188Channel

標題: 刺激嘅後樓梯(第二版) [打印本頁]

作者: 根dom    時間: 2018-2-22 01:23     標題: 刺激嘅後樓梯(第二版)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ray19870103    時間: 2018-2-22 15:20

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 15:54

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 15:55

作者: alexyclam    時間: 2018-2-22 16:36

icq...未玩過
作者: 根dom    時間: 2018-2-22 18:18

第一年玩ICQ,當時真係可以玩到天光,瞓都唔瞓就番學

夜啲update同I小姐之後嘅發展
作者: 根dom    時間: 2018-2-22 18:20

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-22 03:55 PM 發表

70786881,我仲記得ICQ號碼,老餅了,已經25年
如果呢個係你第一個number,咁你應該係2000年之後玩,我嗰個係5字頭
作者: 根dom    時間: 2018-2-22 21:29

呢次之後, 我地都有keep住見面, 有陪佢番工, 同佢行街, 一齊食嘢咁, 大家都無提及仲有無機會肉帛相見, 但一次臨近boxing day, 佢問我可否上我屋企參觀下, 我知道, 今次終於可以願望達成喇

嗰一晚喺屋企下面巴士站等佢, 佢嘅出現, 不單只我眼前一亮, 我相信附近嘅男人眼光都比佢件低胸連身裙吸引住, 我當然急不及待拖住佢手番我屋企啦

嗰晚屋企人去曬大陸旅行, 造就我呢次機會, 番到入屋, 佢飲咗我之前買嘅JOLLY SHANDY, 佢話怕醉但又想飲少少酒精成份飲品喎, 我同佢一邊睇電影台, 一邊拖住手睇, 但去到某個kiss情節, 佢話攰想入房瞓喎, 試問呢個moment仲點會忍得到, 拿拿聲入房啦(電視都唔熄就入房啦)

瞓喺床, 佢更係毫無保留同我交換口水啦, 不過大家隻手都唔得閒, 佢搓我, 我捽佢, 睇下邊個開到聲投降先, 結果…..當然係我輸啦, 幸好佢無吊我引, 佢跪喺床除under, 我就除佢條裙同黑色bra, 其實當時我無開房燈, 只靠街外嘅微光睇住佢胴體, 但獸性大發嘅我, 一邊啜乳頭, 一邊捽乳頭, 呢種勞碌情況真係玩幾耐都願意, 當然我都唔係等閒之輩, 好快令佢hot, 佢就係時候跪喺床幫我含, 佢啲口水令我覺得更high, 唔夠三分鐘就帶dom上馬喇, 佢好好, 記得我講過鍾意女仔坐喺我上面, 一邊un, 一邊kiss…..

大戰應該無10分鐘, 我就俾佢K.O 了
作者: 粉紅寶寶    時間: 2018-2-22 21:30

我仲用緊ICQ
作者: sk.chan001    時間: 2018-2-22 21:33

作者: 根dom    時間: 2018-2-22 21:35

其實I小姐令人幻想嘅故事已經無喇, 但我稍後會再講下同佢嘅關係最後點樣無疾而終
作者: 6Inch    時間: 2018-2-22 21:39

ICQ > MSN > xanga > FB > wechat....
時光飛逝
作者: 根dom    時間: 2018-2-22 22:05

聽就多, 但我又無用過Xanga係啲乜:smile_30:
作者: 根dom    時間: 2018-2-22 23:59

為免誤會, 我想各師兄師姐知道, 我唔係諗住交換SP
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-23 00:22

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-23 00:25

作者: 根dom    時間: 2018-2-23 00:25

Free For Chat 同Invisible......真係十幾年都仲記得:smile_30:
引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-23 12:22 AM 發表

和可能早過你,3字6位數,不過唔記得號碼

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-23 00:26

作者: 根dom    時間: 2018-2-23 00:27

曾經都有裝過LINE, 但啲公仔令我覺得比較適合女仔玩:smile_35:
引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-23 12:25 AM 發表

我係ICQ,MSN,BLOG,WHATSAPP/ LINE

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-23 00:29

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-23 00:30

作者: 根dom    時間: 2018-2-23 00:34

講番故事最後, I小姐同咗另一個男人一齊, 漸漸少咗同我聯絡, 但有一日.........

佢打俾我, 問我可否去旺角幫佢搬啲衫褲走, 我當然好樂意, 至少當見個朋友嘛, 但出到嚟見到佢, 個心好痛, 見佢手手腳腳加埋有好多瘀痕, 佢好坦白同我講係俾個男人打, 我當時叫佢不如同我一齊, 但佢竟然喊住話唔關我事, 叫我唔好理佢, 我嘗試同佢傾但都俾佢趕出門口, 最後......我都忍痛離開
作者: 根dom    時間: 2018-2-23 00:37

溝女可能都係LINE比較好, 但可能人大咗, 無花咁多心機去花言巧語去識女
引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-23 12:30 AM 發表

我唔鐘意用wechat,而家溝仔最方便就係LINE

作者: 床上大大盡頭    時間: 2018-2-23 00:41

作者: 根dom    時間: 2018-2-23 00:46

係, 因為我當時嬲佢點解咁蠢, 俾人打都仲要黐埋去?但嬲又點?我又真係無資格去理佢
引用:
原帖由 床上大大盡頭 於 2018-2-23 12:41 AM 發表
我ICQ 8個號碼,1字頭,到而家都記得
樓主,最後就咁無咗喇

作者: 神聖衣    時間: 2018-2-23 15:00

ICQ年代真係勁, 可惜當時我唔係香港
作者: Sinoboy    時間: 2018-2-23 15:18

真懷念ICQ 年代,不過嗰時年紀輕,剩係用嚟討論功課,未試過搵食😅😅😅
作者: 根dom    時間: 2018-2-23 20:46

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-23 12:22 AM 發表

和可能早過你,3字6位數,不過唔記得號碼
六位數?咁你應該早我好多喎
作者: 90後小淫娃    時間: 2018-2-25 12:47

講開icq 就會諗起msn
作者: 根dom    時間: 2018-2-25 18:24

引用:
原帖由 90後小淫娃 於 2018-2-25 12:47 PM 發表
講開icq 就會諗起msn
msn係同啲朋友傾計用,識唔到陌生人
作者: jazz_Chung    時間: 2018-2-26 06:44

引用:
原帖由 根dom 於 2018-2-25 06:24 PM 發表

msn係同啲朋友傾計用,識唔到陌生人
果時係 hk.com chat room撩左後加msn
作者: 根dom    時間: 2018-2-26 14:04

引用:
原帖由 jazz_Chung 於 2018-2-26 06:44 AM 發表

果時係 hk.com chat room撩左後加msn
🤣原來你都有上呢個chatroom
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-26 15:36

作者: 根dom    時間: 2018-2-26 18:22

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-26 03:36 PM 發表

我冇記錯中一二已經用ICQ,90年代頭
咁你勁過我,我九十年代尾先有第一部電腦,當時係56K上網

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)