188Channel

標題: 去雲南河口越南城千萬不要包女過夜唔系會一肚火 [打印本頁]

作者: mingming3393    時間: 2018-2-19 10:34     標題: 去雲南河口越南城千萬不要包女過夜唔系會一肚火

作者: emau1    時間: 2018-2-19 10:56

引用:
原帖由 mingming3393 於 2018-2-19 10:34 AM 發表
新年假期去河口玩,遇上另一朋友有空一起去,我們兩個在河口越南城包女過夜(仲要加左價收700),住樓上漢京,我地都搞到谷九氣冇晒癮。

我前晚包果件,一入房就上床唔冲涼,系度玩手機,叫佢冲死都唔肯(真系污糟), ...
深圳都就離冇得玩了

作者: loveboat    時間: 2018-2-19 12:57

作者: 沙田樹根    時間: 2018-2-19 13:14

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 沙田樹根    時間: 2018-2-19 13:31

大口sam個fd幼健,聖誕假去雲南河口鎮玩得好開心,1晚玩了3Q,臨走時,條女仲揽住企,揽揽锡锡,有依依不捨感覺,好好玩,会再去。樓主,可能,会不会,你年纪大,做得條女老豆,又缺乏打扮,儀容差了少少,所以……條女服務差?

作者: Hairy    時間: 2018-2-19 15:48

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2018-2-19 01:31 PM 發表
大口sam個fd幼健,聖誕假去雲南河口鎮玩得好開心,1晚玩了3Q,臨走時,條女仲揽住企,揽揽锡锡,有依依不捨感覺,好好玩,会再去。樓主,可能,会不会,你年纪大,做得條女 ...
師兄,是否要打botox,抽脂&植髪至可以嫖娼呢?
作者: 破曉微涼    時間: 2018-2-19 20:11

作者: 沙田樹根    時間: 2018-2-19 20:19

作者: kingofsex    時間: 2018-2-19 21:27

作者: 快樂的小鴨    時間: 2018-2-19 23:01

作者: fb6585670    時間: 2018-2-19 23:46

作者: sas369    時間: 2018-2-20 00:46

去到咁遠,仲唔好玩,真唔扺。
作者: 1231231q    時間: 2018-2-20 01:14

作者: reddoor    時間: 2018-2-20 01:59

引用:
原帖由 Hairy 於 18/2/2018 11:48 PM 發表

未夠呀...最好着西裝打呔買埋花去叫鷄...服務咪好囉....
仲有記得查古龍水呀...!
作者: 沙田樹根    時間: 2018-2-20 03:03

作者: Hairy    時間: 2018-2-20 09:39

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-2-20 01:59 AM 發表

未夠呀...最好着西裝打呔買埋花去叫鷄...服務咪好囉....
唉吔,原來要咁樣架,唔怪得禾嫖左幾十年都矛支運啦。
作者: 沙田樹根    時間: 2018-2-20 09:55

引用:
原帖由 Hairy 於 2018-2-19 03:48 PM 發表

老鬼,就係老鬼,有打扮總好過無裝扮,老鬼去嫖,始終無後生仔咁好招呼。
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-20 10:08

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-2-20 01:59 AM 發表

花就唔洗, 著得老實DD, 古龍水, 都OK. 第一次見面, 就算叫G, 外型都幾重要架.
作者: paul-lo    時間: 2018-2-20 10:33

作者: reddoor    時間: 2018-2-20 10:39

引用:
原帖由 大口Sam 於 19/2/2018 06:08 PM 發表

花就唔洗, 著得老實DD, 古龍水, 都OK. 第一次見面, 就算叫G, 外型都幾重要架.
幾佰蚊warehouse著到四哥咁款side鸠氣啦...
去高級夜總會,一晩使一万幾仟玩model又唔同..
作者: kingofsex    時間: 2018-2-20 11:08

作者: 上田健太郎    時間: 2018-2-20 11:29

好懷念以前東莞年代,服務內容定晒,2個鍾冇冷場,d女好有家教,無論個客後生定老,靚仔定醜,都好好服務
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-20 13:35

