188Channel

標題: 深圳夜總會有冇介紹? [打印本頁]

作者: keithykw    時間: 2018-3-10 16:56     標題: 深圳夜總會有冇介紹?

作者: 沙灣文    時間: 2018-3-10 18:13

酒錢正常300
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 18:34

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 04:56 PM 發表
小弟我以前就成日去RICHY玩
成日都要夠3人先可以成團
次次都要洗三百樓上既酒錢
溝唔溝到女就睇彩數
呢排上返黎呢D討論區先知原來之前咁樣成本高

跪求介紹
另外想問一個人去其實得唔得?
姐係價錢會唔會OVER ...
你指既價錢 .. 是單純酒價 .. 包囡囡坐台費 .. 還是包囡囡隧道費呢 ...

如果想平既 K 場 . 坐一件 . 再上房屌一件 . 全程玩三至四個鐘 . 八舊人仔應該落到樓 ... 

不過你預左係最平最 cheap 既 K 場囉 ..
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 18:36

你一個人去 . 就預貴幾三至四百 . 800 舊係講緊有四個人或以上的團隊 ...
作者: keithykw    時間: 2018-3-10 19:04

作者: reddoor    時間: 2018-3-10 19:05

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 10/3/2018 02:36 AM 發表
你一個人去 . 就預貴幾三至四百 . 800 舊係講緊有四個人或以上的團隊 ...
坐一條女1.5鐘...
咁成晚做咩野呀?
作者: keithykw    時間: 2018-3-10 19:10

作者: keithykw    時間: 2018-3-10 19:12

作者: kwan3660    時間: 2018-3-10 19:14

過年前去k場,酒錢(自己係免税店買,怕佢假),女女6至7百人仔玩成晚,講真多人去先好玩
作者: keithykw    時間: 2018-3-10 19:15

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 19:16

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-10 07:05 PM 發表

坐一條女1.5鐘...
咁成晚做咩野呀?
我依家玩個間 . 如果閒日去 . 又揾熟媽咪管既女 . 係坐足兩個鐘既 .

如果坐一件屌一件 . 都有 4 - 5 個鐘啦 . 乜都夠皮啦 . 我唔知你玩成晚係要玩幾耐至為之一晚囉 .
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 19:17

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 07:04 PM 發表

我既意思係成個套餐咁樣 姐係酒價 包女女坐台費同 包一條女過夜
大約要幾銀度 成個套餐千二度搞唔搞得店
另外因為我要靜雞雞去
所以一個人去
咁樣係咪會貴好多?
過夜就冇可能架啦 .... 
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 19:22

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 07:15 PM 發表

有冇邊位師兄組團帶埋我去見識下 因為真係未去過
感覺好似好正咁
如果你得 1200 . 去貴場夠飲酒同坐一條女 . 不過條女就陪你坐到你走為至囉 . 

平場既 . 你預坐兩至三個女女 . 帶其中一個去屌一 Q 啦 .
作者: keithykw    時間: 2018-3-10 19:31

作者: kwan3660    時間: 2018-3-10 19:33

我去親果D女陪坐飲酒,抽下女水玩色中實有,至少坐四至五個鐘,坐到你走,要吊太貴無謂,未必太岩師兄
作者: reddoor    時間: 2018-3-10 19:33

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 10/3/2018 03:16 AM 發表

我依家玩個間 . 如果閒日去 . 又揾熟媽咪管既女 . 係坐足兩個鐘既 .

如果坐一件屌一件 . 都有 4 - 5 個鐘啦 . 乜都夠皮啦 . 我唔知你玩成晚係要玩幾耐至為之一晚囉 .
咁八舊落唔到樓囉..
坐两個食埋快餐...
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 19:40

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-10 07:33 PM 發表

咁八舊落唔到樓囉..
坐两個食埋快餐...
坐一 . 200 . 屌一 . 400 . 炮房 20 . 飲酒飲啤酒 . 唔使兩舊飲到你嘔 ... 
信不信由你 .. 當然 .. 你醒貼士俾囡囡就另計啦 ... 
作者: keithykw    時間: 2018-3-10 19:43

作者: keithykw    時間: 2018-3-10 19:45

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 19:45

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 07:31 PM 發表

師兄
咁如果我跟你果種玩法一個人去要幾錢埋單?
另外可唔可以講你間野個名比我知?
場名就唔講啦 .. 地點就係沙灣隔離既小鎮 ... 你去冒險就自己小心啦 ..

