188Channel

標題: 戀上做奴 [打印本頁]

作者: 遲來的芳香    時間: 2018-3-7 02:02     標題: 戀上做奴

作者: happy18    時間: 2018-3-7 02:07

2個口都玩餵飽你
作者: lovegary123    時間: 2018-3-7 02:09

作者: alyc0111    時間: 2018-3-7 03:21

引用:
原帖由 遲來的芳香 於 2018-3-7 02:02 AM 發表
可能平時工作壓力大,一向也命令別人工作。也慣了呼喝男友,正牌港女。但有一次失常,又可能咁先正常,男友因工作大壓力,一見我,馬上把我壓在床上。不停抽插,我竟然好渴望下次也這樣暴力,我又喜歡含,顏射,但他 ...
師妹一定爆硬PM,anyway我都pm咗妳,希望有緣同妳切磋下
作者: nick歷    時間: 2018-3-7 03:30

作者: patpat2014    時間: 2018-3-7 08:54

我報名
作者: 香港空氣好    時間: 2018-3-7 09:57

作者: hung3680    時間: 2018-3-7 21:23

好的開始
作者: gateview    時間: 2018-3-7 21:38

可講下點樣做奴?
作者: skka    時間: 2018-3-8 00:07

係真唔真先, 我好樂意幫你,哈哈
作者: 主音仔^^    時間: 2018-3-8 00:13

我又報名。。4p啦不如。玩足一晚
作者: Kmru    時間: 2018-3-8 01:39

原來鍾意人粗暴。接受到幾p真係滿足死。我又報名😈
作者: 仁者之皇    時間: 2018-3-8 02:08

二穴或者三穴肯唔肯
作者: thinker13    時間: 2018-3-8 08:25

作者: alexyclam    時間: 2018-3-8 08:37

一定收好多pm
作者: 2010kenleung    時間: 2018-3-8 11:15

作者: 眼裡的身體    時間: 2018-3-8 14:57

作者: MINIWOODY2.0    時間: 2018-3-8 15:36

正喎,可惜我連pm人都未得~
之前玩過兩次3p,真心正
作者: Water_man    時間: 2018-3-9 06:23

得個講字姐、講完已潛水了……
作者: 蛇貴妃    時間: 2018-3-9 10:24

完全明白 :smile_30: 果個同現實o既反差真係好令人著迷

自細中意埋男仔堆同佢地玩, 有時會聽到佢地講返以前點樣比阿爸阿媽打,

當然我自己都有, 但畢竟情況唔一樣, 父母對男仔點都會嚴好多卦

咁就已經有d 好奇, 再加上可能真係比人錫慣啦, 更加會幻想

咁就好多年之前同上一個分o左手之後膽粗粗搵o左個sp, 講到明上床果陣一定要敢虐待我先好開始出o黎玩, 直到而家有返男朋友都會同佢玩sm, 花o左一段時間引導到佢搞o野果陣會真係落力咁折磨我, 第一次主奴到而家都有四年啦, 真係返唔到轉頭
作者: siulong31255    時間: 2018-3-9 10:46

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2018-3-8 03:36 PM 發表
正喎,可惜我連pm人都未得~
之前玩過兩次3p,真心正
講多32句說話就可以pm人
作者: kingdb55    時間: 2018-3-9 16:53

非常好呢,找到對手未啊?
作者: 黑黑BB    時間: 2018-3-9 17:23

作者: 白格蘭    時間: 2018-3-9 17:25

其實樓主係咪鍾意被征服多於做奴呢……
作者: hkblackbird    時間: 2018-3-10 02:18

作者: kc901214    時間: 2018-3-10 02:48

作者: 俾比    時間: 2018-3-11 02:31

爆pm啦
你講到咁餓
作者: freepic1iman_dc    時間: 2018-3-11 09:53

引用:
原帖由 遲來的芳香 於 2018-3-7 02:02 發表
可能平時工作壓力大,一向也命令別人工作。也慣了呼喝男友,正牌港女。但有一次失常,又可能咁先正常,男友因工作大壓力,一見我,馬上把我壓在床上。不停抽插,我竟然好渴望下次也這樣暴力,我又喜歡含,顏射,但他 ...
絲打您講到咁餓,又咁狠。。。
唔係咁夠薑上您囉,,,。

萬一餵您唔胞,比您含怒反咬,
似台灣單嘢咁,就嘻嘻囉。。。

希望您快點搵到做主人,之後分享吓呢。。。
作者: hli9    時間: 2018-3-11 10:54

妳都好渴下喎
作者: Hclhcl117    時間: 2018-3-11 20:41

一定爆左PM😁
作者: 斯德哥情人    時間: 2018-3-13 04:29

引用:
原帖由 遲來的芳香 於 2018-3-7 02:02 AM 發表
睇黎您都好餓下
作者: 蛇貴妃    時間: 2018-3-14 16:49

引用:
原帖由 kc901214 於 2018-3-10 02:48 AM 發表

主奴真係返唔到轉頭
宜家結咗婚成日都心癢癢
因為無o左激情? 我都有諗過呢個問題, 就係又當真係同男朋友結埋婚啦, 會唔會去到有一日搞o野變得公式化, 甚至無埋, 但又幻想會唔會生埋細路, 等佢訓o左覺我地偷偷做愛做o既事, 繼續比佢用打個仔o既籐條鞭打我 :smile_30:
作者: 【ShinG】    時間: 2018-3-14 16:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2018-3-14 04:49 PM 發表

因為無o左激情? 我都有諗過呢個問題, 就係又當真係同男朋友結埋婚啦, 會唔會去到有一日搞o野變得公式化, 甚至無埋, 但又幻想會唔會生埋細路, 等佢訓o左覺我地偷偷做愛做o既事, 繼續比佢用打個仔o既籐條鞭打我 :smi ...
阿仔: 媽媽, 我知錯喇, 唔好再打自己啦, 嗚....

:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
作者: 蛇貴妃    時間: 2018-3-14 18:30

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2018-3-14 04:53 PM 發表

阿仔: 媽媽, 我知錯喇, 唔好再打自己啦, 嗚....

:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
唔係應該叫爸爸唔好再打媽咪咩:smile_30: 不過我唔介意喎, 可以做示範, 曳完之後就要自己承擔後果, 點樣為之正確o既受罰姿勢, 扒好等候比爸爸打屁股 或者仔女教唔好媽媽都有責任, 所以爸爸打完仔女之後做媽媽o既都應該受懲罰 反正叫我敦起個款體罰小朋友, 我情願做捱打果個 :smile_30:
作者: Kmru    時間: 2018-3-14 19:08

咪就係囉。搞到咁興點停牙,係我就咩都出齊令你舒服死。
作者: SexDevil    時間: 2018-3-17 04:01

好多人,包括我自己都係咁,我係s男,玩左主奴都好多年,平時對女人都好gentlemen, 但一收到奴就會對佢地勁侮辱,完全唔會鍚住佢地咁玩,但係對返自己女朋友就會變得正常。
作者: bmwlock    時間: 2018-3-22 22:36

作者: Skullkw    時間: 2018-5-6 01:28

作者: 49522y44    時間: 2018-5-7 23:17

作者: MROPPA    時間: 2018-5-8 17:22

作者: MROPPA    時間: 2018-5-8 17:22

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)