188Channel

標題: 夢遺大師 #16, #29, #33 更新 [打印本頁]

作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-20 22:02     標題: 夢遺大師 #16, #29, #33 更新

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lostergundam    時間: 2018-2-20 23:54

開苞回憶,咁佢而家身形點先?
作者: 欣欣baby    時間: 2018-2-21 00:03

初戀女友保養得好嗎?
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-21 07:33

著晒冬天衫,邊睇到咩身形。以前細個就小骨妹,依家中年發福又生左一件,應該肥左唔少。望落有尐似細碼樊亦敏。
當年佢瘦猛猛咁,但其實禾桿蓋珍珠。話就話33A,不過背脊薄,兩隻雞包仔一手一隻,又彈又挺。lin頭長長奶咀形,鹹濕相學話係賢妻良母型。依家益左佢條kai子老公同條細路啦。
作者: 人妻控    時間: 2018-2-21 09:21

佢同我失散左好多年了
你就好啦撞得番Xd
作者: bentayga    時間: 2018-2-21 09:53

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-2-21 07:33 AM 發表
著晒冬天衫,邊睇到咩身形。以前細個就小骨妹,依家中年發福又生左一件,應該肥左唔少。望落有尐似細碼樊亦敏。
當年佢瘦猛猛咁,但其實禾桿蓋珍珠。話就話33A,不過背脊薄,兩隻雞包仔一手一隻,又彈又挺。lin頭長 ...
樊亦敏正吖!話晒都係港姐出身噃!
作者: 人妻控    時間: 2018-2-21 10:11

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-2-21 09:53 AM 發表

樊亦敏正吖!話晒都係港姐出身噃!
而家就。。。。
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-21 12:00

引用:
原帖由 人妻控 於 2018-2-21 10:11 AM 發表

而家就。。。。
其實以樊亦敏個年紀算好正架啦,如果我老婆到時有咁正,我會keep住扑佢。
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-21 12:03

引用:
原帖由 人妻控 於 2018-2-21 09:21 AM 發表
佢同我失散左好多年了
你就好啦撞得番Xd
我阿媽一年會撞到兩三次。佢過時過節會返來探親。我就真係佢嫁人之後第一次撞翻。
作者: Mr.Mustache    時間: 2018-2-21 12:11

你老婆都幾高招
作者: 人妻控    時間: 2018-2-21 12:18

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-2-21 12:03 PM 發表

我阿媽一年會撞到兩三次。佢過時過節會返來探親。我就真係佢嫁人之後第一次撞翻。
意思係。夢遺先生呀
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-21 12:20

頭先約左今晚食飯。無期望無失望。應該唔似鹹故嘅。
作者: beast74mo    時間: 2018-2-22 10:11

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-2-21 12:20 PM 發表
頭先約左今晚食飯。無期望無失望。應該唔似鹹故嘅。
有無下文呀……
作者: alexyclam    時間: 2018-2-22 11:29

夢遺大師5見左好多十年啦
作者: taifuu    時間: 2018-2-22 12:21

作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-22 13:23

尋晚佢帶埋個仔出黎,一見面就話「叫叔叔啦」我講笑咁講,「幾驚你話叫爸爸呀」佢睥我一睥話係細路面前唔好亂講野。我心神一盪,當年最冧佢呢一睥,睥一睥我就咩都應承佢架啦。咁多年無見,兩個人傾下講下當年,話晒同佢有成十年的愛慾交纏,如果唔係阿媽反對,話唔埋就娶左佢啦。
食完車佢返屋企,佢兩母子坐後座等小朋友訓下覺。就快到果陣我問佢上唔上我屋企飲紅酒。佢話阿仔要訓覺。我話放低佢係你阿媽度咪得囉,佢依依哦哦都無答應。去到樓下,我話我係度等你,你安置好就落黎啦。等左佢一陣,佢真係落黎上車,但唔俾等開車走,淨係想靜靜地傾下計想當年喎。於是佢就挨住我膊頭係度傾計。傾左大半個鐘,佢就話要走啦。呢尐位梗係要黎個深情對望先啦,正所謂對望5秒以上會有事發生。果然,望望下就打左個大車輪。我以為可以車震,點知佢車完就推開我光速落車⋯⋯
開車回家途中,老婆仔又打電話黎check 位置。話同朋友食完飯返緊屋企。佢都無懷疑。心想無下文係好彩定唔好彩呢?
作者: Loff    時間: 2018-2-23 00:19

時間剛剛好,CHing都係忍忍,守下行為先啦~
作者: bigb1220    時間: 2018-2-23 08:27

師兄你老婆都幾管你呢,相信你都係個好老公👍
作者: farm1615    時間: 2018-2-23 08:33

引用:
原帖由 bigb1220 於 2018-2-23 08:27 AM 發表
師兄你老婆都幾管你呢,相信你都係個好老公👍
可能系重案底先😬😬😬😬
作者: lostergundam    時間: 2018-2-23 09:15