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-2-20 10:39 AM 發表

幾佰蚊warehouse著到四哥咁款side鸠氣啦...
去高級夜總會,一晩使一万幾仟玩model又唔同..
又吾水,恤3西富皮鞋,唔好太舊,光鲜少少。加D古龍水。cC文文得啦
作者: 太陽之後    時間: 2018-2-20 13:38

作者: MC8182    時間: 2018-2-20 14:02

作者: reddoor    時間: 2018-2-20 14:08

引用:
原帖由 大口Sam 於 19/2/2018 09:35 PM 發表

又吾水,恤3西富皮鞋,唔好太舊,光鲜少少。加D古龍水。cC文文得啦
唔好識教人...自己就著到
作者: 1231231q    時間: 2018-2-20 14:57

可惜往事只能回味 -_-#
作者: 破曉微涼    時間: 2018-2-20 15:00

引用:
原帖由 mingming3393 於 2018-2-19 10:34 AM 發表
新年假期去河口玩,遇上另一朋友有空一起去,我們兩個在河口越南城包女過夜(仲要加左價收700),住樓上漢京,我地都搞到谷九氣冇晒癮。

我前晚包果件,一入房就上床唔冲涼,系度玩手機,叫佢冲死都唔肯(真系污糟), ...
下次帶埋我地同丞相去,多個照應,應該冇事!!
作者: Hairy    時間: 2018-2-20 16:38

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-2-20 01:35 PM 發表

禾通常笠衫,孖煙囪&黑膠水鞋,搽埋日本城菊花味香精, 得左

作者: fung234    時間: 2018-2-20 18:28

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2018-2-20 03:00 PM 發表

下次帶埋我地同丞相去,多個照應,應該冇事!!
我重以為樓主講的朋友就係龜丞相😁
作者: 破曉微涼    時間: 2018-2-20 22:05

引用:
原帖由 fung234 於 2018-2-20 06:28 PM 發表

我重以為樓主講的朋友就係龜丞相😁
正確,就系龜丞相! 佢都成日上大陸,膽正命平,吾怕死! 食完叫佢出報告比大家睇 ^_^
作者: BankWest    時間: 2018-2-21 23:12

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2018-2-19 01:31 PM 發表
大口sam個fd幼健,聖誕假去雲南河口鎮玩得好開心,1晚玩了3Q,臨走時,條女仲揽住企,揽揽锡锡,有依依不捨感覺,好好玩,会再去。樓主,可能,会不会,你年纪大,做得條女 ...
冇撚嘢吓嘛?而家去叫雞啫,你以為去娶老婆嗎?下次諗撚清楚先出出聲啦,醒少少當幫忙
作者: BankWest    時間: 2018-2-21 23:19

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-2-20 01:35 PM 發表

仲著恤衫西褲皮鞋咪盞比人當係侍應,而家上面d大陸佬都冇人著成咁啦,人地都開始著休閒服式為主,反而d港燦回晒塘仲以為著裇衫西褲皮鞋係高人一等,咪搞笑啦
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-22 09:44

引用:
原帖由 BankWest 於 2018-2-21 11:19 PM 發表

仲著恤衫西褲皮鞋咪盞比人當係侍應,而家上面d大陸佬都冇人著成咁啦,人地都開始著休閒服式為主,反而d港燦回晒塘仲以為著裇衫西褲皮鞋係高人一等,咪搞笑啦
就係班大6佬著休閒服, 你又著到一樣咪成個大6佬咁咯. 上面有班大6地產經紀係著恤衫西裝架, 但多數太瘦, 浪唔起件西裝.
作者: BankWest    時間: 2018-2-22 16:18

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-2-22 09:44 AM 發表

就係班大6佬著休閒服, 你又著到一樣咪成個大6佬咁咯. 上面有班大6地產經紀係著恤衫西裝架, 但多數太瘦, 浪唔起件西裝.
鬼佬咪一樣係著休閒為主,酒樓部長先至裇衫西褲打呔,就算我老豆65歲都唔著啦。不過衣著呢d都係睇人嘅啫,如果你高大靚仔就著乜都好睇
作者: busofuncle    時間: 2018-2-22 21:14