其實你一條友 . 最終都係為求一射 . 去手推場或者口爆場算啦 .. 
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 19:51

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 07:43 PM 發表

咁低屌...
其實錢又唔係真係限到咁死
因為我未去過呢D地方
所以唔知價錢大約係幾多
如果好玩 條女個樣又OK
其實千幾都頂得順既
另外咁多位師兄
點解無人講D名 黎比小弟去試下
介紹下啦 因為我真係未去 ...
老實講 . 硬件就唔係好 . 軟件又唔係正 . 不過有時幾條友冇冇聊聊 . 每人使幾百 . 都做有酒飲有女攬有西屌 ... 打發下時間甘囉 ... 
作者: keithykw    時間: 2018-3-10 19:51

作者: keithykw    時間: 2018-3-10 19:53

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 19:53

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 07:45 PM 發表

另外我想問下 同D女玩緊既時候 比唔比私下拎佢地WECHAT?
如果私底下拎野 再約會唔會低玩好多呢?
叫雞就叫雞啦 . 使乜溝呀 .... 現實 D 啦 ....
作者: keithykw    時間: 2018-3-10 19:57

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 19:58

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 07:53 PM 發表

軟件緊要D 想問D女大約幾歲度?
個樣你都夠膽拖佢出街架?
唔係灰到咁樣呀-_-?
有老有嫩啦 . 索唔索點答你呀 . 係今時今日既中國 . 條女真係正又使乜係個 D 地方揾食呀 . 大家都要接受現實呀 ... 
四舊水陪你玩重要有得屌 . 使唔使俾件港姐你呀 .... 
作者: keithykw    時間: 2018-3-10 20:00

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 20:01

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 07:57 PM 發表

有時過程都好緊要..
就係唔想好似叫雞咁 一入門口就直接去沖涼
之後搞野 就完
之前落CLUB就係因為咁
有時比四五百都溝唔到女
就算溝到女果晚都唔一定有著落
都係要下次先有機會咁
去淫 K 咪即係叫雞 ... 唔通你覺得自己玩完可以唔使俾錢 ... 咪傻啦 ... 
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 20:09

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 08:00 PM 發表

如果四百又有玩重要有得屌 咁真係好低玩
又真係要求唔度D咩
不過師兄你多數幾個人去
未試過單拖?
今晚有心情 . 係度吹多兩咀姐 . 我插旗就冇乜可能架啦 ... 

再加上個 D 地方 . 你真係唔好抱甘大希望 .. 你有機會去既 .. 就當見識一下啦 ... 

真係要去既 . 就使多 D  . 一晚使四至五千 . 飲酒連包女過夜 ... 豪玩一次好過你寒玩十次 ... 
作者: kwan3660    時間: 2018-3-10 20:20

我只可以講,wechat通常都俾,至於往後自己執生喇
作者: kwan3660    時間: 2018-3-10 20:22

出來玩,留錢,留精,不留情
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 20:26

引用:
原帖由 kwan3660 於 2018-3-10 08:20 PM 發表
我只可以講,wechat通常都俾,至於往後自己執生喇
其實交換完 . 落到樓下坐車返關口個陣 . 都會拉黑條女架啦 ... 
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 20:28

引用:
原帖由 kwan3660 於 2018-3-10 08:22 PM 發表
出來玩,留錢,留精,不留情
樓主應該三叔未到 ... 
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-10 21:20

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-10 08:01 PM 發表

去淫 K 咪即係叫雞 ... 唔通你覺得自己玩完可以唔使俾錢 ... 咪傻啦 ...  
樓主想玩拍拖feel,去5百坐到尾的仁k,最好有3至4個朋友一起去,酒水4至5百左右,條女陪你成晚,你可以買鍾同條女去附近行下街玩下拍拖feel,沙咀果d場就比較平,閒日間房5百左右,自己去都得,條女2百坐半個鍾,如果有索女同一條女揾多幾次,熟左就幫佢買鍾出去行下街,仲有個方法,去口爆場同一條女揾幾次,熟左同佢買鍾出去玩,或豪2千包佢一日
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-10 21:24

