188Channel

標題: 平湖開心夜 [打印本頁]

作者: hippo522    時間: 2018-3-2 17:37     標題: 平湖開心夜

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 共棍鳩毛黨    時間: 2018-3-2 17:48

有架372號巴士去到平湖派出所。

OK 收到
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-2 18:08

引用:
原帖由 hippo522 於 2018-3-2 05:37 PM 發表
前幾日收工同三個師兄弟齊齊北上去平湖食羊腩煲,食完成身火熱興合合,就俾人帶咗去按腳揼骨,成個人完全放鬆晒。
跟住又齊齊轉場去咗守珍街後面天和百貨傍邊的 [ x丰休閒會所 ]。老友好熟呢到, ...
多謝報告 ... 休閒中心 ... 房間內有獨立沖涼房嗎 ?? 
作者: emau1    時間: 2018-3-2 18:30

引用:
原帖由 hippo522 於 2018-3-2 05:37 PM 發表
前幾日收工同三個師兄弟齊齊北上去平湖食羊腩煲,食完成身火熱興合合,就俾人帶咗去按腳揼骨,成個人完全放鬆晒。
跟住又齊齊轉場去咗守珍街後面天和百貨傍邊的 [ x丰休閒會所 ]。老友好熟呢到, ...
你好生口面播
信唔信你好呢?
400蚊隧道費?加埋鐘錢?

作者: tys522    時間: 2018-3-2 18:47

作者: tys522    時間: 2018-3-2 18:50

作者: earth008    時間: 2018-3-2 20:35

引用:
原帖由 tys522 於 2018-3-2 06:47 PM 發表

全深圳基本上都唔俾獨立沖涼啦!
有沖涼房嘅亦將個封咗,你見邊幾個場可以獨立沖涼?
吾好用(全)深圳,
深圳範圍好鬼大面積,
深圳系有房內有洗澡设備的。
哈哈哈大笑。
作者: kenzoe    時間: 2018-3-2 21:37

我亦經常在平湖玩,的確好多手推場都有獨立沖涼房。
作者: t.c.ho    時間: 2018-3-2 22:05

平湖要坐幾耐車先到
我地偷跳簇有D難度
作者: q91972    時間: 2018-3-2 22:19

商業城樓下有間北京同仁堂藥房,出面停車場有中巴15元直達平潮,
尾班車晚上9點
作者: SS000    時間: 2018-3-2 22:26

作者: 偉偉2914    時間: 2018-3-2 22:29

400蚊OK既

同香港差唔多
作者: andy_2008    時間: 2018-3-2 23:10

引用:
原帖由 hippo522 於 2018-3-2 17:37 發表
seems a good place to go
作者: reddoor    時間: 2018-3-2 23:21

引用:
原帖由 tys522 於 2/3/2018 02:47 AM 發表

全深圳基本上都唔俾獨立沖涼啦!
有沖涼房嘅亦將個封咗,你見邊幾個場可以獨立沖涼?
大把士巴房有獨立沖涼房..
水方士巴,房中間有個大浴缸比你㓎到甩皮都得..
作者: chanaron    時間: 2018-3-2 23:36

作者: loveboat    時間: 2018-3-3 00:55

作者: lululixin    時間: 2018-3-3 06:55

作者: tys522    時間: 2018-3-3 07:19

作者: fung234    時間: 2018-3-3 07:38

引用:
原帖由 tys522 於 2018-3-3 07:19 AM 發表

18、22就唔會啦,大約25,26左右。掂下就水哩下先過癮😂
唔通你就係樓主老友食完介紹比他?定係小芳係平湖好出名嘎?
作者: hippo522    時間: 2018-3-3 07:59

引用:
原帖由 fung234 於 2018-3-3 07:38 AM 發表

唔通你就係樓主老友食完介紹比他?定係小芳係平湖好出名嘎?
小芳出唔出名我唔知,但佢服務態度好,好好笑容。見你攰唔會一路吱吱喳喳嘈住你,淨係做佢應該做的。

ps : 之前有師兄見我生面口,所以找返舊AC個密碼返來答兩句。
作者: andy_2008    時間: 2018-3-3 09:02

引用:
原帖由 hippo522 於 2018-3-2 17:37 發表
這地方附近很熱鬧的
作者: 沙田樹根    時間: 2018-3-3 11:41

引用:
原帖由 tys522 於 2018-3-2 06:50 PM 發表

😂😂😂😂
我來答你,咁信唔信吖?
平湖區我打躉兩三年,唔會9吹。
400全包,你唔好懶大方俾多呀!
平湖,有部份在酒店内的休閒会所,因為是酒店房,確實有獨立冲凉房。
作者: fung234    時間: 2018-3-3 13:34

