
原帖由 肥虫666 於 2018-3-15 07:36 AM 發表

有師兄講得幾有道理,揾冇參加運動服既場制旗
大陸人做事,做咗總有理由,但有啲我地感覺得很奇怪或不合理,不過,上面系甘,有時系估唔到。
如果真系做大龍鳳,其實啲場主可以唸自己揾條道友交差咪等,城本又唔高,交差低調啲,唔會傳到上網去,唔影響啲客,一家平宜兩家着,几家着。。😁😁😁。。。
作者: roony100    時間: 2018-3-15 08:40

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-15 08:36 AM 發表

大陸人做事,做咗總有理由,但有啲我地感覺得很奇怪或不合理,不過,上面系甘,有時系估唔到。
如果真系做大龍鳳,其實啲場主可以唸自己揾條道友交差咪等,城本又唔高,交差低調ࢋ ...
但系如果唔系大龍鳳,場主就無得簡,只有比公仔爆場捉捉。。。
作者: hkgals    時間: 2018-3-15 09:59

作者: hkgals    時間: 2018-3-15 10:02

作者: BEMZ    時間: 2018-3-15 10:02

作者: BEMZ    時間: 2018-3-15 10:15

作者: 骨精強後人    時間: 2018-3-15 10:54

作者: BEMZ    時間: 2018-3-15 11:05

作者: tt22now    時間: 2018-3-15 11:31

作者: tt22now    時間: 2018-3-15 11:40

作者: BEMZ    時間: 2018-3-15 11:46

作者: tt22now    時間: 2018-3-16 13:14

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-16 14:12

正常有環境既人 . 通常都係好低調既 . 係網上吹到九甘大既人 . 九成九都係 D 精神有問題既死窮 L .

哈哈哈哈哈哈哈
作者: hkgals    時間: 2018-3-16 15:30

作者: hkgals    時間: 2018-3-16 15:33

作者: roony100    時間: 2018-3-16 17:51

引用:
原帖由 hkgals 於 2018-3-16 03:33 PM 發表

以為好威轉頭比人笑傻仔
其實大家都唔使太激動,有啲事廳完咪算,自己唸就好,做人要聰明啲,當然我贊成低調啲系好,而且系大陸,高調的人一般都有事先,其實那个地方都一样,太高調好容易招致殺身之害。大家都做个聰明人。
作者: 勝肉強    時間: 2018-3-16 18:50

曾經見过印度佬都去FL打飛机,FL好爛做遲早梗出事,較安全做法生客只能由熟客帶入先有得打飛机,甘就吾怕放蛇
作者: 前往進擊的腳指    時間: 2018-3-16 19:04

引用:
原帖由 hkgals 於 2018-3-16 03:33 PM 發表

以為好威轉頭比人笑傻仔
未食藥
作者: tt22now    時間: 2018-3-16 19:10

作者: 太陽之後    時間: 2018-3-16 20:48

作者: roony100    時間: 2018-3-16 20:54

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-16 07:10 PM 發表

朋友帶過一個有"性病" india...去FL
系kb場,都見到啲黑人,多數系非洲人。也見過澳洲人,啲女講支支好能大六,系好大能大六,最后只可以用手搞店。。。系甘,做女,乜客都要接,無得簡。。。
作者: 勝肉強    時間: 2018-3-16 21:07

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-16 08:54 PM 發表

系kb場,都見到啲黑人,多數系非洲人。也見過澳洲人,啲女講支支好能大六,系好大能大六,最后只可以用手搞店。。。系甘,做女,乜客都要接,無得簡。。。
醒目女女会用电筒照下碌鸠睇下有冇性病先含
作者: gilchen    時間: 2018-3-16 22:21

作者: tt22now    時間: 2018-3-17 10:42

作者: roony100    時間: 2018-3-17 11:24

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-16 09:07 PM 發表

醒目女女会用电筒照下碌鸠睇下有冇性病先含
系,但是有啲細菌唔系眼睛就可以看到,而且,如果唔系太爛,都要頂硬上,有啲場經理和主任,唔理啲女,如果唔好,會吊七啲女。
作者: Jack_boy    時間: 2018-3-17 18:35

引用:
原帖由 BEMZ 於 2018-3-15 11:05 AM 發表

delete
做乜 d留言 全部 delete 哂 :smile_41: :smile_41:
作者: tt22now    時間: 2018-3-17 19:38

作者: fung234    時間: 2018-3-17 20:22

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2018-3-17 06:35 PM 發表

做乜 d留言 全部 delete 哂 :smile_41: :smile_41:
轉翻低調?🤓🤓
作者: 旺角樹根    時間: 2018-3-17 20:39

作者: 太陽之後    時間: 2018-3-18 00:51

作者: tt22now    時間: 2018-3-18 13:27

作者: SS000    時間: 2018-3-18 18:19

作者: 勝肉強    時間: 2018-3-18 20:06

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-18 06:19 PM 發表

我寫過啦,前金碧輝煌,即金雲港有印度佬,泊斯頓有印尼印度客,富源有日本韓國英美客,金沙灘有澳洲星加坡客,睇你撞唔撞到而已。以上既係我全部親眼見,唔係抄人帖!
但係印度客去既場我就避得就避,衛生真係 ...
你越做得越多外国人,共產党一定打得越勁,本身已经吾合法仲影向国家声譽
作者: 幸運小寶    時間: 2018-3-18 23:15

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-16 06:50 PM 發表
曾經見过印度佬都去FL打飛机,FL好爛做遲早梗出事,較安全做法生客只能由熟客帶入先有得打飛机,甘就吾怕放蛇
我都見過,佢地係更衣室唔熄花灑
作者: roony100    時間: 2018-3-19 09:20

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-18 06:19 PM 發表

我寫過啦,前金碧輝煌,即金雲港有印度佬,泊斯頓有印尼印度客,富源有日本韓國英美客,金沙灘有澳洲星加坡客,睇你撞唔撞到而已。以上既係我全部親眼見,唔係抄人帖!
但係印度客去既場我就避得就避,衛生真係 ...
系,不過唸深一層,鬼佬都系人,只要肯去清潔都一样,除咗鬼佬,老到流口水,肥到出油,好样衰的,啲女都要接,都無講話衛生唔衛生,所以最好發洩完就算,唔好唸甘多。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)