而家上去玩女玩拍拖feel都幾貴,間中去口爆場3百幾又全祼又磨棍仲滿足,如果要成日幫女買鍾出去玩就要花唔少錢。
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 21:38

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-10 09:20 PM 發表
樓主想玩拍拖feel,去5百坐到尾的仁k,最好有3至4個朋友一起去,酒水4至5百左右,條女陪你成晚,你可以買鍾同條女去附近行下街玩下拍拖feel,沙咀果d場就比較平,閒日間房5百左右,自己去都得,條女2百坐半個鍾,如果有 ...
叫雞 . 都係想花錢而唔使花心機同時間 .. 如果又要花錢 . 又要花心機同時間 . 點解唔正正經經揾個正經女仔拍拖重好啦 .. 使乜去溝隻雞呀 .. 認真講 .. 溝歡場既女 .. 重難溝過正經女仔呀 .. 
作者: reddoor    時間: 2018-3-10 21:46

引用:
原帖由 上田健太郎 於 10/3/2018 05:20 AM 發表
樓主想玩拍拖feel,去5百坐到尾的仁k,最好有3至4個朋友一起去,酒水4至5百左右,條女陪你成晚,你可以買鍾同條女去附近行下街玩下拍拖feel,沙咀果d場就比較平,閒日間房5百左右,自己去都得,條女2百坐半個鍾,如果有 ...
大陸K塲買鈡?
點買钟..同公司買?同條女出去拍拖要買幾多個钟?
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-10 21:52

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-10 09:38 PM 發表

叫雞 . 都係想花錢而唔使花心機同時間 .. 如果又要花錢 . 又要花心機同時間 . 點解唔正正經經揾個正經女仔拍拖重好啦 .. 使乜去溝隻雞呀 .. 認真講 .. 溝歡場既女 .. 重難溝過正經女仔呀 ..  
好認同c兄的講法,所以而家主要都係去口爆場4百零港幣但求一洩,後生果陣冇經驗就會包d女買鍾出去行街睇戲,樓主仲後生,夠得一來就入房冲涼做服務,出完就走唔滿足,想拖住條女去街,滿足下拍拖感覺。
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-10 21:58

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-10 09:46 PM 發表

大陸K塲買鈡?
點買钟..同公司買?同條女出去拍拖要買幾多個钟?
紅門兄,有時去5百坐到尾果d場,3至4個人去,其他一個同條女出去行街,另外果幾個在k房繼續玩,沙咀2百坐個半個鍾,如果玩半日真係成千銀,所以唔可以成日咁玩,上次我同朋友去沙咀,1枱2百個半鍾,我朋友坐左條女4.5個鍾6百人民幣
作者: reddoor    時間: 2018-3-10 22:07

引用:
原帖由 上田健太郎 於 10/3/2018 05:58 AM 發表
紅門兄,有時去5百坐到尾果d場,3至4個人去,其他一個同條女出去行街,另外果幾個在k房繼續玩,沙咀2百坐個半個鍾,如果玩半日真係成千銀,所以唔可以成日咁玩,上次我同朋友去沙咀,1枱2百個半鍾,我朋友坐左條女4. ...
太郎兄...除非你帶條女出去快餐,
唔喺坐坐下邊鬼個會同你出去拍拖行街呀...
你講買鐘,我真喺一頭霧水啊?
作者: kwan3660    時間: 2018-3-10 22:13

樓主或者三叔未到,但切忌以為自己劉華上身
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-10 22:22

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-10 10:07 PM 發表

太郎兄...除非你帶條女出去快餐,
唔喺坐坐下邊鬼個會同你出去拍拖行街呀...
你講買鐘,我真喺一頭霧水啊?
沙咀場2百坐個半鍾,有d貴場5百坐到尾,沙咀場如果第一坐條女就話同佢去街佢真係踩你,通常樓主呢種新手,會同條女交換微信,之後好似溝女咁成日同條女微信,揾多1,2次,約條女出來,當然要俾錢
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 22:31