有得咀都好吖,佢心裏面仲有你
作者: 方舟1    時間: 2018-2-23 09:36

女人比你咀得,好快有下文😏😏
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-23 09:40

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-2-23 08:33 AM 發表

可能系重案底先😬😬😬😬
我承認我有出黎應酬。不過同左現任之後,就無同其他女扑過野,但有時會同朋友去手推骨場,不過頻率已經少左好多。
老婆仔算係敏銳果隻,可能佢來自國內,所以特別明白香港男人返大陸做野會好多古惑。
佢尋晚同我講過埋元宵節就返,叫我忍耐一下⋯⋯返來會好好補償我喎。
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-23 10:00

引用:
原帖由 方舟1 於 2018-2-23 09:36 AM 發表
女人比你咀得,好快有下文😏😏
老婆仔下星期返黎啦。初戀應該都好快返加拿大。
初戀同我真係愛慾交纏好多年。拍拖,分手,復合,再分,再合,再分,keep住打友誼波直到佢嫁去外國。
果晚咀完,佢whatsapp問我做咩咀佢,點解咁多年唔搵佢,話我一見面就想攪佢,正衰人⋯⋯我feel到佢唔係嬲我嘅,不過唔多開心。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2018-2-23 11:33

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-2-23 10:00 AM 發表

老婆仔下星期返黎啦。初戀應該都好快返加拿大。
初戀同我真係愛慾交纏好多年。拍拖,分手,復合,再分,再合,再分,keep住打友誼波直到佢嫁去外國。
果晚咀完,佢whatsapp問我做咩咀佢,點解咁多年唔搵佢,話 ...
佢心裏面有你,掛住你
作者: catsiusiu    時間: 2018-2-23 15:36

作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-23 18:44

引用:
原帖由 catsiusiu 於 2018-2-23 03:36 PM 發表

見返前度,多多小小都有幾分愛恨交纏,好易舊情綿綿下慾火焚身!
我都有此經驗。。。
係呀。以前就係咁分完又合,合完又分。浪費左好多青春。
作者: catsiusiu    時間: 2018-2-23 18:46

作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-23 19:57

引用:
原帖由 catsiusiu 於 2018-2-23 06:46 PM 發表

青春有限
通常都是浪費太多!
就係咁啦。兜兜轉轉,依家老夫少妻,都幾幸福。
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-24 14:11

尋晚半夜收到佢嘅whatsapp⋯⋯
初:你老婆返黎未呀?
我:未呀。下個星期。咩事?
初:無事。費事你家變。
我:咁大鑊?我咩都無做過喎⋯⋯
初:痴線。聽日我阿媽同細妹帶jimmy仔去迪士尼,想你陪我睇場戲。
我:哦,ok啦。我聽日過黎接你啦。
初:你唔好揸車呀⋯⋯
我:吓?點解呀?
初:叫你唔好揸就唔好揸啦,我想坐下巴士得唔得?
我:得。你鐘意咩都得。幾點?
初:唔使咁早,訓晏尐先。兩三點最好。
我:好,到時call你

我成晚蘿蘿孿,幾十歲人,咩事咁緊張。依家準備出門口啦,頭先沖左個靚涼,吹個靚頭,重噴左少少荷爾蒙香水。天陰陰,我決定都係揸車。之後再報告。
作者: 床上大大盡頭    時間: 2018-2-24 14:33