引用:
原帖由 hippo522 於 2018-3-3 07:59 AM 發表

小芳出唔出名我唔知,但佢服務態度好,好好笑容。見你攰唔會一路吱吱喳喳嘈住你,淨係做佢應該做的。

ps : 之前有師兄見我生面口,所以找返舊AC個密碼返來答兩句。
噢,明白曬。重以為係你老友代答。😂
作者: SS000    時間: 2018-3-3 14:32

作者: rschk    時間: 2018-3-3 14:56

好介紹,搵日過去行下。
作者: 六合專家    時間: 2018-3-3 17:37

作者: hippo522    時間: 2018-3-3 17:56

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2018-3-3 11:41 AM 發表

平湖,有部份在酒店内的休閒会所,因為是酒店房,確實有獨立冲凉房。
獨立沖涼房好多變成公用
作者: hippo522    時間: 2018-3-3 17:58

引用:
原帖由 andy_2008 於 2018-3-3 09:02 AM 發表

這地方附近很熱鬧的
好多小食。有一間叫印象私廚嘅,值得一試。
作者: hippo522    時間: 2018-3-3 17:59

引用:
原帖由 fung234 於 2018-3-3 01:34 PM 發表

噢,明白曬。重以為係你老友代答。😂
都係我。😁
作者: hippo522    時間: 2018-3-3 18:01

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-3 02:32 PM 發表
小弟下星期去試菜,詳情容後再報

若果正常推油收多少?locker 仔洗唔洗比tips ? 硬件如何?
好似有168,268,338,400幾個價位,唔洗額外小費。不過你頭一次去,帶房嘅部長俾十蚊二十蚊佢會帶D靚D嘅囡囡來
作者: hippo522    時間: 2018-3-3 18:02

引用:
原帖由 rschk 於 2018-3-3 02:56 PM 發表
好介紹,搵日過去行下。
平湖除咗出市區交通唔方便,都幾多嘢玩
作者: SS000    時間: 2018-3-3 18:25

作者: loterry88    時間: 2018-3-3 18:28

師兄,請問最近的地鐵站是那個?從最近的地鐵站打的士到那裡幾耐?謝謝
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-3 18:32

引用:
原帖由 loterry88 於 2018-3-3 06:28 PM 發表
師兄,請問最近的地鐵站是那個?從最近的地鐵站打的士到那裡幾耐?謝謝
平湖 .. 應該冇地鐵到 .. 最近應該是布吉區那幾個地鐵站吧 ... 
作者: mingming3393    時間: 2018-3-3 19:12

作者: andy_2008    時間: 2018-3-3 20:33

引用:
原帖由 mingming3393 於 2018-3-3 19:12 發表
謝謝樓主實用情報!
今晚我帶隊出征!同龜丞相及全兄一齊遠征平湖大開屌界!狂屌屌爆令索幼令中屌個不停今晚夜!
good idea, are u in 平湖 now ?
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-3 20:46

引用:
原帖由 andy_2008 於 2018-3-3 08:33 PM 發表

good idea, are u in 平湖 now ?
如果係既 , 你係咪立即飛的上平湖 join 大隊 ?? 
作者: 沙田樹根    時間: 2018-3-3 21:28

引用:
原帖由 hippo522 於 2018-3-3 05:56 PM 發表

獨立沖涼房好多變成公用
100間房,100個冲涼房,仲要個公用沖涼房幹甚麼?
仲有,請問平湖那間酒店房内沖涼房變公用?
作者: tys522    時間: 2018-3-3 21:47

作者: tys522    時間: 2018-3-3 21:47

作者: tys522    時間: 2018-3-3 21:48

作者: tys522    時間: 2018-3-3 21:51

作者: kingofsex    時間: 2018-3-3 21:53

作者: 沙田樹根    時間: 2018-3-3 23:09

引用:
原帖由 tys522 於 2018-3-3 09:51 PM 發表

間埸唔俾客私用沖涼房,係三四間房共用一個浴室,要沖涼就要出房
你說那些不是酒店,只是賓館形式小酒店,規模比7天酒店還小。你又說不出那間酒店。

作者: supercpman    時間: 2018-3-4 00:39

作者: SS000    時間: 2018-3-4 01:12

作者: mingming3393    時間: 2018-3-4 04:33

作者: mingming3393    時間: 2018-3-4 04:35

作者: mingming3393    時間: 2018-3-4 04:43

作者: mingming3393    時間: 2018-3-4 04:48

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-4 09:31

引用:
原帖由 mingming3393 於 2018-3-4 04:48 AM 發表

今晚我地三個人親身去平湖驗証了!簡直不知所謂!奉勸大家咪浪費時間甘遠上去了!
平湖版既羅生門事件 ...
作者: SS000    時間: 2018-3-4 14:13

作者: reddoor    時間: 2018-3-4 15:27

四佰開大,信都儍仔啦..
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-4 15:32

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-4 02:13 PM 發表

依家有超人同貓哥話樓主老作,咁都要等樓主解釋一下既,但隔咁耐都無回應,揚開去,樓主變相害死呢個間會所喇
你認為香討内遊的影響力真的這麼大嗎 ?