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-10 10:22 PM 發表
沙咀場2百坐個半鍾,有d貴場5百坐到尾,沙咀場如果第一坐條女就話同佢去街佢真係踩你,通常樓主呢種新手,會同條女交換微信,之後好似溝女咁成日同條女微信,揾多1,2次,約條女出來,當然要俾錢
沙咀 K 場個 D 女 . 明碼實價四舊 1Q , 如果私約 . 行街睇戲食飯 . 肯定唔止呢個數 , 就算有得上床 . 預左屌完都要再俾錢 ... 唔好教壞 D 細路啦 . 要溝都唔係溝呢 D 女啦 .
作者: reddoor    時間: 2018-3-10 22:32

引用:
原帖由 上田健太郎 於 10/3/2018 06:22 AM 發表
你知唔知你講緊乜野呀?:smile_38:
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-10 22:35

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-10 10:31 PM 發表

沙咀 K 場個 D 女 . 明碼實價四舊 1Q , 如果私約 . 行街睇戲食飯 . 肯定唔止呢個數 , 就算有得上床 . 預左屌完都要再俾錢 ... 唔好教壞 D 細路啦 . 要溝都唔係溝呢 D 女啦 .
所以我話呢種玩法好貴,好似樓主呢種新手正正經經去認識正行女好貴,因為小弟有朋友沉k女,交易當愛情,去叫g當左去溝女,玩拍拖feel花左唔少錢,小弟以前都做過呢種事,所以好熟悉個做法
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-10 22:37

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-10 10:32 PM 發表

你知唔知你講緊乜野呀?:smile_38:
我有朋友沉緊k女,花左唔少錢,我都有問佢,知唔知自己做緊咩?我地局外人知道咁玩法好on9,但當局者迷
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-10 22:41

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-10 10:37 PM 發表
我有朋友沉緊k女,花左唔少錢,我都有問佢,知唔知自己做緊咩?我地局外人知道咁玩法好on9,但當局者迷
團火未熄 . 講乜都冇用 . 熄左既 . 就乜都唔使講 .

不過 . 通常淋熄團火既 . 都係人財兩失呢盤冷水 .

哈哈哈哈哈哈
作者: ericsaintmartin    時間: 2018-3-10 22:46

只能夠講
樓主遲咗廿五年出世囉
90年代初佢心諗果種啱就包佢幾個月
唔啱就揾第二個嘅玩法係幾好玩嘅
作者: luckbee    時間: 2018-3-10 23:04

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-10 07:45 PM 發表

場名就唔講啦 .. 地點就係沙灣隔離既小鎮 ... 你去冒險就自己小心啦 ..

其實你一條友 . 最終都係為求一射 . 去手推場或者口爆場算啦 .. 
吉廈!其實唔使怕人多了,有吸引力自然引到多人去。
我從來唔會去,太垃圾了!
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-10 23:07

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2018-3-10 10:46 PM 發表
只能夠講
樓主遲咗廿五年出世囉
果陣包女好平,而家消費貴,所以好似仁k或玩沉船呢種高消費玩法真係唔好搞。
作者: luckbee    時間: 2018-3-10 23:25

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-10 09:38 PM 發表

師兄,你不明白樓主的想法而表達了自己的已見。
正經的女仔而有歡場女的質素,是很難溝到,所以只能在歡場買!
普通的正經女仔又可能看不上眼。
作者: 我快樂起G    時間: 2018-3-11 02:30

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2018-3-10 10:46 PM 發表
只能夠講
樓主遲咗廿五年出世囉
樓主話巳前就成日去RICHY玩
三百酒錢20年前就得,但20年前RICHY好以仲未開啵!
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-11 04:59

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-3-11 02:30 AM 發表

樓主話巳前就成日去RICHY玩
三百酒錢20年前就得,但20年前RICHY好以仲未開啵!
開左都有十年啦 ... 其實有一台人 ( 4 至 5 個 ) , 飲 1至 2 round , 大約都係 3xx - 5xx , 睇下你飲乜野酒啦 ...

樓主講既係三百樓上 .. 我會理解為最小都要三百幾 ... 

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)