作者: 小王子    時間: 2018-2-24 15:56

唔想坐你老婆坐開果個位呀
作者: lostergundam    時間: 2018-2-24 19:32

重拾初戀感覺
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-25 13:29

長文繼續⋯⋯⋯有下文又有炸彈
14:30⋯⋯佢屋企樓下⋯⋯
等左5分鐘左右佢就出現啦,唔遲到係初戀的一大優點,以前等佢九成都係10分鐘內,呢點好抵讚。今日佢一身青春打扮,貼身T裇配牛仔短裙,腳踏波鞋,加件羽絨。腰枝係比以前粗壯左,但漲卜卜的心口加上白滑纖幼美腿,我不自覺地吞了下口水。恍惚變翻二十歲果陣,我重口花花的撩她,喂,你今日著得好靚呀。諗住實開心啦佢,點知⋯⋯
初:咪話左唔好揸車囉,又揸。
她一見到就忟晒。
我:天陰陰,有車方便尐。
初:咁方便做咩,方便你呀?
我:痴線,亂講咩呀?
初:唉,事旦啦,出發啦。
一開波就中招,我果陣唔知咩事架。後尾睇留言有師兄提醒左原因,結果亦相差不多。
跟住出到市區,買飛食野,都係果尐,食左個甜品加埋我的三寸之舌,總算笑返。之後都係睇戲晚飯咁啦。大約九點左右,佢就話不如返去啦,我話咁早,hea多陣先啦,佢就話驚仔仔返屋企搵佢。講到咁,我一時間都唔知點出招,只好見步行步。去到停車場上車,還未開車之際⋯⋯
初:Mr. Grey真係好正呀呵?
我望一望佢:正?咩正呀?body正呀?
初:車⋯⋯你個腦淨諗衰野,佢對佢老婆幾好呀。巴啦巴啦咁講左一輪,最尾講左句。咁個body都好正嘅。又浪漫又識攪野。
老實講,呢個時候我已經唔係用腦袋來控制自己,我細佬已經取得左我原有的人格,我不繼諗嘅就係點樣將佢推落床。我成個人挨左過去佢度,以極近的距離,同佢四目交投。
我:我今晚就做你嘅Mr. Grey好唔好?
講完都唔等佢反應,我就咀左落去。我相信我對佢的挑逗很有作用,因為佢都好緊張。雙手纏著我頸後不斷咀。這時候,我的右手就佔據左佢的左胸,先隔著外衣揸左繼下,再向下移,從T裇底部進入內部,一手就推開bra,直接玩乳房。約一分鐘左右,我知道佢應該已經進入狀態。我的手再住下移,隔著內褲進行愛撫。到現時為止,我用的挑逗愛撫都係我們以往常做的前戲,我知道佢呢個時候已經濕到出門口架啦。果然,我一步一步入侵到佢的陰戶,兩隻手指已經摸到佢的陰毛已經變得滑散散。我色膽包天,一手就扯下了她的內褲,佢「嗯」了一聲,伸手去拉住,但我用力一拉,底褲已經給拉到膝蓋。佢側起身體,腳配合地微微張開,一下子的的中指就進入了她的身體,她身體一震,緊緊地抱著我,頭埋在我的肩膀上。隨著我手指我活動,她不敢發出聲音,只輕輕的咬著我的膊頭。我感受到佢的變化,加速了手指的活動⋯⋯
「呀⋯嗯⋯呀呀呀。哎呀⋯呀」她忍不住了。「唔好咁勁呀⋯呀啊⋯呀呀⋯」她緊緊抱住我,沒有傳說中的陰道收縮,但佢雙腿夾得緊緊,我的手動不了,直到我可以抽出我的右手時,中指食指無名指都濕了,她挨在座位上一直喘氣。
我:不如搵個地方休息下囉。嗯?
她不置可否,一面深呼吸,一面懶洋洋地繫上安全帶。我抹了抹濕滑的手指,立即開車出發去九龍塘。她坐直身體,伸手打開存物箱,拿了些紙巾,抹了抹下體,把內褲穿好,什麼也沒說。
出了停車場,還沒行到兩個路口,佢忽然開口,「喂。你車我返屋企啦。」我差點把車就停下來「吓?咩話?」「返屋企呀,邊度都唔去呀!」「咩事呀?係咪我整親你呀?」「無野呀。我想返屋企呀⋯⋯」「唔好咁啦,不如⋯」「你車唔車我返去呀?你唔車就俾我落車我自己返。」「ok ok返返返」
就係咁返到屋企樓下。「我走啦,byebye」我一手拉著她「你究竟咩事呀?講清楚我知啦。」佢這時候哭了起來,不停打我罵我,說我是衰人。我唔知佢咩事,任佢打,輕輕抱著她。我想再吻她,她一手推開我。
「你唔好再掂我。頭先我睇到你收埋有套有催情油。你平時都係呢個位同你老婆攪野架啦,係咪呀?重有其他女人呢?」
「叫你唔好揸車你係要揸,就係方便你鐘意車我去邊就去邊,去九龍塘又得,上飛鵝山又得。」
「我就係唔想坐你老婆果位呀,我唔係佢唔係度就俾你執翻劑嘅替身呀!」
講完佢用佢手上果舊紙巾掉我,就落車走左去,我望下果舊佢抹完西水又抹眼淚的紙巾,再望下我抹手上面佢尐西水果舊紙巾。默默地揸車返屋企。
返到屋企,我主動call老婆仔,講左幾句,我同佢講不如早尐返黎,佢話過幾日。我依家個腦有兩個女人,下面又谷住谷住,睇怕都係失眠架啦。
作者: kenji_    時間: 2018-2-26 14:36

呢樣都係.. 就好似我sp都話唔會上我屋企..因為唔想響我同老婆既地方度做...
作者: 後上樂園    時間: 2018-3-6 10:02

你老婆要你食滯既招數,我都聽過一個朋友講有類似經歷,係榨乾…
作者: dragonbone    時間: 2018-3-6 18:29

師兄KEEP住UPDATE,小弟支持~~~~
作者: Miss_Avene    時間: 2018-3-13 16:19

作者: MissTanzanite    時間: 2018-3-13 18:54

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-2-20 10:02 PM 發表
自從上個月尾開始,俾老婆仔谷到盡,每日最少要交一次功課。情人節果晚,做完一次又一次,我話「老婆,你聽日都出發返鄉下啦,不如大家休息下啦」佢話佢要離家一個月,要餵飽我先走喎。結果年三十果朝,夾硬用手都我 ...
Lol
最後個句好好笑!
作者: lostergundam    時間: 2018-3-13 19:50

佢心裏面仲有你,仲係好重要添喎...
作者: Mr.Mustache    時間: 2018-3-14 14:43

睇到有啲sad,請繼續分享~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)