188Channel

標題: 心震實況 [打印本頁]

作者: loveboat    時間: 2018-3-10 23:50     標題: 心震實況

作者: emau1    時間: 2018-3-11 00:28

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-3-10 11:50 PM 發表
這兩天去咗幾個骨塲,第一間是敢紅,去到冲涼都要等,因太多人,運動衣,入房可全果KB。第二間天X角,只有我一個人冲涼,大堂有六至七個客人,運動衣,上可飛掉,下可除到大脾。第三間淘完, ...
知道係咁,我今日都去啦,搏1搏
驚得濟,搭緊火車都急call老相好去開房添
作者: 大江東去    時間: 2018-3-11 00:36

運動衣已經是一個訊號:uf12:
作者: roony100    時間: 2018-3-11 00:37

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: roony100    時間: 2018-3-11 00:41

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-3-10 11:50 PM 發表
這兩天去咗幾個骨塲,第一間是敢紅,去到冲涼都要等,因太多人,運動衣,入房可全果KB。第二間天X角,只有我一個人冲涼,大堂有六至七個客人,運動衣,上可飛掉,下可除到大脾。第三間淘完, ...
好多人,系好多大六人😅😅😅
大六人真系好多,上水周街都系滿滿。。。
深圳桑拿場又系好多,大六人唔怕,他們有好多收租唔使做,唸就算捉咗,又唔驚無份工,十五日后咪在玩,所以大六人多
作者: roony100    時間: 2018-3-11 00:42

引用:
原帖由 大江東去 於 2018-3-11 12:36 AM 發表
運動衣已經是一個訊號:uf12:
正確。。。
作者: hkhotdog01    時間: 2018-3-11 04:37

兩日三場,真的辛苦哂:smile_30:
不過下午沒咁大風係咩道理?
作者: roony100    時間: 2018-3-11 06:11

引用:
原帖由 hkhotdog01 於 2018-3-11 04:37 AM 發表
兩日三場,真的辛苦哂:smile_30:
不過下午沒咁大風係咩道理?
應該系自我感覺良好而已。
因為而家捉,玩放蛇,兩三个ko就搞店,白天都可以捉捉,只是啲客自己甘唸,而已又未有事,有事个啲客都收咗水,無人知。啲場入面做个啲就知,但一般他們不會講。
作者: 無哩頭鳩    時間: 2018-3-11 06:54

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-11 06:11 AM 發表

因為而家捉,玩放蛇,兩三个ko就搞店,白天都可以捉捉,只是啲客自己甘唸,而已又未有事,有事个啲客都收咗水,無人知。啲場入面做个 ...
咁樣真係唔去好過去………
自己打飛機好過……………
作者: 沙田樹根    時間: 2018-3-11 12:31

樓主風格,連玩幾間場似足認叻C亨。
作者: 濃濃的蝌蚪    時間: 2018-3-11 15:45

作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-3-11 16:12

作者: lili929    時間: 2018-3-11 16:24

幾時先停風呀
作者: itti26    時間: 2018-3-11 18:28

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-11 12:42 AM 發表

正確。。。
深圳睇你去邊度,羅湖仍係運動服,但福田好多都係超短迷你裙黑絲襪。
作者: 我很高興    時間: 2018-3-11 21:01

引用:
原帖由 itti26 於 2018-3-11 06:28 PM 發表

深圳睇你去邊度,羅湖仍係運動服,但福田好多都係超短迷你裙黑絲襪。
唔好掉以輕心。今次行動唔簡單  便裝放蛇 防不勝防。去年已出報告 今年會大力打壓 自己諗博唔博
作者: desperado11    時間: 2018-3-11 23:48

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-11 06:11 AM 發表

因為而家捉,玩放蛇,兩三个ko就搞店,白天都可以捉捉,只是啲客自己甘唸,而已又未有事,有事个啲客都收咗水,無人知。啲場入面做个 ...
上週有個JS同我講,最近佢有個朋友在某大手場做,俾人放蛇,拉了一對,佢同個港客坐咗十五天,出來公司當15天爆鐘出糧俾個JS, 呢的我估系掩口費,好可能整件事情都是個局,總之自己睇路,唔好以為人家無事你都無事,港人不同大陸人,你是公安都會先拉港人,易搞好多
作者: comton36    時間: 2018-3-12 01:58

