188Channel

標題: 信唔信由你 [打印本頁]

作者: 9440940964241    時間: 2018-3-3 18:41     標題: 信唔信由你

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-3 18:47

引用:
原帖由 9440940964241 於 2018-3-3 06:41 PM 發表
啱啱syx揼完,仲係著褲,不過唔使分兩間房服務。但聽講,之前有三次好人衝入房影相,好彩都係做緊正經按摩。所以有冇風,各位自已衡量。
通常未出事既人就一定唔信 .. 出左事既人 .. 短期内應該冇機會上國遊網或者冇心情上國遊網 ... 哈哈哈哈哈哈哈
作者: iverchan    時間: 2018-3-3 20:15

引用:
原帖由 9440940964241 於 2018-3-3 18:41 發表
啱啱syx揼完,仲係著褲,不過唔使分兩間房服務。但聽講,之前有三次好人衝入房影相,好彩都係做緊正經按摩。所以有冇風,各位自已衡量。
過完年洗大曬,係時間揾番D錢
作者: roony100    時間: 2018-3-4 02:50

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-3 06:47 PM 發表

通常未出事既人就一定唔信 .. 出左事既人 .. 短期内應該冇機會上國遊網或者冇心情上國遊網 ... 哈哈哈哈哈哈哈
都系。。
細路控制大腦,還是會有人去。
不過,而家啲場好多大陸客,都做唔完。
作者: 陳十二    時間: 2018-3-4 11:48

引用:
原帖由 9440940964241 於 2018-3-3 06:41 PM 發表
點分兩間房?揼完去另一間房做服務?
作者: 9440940964241    時間: 2018-3-4 20:25

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-3-4 11:48 AM 發表

點分兩間房?揼完去另一間房做服務?
春節前,先帶你去比較隱蔽嘅房昇空,完事再去就腳嘅按正規,超無癮。宜家好啲,仲多左啲新囡,但加左價!原價398,會員338,以佢咁保守計等執啦!
作者: 陳十二    時間: 2018-3-5 09:08

引用:
原帖由 9440940964241 於 2018-3-4 08:25 PM 發表

春節前,先帶你去比較隱蔽嘅房昇空,完事再去就腳嘅按正規,超無癮。宜家好啲,仲多左啲新囡,但加左價!原價398,會員338,以佢咁保守計等執啦!
我過年前幾日上去過夜冇分房做服務,做係去番大堂前面嗰堆房!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)