188Channel

標題: 食平DD [打印本頁]

作者: fd2vsdc2    時間: 2018-3-4 21:19     標題: 食平DD

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 無哩頭鳩    時間: 2018-3-4 21:33

引用:
原帖由 fd2vsdc2 於 2018-3-4 09:19 PM 發表
之前扒文有師兄去腹腔,今日下午上路,去到細場一間,沖涼五格,環境真係麻麻,入房等技C,第一件係肥豬,本人極少彈鐘都忍吾住話要換,第二件入來都係肥扒,不過個樣就冇咁豬,算數放入,費事比人揼,按左十分 ...
睇黎都開始回復正常,多謝師兄報告
作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-4 22:37

樓主唔揀飲擇食, 大飢荒時一定餓你唔死
請問去照[腹腔鏡]去邊條街照?

作者: MC8182    時間: 2018-3-4 22:43

作者: fd2vsdc2    時間: 2018-3-5 00:20

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-4 10:37 PM 發表
樓主唔揀飲擇食, 大飢荒時一定餓你唔死
請問去照[腹腔鏡]去邊條街照?
好一餐,吾好又一餐,總好過系香港跌$

和平路近口岸
作者: 口水雞    時間: 2018-3-5 14:44

引用:
原帖由 fd2vsdc2 於 2018-3-5 12:20 AM 發表

好一餐,吾好又一餐,總好過系香港跌$

和平路近口岸
冇錯,好過搵d以為靚少少,玩完一春袋都係氣嗰d!
作者: busofuncle    時間: 2018-3-5 15:06

作者: kaka321    時間: 2018-3-5 19:09

春節未完 好多女都等觀望態度 轉場或者等姊妹拉隊過場 咩毒🐲鑚都假 好多用左舌套 套住同你👅👅架
作者: fd2vsdc2    時間: 2018-3-5 20:38

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-3-5 03:06 PM 發表

個樣唔得都玩上路:smile_14: ?
冇玩上路,但佢係咁車埋黎,我更係縮啦
作者: 肥虫666    時間: 2018-3-9 07:27

引用:
原帖由 fd2vsdc2 於 2018-3-4 09:19 PM 發表
之前扒文有師兄去腹腔,今日下午上路,去到細場一間,沖涼五格,環境真係麻麻,入房等技C,第一件係肥豬,本人極少彈鐘都忍吾住話要換,第二件入來都係肥扒,不過個樣就冇咁豬,算數放入,費事比人揼,按左十分 ...
這幾日其它骨網見番唔少廣告報告,睇埋師兄咁講,似乎大地真的回春了
作者: 紀sir    時間: 2018-3-9 11:31

作者: 紀sir    時間: 2018-3-9 11:32

作者: 紀sir    時間: 2018-3-9 11:37

作者: 小小大懶蟲    時間: 2018-3-10 02:09

引用:
原帖由 kaka321 於 2018-3-5 07:09 PM 發表
春節未完 好多女都等觀望態度 轉場或者等姊妹拉隊過場 咩毒🐲鑚都假 好多用左舌套 套住同你👅👅架
試過有個所謂紅牌,求其用張濕紙巾响門口掃下,自己叫兩下就當係毒龍。我當時轉身望,佢就發脾氣話做乜轉頭望佢,之後全程大家都好無癮

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)