夜晚11點係某口場走人,女著便衣,無著sex工衣,唔準解甲,只可拉高巴,唔準DL,只準爆,無再多問,感覺係有些少風。
作者: roony100    時間: 2018-3-12 09:08

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-11 11:48 PM 發表

上週有個JS同我講,最近佢有個朋友在某大手場做,俾人放蛇,拉了一對,佢同個港客坐咗十五天,出來公司當15天爆鐘出糧俾個JS, 呢的我估系掩口費,好可能整件事情都是個局,總之自己睇路,唔好以為人家無事 ...
👍有啲場主好識做,啲場甘賺錢,給点技師做安家費好少事,又賺到口碑,對場內工作人員,所以,捉捉,只有對客人最大影響,如果有安家費,慢慢甘啲技師唔會講好嚴,啲客人自己睇路。
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-12 09:44

最好唔好去,上面d人講野信唔過,佢地係咪都話冇事
作者: 大口Sam    時間: 2018-3-12 10:39

引用:

d女女會知, 亦會講嚴打. 雖然女女未必同你講有客比人捉左, 但女女驚就一定有原因. 如果同女女熟D, 佢會好老實話你知邊日邊度有幾多比人捉左. :smile_38:
作者: 大口Sam    時間: 2018-3-12 10:41

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-12 09:44 AM 發表
女女信得過. :smile_38:
咁搞野既. 同一部電腦, 回一個冇事. 回第二個又出兩野. 係同一個場第2次出2Q就好. :smile_30:

作者: itemwah2    時間: 2018-3-12 11:06

習帝登基,一定要大洗太平地,酒色財氣野真係要避一避!
作者: emau1    時間: 2018-3-12 12:48

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-12 09:44 AM 發表
唔去,咁食乜?:')
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-12 12:59

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-12 12:48 PM 發表

自己打飛機,但冇去口爆場咁激
作者: itemwah2    時間: 2018-3-12 13:21

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-12 12:48 PM 發表

香港又平又可以開大又安全,暫時係香港出下火都好,只係個場細好多!
作者: 大口Sam    時間: 2018-3-12 14:17

引用:
原帖由 itemwah2 於 2018-3-12 01:21 PM 發表

香港又平又可以開大又安全,暫時係香港出下火都好,只係個場細好多!
放心, 上面言打一定有7日鮮. 只係貴D, 同埋要輪街症:smile_30:
作者: itemwah2    時間: 2018-3-12 14:34

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-3-12 02:17 PM 發表

放心, 上面言打一定有7日鮮. 只係貴D, 同埋要輪街症:smile_30:
如果計開大,真係香港平成半都唔止喎,大陸同啲技師開大過千人仔,佢地落黎香港搵食都係收五舊幾,而且仲覺得好特別,可以插下平時無得插既技師!
作者: hkgals    時間: 2018-3-12 14:41

作者: itemwah2    時間: 2018-3-12 15:12

引用:
原帖由 hkgals 於 2018-3-12 02:41 PM 發表

換晒佢D 馬開, 就冇事啦
如果佢可以合法企業化黄色事業,嫖學成為學科,大量輸入就業機會,帶旺旅業同醫療,咁就一定太平盛世了!
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-12 15:28

引用:
永遠都係 . 未出事既人 . 永遠話冇事 . 出左事既人 . 短期內應該冇能力 ( 15日大假 ) 或者 ( 出返來之後 ) 未心情上香討內遊討論區交報告 .

