188Channel

標題: 春節後去明珠 [打印本頁]

作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-3 00:59     標題: 春節後去明珠

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-3 01:03

後記, 由於冇服務情況下派彩, 我心情點會靚呀, 沖涼房個哥仔仲R我貼士, 我見有個國內表叔都冇比, 我亦唔比。我心情麻麻, 唔記得問JS咩老冧
作者: 勝肉強    時間: 2018-3-3 01:04

今日去完好D啦,雖仍穿运動衫但可徐晒
作者: 勝肉強    時間: 2018-3-3 01:08

不过呢間KB場始終偷中嚴重,法定一個中但次次只有8,9個字,如果冇徐晒真係吾值得去
作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-3 01:14

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-3 01:04 AM 發表
進步中, 睇下遲D會否除曬, 你記得話我知呀
作者: sas369    時間: 2018-3-3 03:35

好似冇咁嚴。
作者: 上田健太郎    時間: 2018-3-3 09:07

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-3 01:04 AM 發表
1月果陣相熟話冇得全祼到而家成2個月冇去,前日開始服務回復正常。
作者: (沙兄)    時間: 2018-3-3 09:47

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-3 09:07 AM 發表
1月果陣相熟話冇得全祼到而家成2個月冇去,前日開始服務回復正常。
服務個西呢間埸又係無全祼,之前未過年仲有半祼,過完年又係30分中埋你單,仲要貴過好多埸:smile_38:
作者: rschk    時間: 2018-3-3 15:18

連衫都唔除,呢個場仲有鬼吸引的咩。
作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-3 17:01

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-3 09:07 AM 發表
正常全裸有服務, 還是有服務冇祼?
作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-3 17:02

引用:
原帖由 rschk 於 2018-3-3 03:18 PM 發表
連衫都唔除,呢個場仲有鬼吸引的咩。
但我眼見仲有好多國內表叔幫親
作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-3 17:04

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2018-3-3 09:47 AM 發表

服務個西呢間埸又係無全祼,之前未過年仲有半祼,過完年又係30分中埋你單,仲要貴過好多埸:smile_38:
放棄呢個場吧啦, 一心去你去開既新MK同黃師傅發掘下D新女仲好啦,
沙兄, 新MK架陣係埋都係冇得裸呀?
作者: (沙兄)    時間: 2018-3-3 17:15

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-3 05:04 PM 發表

放棄呢個場吧啦, 一心去你去開既新MK同黃師傅發掘下D新女仲好啦,
新MK同黃師傅呢2間最中意引你上去開果個無果個,有半裸都當你贏左~~
作者: (沙兄)    時間: 2018-3-3 17:20

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-3 05:04 PM 發表

明珠唔就腳放棄左,去得明珠我就去銀海玩好過啦~~話灑都有女相睇下:smile_04:
作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-3 17:24

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2018-3-3 05:20 PM 發表

明珠唔就腳放棄左,去得明珠我就去銀海玩好過啦~~話灑都有女相睇下:smile_04:
銀海喺新都隔離姐, 但怕佢場細, 冇咩女揀
作者: 六合專家    時間: 2018-3-3 17:39

作者: (沙兄)    時間: 2018-3-3 18:56

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-3 05:24 PM 發表

銀海喺新都隔離姐, 但怕佢場細, 冇咩女揀
又未過年到現在距既客服未停過一天,天天都有技師更新,其他埸既朋友圈一係停無相,一係正在營業圖片
作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-3 19:04

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2018-3-3 06:56 PM 發表

又未過年到現在距既客服未停過一天,天天都有技師更新,其他埸既朋友圈一係停無相,一係正在營業圖片
銀海好進取呀! 揾日去試下先, 睇下佢D女夠唔夠膽唔著運動服:smile_34:
作者: (沙兄)    時間: 2018-3-3 19:25

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-3 07:04 PM 發表

銀海好進取呀! 揾日去試下先, 睇下佢D女夠唔夠膽唔著運動服:smile_34:
同我想法一様,我偷跳好難就時間,見有間埸D客偷影技C著短裙好想去試下又近我:smile_03:
作者: desperado11    時間: 2018-3-3 19:32

呢個已是表叔場,偷到原來開張時個半鐘現在得翻40分鐘
以前個山伯號肥肥地中中地,我第一次搵佢,佢話日日call爆鐘,9成是內地客兼90後,好似益咗我呢個港叔咁樣,30分鐘收工我都試過,你唔去大把人去,你地歡迎繼續去,老早這已不是我主場了
作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-3 19:36

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-3 07:32 PM 發表
以前個山伯號肥肥地中中地,我第一次搵佢,佢話日日call爆鐘,9成是內地客兼90後,好似益咗我呢個港叔咁樣,30分鐘收工我都試過,你唔去大把人去,你地歡 ...
大把表叔有錢冇訂發洩, 我地呢D梅港客點同人比呀!
作者: 007_jamesbond    時間: 2018-3-3 19:38

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2018-3-3 07:25 PM 發表

同我想法一様,我偷跳好難就時間,見有間埸D客偷影技C著短裙好想去試下又近我:smile_03:
我偷跳比你難十倍呀, 起碼你住深圳呀(睇得你既帖多得知)!
作者: (沙兄)    時間: 2018-3-3 19:46

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-3 07:38 PM 發表

我偷跳比你難十倍呀, 起碼你住深圳呀(睇得你既帖多得知)!
哈哈哈~~~有家庭係麻煩點偷走:smile_03:
作者: (沙兄)    時間: 2018-3-3 19:50

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-3 07:32 PM 發表
以前個山伯號肥肥地中中地,我第一次搵佢,佢話日日call爆鐘,9成是內地客兼90後,好似益咗我呢個港叔咁樣,30分鐘收工我都試過,你唔去大把人去,你地歡 ...
二年前去過果陣有得開大,比公安掃完就無去過,現在每間埸都有好多大6客,果晚係飛紅門口見5個大6仔都係90后,不過話要等一個中就叼住走人:smile_29:
作者: 勝肉強    時間: 2018-3-3 20:07

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2018-3-3 07:50 PM 發表

二年前去過果陣有得開大,比公安掃完就無去過,現在每間埸都有好多大6客,果晚係飛紅門口見5個大6仔都係90后,不過話要等一個中就叼住走人:smile_29:
而家大6男多女少,除非疊水90后都難溝女啦唯有比錢解决性需要
作者: (沙兄)    時間: 2018-3-3 20:24

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-3 08:07 PM 發表

而家大6男多女少,除非疊水90后都難溝女啦唯有比錢解决性需要
有道理:smile_38:
作者: 偉偉2914    時間: 2018-3-3 20:35

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-3 07:04 PM 發表

銀海依家咩價錢?
作者: busofuncle    時間: 2018-3-4 10:05

作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2018-3-4 22:34

今日問過新悅一樣無全裸,可以繼續休息
作者: 勝肉強    時間: 2018-3-5 01:18

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2018-3-4 10:34 PM 發表
今日問過新悅一樣無全裸,可以繼續休息
又變呀呢D場冇全裸真係吾洗去,去得含能場目的就係玩放,已經時間缩晒而家仲要偷中点玩
作者: cooper8690    時間: 2018-3-7 21:04

4魚落樓,預約,運動裝,通通無興趣去!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)