作者: busofuncle    時間: 2018-2-22 21:19

作者: RAY25905    時間: 2018-2-22 21:57

唔撚系呀,叫支比錢都要打扮,你估溝女咩,驚無態度&招呼,比多一兩佰炮金花红好過,on狗狗
作者: YuanYuan    時間: 2018-2-23 01:24

咩原因要去河口揾囡過夜,有越妹?
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-23 10:48

引用:
原帖由 BankWest 於 2018-2-22 04:18 PM 發表

鬼佬咪一樣係著休閒為主,酒樓部長先至裇衫西褲打呔,就算我老豆65歲都唔著啦。不過衣著呢d都係睇人嘅啫,如果你高大靚仔就著乜都好睇
當然啦. 不過我著休閒服唔好睇. :smile_42:
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-23 10:52

引用:
原帖由 RAY25905 於 2018-2-22 09:57 PM 發表
唔撚系呀,叫支比錢都要打扮,你估溝女咩,驚無態度&招呼,比多一兩佰炮金花红好過,on狗狗
肯做你生意就話比多1-2百博好D服務遮, 最怕唔做你生意. 見過有個伯伯篤住支棍去叫G, D 小GG起門口見到掉頭走:smile_30:
作者: RAY25905    時間: 2018-2-23 16:38

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-2-23 10:52 AM 發表

肯做你生意就話比多1-2百博好D服務遮, 最怕唔做你生意. 見過有個伯伯篤住支棍去叫G, D 小GG起門口見到掉頭走:smile_30:
走咪揾个個囉,叫支講運,遇着心態唔好,有形靓仔都無9用,你估幾年前比你撞到三無,你就超黑仔,宜家D女唔做真慳9番
作者: BankWest    時間: 2018-2-23 20:19

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-2-23 10:52 AM 發表

正常d女見到老坑客先開心,因為多數老坑冇嘢出,但求過下手癮易服侍,唔似得d𡃁仔或中坑,比得嗰少少錢但又要求多多
作者: Rangerboy    時間: 2018-2-24 00:36

冇服務真係貼錢受氣
作者: glue123    時間: 2018-2-24 11:32

香港噤鐘仔又洗吾洗打扮下先去呀😂
作者: 幽靈山莊2008    時間: 2018-2-24 13:42

搵向西企企,又洗唔洗打扮下先去呀?
作者: BankWest    時間: 2018-2-24 20:10

引用:
原帖由 幽靈山莊2008 於 2018-2-24 01:42 PM 發表
搵向西企企,又洗唔洗打扮下先去呀?
去向西搵企企之前最好去髮廊恤個髮整個型仔蛋撻頭,再去裕華買過套恤衫西褲皮鞋,包你喺向西全場最出衆!
作者: glue123    時間: 2018-2-24 20:53

最好去韓國整一整先好去叫鷄😅
作者: 幽靈山莊2008    時間: 2018-2-24 20:58

引用:
原帖由 BankWest 於 2018-2-24 08:10 PM 發表

去向西搵企企之前最好去髮廊恤個髮整個型仔蛋撻頭,再去裕華買過套恤衫西褲皮鞋,包你喺向西全場最出衆!
公安一見難忘:smile_04:
作者: 偉偉2914    時間: 2018-2-24 21:31

你比多幾張毛主席 服務都唔同晒!!
作者: 再來荷蘭橙    時間: 2018-2-25 08:54

認真說 . 山長水遠 . 車錢時間 . 計晒所有野 . 平得幾多呢 ? 
作者: dark2012    時間: 2018-2-27 00:16

越南城還敢包夜,c兄真大膽!現在越南城小則一日一掃,大則大掃除,包夜過對面老街安全好多!越南城只能快餐!
作者: dark2012    時間: 2018-2-27 00:19

引用:

C兄,新年去無咩女,越南都過新年,花錢買難受,而且又唔安全,何必呢?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)