哈哈哈哈哈哈
作者: ho501501    時間: 2018-3-12 23:31

引用:
原帖由 itemwah2 於 2018-3-12 02:34 PM 發表

如果計開大,真係香港平成半都唔止喎,大陸同啲技師開大過千人仔,佢地落黎香港搵食都係收五舊幾,而且仲覺得好特別,可以插下平時無得插既技師!
師兄去邊度插多呀?介紹一下!
作者: comton36    時間: 2018-3-13 02:21

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-11 11:48 PM 發表

上週有個JS同我講,最近佢有個朋友在某大手場做,俾人放蛇,拉了一對,佢同個港客坐咗十五天,出來公司當15天爆鐘出糧俾個JS, 呢的我估系掩口費,好可能整件事情都是個局,總之自己睇路,唔好以為人家無事 ...
最罩忌係登記證件呢下,有d場早過8點已經要求登記證件,好似甘兒,公on隨時可以點指兵兵黎捉人交功課。
作者: desperado11    時間: 2018-3-13 08:05

引用:
原帖由 comton36 於 2018-3-13 02:21 AM 發表

最罩忌係登記證件呢下,有d場早過8點已經要求登記證件,好似甘兒,公on隨時可以點指兵兵黎捉人交功課。
對,你系邊間房都好清楚:smile_27:
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-13 08:28

引用:
原帖由 comton36 於 2018-3-13 02:21 AM 發表

你過夜就要登記 .. 這是常識吧 ..

其實 .. 前台係你入門口換衫前問你羅証件登記 .. 你不滿意就咪入去 .. 又冇人用槍指住你個頭迫你入去玩 .
作者: roony100    時間: 2018-3-13 08:59

引用:

呢兩日,新銀城,給証件,仲要照相,吊七呀。好像囚犯,唔能去啦。
作者: mstg1234    時間: 2018-3-13 10:56

作者: paul-lo    時間: 2018-3-13 11:17

作者: lms839839    時間: 2018-3-13 11:55

樓主,淘完=王光穿?
作者: BEMZ    時間: 2018-3-13 11:59

作者: SS000    時間: 2018-3-13 12:17

作者: ho501501    時間: 2018-3-13 12:29

引用:
原帖由 BEMZ 於 2018-3-13 11:59 AM 發表

FB 好多援交1300元就有交易3小時,又令又青春:smile_o10:
面書有:smile_41:
作者: ho501501    時間: 2018-3-13 12:31

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-13 12:17 PM 發表

係,依家好多場裝左部大mon , 以為普通顯示器,點知有埋拍照功能,scan 完歡樂卡仲要影埋你相。
隔離有個帖關左,我再寫多次啦,被掃既陸續有黎,列明晒場所名字,梅花富臨凱悅華庭仲有幾間。
連快仔既雞婆都收 ...
聽講正骨場黃金海岸都關門休息
作者: emau1    時間: 2018-3-13 12:55

引用:
原帖由 BEMZ 於 2018-3-13 11:59 AM 發表

FB 好多援交1300元就有交易3小時,又令又青春:smile_o10:
係米 尺尾 站FB 呢?
作者: desperado11    時間: 2018-3-14 00:44

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-13 12:17 PM 發表

係,依家好多場裝左部大mon , 以為普通顯示器,點知有埋拍照功能,scan 完歡樂卡仲要影埋你相。
隔離有個帖關左,我再寫多次啦,被掃既陸續有黎,列明晒場所名字,梅花富臨凱悅華庭仲有幾間。
連快仔既雞婆都收 ...
點解要影相? 間間都有CCTV, KO的要求莫名其妙,遲的可能每個房都要裝CCTV,睇下你有無著褲
作者: MrL    時間: 2018-3-14 01:34

作者: MrL    時間: 2018-3-14 01:44

作者: mstg1234    時間: 2018-3-14 10:00

作者: SS000    時間: 2018-3-14 10:08

作者: gogokit1    時間: 2018-3-14 14:45

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-14 10:08 AM 發表

唔知,掃證件加影相就好似依家坐內地火車前入閘咁,掃車票同影相。前日上去食快仔個陣,賓館職員話要影相,我先至睇到個mon 係有攝影功能
好奇怪, 各位CHING 講到打大風, 但喺好很多間客服照放圖片, 唔似過年前大部份停哂更新..
作者: itemwah2    時間: 2018-3-14 16:07

引用:
原帖由 gogokit1 於 2018-3-14 02:45 PM 發表

好奇怪, 各位CHING 講到打大風, 但喺好很多間客服照放圖片, 唔似過年前大部份停哂更新..
咁仲驚,可能要交人
作者: 濃濃的蝌蚪    時間: 2018-3-14 18:36