哈哈哈哈哈哈哈哈哈 .... 
作者: supercpman    時間: 2018-3-4 15:49

作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-4 16:48

引用:
原帖由 supercpman 於 2018-3-4 03:49 PM 發表

應該blacklist hippo 嘅account啦,亂係到故意發廣告
公平講句 .. 站在第三者角度 .. 你跟樓主都係出報告 .. 為甚麼你的就是真 ... 樓主的就是假呢 ??

再平心靜氣去講 . 樓主有熟人帶去 . 你地就係生客 . 係呢 D 敏感時期 . 生客同熟客 . 招呼唔同可以理解 .

樓主出報告 . 你跟住報告内容去玩 . 玩完踩屎就話要 block 樓主 a/c . 如果甘樣 . 呢度重邊有人肯出報告呀 .
作者: ngtungsee    時間: 2018-3-4 16:53

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-4 04:48 PM 發表

公平講句 .. 站在第三者角度 .. 你跟樓主都係出報告 .. 為甚麼你的就是真 ... 樓主的就是假呢 ??

再平心靜氣去講 . 樓主有熟人帶去 . 你地就係生客 . 係呢 D 敏感時期 . 生客同熟客 . 招呼唔同可以理解 .

...
平湖咁遠,如果冇以前東莞桑拿的服務同囡囡質素,真係唔會去,嘥錢嘥時間.想開大,深圳都大把快餐同酒店囡啦
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-3-4 17:04

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-3-4 04:53 PM 發表

平湖咁遠,如果冇以前東莞桑拿的服務同囡囡質素,真係唔會去,嘥錢嘥時間.想開大,深圳都大把快餐同酒店囡啦
呢度重有好多人認為 , 離深圳越遠 , 就會越平越好玩 .... 
作者: hippo522    時間: 2018-3-4 18:26

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-4 04:48 PM 發表

...
多謝師兄企喺中立講咗D公道說話。感激!
作者: hippo522    時間: 2018-3-4 18:43

啱啱由肇慶返到來,回應幾點 :
1。平湖同其他關外區差唔多,D場多數都係中,細場,而且有部份係細酒店賓館改裝。
2。我好少週末或假期去,費事僧多粥少。平時都係內地朋友帶路。
3。因為朋友帶路去,囡囡一早安排好,去約好時間上去唔洗等。囡囡有乜服務亦一早知道。
4。今時今日,生面口客來到,仲係囡囡一入房就問要開大,係人都怕啦?點知你咩人,係唔係來放蛇呢?
5。我去玩得開心,唔代表人人去都啱口味,我只不過將我的經歷講出來,你可以參考,可以去體驗,無叫你信到十足。我覺得係美女,你可能認為豬扒呢?

如果版主認為我有問題,絕對可以BL咗我。

最後,多謝56樓師兄的理解!Thanks!
作者: hippo522    時間: 2018-3-4 20:35

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-4 08:30 PM 發表
請問樓主,有冇問女女或經理拎微信
我次次都係老友帶去,佢安排晒,我唔留囡囡v7
作者: mingming3393    時間: 2018-3-4 20:45

作者: hippo522    時間: 2018-3-4 22:33

週末,客多女少,未上鐘嘅一定係籮底橙呢?
作者: loveboat    時間: 2018-3-5 04:37

作者: coboko123    時間: 2018-3-5 05:36

400蚊開大真係冇咩可能,600開大都仲有
通常開大場唔會做生客,廢事被放蛇
就算話可以外出開大,而被人錄音都會被屈幾雞野擺平
作者: mingming3393    時間: 2018-3-5 08:43

作者: earth008    時間: 2018-3-5 10:46

其實四百一次,六~七百二次,吾奇。
陳江,惠州市都係甘價。
有些場要熟人介紹先有得玩。重要問你介紹人系边個。
盲中中上去,冇得玩好正常。
你估重系以前咩。。。
作者: rschk    時間: 2018-3-5 14:49

咁樣睇嚟,慳返囉。
作者: busofuncle    時間: 2018-3-5 15:16

作者: mar888    時間: 2018-3-5 15:23

樓主,請問小芳是幾呢?謝謝。
作者: 四季風    時間: 2018-3-7 15:21

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)