作者: desperado11    時間: 2018-3-14 18:56

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-14 10:08 AM 發表

唔知,掃證件加影相就好似依家坐內地火車前入閘咁,掃車票同影相。前日上去食快仔個陣,賓館職員話要影相,我先至睇到個mon 係有攝影功能
都唔系完全無用嘅,有起事就可以發有相通告,通緝呢條雞蟲:smile_30:
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-14 20:35

大家仲討論風大唔大,唔去就最穩陣,呢排忍下,如果有錢就去澳門
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-14 21:30

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-14 08:35 PM 發表
大家仲討論風大唔大,唔去就最穩陣,呢排忍下,如果有錢就去澳門
應該講 . 要使大錢就唔使返大陸使 . 返得去玩 . 大家都係唔想使甘多 . 即是又要减濕又要孤寒 .

哈哈哈哈哈哈哈
作者: roony100    時間: 2018-3-14 22:46

引用:
原帖由 gogokit1 於 2018-3-14 02:45 PM 發表

大陸啲事,唔好只睇表面,要用腦唸,其實呢个社會好多事都應該甘唸。。。
BH星期日已經叫啲技師放假,同呢一日好多場都有自己避风的做法,各施各法,甘你自己應該唸到唔嚴有限。
作者: 大口Sam    時間: 2018-3-15 12:06

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-14 09:30 PM 發表

應該講 . 要使大錢就唔使返大陸使 . 返得去玩 . 大家都係唔想使甘多 . 即是又要减濕又要孤寒 .

哈哈哈哈哈哈哈
返大6快嘛. 去馬交最少來回4-5個鐘. 去深圳1個鐘內到. 來回都係2個鐘.
作者: SS000    時間: 2018-3-15 12:12

作者: SS000    時間: 2018-3-15 12:24

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-15 12:41

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-3-15 12:06 PM 發表

返大6快嘛. 去馬交最少來回4-5個鐘. 去深圳1個鐘內到. 來回都係2個鐘.
睇你邊個位置囉 .. 上水就一定大陸近 .. 上環 .. 點都係澳門吧 .. 
作者: 大口Sam    時間: 2018-3-15 18:56

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-15 12:41 PM 發表

睇你邊個位置囉 .. 上水就一定大陸近 .. 上環 .. 點都係澳門吧 .. 
我沙田,玩完返元朗。
港島,所以高鐵咯。但刀系遠。灣仔,買時間。
作者: loveboat    時間: 2018-3-16 08:27

作者: YNWA_Ella    時間: 2018-3-17 18:23

作者: loveboat    時間: 2018-3-17 21:54

作者: YNWA_Ella    時間: 2018-3-17 23:00

作者: loveboat    時間: 2018-3-17 23:04

作者: comton36    時間: 2018-3-18 00:56

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-13 08:28 AM 發表

你過夜就要登記 .. 這是常識吧 ..

其實 .. 前台係你入門口換衫前問你羅証件登記 .. 你不滿意就咪入去 .. 又冇人用槍指住你個頭迫你入去玩 .
哥哥,你又知道我要過夜嗎?不可以弄完立馬走人麼。

只係近排去多左,好幾間都成日見8pm前都要登記,提下d師兄自己衡量風險,你就係度狗吠唔抵得。
作者: comton36    時間: 2018-3-18 01:10

引用:

係,雖則近排開緊大會,但感覺都無過年果排甘緊,起碼近排大部份都有相睇,果排真係想搵一張都難(誇張左),哈哈。
作者: tango367    時間: 2018-3-18 20:22

等兩會閉幕,希望慢慢有好日子過。
作者: emau1    時間: 2018-3-18 22:59

引用:
原帖由 tango367 於 2018-3-18 08:22 PM 發表
等兩會閉幕,希望慢慢有好日子過。
應該唔關事
係最近廣東省打貪打腐打黑打乜打物
作者: mstg1234    時間: 2018-3-19 13:56

作者: hkgals    時間: 2018-3-19 17:46

作者: hkgals    時間: 2018-3-19 17:47

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)